Στρατηγική μάρκετινγκ IEO: Πώς να προωθήσετε το IEO σας στα αρχικά στάδια

Το 2017 ήταν η χρονιά που ανήκε στον ICO και ο κόσμος βρήκε έναν νέο τρόπο άντλησης κεφαλαίων. Αλλά σύντομα αυτός ο νέος τρόπος αύξησης του κεφαλαίου που χάθηκε λάμπει καθώς οι ρυθμιστικές αρχές άρχισαν να το συγκρατούν καθώς πολλά από τα έργα που συγκέντρωσαν χρήματα με αυτόν τον τρόπο πήγαν άσχημα και οι επενδυτές έχασαν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

Με τη δύση του ηλίου για το ICO, η βιομηχανία blockchain και crypto άρχισε να αναζητά μια καλύτερη λύση για την άντληση κεφαλαίων που ήταν αποδεκτή τόσο από τους επενδυτές, όσο και να προκαλέσει προβλήματα με τους ρυθμιστές. Αυτό οδήγησε στην επανεισαγωγή του IEO-Initial Exchange Offering.

Σήμερα πρόκειται να επεκταθώ στις σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ IEO που πρέπει να ακολουθήσει κανείς κατά την εκκίνηση και ακόμη και πριν από την έναρξη του IEO.

Τι είναι το IEO?

Το IEO που αντιπροσωπεύει την αρχική προσφορά ανταλλαγής εμφανίστηκε στην αγορά κρυπτογράφησης όχι πολύ μακριά από τώρα – τελείωσε ως μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία Binance το 2017 όταν ξεκίνησε το IEO στο τοπίο του crowdfunding.

Μπορείτε να αγοράσετε δοκίμια για IEOs στο Χαρτιά κουκουβάγια εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνουν οι IEO. Αυτό το δοκίμιο θα εξετάσει τη διαδικασία διεξαγωγής και προώθησης του IEO και τα διάφορα οφέλη που συνδέονται με ολόκληρη τη διαδικασία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ IEO και ICO?

Το IEO είναι απλώς η συνέχεια μιας πώλησης διακριτικών έργων σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Η διαφορά μεταξύ του ICO και του IEO είναι ότι ένα IEO προσφέρεται βασικά από μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης για μια εκκίνηση που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω των διακριτικών της που μόλις εκδίδονται.

Η μόνη απαίτηση που αναμένεται από τους εκδότες διακριτικών σε αυτήν την πλατφόρμα ανταλλαγής είναι να πληρώσει ένα τέλος καταχώρισης με ένα ορισμένο ποσοστό του συνολικού διακριτικού που πωλήθηκε κατά τη διάρκεια του IEO. Στο τέλος των πωλήσεων διακριτικών στην πλατφόρμα ανταλλαγής και τα κέρματα παρατίθενται στην πλατφόρμα ανταλλαγής.

Ομοίως, μια άλλη διαφορά μεταξύ του ICO και του IEO είναι ότι τα άτομα που συμμετέχουν στο IEO δεν στέλνουν τις συνεισφορές τους σε μια έξυπνη σύμβαση, όπως συμβαίνει με έναν ICO, αλλά δημιουργούν έναν λογαριασμό με την πλατφόρμα ανταλλαγής όπου βρίσκεται ο IEO διεξήχθη. Οι συνεισφέροντες μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν στη χρηματοδότηση των πορτοφολιών ανταλλαγής τους με κέρματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά των μαρκών της εταιρείας συγκέντρωσης χρημάτων.

Γιατί να προωθήσετε το IEO σας

Ενώ η συμμετοχή της ανταλλαγής καθιστά τα πράγματα ευκολότερα για το έργο όσον αφορά τον έλεγχο ταυτότητας, η δέουσα επιμέλεια και η προβολή της προώθησης και εμπορίας ενός IEO εξακολουθεί να είναι ένα έργο που χρειάζεται κάποια εστίαση.

