Πού να ζήσετε την επίδειξη συναλλαγών: Προθέρμανση του παιχνιδιού Crypto

Η επίδειξη συναλλαγών επιτρέπει στους αρχάριους εμπόρους της αγοράς να μάθουν τα σχοινιά σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον χωρίς να διακινδυνεύσουν κανένα από τα αρχικά κεφάλαιά τους.

Η διαπραγμάτευση της αγοράς κρυπτονομισμάτων συνεπάγεται σημαντική ποσότητα δεξιοτήτων, συγκέντρωσης και, κυρίως, εμπειρίας. Δυστυχώς, η απόκτηση εμπειρίας συνήθως περιλαμβάνει το να πηδήξετε πρώτα και να μάθετε μόνοι σας. Οι απώλειες που υπέστησαν οι νέοι έμποροι κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όταν οι τεχνικές και θεμελιώδεις γνώσεις τους είναι στο χαμηλότερο.

Ακολουθούν πέντε πλατφόρμες που κάνουν τη διαπραγμάτευση της αγοράς κρυπτογράφησης ευκολότερη για τους νεοεισερχόμενους με τη χρήση δοκιμαστικών συναλλαγών. Αυτό παρέχει την ευκαιρία να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας εικονικό λογαριασμό, όπου τα πραγματικά χρήματα δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Κορυφαίες 5 πλατφόρμες συναλλαγών επίδειξης

BitMEX

BitMEX διαθέτει επίσης επίδειξη συναλλαγών εκτός από την προσφορά spot, μοχλευμένων και διαρκών συναλλαγών σε οκτώ διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Η έκδοση της επίδειξης συναλλαγών του BitMEX, στο BitMEX Testnet, απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν χρησιμοποιώντας έναν ξεχωριστό λογαριασμό, αλλά από τη στιγμή που θα έχουν πρόσβαση σε πολλά από τα περιφερειακά βοηθήματα συναλλαγών του BitMEX, συμπεριλαμβανομένης μιας μακράς ιστορίας λεπτομερών βάσεων για τις πιο επισφαλείς πτυχές του διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης. 

Κατά την εγγραφή, οι χρήστες χρηματοδοτούνται με μια δοκιμαστική έκδοση 0,01 XBT – το σύμβολο του BitMEX για το Bitcoin. Η ρευστότητα και οι τιμές στο testnet ενδέχεται να διαφέρουν από τα δεδομένα στο live exchange, αλλά δεν μπορούν να προκύψουν πραγματικές απώλειες και χρησιμεύει ως ένας χρήσιμος τρόπος για να φτάσετε γρήγορα στην ταχύτητα με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας.

eToro

Κατά την εγγραφή σας στο eToro, Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα άμεσο εικονικό υπόλοιπο USD με το οποίο μπορούν να εκτελέσουν επίδειξη συναλλαγών σε ένα περιβάλλον πρακτικής. Στο eToro, οι έμποροι έχουν πρόσβαση σε διάφορες αγορές και μέσα χρηματοοικονομικών συναλλαγών, όπως ζεύγη νομισμάτων, ETF, CFD και εμπορεύματα. 

Ενώ οι έμποροι επίδειξης αποκτούν πρόσβαση στη σουίτα δεδομένων και εργαλείων ανάλυσης αγοράς του eToro, ορισμένες λειτουργίες παραμένουν περιορισμένες έως ότου οι χρήστες χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους με πραγματικό νόμισμα. Το eToro διαθέτει επίσης ανταλλαγή αντιγράφων, όπου οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη σοφία των βετεράνων εμπόρων, επιλέγοντας μια επιλογή για αυτόματη μίμηση των συναλλαγών τους.

