ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΥΠΤΟΚΟΥΡΝΗΣ

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αναλύετε την κρυπτογράφηση, υπάρχουν πολλά εργαλεία που πρέπει να εξοικειωθείτε. Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη θέση της αγοράς και να κάνετε εξαιρετικές προβλέψεις. Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι πολύ ασταθής και εάν πρέπει να πάρετε τα πράγματα σωστά, πρέπει να κατανοήσετε τη λειτουργία της αγοράς και αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο εκτέλεσης τεχνικής ανάλυσης κρυπτογράφηση.

Εάν είστε νέοι στην αγορά κρυπτογράφησης ή αναζητάτε υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, ενδέχεται να κατακλύζεστε από τα γραφήματα, τα γραφήματα και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται για διάφορα κρυπτονομίσματα, αλλά καθώς καταλαβαίνετε την τεχνική ανάλυση κρυπτογράφησης και πώς λειτουργεί η αγορά, ολόκληρη Το κρυπτοσύστημα θα γίνει απλούστερο και λογικό. Αυτός ο οδηγός έχει ως στόχο να σας εκθέσει για να κατανοήσετε καλύτερα τα διάφορα διαδικτυακά διαγράμματα τιμών, τις προβλέψεις τιμών και την πρόβλεψη της αγοράς διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Προτού ερευνήσουμε περαιτέρω τον κόσμο της κρυπτογράφησης τεχνικής ανάλυσης, ας αποκτήσουμε μια καλύτερη κατανόηση του όρου «τεχνική ανάλυση».

Τι είναι μια τεχνική ανάλυση?

Πολλοί επαγγελματίες της κρυπτογράφησης έχουν περιγράψει την τεχνική ανάλυση ως τη διαδικασία χρήσης πραγματικών δεδομένων που προέρχονται από την αγορά κρυπτογράφησης ή άλλες κορυφαίες πηγές και σχεδιάζουν να προβλέψουν το μελλοντικό της αποτέλεσμα. Μια τέτοια ανάλυση θα σας επιτρέψει να προβλέψετε πότε θα ανεβεί ή θα πέσει η αγορά. Επομένως, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε όταν η τιμή αγοράς είναι χαμηλή και να πουλήσετε μόλις η τιμή κινηθεί προς τα πάνω. 

Αρκετοί συγγραφείς έχουν γράψει για τον καλύτερο τρόπο ανάλυσης της αγοράς για εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά το γεγονός είναι ότι ο όρος «ανάλυση» είναι μια δεξιότητα που πρέπει να μάθει μέσω δοκιμών, μονοπατιών και σφαλμάτων, έως ότου επιτευχθεί τελικά σωστά. Η ικανότητα κατανόησης των ορατών στοιχείων σε ένα γράφημα και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν την τιμή της κρυπτογράφησης σε κάνουν καλός έμπορος κρυπτογράφησης ακόμα κι αν υπάρχει ακόμη περιθώριο ανάπτυξης.

Τι είναι το κηροπήγιο και πώς λειτουργεί?

Αν θέλετε να αναλύσετε την αγορά κρυπτογράφησης ως συγγραφέας, μια από τις πρώτες τεχνικές αναλύσεις, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα διάγραμμα τιμών είναι το κηροπήγιο. Αυτό περιγράφει ορθογώνια αντικείμενα (είτε πράσινα είτε κόκκινα) σε ένα διάγραμμα τιμών. 

Το ορθογώνιο δείχνει το κενό μεταξύ του υπολοίπου ανοίγματος και κλεισίματος ενός συγκεκριμένου νομίσματος. Αν ψάχνετε για την τιμή ενός νομίσματος για χρονικό κενό 24 ωρών, τότε το κηροπήγιο θα δείξει τη διαφορά μεταξύ της τιμής ανοίγματος στο κάτω μέρος και της τιμής κλεισίματος στην κορυφή για εκείνη την ημέρα. Ένα κοκκινωπό κηροπήγιο δηλώνει απώλεια, ενώ ένα κηροπήγιο πράσινου χρώματος δείχνει κέρδος ή κέρδος για εκείνη την περίοδο.

