Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οδηγός για το σύστημα ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο του Ethplorer “The Watching Service”

Ethplorer, Ένας θεατής Ethereum token, παρουσιάζει ένα νέο δωρεάν εργαλείο για εγγεγραμμένους χρήστες, την Υπηρεσία Παρακολούθησης, ένα δελτίο τύπου στις 19 Ιανουαρίου.

Τι είναι η υπηρεσία παρακολούθησης?

Η υπηρεσία παρακολούθησης προσθέτει στο ρεπερτόριο εργαλείων του εξερευνητή, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίου προγράμματος περιήγησης Ethereum, που επιθυμεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη. 

Σύμφωνα με τον Ethplorer, η Υπηρεσία Παρακολούθησης είναι ένα σύστημα ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο που εκδίδει ειδοποιήσεις σε χρήστες που παρακολουθούν εισερχόμενες ή εξερχόμενες συναλλαγές που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη διεύθυνση ή ακόμη και σύμβαση. Η ευελιξία και το βάθος του εργαλείου το καθιστούν το πρώτο στον χώρο παρακολούθησης, καθώς καμία άλλη υπηρεσία δεν προσφέρει το ίδιο δωρεάν.

Παρά το ότι είναι ένα δωρεάν εργαλείο, το όριο μηνυμάτων είναι υψηλό. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν έως 1.000 τηλεγραφήματα και 500 ειδοποιήσεις μέσω email καθημερινά. Αυτό είναι ένα πραγματικό όφελος για χρήστες που παρακολουθούν ενεργά διευθύνσεις και συμβόλαια αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν περισσότερα για το κόστος μεταγραφής. Η υπηρεσία παρακολούθησης είναι καλύτερη από τις λύσεις που προσφέρονται από ανταγωνιστές που έχουν χαμηλότερα όρια και περιορισμένες δυνατότητες.

Η λύση είναι βολική για τους χρήστες Ethereum και οι κάτοχοι διακριτικών επιθυμούν να δημιουργήσουν ειδοποιήσεις, διευθύνσεις παρακολούθησης και συμβόλαια διακριτικών ανάλογα με τις ποικίλες ανάγκες τους.

ethplorer

Η Υπηρεσία Παρακολούθησης έχει πολλές δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις email και Telegram για συναλλαγές προς ή από μια επιλεγμένη διεύθυνση ή συμβόλαια διακριτικών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βελτιώσουν την υπηρεσία για να δημιουργήσουν ένα φίλτρο για εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές που συνδέονται με μια ελεγχόμενη διεύθυνση ή διεύθυνση. 

Η Ethereum είναι η κορυφαία πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων, με χιλιάδες έργα να ξεκινούν καθημερινά. Υπάρχουν περισσότερα από 200.000 μάρκες. Από αυτό, διαπραγματεύονται πάνω από 2.600 μάρκες με συνολικό ανώτατο όριο αγοράς 104 δισεκατομμυρίων δολαρίων CoinMarketCap με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. ο Γραφικό στοιχείο Ethplorer, σε πραγματικό χρόνο, εμφανίζει αυτήν την εικόνα. Η πλειοψηφία εδρεύει στο Ethereum, αξιοποιώντας το ζωντανό οικοσύστημα του για να αξιοποιήσει την αξία, ενώ χτίζει λύσεις για την επίλυση διαφόρων πραγματικών προβλημάτων.

Οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης των ειδοποιήσεων

Η ευελιξία της υπηρεσίας παρακολούθησης και η πρακτικότητά της σημαίνουν επίσης ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι ρύθμισης ειδοποιήσεων. Ακολουθούν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει:

 1. Από το Ethplorer, ανοίξτε το συμβόλαιο ή τη διεύθυνση που θέλετε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Παρακολούθηση” και επιλέξτε αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email ή Telegram.

Ή,

 2. Σε οποιαδήποτε σελίδα του Ethplorer που διαθέτει το συμβόλαιο ή τη διεύθυνση του διακριτικού, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του και εμφανίζεται ένα εικονίδιο ματιού. Κάντε κλικ σε αυτό και προσθέστε το συμβόλαιο ή τη διεύθυνση στη Λίστα παρακολούθησης.

Ή,

 3. Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας και επιλέξτε την καρτέλα “Οι διευθύνσεις μου / txs” όπου στα δεξιά θα δείτε το σύνδεσμο “προσθήκη διεύθυνσης”. Κάντε κλικ σε αυτό και προσθέστε οποιοδήποτε συμβόλαιο ή διεύθυνση συμβολής στη λίστα παρακολούθησής σας.

Διαχείριση κερδών

Μπορεί να είναι κουραστικό για τους εμπόρους, τους επενδυτές και τους προγραμματιστές που συμμετέχουν στο Ethereum να παρακολουθούν ταυτόχρονα πολλά έργα. Η έναρξη της υπηρεσίας παρακολούθησης είναι επίσης επίκαιρη. Έρχεται όταν τα ιδρύματα παρακολουθούν στενά το Ethereum και τα έργα του, ταξινομώντας τους για πιθανές εισφορές κεφαλαίου.

