Η Emerge DeFi στοχεύει στην εκκαθάριση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης εστιάζοντας σε βασικές υποδομές

Η βιομηχανία DeFi αναπτύσσεται αλματωδώς αλλά παραμένει επιρρεπής σε ατομικές ελλείψεις. Με λίγη εστίαση στην ασφάλιση, τον έλεγχο και τους ελέγχους ιστορικού, ο κλάδος θα σταματήσει. Το Emerge DeFi είναι εδώ για να παρέχει όλες αυτές τις υπηρεσίες.

Τα τρέχοντα ελαττώματα DeFi

Η πλειονότητα των αποκεντρωμένων χρηματοδοτικών πλατφορμών και υπηρεσιών φαίνεται να εμπίπτει στις ίδιες παγίδες. Η συναρμολόγηση του έξυπνου κώδικα σύμβασης είναι το εύκολο μέρος, αλλά η προστασία των χρηστών απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Δεν υπάρχει αρκετή εστίαση στις υπηρεσίες ασφάλισης, ελέγχου, ιστορικού ή launchpad για νέα διακριτικά.

Η κατασκευή αυτής της υποδομής είναι ζωτικής σημασίας για να συνεχίσει να προωθεί το κίνημα DeFi. Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να επωφεληθούν από την ασφάλιση, θα συνεχίσουν να χάνουν χρήματα για κλοπή, παραβιάσεις και προβλήματα έξυπνου κώδικα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020, υπήρξαν πάρα πολλά περιστατικά αυτής της φύσης. Οι προγραμματιστές δεν μπορούν να προβλέψουν όλα τα πιθανά αποτελέσματα, αλλά τα έργα χρειάζονται κάποια προσφυγή για τους επηρεαζόμενους χρήστες. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει σήμερα.   

Εύρεση της σωστής λύσης

Το Emergi DeFi είναι ένα έργο που εστιάζει στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης παρά στο προσωπικό κέρδος. Πρόκειται για μια ευρεία πλατφόρμα που εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς, οι οποίοι στοχεύουν στην εισαγωγή της επόμενης γενιάς λύσεων Defi. 

Token Launchpad και προώθηση

Τα νέα έργα DeFi δημιουργούν συνήθως το διακριτικό τους – μια προσέγγιση που συχνά στερείται συντονισμού ή κινήτρων. Emerge DeFi προσφέρει μια λύση για επιρροές, επιχειρηματίες και ομάδες που θέλουν να κυκλοφορήσουν ένα διακριτικό. Η δημιουργία μιας αποκεντρωμένης μάρκας χρηματοδότησης δημιουργεί πολλά εμπόδια, τα οποία απαιτούν μια συγκεκριμένη προσέγγιση για να τα ξεπεράσουν.

Όσον αφορά την πώληση των διακριτικών, το Emerge DeFi παρουσιάζει πολλές επιλογές προσαρμογής. Εάν κάποιος θέλει να κλειδώσει τη ρευστότητα ή να πραγματοποιήσει επαλήθευση KYC, η παρουσίαση μιας αύρας εμπιστοσύνης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε κυκλοφορία token. 

Η προσέλκυση επιρροών είναι μια βασική πτυχή της επιτυχημένης πώλησης διακριτικών. Ωστόσο, οι επιρροείς δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με ανώνυμες ομάδες. Στη βιομηχανία DeFi, οι περισσότερες ομάδες προγραμματιστών δεν θα δημοσιοποιήσουν την ταυτότητά τους. Το Emerge DeFi μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο KYC στο παρασκήνιο για να προσδιορίσει εάν το συγκεκριμένο έργο είναι αξιόπιστο. 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ & Ο έλεγχος είναι απαραίτητος

Λόγω της διαφανούς φύσης των έξυπνων συμβάσεων DeFi, ο καθένας μπορεί να ελέγξει τον κώδικα. Η κατανόηση της φύσης αυτών των συμβάσεων, ωστόσο, είναι πάνω από το επίπεδο των περισσότερων ατόμων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έργα πρέπει να υποβληθούν σε ελέγχους κώδικα πριν κυκλοφορήσουν την πλατφόρμα τους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σχεδόν όσο θα έπρεπε. 

Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλιση, μια πτυχή που σχεδόν δεν υπάρχει στη σκηνή του DeFi. Ένας από τους λίγους ασφαλιστικούς παρόχους – Κάλυμμα Πρωτόκολλο – υπέστη πρόσφατα χάκετ. Ένα σαφές σημάδι για το πώς τα πράγματα πρέπει να γίνουν διαφορετικά και πιο γρήγορα και όχι αργότερα. Το Emerge DeFi προσφέρει λύσεις για την ασφάλιση και τον έλεγχο για να διασφαλιστεί ότι τα μελλοντικά έργα δεν θα υποφέρουν από αυτές τις δυσκολίες. 

Ανοιξιάτικος καθαρισμός με αποκεντρωμένη χρηματοδότηση


Καθώς η εαρινή σεζόν πλησιάζει, ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε το «χάος» στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση σήμερα. Υπάρχουν πάρα πολλά μη προστατευμένα, μη ελεγμένα και ανασφάλιστα έργα που υπάρχουν σήμερα, τα οποία μπορεί να κοστίσουν χρήματα στους χρήστες. Δεδομένου του αριθμού των παραβιάσεων και των απάτων σε αυτόν τον κλάδο, η Defi χάνει τη νομιμότητα με ανησυχητικό ρυθμό. 

Το να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση είναι ένα ουσιαστικό πρώτο βήμα. Η τεχνολογία Blockchain επιτρέπει καινοτόμες ιδέες και έννοιες, αλλά δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη σωστή υποδομή και εργαλεία. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτόν τον κλάδο από το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις μάρκες. Χωρίς την απαραίτητη τεχνική υποδομή για έλεγχο και ασφάλιση, η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση δεν θα αποκτήσει ποτέ ευρύτερη υιοθέτηση. 

Εάν η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση θέλει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, πρέπει να παρέχει τον ίδιο βαθμό ηρεμίας και ασφάλειας με την παραδοσιακή χρηματοδότηση. Σήμερα, η βιομηχανία δεν είναι ικανή να το κάνει ακόμα. Λύσεις όπως το Emerge DeFi μπορεί να αλλάξουν την αφήγηση, αλλά εξακολουθούν να έχουν τα πάντα να αποδείξουν. 

συμπέρασμα

Σήμερα, η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση επικεντρώνεται κυρίως στη γεωργία απόδοσης και στην κερδοσκοπία. Απαιτείται μια διαφορετική προσέγγιση για να πάει στο επόμενο επίπεδο και να αποτελέσει απειλή για την κεντρική χρηματοδότηση. Η εστίαση στην ασφάλεια, τη λογοδοσία, τη δυνατότητα ελέγχου και την ασφάλιση είναι απαραίτητη για να φτάσουμε σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Μέχρι να δημιουργηθούν αυτά τα δομικά στοιχεία και η υποδομή, το DeFi θα έχει ελάχιστη ή καθόλου ελκυστικότητα. 

Λύσεις όπως το Emerge DeFi τονίζουν την ανάγκη μακροπρόθεσμης σκέψης αντί να εστιάζουν σε βραχυπρόθεσμες λύσεις και κέρδη. Η νομιμοποίηση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης θα απαιτήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων κερδίζει τώρα αναγνώριση μόνο μετά από μια δεκαετία μαθημάτων μάθησης. Οι κοινότητες και οι ομάδες πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μαθήματα για να επιταχύνουν την υιοθέτηση του DeFi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map