Πώς να εκτελέσετε το δικό σας Exchange!

Για αρκετά χρόνια, εικονικά νομίσματα όπως το Bitcoin έχουν καθιερωθεί ως βασικό επενδυτικό μέσο για μεμονωμένους επενδυτές. Η αστάθεια των κρυπτονομισμάτων προσφέρει στους εμπόρους κρυπτογράφησης πολλές ευκαιρίες συναλλαγών. Έτσι, τα ψηφιακά νομίσματα έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή στις στρατηγικές συναλλαγών εκείνων που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους και να βελτιώσουν την απόδοση των συναλλαγών τους.

Σήμερα, υπάρχουν δύο μέθοδοι για να επωφεληθείτε από την αγορά κρυπτογράφησης:

 • Αγοράστε κρυπτονομίσματα σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής για να τα διατηρήσετε σε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης
 • Ανταλλάξτε αυτά τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία μέσω CFD απευθείας σε μια πλατφόρμα συναλλαγών

Ένα από τα κύρια ζητήματα το 2019 ήταν η εμφάνιση αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), ενός νέου τύπου χρηματοδότησης που εκτελείται σε πρωτόκολλα χωρίς εμπιστοσύνη («trustless») χωρίς την ανάγκη χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών.

Σήμερα, οι χρήστες κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο μπορούν να κάνουν χρήση παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως πίστωση, δανεισμός, συναλλαγές και επενδύσεις με αποκεντρωμένο και διαφανή τρόπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Το 2020, αυτό το νέο τμήμα της αγοράς αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.

Defi αποκεντρωμένη χρηματοδότηση

Το DeFi προέκυψε για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι πληρωμές, δίνοντας περισσότερη ελευθερία, διακυβέρνηση και ασφάλεια στον παγκόσμιο πληθυσμό (Εικόνα: Medium / Vladislav Shabanov)

Η άνοδος του DeFi

Το Bitcoin ήταν η πρώτη εφαρμογή DeFi. Έχει επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν χρηματοοικονομικές συναλλαγές με άλλα άτομα χωρίς την ανάγκη χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών στην ψηφιακή εποχή. Το Bitcoin και οι κρυπτομέδες ήταν το πρώτο κύμα του DeFi. Το δεύτερο κύμα καθοδηγείται από το blockchain DeFi το Ethereum, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο στο blockchain προγραμματιζόμενο. Τώρα, στις αρχές του 2020, τα άτομα (και οι εταιρείες) μπορούν να συνάπτουν συμβάσεις, να χορηγούν, να διαπραγματεύονται, να επενδύουν, να αντισταθμίζουν και να αποθηκεύουν κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης «χωρίς εμπιστοσύνη» χάρη στον αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών DeFi στο δίκτυο Ethereum. Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την DeFi Pulse, το ισοδύναμο αιθέρα σε δολάρια ΗΠΑ με πρωτόκολλα DeFi αυξήθηκε από 293 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο σε περισσότερα από 687 εκατομμύρια δολάρια στο τέλος Δεκεμβρίου 2019. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέτρηση ως αναφορά για την εκτίμηση της αξίας της αγοράς DeFi , μπορούμε να δούμε ότι αυτός ο τομέας εξερράγη το 2019, αυξάνοντας περισσότερο από 130%.

Γιατί να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα με CFD?

Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε τα ευρώ σας με κρυπτονομίσματα που μπορείτε να διατηρήσετε όσο θέλετε στο εικονικό πορτοφόλι σας, τα οφέλη από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με CFD είναι μεγαλύτερα, ειδικά για όσους θέλουν να επωφεληθούν από τις γρήγορες αλλαγές τιμών.

Αλλά τι είναι CFD ούτως ή άλλως?

Ένα CFD, Συμβόλαιο για Διαφορά στα Αγγλικά ή Contrat Pour la Difference στα Γαλλικά, είναι ένας τύπος παραγώγου προϊόντος. Είναι επομένως ένα χρηματοοικονομικό μέσο του οποίου η αποτίμηση εξαρτάται από ένα άλλο μέσο που ονομάζεται «υποκείμενο». Χρησιμοποιώντας ένα CFD, δεν έχετε ποτέ το υποκείμενο. Επενδύετε μόνο στη διακύμανση της τιμής του από το άνοιγμα και το κλείσιμο του συμβολαίου σας.

