Φορτώστε ξανά τα Σάββατα με το Stefan – Εβδομαδιαίο γύρο τζόγου Crypto (Εβδομάδα 47)

Όταν κοιτάζουμε τον κόσμο της τεχνολογίας, φαίνεται ότι κάθε μέρα είναι τα Χριστούγεννα. Λοιπόν, τα Χριστούγεννα με την έννοια ότι έρχεται γεμάτη με υπέροχη ατμόσφαιρα, δώρα (προϊόντα) και τη μαγεία του (ανάπτυξη). Και αυτή η καταπληκτική εξέλιξη είναι αυτό που θα καλύψουμε σε αυτό το γύρο!

Διαβάστε σχετικά με τις προβλέψεις τιμών, την αποκέντρωση και τον τζόγο κρυπτογράφησης. Ας ξεκινήσουμε αυτήν την εβδομαδιαία ενημέρωση.

Έρευνα του Circle για Κεντρικές και Αποκεντρωμένες Αγορές Πρόβλεψης

Το Circle Internet Financial δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία συνέκριναν κεντρικές και αποκεντρωμένες αγορές προβλέψεων. Οι αγορές προβλέψεων είναι εξαιρετικά δημοφιλείς δεδομένου ότι δίνουν στους επενδυτές την ευκαιρία να πάρουν μια ακριβή, αξιόπιστη γνώμη. Το κύριο σημείο είναι ότι οι κεντρικές αγορές προβλέψεων είναι πιο ακριβές, με τα τέλη χρήσης δικτύου να κυμαίνονται από 3% έως 10% των κερδών. Όμως, οι κεντρικές αγορές προβλέψεων ασχολούνται με «πραγματικά χρήματα» και με τόσο πραγματικές απώλειες, ενώ η crypto διατηρεί την αύρα του άυλου για τους περισσότερους επενδυτές. Στο τέλος, η επένδυση δεν είναι μονόδρομος και κάθε επενδυτής πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

Το XRP έχει πυροβολήσει το Bitcoin (BTC)

Το 2018 ήταν και εξακολουθεί να είναι, μια καταπληκτική χρονιά για το Bitcoin. Το Bitcoin έζησε σχεδόν όλα τα άλλα νομίσματα, διατηρώντας την τιμή του, ενώ άλλα έχασαν σχεδόν το 90% της τιμής τους. Ωστόσο, όλη η πίστη στο Bitcoin διαλύθηκε κατά τη διάρκεια του «πολέμου hash» μεταξύ του Craig Wright και του Roger Ver. Τώρα, ως Bitcoin όταν υπάρχουν στοιχεία για τη συγκέντρωση του Bitcoin, περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να έχουν την τάση να επενδύουν στο XRP. Επίσης, το XRP θα βρει τη νόμιμη θέση του στον τραπεζικό κλάδο. Στη συνέχεια, όπως το XRP βρίσκει στη θέση του στον mainstream κλάδο, δεν θα είναι ασυνήθιστο εάν Το XRP αναστρέφει το Bitcoin μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι έμποροι που στοιχηματίζουν 2-προς-1 Bitcoin Cash Fork θα προκαλέσουν μείωση των τιμών

Παρόλο που πολλοί κωδικοποιητές, παίκτες και λάτρεις της κρυπτογράφησης ενδιαφέρονται αυστηρά για την κρυπτογράφηση, φαίνεται ότι η πολιτική εισέβαλε σε αυτόν τον παράδεισο χαμένο. Ο «πόλεμος κατακερματισμού» μεταξύ του Craig Wright και του Roger Ver πιθανότατα θα οδηγήσει το Bitcoin Cash να χωριστεί στα δύο διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Με τη σειρά του, οδηγεί σε BCH longs και σορτς που φτάνουν στα υψηλά όλων των εποχών. Και, αυτό προκάλεσε πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του Bitcoin Cash, καθώς και ορισμένα σενάρια στο μέλλον. Αλλά, όπως πάντα με το crypto, μόνο ο χρόνος θα πει την ιστορία πίσω από το πιρούνι.   