Παρόλο που οι ανταλλαγές διαδραματίζουν ρόλο στην προώθηση του IEO, υπάρχουν ακόμη πολλά πεδία για να συμπληρωθούν, καθώς κανένα από τα launchpads που βασίζονται σε ανταλλαγές δεν εγγυάται την επιτυχία του έργου σας. Υπάρχουν πιθανότητες να εκτελέσουν ταυτόχρονα άλλα IEO, καθώς και άλλες πτυχές της ανταλλαγής τους στην αγορά. Ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει, Κανείς δεν γνωρίζει το έργο όπως η ομάδα που το υποστηρίζει, και έτσι, η ιδρυτική ομάδα θα πρέπει να έχει το χέρι στην εμπορία του IEO σας.


Σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την προώθηση του IEO με τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ

Όπως σημειώνεται ότι παρά την εμπλοκή της ανταλλαγής, το έργο και η ομάδα του πρέπει να επαγρυπνούν όσον αφορά την προώθηση του IEO, θα πρέπει να εξετάσουν τα ακόλουθα σημεία για να κάνουν την προσέγγιση καλύτερη και ευρύτερη.

 • Φροντίστε να προσελκύσετε το κοινό πριν από την έναρξη του IEO

Μία από τις σημαντικότερες πτυχές που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να διαθέσετε ή να προωθήσετε το IEO σε έναν εξωτερικό κόσμο είναι να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό-στόχο. Εάν η ομάδα του έργου, προσπαθώντας να στοχεύσει μια συγκεκριμένη δημογραφία ή μια αγορά-στόχο, θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει κάποια έρευνα για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον αυτών των δημογραφικών στοιχείων και να προσπαθήσει να τα εφαρμόσει στο σχέδιο μάρκετινγκ.

Η άσκηση δέσμευσης θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα, ακόμη και πριν το έργο πλησιάσει την ανταλλαγή. Το πλεονέκτημα αυτής της άσκησης είναι τεράστιο. Μόλις το έργο πλησιάσει την ανταλλαγή, θα μπορούσε να υπάρξει ένας έντονος ανταγωνισμός μεταξύ διαφόρων έργων blockchain για να μπείτε σε ένα launchpad ανταλλαγής. Σε αυτήν την περίπτωση, η ανταλλαγή επίσης πιθανότατα θα συνοδεύεται από ένα έργο που έχει ήδη αναπτύξει μια πολύ σταθερή, αλλά αποτελεσματική παρουσία μάρκετινγκ.

 • Επενδύστε στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις

Οι δημόσιες σχέσεις, τα τελευταία χρόνια, ήταν οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι διανομής σχετικών πληροφοριών σχετικά με ένα συγκεκριμένο έργο blockchain στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Πέρα από αυτά τα έργα που δείχνουν την πείρα τους σε εστιασμένη δραστηριότητα δημοσίων σχέσεων πιθανότατα έχουν μεγάλη έλξη από την κοινότητα γενικά. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες οι επενδυτές να δουν το έργο πιο ευνοϊκά και να είναι πιο πιθανό να επενδύσουν.

Παρόλο που θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διεξαγωγή δραστηριότητας PR, μια από τις πιο δοκιμασμένες μεθόδους δημιουργίας PR στον κόσμο της κρυπτογράφησης είναι να γράψετε αναρτήσεις επισκεπτών ή να υποβάλετε δελτίο τύπου για το IEO σας σε μια ποικιλία διαφορετικών ειδησεογραφικών καταστημάτων κρυπτογράφησης. Αυτό δεν πρέπει να αφορά στην πραγματικότητα το έργο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθεί να διαδώσει χρήσιμες γνώσεις στην κοινότητα. Ο απώτερος στόχος αυτής της άσκησης είναι ότι η ομάδα του έργου έχει την ευκαιρία να διαδώσει αξία στην επικοινωνία.

 • Χτυπάτε το Hype Machine τη σωστή στιγμή

Για να είναι επιτυχής ένας ΔΟΕ, ο χρόνος προσέγγισης του επενδυτή πρέπει να είναι σωστός. Έχει σημειωθεί καλά στις περιπτώσεις, στο παρελθόν και με τους ICO, ότι εάν το έργο έπληξε τις αγορές την κατάλληλη στιγμή με αρκετή διαφημιστική εκστρατεία, οι πιθανότητες εγγραφής του ήταν πολύ υψηλές.

Ένα έργο που απεικόνιζε δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων στην πραγματική ζωή και μπορούσε να δημιουργήσει αρκετή διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό με δελτία τύπου, συνεντεύξεις, ομιλίες και οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία να πάρει το πρόσωπο, το όνομα και το έργο του μπροστά σε πιθανούς επενδυτές πήγε πραγματικά καλά.

