Γιατί οι κυβερνήσεις αντιτίθενται πραγματικά στα κρυπτονομίσματα;

Όσον αφορά τους πολιτικούς, φαίνεται ότι το μόνο κοινό πράγμα για αυτούς είναι ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα. Ωστόσο, πρόσφατα προέκυψε ένα άλλο πράγμα στο οποίο όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου αντιτίθενται ομοιόμορφα. Δυστυχώς, δεν είναι πυρηνικά όπλα ή πράξεις κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι κρυπτογράφηση.

Κάθε ειδικός στη χρηματοοικονομική βιομηχανία συμφωνεί ότι το δυναμικό της κρυπτογράφησης είναι απίστευτο. Απλά κάνοντας τα εμβάσματα φθηνά, μπορεί να προκαλέσει μια τεράστια αλλαγή για τις οικονομίες του τρίτου κόσμου. Και όμως, αυτή η εξουσία δεν πραγματοποιείται και κυρίως οφείλεται στα εμπόδια από τις κυβερνήσεις.

Γιατί είναι έτσι? Δεν θέλουν οι κυβερνήσεις τι είναι καλύτερο για τις χώρες τους?

Για να καταλάβετε γιατί αυτοί που έχουν την εξουσία είναι τόσο προσεκτικοί με την κρυπτογράφηση και αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να καταλάβετε τον αντίκτυπο που είχε ήδη. 

Η άνοδος και η κάμψη του Crypto κατά την τελευταία δεκαετία

Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε το γεγονός ότι η ταχεία άνοδος της κρυπτογράφησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που συνέβησαν την τελευταία δεκαετία. Ωστόσο, εκτός από την αστρική άνοδο του στην περίφημη, είδαμε επίσης την απότομη πτώση του.

Το Bitcoin, το σημαντικότερο κρυπτογράφηση στον κόσμο, ακόμη και σήμερα, δείχνει αυτήν την αλλαγή πιο εμφανώς. Η αξία του κυμαινόταν από περίπου 1.000 $ σε 20.000 $ σε 3.000 $ και έπειτα 10.000 $ όλα σε διάστημα δύο ετών. Αυτό το ποσοστό μεταβλητότητας αφορά, αλλά μελετά το τελευταίες τάσεις αξίας bitcoin μπορεί κανείς να δει ότι είναι λίγο πολύ σταθεροποιημένο.

Το ίδιο ισχύει και για την αγορά κρυπτογράφησης στο σύνολό της. Δεν ανυψώνεται παράλογα όπως έκανε το 2018, αλλά δεν μειώνεται γρήγορα. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ρωτήσετε εδώ είναι γιατί εμφανίστηκε αρχικά αυτή η πτώση?

Οποιοδήποτε ζήτημα των παγκόσμιων οικονομικών είναι περίπλοκο και επομένως επηρεάζεται από ένα παράδεισο παραγόντων. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ένας από τους κύριους λόγους για την απότομη κάμψη του κρυπτονομίσματος είναι οι πολλαπλές πολιτικές κατά της κρυπτογράφησης. Πολλές κυβερνήσεις του κόσμου πανικοβλήθηκαν καθώς είδαν τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης κρυπτογράφησης και έλαβαν μέτρα για να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν εντελώς αυτήν τη διαδικασία. Μερικοί έφτασαν ακόμη και μέχρι απαγόρευση bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων.

Φυσικά, μια τέτοια παγκόσμια δύναμη δεν μπορεί να σταματήσει. Επομένως, ενώ η άνοδος της κρυπτογράφησης παρεμποδίστηκε, η τάση για χρήση τεχνολογίας blockchain και ψηφιακών νομισμάτων παρέμεινε. Σήμερα εξελίσσεται για να ταιριάζει με τους νόμιμους κανονισμούς ή να τα επεξεργαζόμαστε. Αυτό αποδεικνύει ότι παρά τις καλύτερες προσπάθειες των πολιτικών, το μέλλον της κρυπτογράφησης είναι λαμπρό.

Ο αντίκτυπος του Cryptocurrency στο παγκόσμιο εμπόριο

Πρώτα απ ‘όλα, το cryptocurrency έχει τη δύναμη να κάνει το παγκόσμιο εμπόριο τόσο γρήγορο όσο και πιο προσιτό. Αυτό από μόνο του του δίνει τη δύναμη να επαναφέρει πλήρως την παγκόσμια οικονομία. Είναι επειδή, παρά την όλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα, οι μηχανισμοί μεταφοράς νομισμάτων είναι περίπλοκοι και ανασφαλείς. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες μεταφοράς νομισμάτων σημείωσαν μεγάλες βελτιώσεις σε ορισμένα μέρη του κόσμου και μείωσαν το κόστος των μεταφορών σε λιγότερο από 1%. Ωστόσο, η κρυπτογράφηση μπορεί να τις κάνει σχεδόν δωρεάν.

Επιπλέον, οι συναλλαγές blockchain είναι στιγμιαίες και εξαιρετικά ασφαλείς. Αυτό σημαίνει ότι το παγκόσμιο εμπόριο μπορεί να επιταχύνει και να μειώσει το επίπεδο κινδύνου για πολλές επιχειρήσεις.