Bingbon

Όταν ένας νέος χρήστης εγγράφεται στο Bingbon, το πορτοφόλι ανταλλαγής τους συμπληρώνεται αυτόματα με ένα ποσό 100.000 VST (Virtual USD). Κάθε διακριτικό αντιπροσωπεύει ένα δολάριο ΗΠΑ και είναι το εγγενές νόμισμα της πλατφόρμας επίδειξης συναλλαγών της Bingbon. 

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές επίδειξης, απλώς επιλέξτε το νόμισμα VST στο πορτοφόλι ανταλλαγής μέσω του αναπτυσσόμενου μενού. Όλες οι συναλλαγές που χρησιμοποιούν VST πραγματοποιούνται σε εικονικό περιβάλλον και επιτρέπουν στους χρήστες να ασκούν συναλλαγές παραγώγων, να μαθαίνουν τη διεπαφή χρήστη και να δοκιμάζουν νέες στρατηγικές συναλλαγών.

Η Bingbon διαθέτει επί του παρόντος δώδεκα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano και των περισσότερων σημαντικών νομισμάτων. Εκτός από τα κρυπτονομίσματα, το Bingbon προσφέρει επίσης πρόσβαση σε FOREX, εμπορεύματα και άλλα δημοφιλή μέσα χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του S&P 500, NASDAQ-100, DJIA και Nikkei 225, καθώς και ανταλλαγή αντιγράφων.

Οι συναλλαγές επίδειξης στο Bingbon μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα εργαλεία οπτικής ανάλυσης του Trading View, επιτρέποντας στους χρήστες να χαρτογραφούν και να γράφουν στρατηγικές συναλλαγών λεπτομερώς. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι συμβατό με επτά διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Κινέζικα και Ρωσικά.


Altcoin Fantasy

Το Altcoin Fantasy’s Η προσέγγιση στο demo trading βλέπει στους νέους καταχωρίζοντες δωρεάν εικονικό νόμισμα για χρήση σε έναν από τους τακτικούς διαγωνισμούς συναλλαγών, οι οποίοι εκτελούνται συνεχώς. Τα κίνητρα με τη μορφή βραβείων μπόνους και διάφορων διαγωνισμών κάνουν τους εμπόρους να ενδιαφέρονται μαθαίνοντας πώς λειτουργεί η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων, προσθέτοντας μια μοναδική περιστροφή στη χρήση προσομοιωμένων συναλλαγών.

Το Altcoin Fantasy προσφέρει πληθώρα πληροφοριών που σχετίζονται με νέους παίκτες με τη μορφή εκπαιδευτικών βίντεο, άρθρων και αναφορών τάσεων νομισμάτων. Επειδή είναι ένα προσομοιωμένο περιβάλλον συναλλαγών, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 1.400 διαφορετικά νομίσματα και μάρκες από το τοπίο κρυπτογράφησης. Όπως πάντα, η επίδειξη συναλλαγών είναι καθαρά εκπαιδευτική, ή σε αυτήν την περίπτωση, για παιχνίδι και δεν προκαλεί απώλειες στον χρήστη.

Bitsgap

Bitsgap προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων εργαλείων διαπραγμάτευσης για νέους και έμπειρους εμπόρους, συμπεριλαμβανομένου του demo trading Στους νέους καταχωρίζοντες παρέχεται 1 ψεύτικο bitcoin το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως ταμεία εξάσκησης σε διάφορα δημοφιλή σενάρια συναλλαγών στο προσομοιωμένο περιβάλλον του Bitsgap.

Ο δωρεάν λογαριασμός συναλλαγών επίδειξης του Bitsgap ισχύει για 14 ημέρες προτού ζητηθεί από τους χρήστες να εγγραφούν σε ένα από τα δύο διαθέσιμα μοντέλα συνδρομής. Η βασική συνδρομή κοστίζει 19 $ / μήνα και περιορίζει τους χρήστες σε μηνιαίο όριο συναλλαγών 25.000 $. Ο επαγγελματικός λογαριασμός κοστίζει $ 110 / μήνα και το όριο συναλλαγών είναι χωρίς όριο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map