Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Φορτώστε ξανά τα Σάββατα με το Stefan – Εβδομαδιαίο γύρο τυχερών παιχνιδιών Crypto (Εβδομάδα 46)

Είναι ξανά το Σάββατο και έτσι ήρθε η ώρα για μια άλλη εβδομαδιαία ενημέρωση κρυπτογράφησης. Και για άλλη μια φορά, υπάρχει αυτή η ατελείωτη ανάπτυξη όσον αφορά τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Διαβάστε σχετικά με το τι συμβαίνει με τα στοιχήματα Bitcoin, την κρυπτοανάλυση και πολλά άλλα.

Αλλά αρκετά με τις εισαγωγές. Ας ξεκινήσουμε αυτήν την εβδομαδιαία ενημέρωση.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του Bitcoin εγείρει ανησυχίες για τη διόρθωση αγώνα

Με την έναρξη της σεζόν ιπποδρομιών 2019, οι παίκτες από την Αυστραλία ασχολούνται με τα στοιχήματα κρυπτογράφησης, παρά το γεγονός ότι είναι παράνομο. Ένας ιστότοπος στοιχημάτων κρυπτονομισμάτων 1xBit κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα με την επερχόμενη πρεμιέρα αγώνων αγώνων, το Melbourne Cup. Οι ιστότοποι στοιχηματισμού κρυπτονομισμάτων βρίσκονται συνήθως σε χώρες τρίτου κόσμου, παραβαίνοντας τον νόμο. Και αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με τον καθορισμό αγώνων, καθώς τα καζίνο που βασίζονται σε blockchain έχουν σχεδόν ανιχνεύσιμες τραπεζικές δραστηριότητες. Όμως, οι αρχές πιστεύουν ότι το ανωνυμία στοιχημάτων κρυπτογράφησης είναι αυτό που το καθιστά τόσο δημοφιλές στην πρώτη θέση.  

Ο Augur καταγράφει στοιχήματα 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα μεσοπρόθεσμα των ΗΠΑ

Ο Augur, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα προβλέψεων που βασίζεται σε blockchain κατέγραψε στοιχήματα άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων το βράδυ των εκλογών. Τα στοιχήματα για το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των μεσοπρόθεσμων εκλογών των ΗΠΑ ξεπέρασαν τελικά το σημάδι των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Και αυτό ήταν το 60% όλων των στοιχημάτων που έγιναν στο Betfair. Αυτό το dApp κέρδισε δημοτικότητα, ως το πιο περίπλοκο πλατφόρμα στο blockchain. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά, ο Augur προσέλκυσε διάφορους επενδυτές, αναλυτές και εμπόρους. Είναι ένα σημαντικό σημάδι και η διοίκηση Augur πιστεύει ότι είναι απλώς ένα σημάδι των πραγμάτων που θα έρθουν.      

Φορτώστε ξανά τα Σάββατα με το Stefan - Εβδομαδιαίο γύρο τυχερών παιχνιδιών Crypto (Εβδομάδα 46)

Ο Mike Novogratz προβλέπει νέο ρεκόρ για το 2019

Αυτό το έτος ήταν έτος τεράστιων διορθώσεων και κανονισμών στην αγορά κρυπτογράφησης. Το Bitcoin έπεσε στην τιμή από τα εκπληκτικά 20.000 $ για το 70%, σχηματίζοντας μια νέα βάση στα 6000 $. Όμως, αυτό δεν εμπόδισε τους λάτρεις του Bitcoin να προβλέψουν μια άλλη εκρηκτική αύξηση της τιμής του Bitcoin. Σίγουρα, υπήρχαν πολλές ψευδείς προβλέψεις τιμών Bitcoin καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, ο Mike Novogratz, ένας διάσημος επενδυτής Bitcoin, προβλέπει ότι θα υπάρξει ρεκόρ άνοδος κατά τη διάρκεια του 2019. Λέει ότι ο φόβος της απώλειας θα οδηγήσει την τιμή κρυπτογράφησης, αλλά ισχυρίζεται επίσης ότι η τιμή δεν θα ξεπεράσει τα 10.000 $ στο τέλος του έτους.

