Μεσίτες κρυπτονομισμάτων που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Αν θέλετε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων για πρώτη φορά, τότε ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ενός χρηματιστή κρυπτογράφησης. Ένας μεσίτης κρυπτονομισμάτων διευκολύνει τη διαδικασία αγοράς κρυπτονομισμάτων παρέχοντας ένα ασφαλές, αξιόπιστο μέρος για να το κάνετε αυτό.

Στην αγορά, υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση όσον αφορά τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρουν και τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης που παρέχουν στους χρήστες τους. Σε αυτήν τη σελίδα, θα συζητήσουμε τους πιο ασφαλείς μεσίτες στην επιχείρηση κρυπτογράφησης, ώστε να γνωρίζετε ποιοι θα χρησιμοποιήσετε.

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλεια όταν πρόκειται για μεσίτες?

Όπως και μια τράπεζα, θα πρέπει πάντα να αναζητάτε τον ασφαλέστερο μεσίτη bitcoin που μπορείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή, με τον ίδιο τρόπο όπως μια τράπεζα, ένας μεσίτης κρυπτονομισμάτων θα φροντίζει περιουσιακά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτιμηθούν σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Ως εκ τούτου, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ζήσετε είναι να συνδεθείτε στον μεσίτη κρυπτογράφησης μια μέρα για να μάθετε ότι όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία έχουν κλαπεί.

Δυστυχώς, υπήρξαν αρκετά παραδείγματα αυτού του γεγονότος μόνο τους τελευταίους 12 μήνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα περιουσιακά στοιχεία αντικαταστάθηκαν. Σε άλλους, οι έμποροι τους έχασαν σημαντικά ποσά. Σε ακόμη και τους πιο ασφαλείς μεσίτες, αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά η πιθανότητα να συμβεί αυτό μειώνεται πολύ περισσότερο. Το καλύτερο κομμάτι συμβουλών που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, καθώς αυτά είναι πολύ πιο ασφαλή ως προς την ασφάλεια. Ωστόσο, η εύρεση ενός από τους ασφαλέστερους μεσίτες bitcoin είναι τουλάχιστον μια καλή αρχή.

Κορυφαίοι 5 ασφαλείς μεσίτες κρυπτογράφησης

Επομένως, το ερώτημα είναι, ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς μεσίτες κρυπτογράφησης; Λοιπόν, σε αυτήν την ενότητα, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με αυτές που πιστεύουμε ότι έχουν τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας και ιστορικό στην επιχείρηση.

eToro

Το eToro είναι πιθανώς το πιο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στην επιχείρηση μεσιτείας κρυπτονομισμάτων. Αρχικά ειδικεύεται σε CFD bitcoin, η πλατφόρμα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της πολύ και προσφέρει διάφορους τρόπους συναλλαγή περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε να διαβάσετε μια εξαντλητική Αναθεώρηση eToro εδώ στο Cryptimi.

Μέρος του λόγου που έφτασαν εκεί είναι μέσω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που τους έχουν κάνει μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα για χρήση από τους εμπόρους. Η χρήση τείχους προστασίας και κρυπτογράφησης δεδομένων είναι ένας τρόπος για να το κάνουν αυτό, ενώ το Two Factor Authentication (“2FA”) προσφέρει ασφάλεια στη ζώνη και στηρίγματα σε λογαριασμούς. Επιπλέον, ρυθμίζονται από κορυφαίες οικονομικές αρχές και είναι ένα αξιόπιστο όνομα στην επιχείρηση.

IQ επιλογή

Η IQ Option είναι ένας κερδισμένος μεσίτης κρυπτογράφησης πολλών βραβείων και θεωρείται ένας από τους πιο ασφαλείς μεσίτες στην αγορά. Εκτός από την παροχή αυστηρής διαδικασίας KYC κατά την επιβίβασή σας, και επιτρέποντάς σας να κάνετε τον λογαριασμό σας όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό, παρέχουν τακτικά στους εμπόρους οδηγούς για κάθε είδους πράγματα – συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας. Προσφέρουν επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μεταξύ άλλων ρυθμίσεων ασφάλειας λογαριασμού που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία σας δεν τίθενται ποτέ σε κίνδυνο. 40.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να βεβαιώσουν την αξιοπιστία τους, η οποία είναι εγγυημένη από την CySEC (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου) και την FSA (Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Σεϋχελλών) που τους ρυθμίζουν και αδειοδοτούν.

Plus500


Αυτή η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει στους εμπόρους μια επιλογή πάνω από 2000 χρηματοοικονομικών μέσων. Πρόκειται για μια εταιρεία που ειδικεύεται CFD bitcoin και τους επιτρέπεται να το πράξουν χάρη σε μια άδεια που έχει απονεμηθεί από το British Financial Regulator (FCA). Αποκαλύπτουν όλα τα οικονομικά τους στοιχεία και είναι μια εταιρεία που διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ως εκ τούτου, ό, τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια στην πλατφόρμα τους είναι γνώση του κοινού, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με τους κανόνες χρημάτων χρηστών της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς, όλα τα χρήματα των χρηστών διατηρούνται ξεχωριστά από τις εταιρείες, έτσι ώστε τα χρήματά σας να προστατεύονται πάντα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον ίδιο τον μεσίτη. Χάρη σε αυτό, έχουν επιτύχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες από χρήστες τόσο στο Google Play όσο και στο Apple App Store.

XTB

Η XTB προσφέρει τέσσερις άδειες, FCA (UK), CySec (Κύπρος), KNF (Πολωνία), IFSC (Μπελίζ) και έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η πρώτη εγγύησή τους για ασφάλεια, καθώς παρακολουθούνται καλά και έχουν μια φυσική οντότητα για να την κυνηγήσουν. Χρησιμοποιούν επίσης μια ασφαλή σύνδεση SSL και υποστηρίζουν διασημότητες από την Mads Mikkelson για να προσθέσουν περαιτέρω αξιοπιστία στην επωνυμία τους.

Κοινμάμα

Το Coinmama είναι ένας από τους παλαιότερους μεσίτες κρυπτογράφησης στην επιχείρηση και το γεγονός ότι διήρκεσαν το τεστ του χρόνου είναι ο πρώτος δείκτης ότι είναι αξιόπιστοι επειδή έχουν δοκιμαστεί και εμπιστευτεί ήδη χιλιάδες χρήστες. Παρόλο που προσφέρουν γρήγορη επαλήθευση που διαρκεί λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί, αυτό διασφαλίζει προστασία από απάτη και διατηρεί τον λογαριασμό σας ασφαλή. Υπόσχονται τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και απορρήτου και αυτό ακριβώς λαμβάνετε από αυτά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map