 • Αξιοποίηση των κοινωνικών μέσων

Το μάρκετινγκ και το IEO και το έργο μέσω των κοινωνικών μέσων είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και δημοφιλείς τρόπους για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον από μάζες ανθρώπων. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων που έχουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό χρηστών κρυπτογράφησης από άλλους, μερικά παραδείγματα είναι Reddit, Medium και Steemit.

Μία από τις ιδιαίτερα συνιστώμενες στρατηγικές για το μάρκετινγκ και την αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο της κρυπτογράφησης είναι να παραμείνετε προληπτικοί πολύ πριν σχεδιάσετε να προωθήσετε την ιδέα σας σε μια ανταλλαγή. Ένας τρόπος για να το διαχειριστείτε αυτό είναι να συνεχίσετε να δημοσιεύετε ενημερώσεις σχετικά με το έργο σας, αυτό επιτρέπει στην ομάδα του έργου να διατηρήσει την κοινότητα ενδιαφερόμενη ενώ δημιουργεί αξιόλογο περιεχόμενο για νέους αναγνώστες.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να λειτουργήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ του έργου και να αυξηθεί φυσικά το διαδικτυακό κοινό είναι να βυθιστείτε και να αρχίσετε να επικοινωνείτε σε κοινοτικές συζητήσεις. Μια πραγματική συζήτηση από την ομάδα του έργου μπορεί πραγματικά να προσελκύσει επενδυτές και την κοινότητα που μπορεί να οδηγήσει σε άτομα να εγγραφούν στο IEO.

 • Μην αφήσετε τη φάση IEO μετά

Η ομάδα του έργου πρέπει να έχει ένα σχέδιο και να συνεχίσει τις προσπάθειές της στο μάρκετινγκ ακόμα και μετά το τέλος του πλήθους! Αυτό θα βοηθούσε πραγματικά στην οικοδόμηση μιας υπέροχης κοινότητας και μπορεί να είναι χρήσιμο εάν το έργο εκτελεί πολλαπλά IEO back-to-back σε διαφορετικές ανταλλαγές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις για την ανάπτυξη, τις συνεργασίες και άλλα ορόσημα πέρα ​​από την άσκηση συγκέντρωσης χρημάτων, ενισχύεται η εμπιστοσύνη των επενδυτών που θα μπορούσε να είναι υγιής για το έργο μακροπρόθεσμα..

Σημείο προς αποφυγή κατά την προώθηση του IEO

Ενώ έχουμε δει τι είναι απαραίτητο για την προώθηση ενός IEO, είναι επίσης απαραίτητο να καταλάβει κανείς τι πρέπει να αποφευχθεί. Κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι η εκτέλεση ενός IEO δεν είναι εύκολη άσκηση και είναι απαραίτητες προφυλάξεις σε κάθε στάδιο για να επιτύχει το IEO. Ακολουθεί η λίστα με μερικές αποφυγές.

 • Ένας μεγάλος αριθμός συμβούλων και υπαλλήλων

Ενώ οι σύμβουλοι και οι υπάλληλοι παρέχουν δύναμη στις δυνατότητες του έργου, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 20 σύμβουλοι και 30 υπάλληλοι όταν το έργο εξακολουθεί να μην διαθέτει προϊόν. Ειδικά στον κόσμο της κρυπτογράφησης, η κουλτούρα των συμβούλων πλησιάζει ένα γελοίο στάδιο και πολλά έργα μόλις έχτισαν έναν στρατό συμβούλων, ακόμη και χωρίς να προσδιορίζουν με σαφήνεια τους ρόλους που διαδραματίζουν στην ανάπτυξη των έργων.

 • Υπόσχεση για φιλόδοξες αποδόσεις

Με την αποτυχία του ICO, οι καιροί όπου το έργο θα μπορούσε να ξεγελάσει τους επενδυτές λέγοντάς τους ότι θα έχουν τρελές αποδόσεις έχουν τελειώσει. Οι επενδυτές είναι προσεκτικοί και έτσι είναι οι ρυθμιστικές αρχές. Τυχόν ψεύτικες υποσχέσεις θα μπορούσαν απλώς να κάνουν πράγματα για το έργο και η αξιοπιστία του θα μπορούσε απλώς να γεμίσει.

