Πώς να ξεκινήσετε μια καριέρα στην τεχνολογία Blockchain;

Τα τελευταία χρόνια είδαμε την αυγή μιας νέας εποχής που έχει εμπνευστεί από την εξέλιξη μιας πρωτοφανούς τεχνολογίας που ονομάζεται τεχνολογία Blockchain. Όταν ακούτε τον όρο blockchain, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας; Λοιπόν, οι περισσότεροι από εμάς ενδέχεται να συνδέσουν το blockchain με τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Etherium. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι το blockchain αναπτύχθηκε για πρώτη φορά για το Bitcoin – το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση, έχει διάφορες άλλες χρήσεις επίσης για τις οποίες δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Τι είναι η τεχνολογία blockchain?

Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει blockchain, είναι μια κατανεμημένη βάση δεδομένων που μπορεί να αποθηκεύσει οποιοδήποτε τύπο εγγραφής. Το καλύτερο είναι ότι οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν μόνο τα μέρη που κατέχουν, γεγονός που καθιστά την τεχνολογία πολύ ασφαλή. Ενώ είναι ασφαλές, είναι επίσης διαφανές, καθώς οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση μπορεί να δει τι είναι αποθηκευμένο. Η τεχνολογία Blockchain, η οποία αναπτύχθηκε αρχικά για την προστασία των κρυπτονομισμάτων έχει πλέον επεκταθεί πέρα ​​από τον χρηματοπιστωτικό τομέα και πολλές βιομηχανίες διερευνούν πώς η μόχλευση του blockchain θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις όπου χρησιμοποιείται τεχνολογία blockchain:

 • Χρησιμοποιείται για τη διατήρηση ψηφιακών αρχείων.
 • Χρησιμοποιείται στη διοργανική διαχείριση δεδομένων.
 • Χρησιμοποιείται από ρυθμιστές χρηματιστηρίου για την έγκριση συναλλαγών μέσω του καθεστώτος συμμόρφωσης.
 • Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα το χρησιμοποιούν για ίχνη ελέγχου.
 • Χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα για έξυπνες συμβάσεις.

Γιατί να επιλέξετε μια καριέρα στο blockchain?

Η ενεργή αγκαλιά της τεχνολογίας blockchain σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας έχει συμβάλει στο να γίνει δημοφιλές το blockchain. Έχει επίσης δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες εργασίας για άτομα που μπορούν να εργαστούν στην τεχνολογία. Σύμφωνα με τις αναφορές της Upwork – ενός παγκόσμιου ανεξάρτητου ιστότοπου, το blockchain εμφανίζεται στην πρώτη θέση του 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες δεξιότητες στο Upwork.

Μια άλλη μελέτη από την TechCrunch διαπίστωσε ότι οι σταδιοδρομίες που σχετίζονται με το blockchain αυξάνονται ραγδαία και είναι η δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιλογή σταδιοδρομίας στην αγορά εργασίας. Ενώ υπάρχουν αυξανόμενες ευκαιρίες στην τεχνολογία blockchain, μπορεί να είναι ασφαλές να πούμε ότι εξακολουθεί να είναι μια νέα πορεία σταδιοδρομίας. Ωστόσο, λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, μπορεί να μην είναι λάθος να πούμε ότι το blockchain είναι μια επαναστατική τεχνολογία που μπορεί να οδηγήσει το μέλλον. Επομένως, είναι η καλύτερη στιγμή για να μάθετε για την τεχνολογία και να ξεκινήσετε τη δική σας καριέρα στο blockchain που δείχνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πώς να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην τεχνολογία Blockchain?

Τώρα που γνωρίζετε για την τεχνολογία blockchain, τις χρήσεις της και τον αριθμό των ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει, ίσως θελήσετε να κάνετε καριέρα στη βιομηχανία blockchain. Λοιπόν, αν συμβαίνει αυτό, πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο blockchain:

 • Εκπαιδευτείτε στην τεχνολογία blockchain

Δεδομένου ότι η τεχνολογία blockchain είναι ακόμα πολύ νέα, οι άνθρωποι που αναζητούν καριέρα στην τεχνολογία θα πρέπει να κατανοήσουν τις αποχρώσεις της τεχνολογίας. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να βελτιώνετε συνεχώς τις δεξιότητές σας και επειδή το blockchain εξελίσσεται επίσης γρήγορα κάθε μέρα, είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις και εξελίξεις στον τομέα. Επομένως, ίσως είναι καλή ιδέα να εκπαιδεύσετε την τεχνολογία και τις αποχρώσεις της. Εδώ είναι τα πράγματα που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στη βιομηχανία blockchain.