Το αποτέλεσμα είναι ότι εάν η κρυπτογράφηση γίνει αποδεκτή παγκοσμίως, το παγκόσμιο εμπόριο θα αλλάξει πέρα ​​από κάθε αναγνώριση. Εκατομμύρια επιχειρήσεις θα λάβουν απεριόριστες ευκαιρίες για ανάπτυξη και συνεργασία, καθώς οι διασυνοριακές πληρωμές δεν θα καταναλώνουν πλέον τα περιθώρια κέρδους τους.


Το Cryptocurrency είναι επίσης απαράδεκτο, πράγμα που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση για επιχειρήσεις και επενδυτές. Ως εκ τούτου, θα έχουν περισσότερα κεφάλαια για χρήση για ανάπτυξη, ενισχύοντας περαιτέρω το παγκόσμιο εμπόριο.

Αλλά αυτή η έλλειψη φόρων είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις με το κρυπτογράφηση. Σε αντίθεση με τα χρήματα fiat, το blockchain δεν μπορεί να ελεγχθεί και να χειραγωγηθεί για πολιτικούς και οικονομικούς μηχανισμούς. Είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις είναι τόσο ομοιόμορφες εναντίον της?

Το Cryptocurrency ως αντιστάθμιση για κυβερνητικές και οικονομικές αποτυχίες

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη συζήτηση του κρυπτονομίσματος και τον αντίκτυπό του στο παγκόσμιο εμπόριο είναι ότι το ίδιο το crypto έχει γίνει αντιστάθμιση. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή αυξάνεται σε δημοτικότητα ως αντιστάθμιση που προστατεύει τους ανθρώπους από κακές κυβερνήσεις, ειδικότερα.

Ναι, η αστάθεια ενέχει κάποιο κίνδυνο, αλλά αυτός ο κίνδυνος φαίνεται τεράστιος σε όσους ζουν στις ΗΠΑ ή στις κορυφαίες χώρες της ΕΕ. Για τους πολίτες της Βενεζουέλας, για παράδειγμα, η αστάθεια δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα σε σύγκριση με τη δραματική αποδυνάμωση του νομίσματός τους που προέκυψε από τις τρομερές πολιτικές της κυβέρνησης..

Σε απάντηση σε παρόμοιες καταστάσεις, οι άνθρωποι σκέφτονται τώρα να επενδύσουν σε κρυπτογράφηση όπως το να επενδύουν σε χρυσό. Πολλοί από αυτούς το επιλέγουν ως εναλλακτική λύση για τη μετατροπή των κεφαλαίων τους σε δολάρια ΗΠΑ, το οποίο εδώ και πολύ καιρό θεωρείται «νόμισμα αντιστάθμισης». Αυτό προσθέτει μόνο στη λίστα των λόγων για τους οποίους οι κυβερνήσεις, και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ειδικότερα, χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα για να εμποδίσουν την πρόοδο της κρυπτογράφησης.

Ποιο είναι το μέλλον του Cryptocurrency στον κόσμο μας?

Η ανάγκη της κυβέρνησης να ελέγχει τον πληθυσμό και η ροή χρήματος εμποδίζει την ανάπτυξη του κρυπτονομίσματος. Ωστόσο, ακόμη και οι δυσμενείς πολιτικές δεν μπορούν να σταματήσουν την πτώση των χρημάτων. Κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα το καταλαβαίνουν αυτό, οπότε προσπαθούν να πηδήξουν στο συγκρότημα κρυπτονομισμάτων αυτή τη στιγμή.

Η Τράπεζα της Αγγλίας δείχνει τον δρόμο ανακοινώνοντας ότι σκέφτεται να υιοθετήσει κρυπτογράφηση. Αυτήν τη στιγμή διερευνά τους κινδύνους και τα οφέλη από τη χρήση ηλεκτρονικού χρήματος. Στον κόσμο που γίνεται γρήγορα χωρίς μετρητά, αυτό είναι ένα παράδειγμα μελλοντικής σκέψης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για αυτό το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Καθώς οι τράπεζες γίνονται γρήγορα ξεπερασμένες ακόμη και για τακτικές μεταφορές χρημάτων, αναζητούν λύσεις. Οι πλατφόρμες μεταφοράς χρημάτων, οι οποίες προσφέρουν χαμηλότερα επιτόκια και καλύτερους όρους από τις τράπεζες, έχουν τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτές οι εταιρείες έχουν ήδη ωθήσει τις τράπεζες και τους παραδοσιακούς παρόχους μεταφοράς χρημάτων να αναζητήσουν οποιοδήποτε τρόπο να βελτιώσουν τις δικές τους προσφορές. Διαφορετικά, θα αποβληθούν εντελώς από την αγορά.

Η υιοθέτηση blockchain και cryptocurrency είναι μία από τις λύσεις που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για να επιβιώσουν σήμερα. Πάνω από 200 από αυτούς δέχονται ήδη το Ripple και άλλα παρόμοια πειράματα με το crypto εκτελούνται σε όλες τις μεγάλες τράπεζες.

Οι εταιρείες μεταφοράς χρημάτων επίσης δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Μερικά από αυτά, όπως η Abra και η BitPesa, δέχονται πληρωμές με κρυπτογράφηση.

Όλες αυτές οι εξελίξεις δείχνουν ότι το crypto έχει σίγουρα ένα μέλλον. Καθώς η μείωση των μετρητών είναι οριστική, το blockchain μπορεί να είναι η λύση που θα φέρει επανάσταση στην παγκόσμια οικονομία. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, μια αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει σε κυβερνητικό επίπεδο. Έως ότου νομιμοποιηθούν τα ψηφιακά νομίσματα, δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map