Οδηγός για το πώς να ανταλλάσσετε ανταλλαγές με περιθώριο USDT στο Huobi

Αυτός είναι ένας οδηγός για διαπραγμάτευση, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με διαρκή ανταλλαγή περιθωρίου USDT στο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Huobi.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων ανεβαίνει καθώς οι νέοι επενδυτές αναλαμβάνουν θέσεις στον καινοτόμο τομέα. Καθώς οι τιμές και η αξία αυξάνονται, οι πάροχοι υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων, όπως οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης, δημιουργούν περισσότερα χρηματοοικονομικά μέσα και προϊόντα για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των εμπόρων κρυπτογράφησης.

Ιδρύθηκε το 2013, το Huobi crypto exchange είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην προσφορά ενός ευρέος φάσματος μέσων στους χρήστες του. Το χρηματιστήριο έχει επεκτείνει τα κρυπτο-εστιασμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα του τα τελευταία χρόνια – προσθέτοντας στις τεράστιες προσφορές του ψηφιακού spot spot trading. Τα παράγωγα προϊόντα στον χώρο της κρυπτογράφησης έχουν διογκωθεί παράλληλα με την αγορά και το Huobi βρίσκεται εκεί εκεί με στόχο να προσθέσει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα προϊόντα. Το Huobi Futures είναι η πλατφόρμα παραγώγων του Ομίλου Huobi.

Ξεκινώντας από συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκείς ανταλλαγές και επιλογές, το Huobi Futures έχει διαδραματίσει το ρόλο του για να διευκολύνει τους εμπόρους να πάρουν θέσεις στοιχηματίζοντας στη μελλοντική τιμή. Ένα συγκεκριμένο παράγωγο που παρατηρεί μαζική υιοθέτηση στις αγορές κρυπτογράφησης είναι η διαρκής ανταλλαγή – που επιτρέπει στους εμπόρους να στοιχηματίζουν στη μελλοντική τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου χωρίς μια προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης.

Διαφορά μεταξύ μόνιμων ανταλλαγών USD-Margined και Coin-Margined

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, ένα συμβόλαιο διαρκούς ανταλλαγής είναι σαν συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, αλλά επιτρέπει στο χρήστη να αγοράσει ή να πουλήσει το περιουσιακό στοιχείο ανά πάσα στιγμή χωρίς λήξη. Σε αυτήν την κατηγορία παραγώγων, οι χρήστες έχουν την επιλογή να λάβουν διαρκή ανταλλαγές με περιθώριο USDT ή περιθωρίου νομισμάτων – και οι δύο προσφέρουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Λοιπόν, πώς διαφέρει η διαρκής ανταλλαγή με περιθώριο USDT και με περιθώριο νομισμάτων?

Μια διαρκής ανταλλαγή με περιθώριο USDT είναι ένα γραμμικό συμβόλαιο με το οποίο το περιθώριο αποθηκεύεται σε USDT stablecoin. Από την άλλη πλευρά, μια διαρκής ανταλλαγή με περιθώριο κέρματος (επίσης γνωστή ως αντίστροφη διαρκής ανταλλαγή) αποθηκεύει το περιθώριο στην επιλεγμένη κρυπτογράφηση, π.χ. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP κ.λπ..

Σε σύγκριση με τις ανταλλαγές με περιθώριο νομισμάτων, οι ανταλλαγές με περιθώριο USDT είναι καλύτερες για τους ακόλουθους λόγους:

 • Επιτρέπει έναν απλούστερο και πιο άμεσο υπολογισμό του κέρδους και της ζημίας από μια διαρκή σύμβαση ανταλλαγής, σε αντίθεση με τις ανταλλαγές με περιθώριο κέρματος. Διαρκή ανταλλαγή με περιθώριο USDT P&Το L μπορεί να εμφανιστεί σε γραμμική καμπύλη και είναι καθαρό με μια ματιά σε USDT.
 • Δεύτερον, στα αντίστροφα / διαρκή ανταλλαγή με περιθώριο κέρματος, το περιθώριο βασίζεται στην υποκείμενη κρυπτογράφηση όπως BTC / ETH / XRP / LTC / BCH κ.λπ., τα οποία είναι πολύ ασταθή σε σύγκριση με το USDT. Οι διαρκείς ανταλλαγές με περιθώριο USDT χρησιμοποιούν stablecoin ως περιθώριο και έτσι, οι έμποροι δεν χρειάζεται να αντισταθμίσουν τη θέση τους για να αποφύγουν τον κίνδυνο κατοχής του κρυπτονομίσματος.

Διαβάστε εδώ: Πλεονεκτήματα του Shorting χρησιμοποιώντας το USDT-Margined Swaps

Huobi USDT-Margined Perpetual Swaps

Η Huobi Futures ανακοίνωσε την έναρξη των ανταλλαγών με περιθώριο USDT στα μέσα Οκτωβρίου επιτρέποντάς σας να στοιχηματίσετε στη μελλοντική τιμή των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Η διαπραγμάτευση διαρκών ανταλλαγών με περιθώριο USDT σάς επιτρέπει να παρατείνετε ή να μειώσετε ένα περιουσιακό στοιχείο εάν νομίζετε ότι η τιμή αυξάνεται ή μειώνεται αντίστοιχα.

“Οι ανταλλαγές με περιθώριο USDT διευθετούνται κάθε 8 ώρες και το πραγματοποιημένο PnL και το μη πραγματοποιημένο PnL θα μεταφερθούν στο υπόλοιπο του λογαριασμού του χρήστη μετά τον διακανονισμό”, αναφέρει η δήλωση έναρξης του Huobi.

Οι διαρκείς ανταλλαγές με περιθώριο USDT σας προσφέρουν μόχλευση 1x έως 125x στις συναλλαγές σας επιτρέποντάς σας να κάνετε συναλλαγές έως και 125 φορές το ποσό στο λογαριασμό σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η υψηλότερη μόχλευση σας θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο εκκαθάρισης. Το εμπόριο ήταν μοχλευμένο με προσοχή!


Προς το παρόν, η Huobi προσφέρει 15 ζεύγη συναλλαγών στις ανταλλαγές με περιθώριο USDT, συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII και το εγγενές διακριτικό της Uniswap, UNI.

Πώς να παραγγείλετε στο Huobi USDT-Margined Swaps

Αφού μάθετε τις περιπλοκές των διαρκών ανταλλαγών με περιθώριο USDT στο Huobi, σε αυτήν την ενότητα, εξηγούμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ανταλλάσσετε αυτές τις θέσεις με περιθώρια.

Βήμα βήμα

1. Άνοιγμα λογαριασμού Huobi

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε συναλλαγές ανταλλαγής περιθωρίου USDT, πρέπει να έχετε έναν εγγεγραμμένο και επαληθευμένο λογαριασμό στο Huobi Futures.

 • Στον επίσημο ιστότοπο ανταλλαγής Huobi, μεταβείτε στο Σελίδα “Εγγραφή”.
 • Εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη σελίδα που προκύπτει, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού email / τηλεφώνου, της εθνικότητας, του ονόματος και του κωδικού πρόσβασης.

Χούμπι

 • Συμφωνείτε με τη “Συμφωνία χρήστη”.
 • Κάντε κλικ στο «Εγγραφή».

Μόλις εγγραφείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε την επαλήθευση ταυτότητας που απαιτεί να εισαγάγετε τα ονόματά σας, ένα διαβατήριο που έχει εκδοθεί από το κράτος, την άδεια οδήγησης ή τον αριθμό ταυτότητας και να ανεβάσετε μια φωτογραφία του.