 • Κατανοήστε τις βασικές αρχές της τεχνολογίας blockchain

Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες που αναπτύσσονται σήμερα, το blockchain έρχεται με μια μοναδική πρόταση αξίας. Επομένως, η βασική κατανόηση του blockchain είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην τεχνολογία. Πρέπει να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας blockchain, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων συμβάσεων, της αποκέντρωσης και των Daps, τα οποία είναι απαραίτητα για να ξεκινήσετε μια καριέρα στη βιομηχανία blockchain.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τα βασικά είναι να επιλέξετε ένα εκπαιδευτικό μάθημα πιστοποίησης blockchain. Επίσης, τα μαθήματα πιστοποίησης είναι καλύτερα από το να πηγαίνετε σε μια τυπική εκπαίδευση που απαιτεί να παρακολουθείτε τακτικά μαθήματα.

 • Εκπαιδεύστε στην κρυπτογραφία

Καθώς ο κόσμος κινείται από περισσότερη φυσική σφαίρα σε ψηφιακή σφαίρα, η κρυπτογραφία έχει γίνει πιο σημαντική. Το Blockchain εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κρυπτογραφία για να διευκολύνει την προστασία των ψηφιακών στοιχείων, κάτι που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνει η τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών. Επομένως, το να εκπαιδεύεστε στην κρυπτογραφία σάς προσφέρει ένα πρώτο βήμα για να μπείτε στη βιομηχανία blockchain. Μπορείτε να μάθετε κρυπτογραφία μέσω διαφόρων διαδικτυακών μαθημάτων πιστοποίησης που είναι διαθέσιμα σήμερα.

 • Λάβετε γνώσεις σχετικά με τη Θεωρία Κατανεμημένου Υπολογισμού και πώς λειτουργεί

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία, σήμερα, έχουν γίνει οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τους οργανισμούς, τους χρήστες και τον κόσμο συνολικά. Υπήρξαν πολλές μελέτες για την εξεύρεση λύσης που θα μπορούσε να παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία και ο κατανεμημένος υπολογιστής έχει αναδειχθεί ως μία από τις δυνατότητες. Σίγουρα βοήθησε το blockchain να γίνει ασφαλές, γρήγορο και αξιόπιστο. Αν και ο κατανεμημένος υπολογιστής απέχει πολύ από το να είναι μια εκλεπτυσμένη πρακτική, είναι σημαντικό να το γνωρίζετε, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε στο μέλλον.


 • Γίνετε μέλος της κοινότητας blockchain

Το Cryptocurrency και το blockchain έχουν πολλές επιτυχημένες κοινότητες που προωθούν τη νέα τεχνολογία, ενώ βοηθούν την ανάπτυξη και τη δημοτικότητά τους. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε πολλά έργα κρυπτογράφησης που λειτουργούν ως μηχανισμός κατάρτισης κατά την εργασία για τους μαθητές που μαθαίνουν και μελετούν την τεχνολογία blockchain. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα έργα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην τεχνολογία blockchain, η οποία θα σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να δικτυωθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τα άτομα που ήδη εργάζονται στον τομέα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για τη βιομηχανία blockchain και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε αυτήν.

 • Δημιουργήστε τη δική σας καριέρα blockchain

Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης στη βιομηχανία blockchain προς το παρόν και θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες στο δρόμο σας καθώς περνάει ο καιρός. Ωστόσο, οι θέσεις εργασίας δεν είναι το μόνο πράγμα που κατέχει η τεχνολογία blockchain. Μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στους ανθρώπους που μελετούν την τεχνολογία να δημιουργήσουν τη δική τους καριέρα.

Ορίστε, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας στη βιομηχανία blockchain. Αναμφίβολα, το μέλλον διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για τους ανθρώπους που γνωρίζουν και εργάζονται στη βιομηχανία blockchain. Επομένως, μπορεί να είναι σωστό να πούμε ότι είναι καιρός να ακολουθήσετε αυτήν την τεχνολογία και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας με τα δύο σας χέρια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map