Ο Jeff Wernick μιλά για το μέλλον των χρημάτων και του Bitcoin

Ο Τζεφ Γουέρνικ, ένας άντρας με ιστορία καριέρας, και πρώιμος επενδυτής στην Airbnb και την Uber πήρε συνέντευξη από το Block Telegraph. Και τι είναι μια συνέντευξη. Διαβάστε για την ιστορία του νομίσματος, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, των προβλέψεων του Bitcoin και του τέλους του νομίσματος. Οι οικονομικοί κύκλοι αναπνέουν εικασίες, αλλά ο Wernick είναι σίγουρος για το μέλλον του χρήματος. Όλη η συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα για ανάγνωση και έχει πολλές ενδιαφέρουσες και σε κάποιο βαθμό αμφιλεγόμενες απόψεις. Ωστόσο, το crypto είναι το μέλλον των χρημάτων.

Η Tron ξεπερνά το Bitcoin που ξεπερνά ένα εκατομμύριο συναλλαγές την ημέρα

Ο Justin Sun, Διευθύνων Σύμβουλος της Tron, ανακοίνωσε ότι στις 4 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα Tron blockchain έφτασε 1 εκατομμύριο συναλλαγές σε μια μέρα. Όλα ήρθαν στο φως όταν η Misha Lederman πήγε στο Twitter και επεσήμανε τη δραστηριότητα των spiking στις 3 Νοεμβρίου. Εκείνη τη στιγμή, ο όγκος συναλλαγών της Tron ξεπέρασε ένα άλλο κρυπτογράφηση. Ωστόσο, ακόμη και με αυτό το ορόσημο, ο όγκος συναλλαγών του διακριτικού Tron δεν άλλαξε. Η ακίδα δίνει πίστη στην εκτεταμένη χρήση του Tron DApps. Και, σύμφωνα με το Tron DApp House, οι περισσότερες από τις αποκεντρωμένες εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα χρησιμοποιήθηκαν για τζόγο.

Το ψεύτικο πορτοφόλι EOS μπορεί να κλέψει τα προσωπικά σας κλειδιά

Ο οργανισμός EOS Rio προειδοποιεί ότι οι απατεώνες δημιούργησαν ένα ψεύτικο πορτοφόλι απλού IEOS και το ανέβασαν στο Play Store της Google. Ο κύριος στόχος του είναι να κλέψει ιδιωτικά κλειδιά. Και ενώ το Play Store κατάργησε την εφαρμογή, ο οργανισμός RIO εξέδωσε προειδοποίηση για έλεγχο της εφαρμογής και του προγραμματιστή της εφαρμογής. Κατά καιρούς εμφανίζονται τέτοιες ψεύτικες εφαρμογές πορτοφολιού. Και, η οργάνωση του Ρίο δηλώνει ότι υπάρχουν διάφορες άλλες εφαρμογές που μπορούν να κλέψουν ιδιωτικά δεδομένα και κρυπτονομίσματα. Υπήρξε πρόσφατα μια περίπτωση με μια εφαρμογή μετατροπέα. Διαβάστε για αυτό εδώ.  

Φορτώστε ξανά τα Σάββατα με το Stefan - Εβδομαδιαίο γύρο τυχερών παιχνιδιών Crypto (Εβδομάδα 46)

Νέα πόλη Blockchain στη Νεβάδα

Ο Jeffrey Berns, διευθύνων σύμβουλος της Blockchain LLC, εκατομμυριούχος κρυπτονομισμάτων και δικηγόρος προστασίας αγόρασε πρόσφατα 67.000 στρέμματα στη βόρεια Νεβάδα. Ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κατασκευάσει ένα «Sandbox», μια πόλη που υποστηρίζεται από τεχνολογία blockchain. Το “Sandbox City” είναι μια δημοκρατία που διευθύνεται από το σύστημα blockchain. Η περιοχή βρίσκεται κοντά σε άλλους τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Apple, η Google και η Tesla. Αν και είναι ένα φιλόδοξο έργο, θα είναι το σημείο εκκίνησης για το πόλη του μέλλοντος.  

Η EOS αποκτά το πρώτο της Stablecoin

Ένα νέο blockchain Carbon-12 Labs που εδρεύει στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε ότι το CUSD ήταν διαθέσιμο στην πλατφόρμα EOS. Η Carbon-12 Labs ανέπτυξε ένα σταθερό νόμισμα CarbonUSD ή CUSD. Αρχικά, ιδρύθηκε από τους Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai και Miles Albert στις 12 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για μια σταθερή τιμή κρυπτογράφησης, πλήρως εξασφαλισμένη 1: 1 από δολάρια ΗΠΑ. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Κρυπτονομίσματα CarbonUSD.

Και αυτό είναι για αυτήν την εβδομαδιαία ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη εβδομάδα, όταν θα περάσουμε τα νέα από τον φανταστικό κόσμο της κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me