Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κερδίστε το “Crypto Exchange Blues” απαντώντας σε αυτές τις 5 σημαντικές ερωτήσεις

Εάν ξεκινάτε μόνο με κρυπτογράφηση ή μπαίνετε βαθύτερα, μπαίνετε σε ένα οικοσύστημα που έχει κάποια πολυπλοκότητα σε αυτό. Οι περισσότεροι αρχάριοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ανταλλαγής, αλλά λιγότεροι από αυτούς καταλαβαίνουν πώς αυτές οι ανταλλαγές συγκρίνονται μεταξύ τους. Αυτή τη στιγμή, μερικά από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που μπορεί να έχουν οι έμποροι είναι η νομιμότητα και η αξιοπιστία των ανταλλαγών και των χειριστών τους. Υπάρχουν όμως και άλλες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Δώστε προσοχή σε αυτές τις μεγάλες κοινές ανησυχίες που έχουν οι άνθρωποι όταν βυθίζονται σε κρυπτογράφηση. Θα ενημερωθείτε περισσότερο για το τι υπάρχει εκεί έξω και θα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το δικό σας χαρτοφυλάκιο στοιχείων.

Εδώ είναι πέντε από τις ερωτήσεις που συχνά κάνουν οι έμποροι, στο μέσο μιας αγοράς κρυπτογράφησης:

1. “Ποιος είναι πίσω από αυτό;”

Προς το παρόν, η διαπραγμάτευση και η επένδυση κρυπτονομισμάτων είναι λίγο κάτω από το όπλο με ορισμένους τρόπους.

Ένα από τα πιο εμφανή παραδείγματα είναι η ανταλλαγή BitMex. Πριν από λίγους μήνες, αυτό ήταν ένα συνηθισμένο μέρος για να κάνετε επιχειρήσεις στην ανταλλαγή ενός κρυπτονομίσματος ή ενός στοιχείου fiat με ένα άλλο.

Τώρα, ο διευθύνων σύμβουλος Arthur Hayes είναι υπό κράτηση, και επιδιώκονται άλλοι κορυφαίοι ηγέτες από κυβερνητικούς ερευνητές που ισχυρίζονται ότι οι χειριστές του BitMex δεν διέκοψαν επαρκώς τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή απαιτούσαν τα σωστά είδη επαληθεύσεων και διαπιστευτηρίων για τα ενδιαφερόμενα μέρη. Αυτό δεν τείνει να εμπνέει εμπιστοσύνη!

Το BitMex δεν είναι το μόνο παράδειγμα. Ο ηγέτης του OKEx Star Xu συνελήφθη επίσης πρόσφατα, και διάφοροι άλλοι χειριστές βρίσκονται τώρα σε καυτή θέση, καθώς οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα παίρνουν σοβαρά υπόψη την καταστολή δραστηριοτήτων κρυπτογράφησης χωρίς καταχώριση και χωρίς άδεια.

Έχοντας αυτό υπόψη, μια από τις μεγαλύτερες αρχικές ερωτήσεις του εμπόρου είναι – ποιος είναι πίσω από αυτήν την πλατφόρμα; Λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες, ή απλώς το φτερώνουν?

2. “Είναι συμβατό αυτό το Exchange;”

Ακολουθώντας τα τακούνια αυτής της πρώτης ερώτησης, έχετε εμπόρους που αναρωτιούνται εάν μια συγκεκριμένη ανταλλαγή παραβίασε τυχόν πρότυπα που έχουν θέσει οι ρυθμιστικές αρχές.

Σε γενικές γραμμές, πολλές χώρες απαιτούν από έναν φορέα εκμετάλλευσης να έχει μια συγκεκριμένη άδεια (ή να παρέχει διαφανείς κανονιστικές εκθέσεις) προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ανταλλαγή λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Διαφορετικά, οι δυνατότητες για διάφορα είδη νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και απάτης είναι αρκετά διαδεδομένες.

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε τα bonafides της ανταλλαγής σας όσον αφορά τη ρύθμιση. Αλλά προτού τα πρακτορεία αρχίσουν να επιθετίζονται με τις ανταλλαγές, οι έμποροι δεν έκαναν πάντα αυτήν την έρευνα. Τότε βρέθηκαν τυφλοί καθώς οι αγαπημένες τους ανταλλαγές ανατράπηκαν! Ακόμη και δημοφιλείς ανταλλαγές όπως το Binance που φάνηκαν να κάνουν τα πάντα σωστά και πιθανότατα θα έπρεπε να ρίξουν μια άλλη ματιά στους κανόνες KYC υπό το φως της τρέχουσας ρυθμιστικής δραστηριότητας.