 • Αγοράστε ακόλουθους κοινωνικών μέσων για να δείξετε «ψεύτικο» ενδιαφέρον

Η αγορά οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει τη δημοτικότητα του έργου είναι μια βασικά λανθασμένη άσκηση. Ενώ το έργο θα μπορούσε να δείξει την ποσότητα, η ποιότητα αυτών των οπαδών μπορεί να μην είναι σε θέση να προσθέσει αξία ή να συμβάλει στην ανάπτυξη του έργου ή της κοινότητας που τελικά εμφανίζει την αλήθεια.

Εργαλεία για την προώθηση ενός IEO

Ενώ θα μπορούσε να υπάρχει αριθμός στρατηγικών για την προώθηση ενός IEO, υπάρχουν ορισμένα έγγραφα / εργαλεία που απαιτούνται για την εφαρμογή αυτών των στρατηγικών. Ακολουθεί η λίστα που πρέπει να έχει κάθε έργο ανεξάρτητα από το τι υλοποιείται κάθε στρατηγική.

 • Απλά η ιδέα και το λεκτικό

Παρόλο που είναι σημαντικό να προωθηθούν οι καλύτερες δυνατές πληροφορίες μέσω όλων των καναλιών μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, η ομάδα του έργου θα πρέπει να προσπαθήσει να εξηγήσει την ιδέα τους με απλούστερη μορφή κατανοώντας ότι δεν γνωρίζουν όλοι οι επενδυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις ορολογίες. Εάν ένας επενδυτής δεν καταλαβαίνει το έργο κατά πάσα πιθανότητα, θα απορρίψει την επένδυση.

 • Πλήρης αλλά απλή Λευκή Βίβλος

Το whitepaper προετοιμάζεται από ένα έργο πριν από την έναρξη ενός νέου νομίσματος. Αναφέρει λεπτομερώς ό, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές για το νόμισμα πριν αποφασίσουν εάν θέλουν να επενδύσουν, να αγοράσουν ή να το χρησιμοποιήσουν. Αυτό αποτελεί την αρχή της επένδυσης και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και πρέπει να καλύπτει όλα τα απαραίτητα σημεία που πρέπει να γνωρίζει ένας επενδυτής για να επικοινωνήσει μαζί του με τον απλούστερο τρόπο.

 • Ισχυρή και ασφαλής ιστοσελίδα

Ο ιστότοπος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός έργου. Είναι μια άμεση γέφυρα μεταξύ των επενδυτών και του έργου για επικοινωνία καθώς υπάρχει ενημέρωση. Ένας ιστότοπος HTTPS δείχνει στους επισκέπτες ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής. Αυτό είναι επίσης σημαντικό για το SEO και για την εμπιστοσύνη του δυνητικού επενδυτή σας.

 • Ιστολόγιο

Ένα ιστολόγιο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για το έργο για τη δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπο, τη βελτίωση της επωνυμίας και την αξία της προσωπικής αφής της κοινότητας κρυπτογράφησης που παρέχεται από το έργο. Το Medium υπήρξε μια εξαιρετική πηγή και δημιουργεί μεγάλη έλξη στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Η ομάδα του έργου θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι υπάρχει περιεχόμενο πειθαρχίας και χρονοδιαγράμματος γραφής. Το ιστολόγιο πρέπει να αφορά το περιεχόμενο που θέλουν να διαβάσουν οι άνθρωποι και όχι περιεχόμενο που μιλά μόνο για το πόσο φοβερό είναι το έργο και πώς πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο με την ιδέα σας.

συμπέρασμα

Ενώ συνιστάται να προσλάβετε μια εξειδικευμένη εταιρεία μάρκετινγκ κρυπτογράφησης για να βοηθήσετε ένα έργο στο PR και το μάρκετινγκ, η ομάδα του έργου χρειάζεται την τεχνογνωσία για τον τρόπο προώθησης του έργου. Εάν η ομάδα έχει ένα καλό προϊόν, το έχει εμπορεύσει αποτελεσματικά και έχει συνεργαστεί με μια δημοφιλή και αποτελεσματική ανταλλαγή, τότε ο IEO θα είναι σίγουρα επιτυχία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map