Συμβουλές για να αρχίσετε να επενδύετε σε Cryptocurrency και στο χρηματιστήριο

Εάν σκέφτεστε να πηδήσετε σε επενδύσεις, οι επιλογές εκεί έξω μπορεί να είναι συντριπτικές. Πολλοί επιλέγουν να μην αρχίσουν να επενδύουν λόγω του τεράστιου όγκου επιλογών και πληροφοριών που υπάρχουν εκεί έξω. Σήμερα, υπάρχουν ακόμη περισσότερο διαθέσιμες επιλογές στους αρχικούς επενδυτές με την εισαγωγή του blockchain και του κρυπτονομίσματος. Οι έμπειροι επενδυτές γνωρίζουν ότι η διαφοροποίηση είναι σημαντική, επομένως η επένδυση τόσο σε παραδοσιακές μετοχές όσο και σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι ένας τρόπος να συνδυάσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Με τη διάδοση του πλούτου σας, βελτιστοποιείτε τον εαυτό σας για λιγότερο κίνδυνο και καλύτερες πιθανότητες να αυξήσετε το κέρδος σας. Πώς είναι λοιπόν ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο τόσο για μετοχές όσο και για κρυπτονομίσματα; Πώς αποφασίζετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς?

Διαφοροποίηση αποθεμάτων

Όταν διαφοροποιείτε το χαρτοφυλάκιό σας, απλώς τοποθετείτε τα δολάρια σας σε πολλά μέρη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου σας έναντι της τοποθέτησης όλων των μετρητών σας σε ένα μέρος. Εάν μία από τις τιμές της μετοχής σας μειωθεί, δεν θα χάσετε όλα τα χρήματά σας ταυτόχρονα. Πολλοί επενδυτές θα επενδύσουν σε διαφορετικούς κλάδους για να διαφοροποιήσουν ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιό τους ή να επενδύσουν σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως μετοχές έναντι ομολόγων, οι οποίες συχνά αντιδρούν σε αντίθετες κατευθύνσεις στην αγορά.

Πολλοί επιλέγουν να διαφοροποιήσουν το απόθεμά τους μεταξύ της ανάπτυξης, της επιθετικής ανάπτυξης, της ανάπτυξης και του εισοδήματος και των διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων. Η διάδοση των χρημάτων σας σε αυτές τις τέσσερις διαφορετικές επιλογές κεφαλαίων θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο για κάθε επενδυτή, αρχάριο ή όχι.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να επενδύετε στο χρηματιστήριο, θα χρειαστείτε έναν μεσίτη. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα για αρχάριους. Ο χρηματιστής σας είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας και μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τις πρώτες σας επενδύσεις και όχι μόνο. Ένας καλός μεσίτης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο και να κάνετε τις σωστές επιλογές μετοχών την κατάλληλη στιγμή, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε επιλογές μετοχών που δεν μπορείτε απαραίτητα να αποκτήσετε πρόσβαση από εσάς, όπως ξένες μετοχές.

Διαφοροποίηση κρυπτονομισμάτων

Αυτές οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφοροποίησης είναι παρόμοιες για την κρυπτογράφηση. Όπως και οι μετοχές, η κρυπτογράφηση εξαρτάται από την προσφορά και τη ζήτηση, αλλά τείνει να είναι πολύ πιο ασταθής σε σχέση με τις παραδοσιακές μετοχές, κυρίως λόγω της αποκεντρωμένης φύσης των αγορών κρυπτογράφησης. Η «διαφημιστική εκστρατεία» και η κάλυψη ειδήσεων μπορούν επίσης να επηρεάσουν την αξία οποιουδήποτε δεδομένου κρυπτονομίσματος. Ωστόσο, πολλοί αρχάριοι δεν είναι σίγουροι από πού να ξεκινήσουν όταν επενδύουν σε κρυπτογράφηση. Συχνά, υπάρχει μια γενική έλλειψη κατανόησης σχετικά με το blockchain και το cryptocurrency, ή οι διαφορετικές επιλογές νομισμάτων είναι συντριπτικές για τους νέους επενδυτές. Επειδή δεν υπάρχουν μεσίτες για κρυπτογράφηση, κάνετε μόνοι σας την έρευνα.

Η επένδυση σε κρυπτογράφηση σημαίνει απλώς ότι επενδύετε στο ίδιο το έργο. Η διαφοροποίηση στην κρυπτογράφηση είναι εξίσου σημαντική με την παραδοσιακή χρηματιστηριακή αγορά. Γενικά, υπάρχουν τρεις κατηγορίες κρυπτονομισμάτων. Τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα είναι βασικά ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούν άτομα ή επιχειρήσεις για να κάνουν ασφαλείς συναλλαγές χρησιμοποιώντας το αμετάβλητο δημόσιο καθολικό, γνωστό και ως blockchain. Το Bitcoin είναι ένα παραδοσιακό κρυπτογράφηση που τα περισσότερα γνωρίζουν. Μια άλλη παραδοσιακή επιλογή είναι τα νομίσματα απορρήτου. Τα νομίσματα απορρήτου είναι πολύ πιο ανώνυμα από άλλα κρυπτονομίσματα.

Η δεύτερη κατηγορία είναι πλατφόρμες. Επίσης γνωστά ως «πρωτόκολλα λίπους» χρησιμοποιούνται για την κατασκευή υποδομών blockchain όπου κατασκευάζονται πράγματα όπως έξυπνες συμβάσεις Μερικά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας είναι το Neo ή το Cardano. Η τρίτη κατηγορία είναι διακριτικά χρησιμότητας. Τα βοηθητικά tokens είναι έργα που έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα μια συγκεκριμένη βιομηχανία, όπως το δημοφιλές VeChain για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Πολλοί επενδυτές επιλέγουν να διαφοροποιήσουν την κρυπτογράφηση τους σε αυτές τις τρεις κατηγορίες και σε διαφορετικούς κλάδους. Είναι σημαντικό κατά την επιλογή των κρυπτονομισμάτων σας να λάβετε υπόψη τον αριθμό των νομισμάτων που κυκλοφορούν επί του παρόντος και τη συνολική προσφορά νομισμάτων που θα υπάρχει ποτέ. Χωρίς έναν παραδοσιακό μεσίτη, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με την επιλογή που είναι καλύτερη για εσάς.

Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του παραδοσιακού αποθέματος και του κρυπτονομίσματος, αλλά η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι το κέρδος έναντι του κινδύνου. Το Cryptocurrency θεωρείται πολύ υψηλότερο κίνδυνο, αλλά παρέχει υψηλότερες πιθανότητες δημιουργίας γρήγορου κέρδους. Οι μετοχές είναι γενικά ασφαλέστερες από την κρυπτογράφηση, αλλά έχουν μικρότερες αποδόσεις. Ως αρχικός επενδυτής, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους επενδυτικούς σας στόχους και να βρείτε την καλύτερη αγορά και επιλογές που να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας και στις οικονομικές σας ανάγκες. Ας ελπίσουμε ότι, με μια ποικιλία διαφοροποίησης και λίγη τύχη, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε υπέροχες αποδόσεις είτε με παραδοσιακές μετοχές είτε με κρυπτογράφηση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map