Ο όγκος των πωλήσεων

Αυτή είναι μια ακόμη μέτρηση που θα δείτε καθώς εξετάζετε το γράφημα τιμών. Εάν μαθαίνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης για να μπορέσετε να τελειοποιήσετε τις δεξιότητες γραφής σας σε αυτόν τον τομέα, τότε είναι απαραίτητη η καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του τόμου. Αυτό είναι επίσης ζωτικής σημασίας κατά την αναζήτηση υπηρεσίας συναλλαγών κρυπτογράφησης στο Διαδίκτυο. Θα βρείτε τον κυριολεκτικό όγκο των πωλήσεων ενός συγκεκριμένου νομίσματος εντός μιας συγκεκριμένης περιόδου (ημέρα, εβδομάδα, μήνας) στο κάτω μέρος ενός διαγράμματος τιμών, που εμφανίζεται συχνά ως στήλη. Εάν θέλετε να μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο νόμισμα κρυπτογράφησης και να συζητήσετε την προοπτική του, ο όγκος των πωλήσεων είναι μια καλή πτυχή που πρέπει να επισημάνετε. Ωστόσο, μπορείτε να σκεφτείτε να αναζητήσετε συγγραφέα στο υπηρεσία γραφής ομιλίας online για να σας βοηθήσουμε με τους πόρους που χρειάζεστε. Επειδή μερικές φορές πρέπει να ζητήσετε βοήθεια, αντί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Κινούμενοι Μέσοι

Ο όγκος πωλήσεων και η τάση των κηροπηγίων δεν είναι οι μόνες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προβλέψετε την κίνηση ενός διαγράμματος τιμών ενός συγκεκριμένου νομίσματος. Πρέπει να λάβετε υπόψη την εξέλιξη των τιμών για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ημέρες ή εβδομάδες. Είναι ζωτικής σημασίας να σας επιτρέψουμε να γνωρίζετε τη σωστή στιγμή για αγορά ή πώληση. Αυτός είναι ο κινητός μέσος όρος. Υπάρχουν δύο τύποι κινητών μέσων όρων κατά την εξέταση ενός διαγράμματος τιμών: ο απλός κινητός μέσος όρος (SMA) και ο εκθετικός κινητός μέσος όρος (EMA.

  • Ο απλός κινητός μέσος όρος (SMA)

Το SMA δείχνει τη μέση τιμή κλεισίματος ενός νομίσματος για μια συγκεκριμένη περίοδο. Για επτά ημέρες, ο μέσος όρος είναι η SMA των προηγούμενων έξι ημερών, συν την ημέρα διαιρεμένη με επτά. Καθώς το νέο υπόλοιπο κλεισίματος προστίθεται για κάθε μέρα, το παλαιότερο υπόλοιπο κλεισίματος για τις προηγούμενες ημέρες μειώνεται. Ως εκ τούτου, ο λόγος για τη συχνή κίνηση πάνω-κάτω της γραμμής σε ένα γράφημα. Το SMA θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος δείκτης του κινούμενου μέσου όρου.

  • Ο εκθετικός κινητός μέσος όρος (EMA)

Το EMA είναι ελαφρώς περίπλοκο από το SMA που ακολουθεί ένα προσαρμοσμένο μοτίβο. Χρησιμοποιώντας ένα τυπικό παράδειγμα επτά ημερών, το EMA δεν αντιμετωπίζει το υπόλοιπο κλεισίματος εξίσου όπως το SMA. Ζυγίζει τις προηγούμενες ημέρες με βάση το πόσο κοντά ήταν από την άποψη της τιμής με την τρέχουσα ημέρα. Ως εκ τούτου, αποδίδει περισσότερο βάρος στις προηγούμενες ημέρες από άλλες ημέρες. Λόγω της φθίνουσας σημασίας, αποδίδεται σε αυτές τις μέρες, είναι, επομένως, πιο αντιδραστικό, το οποίο είναι καλύτερο για την ευμετάβλητη φύση της κρυπτογραφικής αγοράς.


Λοιπόν, πώς μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον κινούμενο μέσο τεχνική ανάλυση crypto? Δείχνει το επίπεδο αντίστασης στην πώληση ή την αγορά σε ένα συγκεκριμένο σημείο τιμής. Εάν ξεπεράσει τον κινούμενο μέσο όρο, αυτό δείχνει ότι η αγορά είναι ανοδική και θα πρέπει να αναζητήσετε ευκαιρίες πώλησης. Αλλά όταν η τιμή κλεισίματος δεν υπερβεί τον κινούμενο μέσο όρο, δείχνει ότι υπάρχει αντίσταση, επομένως, ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι άνθρωποι πωλούν.

  • Ανάλυση της τάσης

Με τις παραπάνω πληροφορίες, είστε πλέον έτοιμοι να αναλύσετε το γράφημα τιμών ενός συγκεκριμένου νομίσματος. Μετά την επιτυχή ανάλυση της τάσης, θα πρέπει να γνωρίζετε τη σωστή στιγμή για να αγοράσετε (στην κορυφή) και πότε να πουλήσετε για να πραγματοποιήσετε κάποιο κέρδος (στο κάτω μέρος). 

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουν μια καλή αρχή εάν θέλετε να μάθετε πώς να αναλύετε την κρυπτογράφηση για έναν αρχάριο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map