Δημιουργήστε την πραγματικότητά σας με το Decentraland

ο Πλατφόρμα Decentraland με βάση το blockchain Ethereum θα φιλοξενήσει μια ανοιχτή πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν την πραγματικότητά τους. Και παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμη, οι λάτρεις της κρυπτογράφησης μπορούν ήδη να υποβάλουν προσφορά για γη εντός του χώρου του παιχνιδιού. Η γη έχει πλειστηριαστεί στο διακριτικό παιχνιδιών ERC20 $ Mana. Για να γίνει πιο συναρπαστικό, οι πελάτες θα πάρουν ακόμη και συμβόλαια που προστατεύουν τόσο τους επενδυτές όσο και τους δανειστές. Η διαπραγμάτευση στο παιχνίδι ήταν αυτό που ο Sakamoto οραματίστηκε για το crypto. Παρόλο που όλα είναι υπέροχα, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα του Decentraland.  

Ran Neuner Σας συμβουλεύει να αγοράσετε XRP

Φαίνεται ότι κανείς δεν έμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια των πολέμων του χασίς, και σίγουρα προκάλεσε τον Ραν Νέουνερ Ο οικοδεσπότης του “Crypto Trader” πήγε στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι οι επενδυτές κρυπτογράφησης πρέπει να μετακινηθούν από το BTC και το Bitcoin Cash και επενδύστε αποκλειστικά στο XRP. Το δράμα είναι εντελώς πραγματικό, καθώς πήγε στην κοινότητα κρυπτογράφησης του Twitter, όπου το tweet έθεσε πολικές, αμφιλεγόμενες απόψεις. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Neuner ή την κοινότητα. Είναι πόσο συναρπαστικό είναι πραγματικά ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων.

Esports και περιστασιακά παιχνίδια που αναζητούν μετάβαση στο Blockchain

Με την εξερεύνηση του διαδικτυακού παιχνιδιού και του blockchain, φαίνεται ότι η ένωση τους είναι αναπόφευκτη. Και αυτό δεν είναι πολύ εκπληκτικό, όταν κοιτάζετε τον τρόπο με τον οποίο άλλαξαν τα παιχνίδια τις τελευταίες δεκαετίες. Γι ‘αυτό είναι απλώς θέμα μορφής του γάμου μεταξύ Esports και blockchain θα λάβει μέρος. Είναι σίγουρο, ωστόσο, ότι θα κάνει τα πρώτα του βήματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά ChallengeMe. Θα διαρκέσει τρεις μήνες και οι ομάδες θα αγωνιστούν στο Counter-Strike: Global Offensive, το οποίο θα φιλοξενηθεί από την Unikrn.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance διπλασιάζεται στο Bitcoin Bull Run  

Ο Ripple έπληξε πραγματικά τον κόσμο της κρυπτογράφησης την περασμένη εβδομάδα. Όλοι οι πραγματικά σημαντικοί παράγοντες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Binance, Changpeng Zhao και διεκδίκησε άλλη ταύρος, όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή “Crypto Traders”. Ωστόσο, η CZ ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει ποιος θα είναι ο καταλύτης ή γιατί θα συμβεί, αλλά η CZ είναι σίγουρη ότι θα έρθει. Ακόμα, η CZ δεν ήταν ξεκάθαρη για το πότε θα συμβεί, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ακράδαντα ότι το bull run έρχεται.

Φορτώστε ξανά τα Σάββατα με το Stefan - Εβδομαδιαίο γύρο τζόγου Crypto (Εβδομάδα 47)

Οικονομικός αναλυτής Gary Shilling Shorts Bitcoin

Ο χρηματοοικονομικός αναλυτής Gary Shilling, από την περίφημη εταιρεία επενδύσεων «A. Gary Shilling & Κο, “είναι συντομεύοντας το Bitcoin. Πιστεύει ότι είναι όλα ένα μεγάλο σχέδιο Ponzi. Ο Shilling βασίστηκε στη συλλογιστική του στο εντελώς διαφορετικό σύνολο επιχειρημάτων, τα οποία είναι πιο κοντά στην «παραδοσιακή οικονομική λογική». Πρώτον, ισχυρίζεται ότι δεν καταλαβαίνει το Bitcoin και δεν θα επενδύσει σε κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει, τότε δεν είναι κατάστημα αξίας, μέσο ανταλλαγής και δεν γίνεται αποδεκτό παγκοσμίως. Μέσα στην τρέλα του Ripple αυτήν την εβδομάδα, η ακρόαση των συμβουλών των ηλικιωμένων της βιομηχανίας ίσως δεν είναι τόσο κακό.

Και αυτό ήταν για αυτήν την εβδομαδιαία ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη εβδομάδα όταν πολλά από αυτά τα πράγματα θα έχουν τις αποφάσεις τους. Θα τα πούμε την επόμενη φορά, έναν εξερευνητή από τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map