3. «Τι γίνεται αν χάσω;»

Ορισμένοι έμποροι κρυπτογράφησης είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την ορολογία και τον τρόπο ανταλλαγής fiat για κρυπτογράφηση ή αντίστροφα. Έχουν κάποια μορφή στρατηγικής όσον αφορά την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, τον υπολογισμό της βάσης κόστους και, τελικά, τη λήψη κερδών όταν τα νομίσματά τους έχουν απογειωθεί.

Οι ανησυχίες τους αφορούν περισσότερο την αστάθεια της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Και είναι ασταθές. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τις τιμές του Bitcoin μεταξύ της προηγούμενης αιχμής του στα 20.000 $ και την τρέχουσα αξία του περίπου 16.500 $. Δεν χρειάζεται καθόλου τίποτα για το Bitcoin για να χάσει ή να κερδίσει το ήμισυ της αξίας του ή περισσότερο, και έτσι οι έμποροι μπορεί να είναι κατανοητό.

Σε ανταλλαγές όπως το Currency.com, οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από ειδοποιήσεις τιμών σε πραγματικό χρόνο και κλειδώστε τις εγγυημένες παραγγελίες stop-loss για να αποτρέψετε προβλήματα με σφάλματα flash ή άλλες αυθόρμητες καύσεις μιας συγκεκριμένης αγοράς κρυπτογράφησης. Υπάρχουν επίσης εργαλεία για την αποθήκευση πορτοφολιών και μια σειρά πόρων για αρχάριους για να κάνουν τα πάντα πιο διαφανή.

4. «Ποιο είναι το Margin Trading;»

Το Currency.com προσφέρει επίσης μεγαλύτερη μόχλευση από κάποια άλλα χρηματιστήρια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκατοντάδες φορές την αξία της αρχικής τους επένδυσης για να παίξουν σε κρυπτογράφηση.

Το κλειδί εδώ, ωστόσο, είναι να κατανοήσετε τον κίνδυνο. Η διαπραγμάτευση με περιθώριο σημαίνει ότι εάν χάσετε, είστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις από ό, τι αρχικά θέσατε στην αγορά.

Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να επωφεληθείτε από τα παράγωγα κρυπτογράφησης, όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές, όπου ενδέχεται να μπορείτε να αξιοποιήσετε περισσότερο χωρίς να καταλήξετε να έχετε πολλά χρήματα, εάν το σχέδιο παιχνιδιού σας δεν έχει ολοκληρωθεί. Η μοναδική στρατηγική των συναλλαγών επιλογών δίνει στους λάτρεις της κρυπτογράφησης περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Μπορούν να κυνηγήσουν την ανταμοιβή χωρίς να αυξάνουν τον κίνδυνο με τον παραδοσιακό τρόπο που κάνετε εάν αγοράσετε μετοχές ή περιουσιακά στοιχεία στο περιθώριο.

5. «Ποιες είναι οι επιλογές μου;»

Είναι επίσης σημαντικό για μια ανταλλαγή να έχει πολλές διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων στο παιχνίδι. Τα χρηματοοικονομικά περιοδικά συχνά μιλάνε για κρυπτογράφηση «on-ramps», όπου οι κάτοχοι νομισμάτων μπορούν να ανταλλάξουν εύκολα σε ψηφιακό στοιχείο. Οι έμποροι αξιολογούν επίσης τα ζεύγη κρυπτονομισμάτων που επιτρέπουν περιστροφή ή διαφοροποίηση σε μια στρατηγική κρυπτογράφησης. Με περισσότερα από 1500+ περιουσιακά στοιχεία και τη δυνατότητα ανταλλαγής ευκαιριών διακριτοποίησης στοιχείων, το Currency.com συνδυάζεται προσεκτική κανονιστική συμμόρφωση και καθιέρωσε τη νομιμότητα της διαπραγμάτευσης με ένα ευρύ νέο μενού επιλογών για αντιστάθμιση, διαφοροποίηση και, τελικά, καινοτομία σε κρυπτογράφηση και defi επενδύσεων Είναι πραγματικά ένας εντελώς νέος κόσμος και ένας έμπορος μπορεί να είναι αυτοπεποίθηση να μετακινηθεί εάν γνωρίζουν ότι οι ανταλλαγές παίζουν μπάλα με ρυθμιστικές υπηρεσίες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me