Μετά επισκεφθείτεhttps://futures.huobi.fm“Και κάντε κλικ στο” Ανταλλαγές με περιθώριο USDT “. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Huobi και ανοίξτε ανταλλαγές με περιθώριο USDT.

huobi περιθωριοποιημένη ανταλλαγή

Μέτρα ασφαλείας:

 1. Επιτρέπει την ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για επιπλέον ασφάλεια.
 2. Το Huobi εφαρμόζει επίσης πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως επαλήθευση email, καθορισμένο κωδικό πρόσβασης για τη διασφάλιση της ασφάλειας στοιχείων ενεργητικού και επαλήθευσης τηλεφώνου κ.λπ..

2. Τρόπος κατάθεσης χρημάτων USDT στο λογαριασμό σας

 • Συνδεθείτε στον εμπορικό λογαριασμό σας στο Huobi.
 • Στην επάνω δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο “Υπόλοιπα” και επιλέξτε το διακριτικό USDT.

huobi usdt περιθωριοποιημένες ανταλλαγές

 • Ελέγξτε τη διεύθυνση κατάθεσης USDT και στείλτε USDT σε αυτήν τη διεύθυνση. Μπορείτε να επιλέξετε να αντιγράψετε τη διεύθυνση κατάθεσης ή να σαρώσετε τον κωδικό QR.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το USDT έχει πολλές αλυσίδες που το υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων των OMNI, ERC20 και TRC20. Προσέξτε να επιλέξετε το σωστό blockchain πριν μεταφέρετε τα κουπόνια σας.

 • Μόλις αντιγραφεί, κατευθυνθείτε προς το πορτοφόλι σας με USDT και αποσύρετε σε αυτήν τη διεύθυνση που αντιγράψατε.

σχετικά με την κατάθεση κρυπτονομισμάτων στο Huobi Global exchange.

3. Μεταφορά του USDT από το πορτοφόλι spot στο πορτοφόλι παραγώγων

Μόλις καταθέσετε USDT στον “Λογαριασμό Exchange”, το επόμενο βήμα είναι να μεταφέρετε τα διακριτικά στον “Λογαριασμό Παραγώγων”.

 • Μεταβείτε στην καρτέλα “Υπόλοιπα”. Επιλέξτε “Λογαριασμός παραγώγων”
 • Επιλέξτε ανταλλαγές που θέλετε να ανταλλάξετε και επιλέξτε “Μεταφορά”.
 • Κάντε κλικ στο “Μεταφορά”, επιλέξτε μεταφορά από “Λογαριασμός ανταλλαγής” σε “Λογαριασμός παραγώγων” και εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε.
 • Κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση» για να μεταφέρετε το στοιχείο.

Χούμπι

Τύποι παραγγελιών στο Huobi Futures

Μπορείτε να πάρετε μια θέση στα διαρκή ανταλλαγή με περιθώριο USDT χρησιμοποιώντας μια άμεση αγορά ή μια παραγγελία. Υπάρχουν πολλές παραγγελίες διαθέσιμες στο Huobi Futures όπως:

Οριακή παραγγελία: Η εντολή Limit καθορίζει την υψηλότερη τιμή που θέλετε να αγοράσετε ένα στοιχείο και τη χαμηλότερη τιμή που θέλετε να πουλήσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Παραγγελία ενεργοποίησης: Αυτή η παραγγελία σας επιτρέπει να ορίσετε εκ των προτέρων τιμή ενεργοποίησης, τιμή παραγγελίας και ποσότητα. Όταν η τελευταία τιμή φτάσει στην τιμή ενεργοποίησης, το σύστημα θα κάνει μια παραγγελία χρησιμοποιώντας την τιμή και την ποσότητα που έχει οριστεί εκ των προτέρων, όπως η οριακή παραγγελία.