Ο εγγεγραμμένος Ethplorer μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει το εργαλείο για την παρακολούθηση συναλλαγών από ή προς διευθύνσεις ή συμβόλαια ενδιαφέροντος. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με άλλα εργαλεία πλατφόρμας, όπως η δυνατότητα προσθήκης ετικετών, ένας χρήστης μπορεί εύκολα να παρακολουθεί τις πληρωμές που αποστέλλονται σε μια διεύθυνση ή ακόμα και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα λογαριασμού Airdrops ή influencer. 

ethplorer

Αυτό είναι χρήσιμο, ειδικά για προγραμματιστές ή ακόμη και εμπόρους που λαμβάνουν τις πληρωμές τους σε μάρκες ERC-20. Αντί να ανανεώνουν με μη αυτόματο τρόπο τον εξερευνητή σας, που θέλουν να μάθουν την κατάσταση της συναλλαγής σας, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τη διεύθυνσή τους στη “Λίστα παρακολούθησης”. 

Μόλις ληφθεί η πληρωμή, μια ειδοποίηση αποστέλλεται αμέσως στη λαβή Telegram του χρήστη ή στην καθορισμένη διεύθυνση email. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διακρίνουν τις συναλλαγές χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα προσθήκης ετικετών, προσδιορίζοντας την πηγή των χρημάτων, το ποσό που αποστέλλεται και τον χρόνο επιβεβαίωσης.

Εξασφάλιση κεφαλαίων

Η υπηρεσία παρακολούθησης είναι επίσης απαραίτητη για λόγους ασφαλείας. 

Με την πάροδο του χρόνου, μερικά από τα κορυφαία μάρκες με βάση το ERC-20 κερδίζουν έλξη και είναι σωρευτικά πιο πολύτιμα από το ETH. Έργα όπως το Chainlink, το Synthetix, το Uniswap και τα περισσότερα έργα DeFi είναι πολύτιμα, επιβάλλοντας υψηλά όρια αγοράς. Η αυξανόμενη αποτίμησή τους τους καθιστά στόχο. 

Επομένως, οι χρήστες μπορούν να γίνουν θύματα επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος ή να χάσουν κατά λάθος τα ιδιωτικά τους κλειδιά. Ο κάτοχος της διεύθυνσης μπορεί, σε πραγματικό χρόνο, να λαμβάνει ειδοποιήσεις για εξερχόμενες συναλλαγές. 

Επειδή όλες οι ειδοποιήσεις είναι σχεδόν στιγμιαίες, είναι πιθανό να αντιδράσετε σε μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές, εμποδίζοντας τους πράκτορες να σβήσουν καθαρά υπόλοιπα μιας διεύθυνσης, διατηρώντας τα χρήματα ασφαλή.

Διαχείριση επενδύσεων

Οι επενδυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία Παρακολούθησης για να παρακολουθούν τις διευθύνσεις ενός έργου. 

Το εργαλείο μπορεί να εκδίδει ειδοποιήσεις κάθε φορά που διανέμονται μάρκες, επιτρέποντας την έγκαιρη συλλογή πριν από τις μάζες. Το Ethereum έχει χαμηλή απόδοση. Τα δημοφιλή airdrops συχνά οδηγούν σε μια αναταραχή που προκαλεί την κυκλοφοριακή συμφόρηση του δικτύου, οδηγώντας σε υψηλά τέλη αερίου. Η χρήση της υπηρεσίας παρακολούθησης επιτρέπει στους χρήστες να προχωρήσουν, να διεκδικήσουν τα κουπόνια τους πριν από την αύξηση των τελών. 

Οι έμποροι που ακολουθούν τους επενδυτές μπορούν επίσης να φιλτράρουν τα σκουπίδια παρακολουθώντας τους σάκους των κορυφαίων επιρροών και συμβούλων. Αυτό μπορεί να γίνει απενεργοποιώντας την ειδοποίηση χωρίς τιμές, διατηρώντας την απόσπαση της προσοχής και την περιττή συνομιλία.

ethplorer

Για να διευκολυνθεί η παρακολούθηση, οι διευθύνσεις τους μπορούν να επισημανθούν και να προστεθούν στη λίστα παρακολούθησης. Κάθε φορά που υπάρχει κίνηση είτε σε ανταλλαγή είτε σε πρωτόκολλο ανταλλαγής όπως το Uniswap, η Υπηρεσία Παρακολούθησης θα εκδίδει σήμα.

Η υπηρεσία παρακολούθησης συμπληρώνει την οθόνη μαζικού API. Το εργαλείο ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου 2020 και μπορεί ταυτόχρονα να παρακολουθεί εκατομμύρια διευθύνσεις και χαρτοφυλάκια. Με την αυξανόμενη αποτίμηση του DeFi και την αυξανόμενη δημοτικότητα του DeFi, η Ethplorer κυκλοφορεί εργαλεία για την εξυπηρέτηση της πελατειακής της βάσης, συγκεντρώνοντας όλη τη δραστηριότητά της που σχετίζεται με το Ethereum σε ένα μέρος.

Αποποίηση ευθυνών: Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο άρθρο. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me