Πλεονεκτήματα της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων μέσω CFD


 • Bullish and Bearish Investments – Κερδίστε εκμεταλλευόμενοι την άνοδο αλλά και την πτώση των τιμών κρυπτογράφησης
 • Leverage – Επωφεληθείτε από τη διαπραγμάτευση περιθωρίου και τη μόχλευση που αυξάνει την έκθεση στην αγορά σας
 • Υψηλή μεταβλητότητα – Αξιοποιήστε στο έπακρο την αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης
 • Καλύτερη ρευστότητα – Λάβετε καλύτερες τιμές και μικρότερους χρόνους συναλλαγής, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε την απόδοσή σας μέσω της καλύτερης ρευστότητας
 • Χωρίς κατοχή κρυπτονομισμάτων – Αποφύγετε τον κίνδυνο απώλειας, κλοπής και επιθέσεων στον κυβερνοχώρο που σχετίζονται με την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας σε ένα πορτοφόλι, καθώς δεν διαθέτετε μάρκες χρησιμοποιώντας CFD
 • Ευέλικτες ώρες διαπραγμάτευσης – Συναλλαγή σε 24ωρη αγορά
 • Ρυθμιζόμενο και ασφαλές περιβάλλον – Επωφεληθείτε από ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον συναλλαγών με προστασία ως ιδιώτης έμπορος όπως αυτό έναντι αρνητικού υπολοίπου
 • Απαιτείται χαμηλό αρχικό κεφάλαιο – Ξεκινήστε τη διαπραγμάτευση CFD κρυπτογράφησης με σχετικά χαμηλό κεφάλαιο (ελάχιστη κατάθεση 100 EUR στις Admiral Markets)
 • Μπορεί να προτιμάτε να διατηρείτε κρυπτονομίσματα στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • αν ο στόχος σας είναι να συμμετάσχετε σε αυτήν τη νομισματική επανάσταση και να κρατήσετε μάρκες για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα
 • εάν μπορείτε να πληρώσετε την πλήρη αξία του κρυπτονομίσματος
 • εάν έχετε το χρόνο να ερευνήσετε τον καλύτερο ιστότοπο για να αγοράσετε κρυπτογράφηση και τον ασφαλέστερο τρόπο διατήρησης των διακριτικών σας. Η εύρεση του καλύτερου πορτοφολιού κρυπτογράφησης είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των χρημάτων σας, ώστε να μην εκτίθενται σε κυβερνοεπιθέσεις.
 • εάν δεν φοβάστε να ξεχάσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διακριτικά σας. Πράγματι, εάν τα χάσετε, εάν κλαπεί από εσάς ή αν τα ξεχάσετε, θα χάσετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα για πάντα.
 • εάν δεν έχετε πρόβλημα με τη χρήση μη ρυθμιζόμενων ανταλλαγών κρυπτογράφησης που ενδέχεται να επιβάλλουν όρια αγοράς, πώλησης ή ανάληψης
 • εάν ο επενδυτικός σας ορίζοντας είναι μακροπρόθεσμος και μόνο ανοδικός

Τώρα έρχεται το Bustex.io με τις καλύτερες επιλογές για τη μάζα. Το Burstex.io τυχαίνει να είναι το πρώτο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ανήκει σε πλήθος στον κόσμο που είναι χτισμένο πάνω από το μπλοκ Burst. Δεν είναι σαφές τι σημαίνει; Δείχνει ότι η Burstex ανήκει πλέον στους μετόχους. Είναι οι ίδιοι μέτοχοι που λαμβάνουν τα κέρδη από τις συλλεγόμενες συναλλαγές, τα τέλη καταχώρησης και την ανάληψη. Σας ενδιαφέρει λοιπόν να είστε μέτοχος και να συμμετέχετε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης; Είναι εύκολο. Το επίσημο διακριτικό Burstex που ονομάζεται BEX, κυκλοφορεί ήδη στις 15 Ιουνίου 2020. Η συμμετοχή στο Burstex θα σας μετατρέψει αυτόματα σε μέτοχο τώρα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πηγαίνετε με τα καλύτερα! Πήγαινε Burstex! Θα είσαι κυριολεκτικά τρέχετε τη δική σας ανταλλαγή εκεί!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map