Καλύτερη προσφορά προσφοράς, γνωστή και ως BBO: Σε αυτήν την παραγγελία, αναμένεται να ορίσετε μόνο την ποσότητα των περιουσιακών στοιχείων που επιθυμείτε να αγοράσετε, το σύστημα θα λάβει την τελευταία τιμή του αντιπάλου τη στιγμή που θα λάβει αυτήν την παραγγελία για να κάνει την παραγγελία.

Βέλτιστη σειρά Ν: Μπορείτε επίσης να κάνετε παραγγελίες με βάση τις τιμές BBO εντός του βέλτιστου N. Αυτό σας επιτρέπει να μετριάσετε τις απώλειές σας σε περίπτωση που η αγορά κυμαίνεται βίαια.

Κλείσιμο φλας: (Από τον ιστότοπο Huobi) Το Flash Close είναι μια λειτουργία που θα βοηθούσε τους χρήστες να κάνουν μια παραγγελία χρησιμοποιώντας τις τιμές εντός των βέλτιστων 20 με βάση τις τιμές BBO. Και τα μη συμπληρωμένα μέρη θα μετατραπούν αυτόματα σε Limit Order.

Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με τα ανταλλακτικά USDT-Margined της Huobi

Πριν ξεκινήσετε πώς να ανοίξετε τις θέσεις ανταλλαγής με περιθώριο USDT, πρέπει να κατανοήσετε ορισμένους βασικούς όρους:

 • Ποσοστό χρηματοδότησης: Αυτή είναι η αμοιβή που καταβάλλεται μεταξύ αγοραστών και πωλητών στον διακανονισμό μετά από κάθε 8 ώρες. Εάν το ποσοστό είναι αρνητικό, τα σορτς πρέπει να πληρώσουν τα μακρά και αν είναι θετικά, τα μακρά θα πληρώσουν τα σορτς.
 • Περιθώριο θέσης: Αυτό είναι το ποσό του περιθωρίου που κατανέμεται σε όλες τις ανοιχτές θέσεις σας. Υπολογίζεται ως η αξία εισόδου όλων των συμβολαίων που κατέχετε, διαιρούμενη με την επιλεγμένη μόχλευση, συν μη πραγματοποιηθέντα κέρδη και ζημίες.
 • Περιθώριο παραγγελίας: Το ελάχιστο ποσό ιδίων κεφαλαίων που απαιτείται για τη διατήρηση των ανοιχτών παραγγελιών σας. Υπολογίζεται ως η αξία όλων των ανοιχτών παραγγελιών διαιρεμένη με την επιλεγμένη μόχλευση.

Ανταλλαγή περιθωρίου USDT βήμα προς βήμα

 • Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Huobi Global και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Στην επάνω γραμμή, κάντε κλικ στο “Παράγωγα” και επιλέξτε “Ανταλλαγή περιθωρίου USDT”.
 • Στη σελίδα “Συναλλαγές” που προκύπτει, επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να ανταλλάξετε.

huobi περιθωριοποιημένες ανταλλαγές

 • Πραγματοποιήστε μια παραγγελία επιλέγοντας το «Τύπος Παραγγελίας» και συμπληρώνοντας την επιθυμητή τιμή και ποσότητα.
 • “Open Long” αν νομίζετε ότι η τιμή θα αυξηθεί. “Open short” αν νομίζετε ότι η τιμή θα μειωθεί.

συμπέρασμα

Όπως φαίνεται παραπάνω, η διαπραγμάτευση διαρκών ανταλλαγών με περιθώριο USDT έχει τα πλεονεκτήματά της έναντι των ανταλλαγών με περιθώριο νομισμάτων. Ο κίνδυνος μεταβλητότητας εξαλείφεται ενώ προσφέρει μια άμεση και απλή γραμμική μέθοδο για τον υπολογισμό των κερδών. Το Huobi είναι πρωτοπόρος στις συναλλαγές με περιθώριο USDT, προσφέροντάς σας μια φτηνή και άμεση πλατφόρμα για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές παραγώγων stablecoin σας.

(Φωτογραφίες από το Huobi Global)

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map