Πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin CFD;

Τα κρυπτονομίσματα είναι μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στον κόσμο των εμπορικών συναλλαγών. Η ευμετάβλητη φύση τους και η σημαντική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης τους έκαναν άμεση επιτυχία μεταξύ των εμπόρων και των σειριακών επενδυτών. Μέσα στη σύντομη ύπαρξή τους, κέρματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin κέρδισαν έλξη σε παγκόσμιες αγορές και σήμερα διαπραγματεύονται μέσω διαφόρων χρηματοοικονομικών μέσων.

Τα CFD Bitcoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επενδυτικά μέσα, και είναι διαθέσιμα σε όλη Πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πώς λειτουργεί το CFD και μάθετε πώς να ανταλλάσσετε CFD μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτος οδηγός για συναλλαγές cfd που πραγματοποίησε η Cryptimi.

Τι είναι τα CFD Bitcoin?

Ένα συμβόλαιο για διαφορά (CFD) είναι μια διαπραγματεύσιμη συμφωνία που επιτρέπει στους επενδυτές να επενδύουν σε ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο χωρίς να κατέχουν και να αποθηκεύουν το περιουσιακό στοιχείο. Τα CFD είναι μόνο ένα από τα πολλά παράγωγα χρηματοοικονομικά μέσα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ περιουσιακών στοιχείων που παρουσιάζουν υψηλή μεταβλητότητα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα CFD χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα για την αγορά του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου, επιτρέποντας έτσι την αντιστάθμιση κινδύνου. Ωστόσο, η πλειονότητα των CFD που διαπραγματεύονται σε ανοιχτές αγορές είναι καθαρά κερδοσκοπική.

Τα CFD Bitcoin είναι μια άλλη παραλλαγή αυτού του χρηματοοικονομικού μέσου. Με την αγορά και πώληση συμβολαίων παρά με κέρματα, Οι έμποροι μπορούν να επεξεργάζονται συναλλαγές γρηγορότερα και φθηνότερα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούν ασφαλίζοντας τα νομίσματά τους σε πορτοφόλια μέχρι να πουληθούν.

Επιπλέον, επιλέγοντας επενδύστε σε Bitcoin CFD, Οι επενδυτές είναι σε θέση να πωλούν κρυπτονομίσματα εάν πιστεύουν ότι η τιμή τους θα μειωθεί στο μέλλον. Η πλειονότητα των Πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin ακόμη και παρέχει μόχλευση όταν Συναλλαγές CFD, καθιστώντας δυνατό για εσάς να ανοίξετε μεγαλύτερες θέσεις από ό, τι επιτρέπει το κεφάλαιό σας.

Πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin CFD σε 4 εύκολα βήματα

Διαφορετικές πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin απαιτούν να ακολουθήσετε συγκεκριμένες οδηγίες για να το κάνετε επενδύστε σε Bitcoin CFD. Ωστόσο, ενώ κάθε πλατφόρμα λειτουργεί διαφορετικά, τα γενικά βήματα που θα κάνατε είναι παρόμοια.

  1. Άνοιγμα λογαριασμού διαπραγμάτευσης – Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό διαπραγμάτευσης. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής και τον όγκο συναλλαγών σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να παρέχετε έγγραφα ταυτότητας και άλλα προσωπικά στοιχεία. Οι αξιόπιστες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin απαιτούν αυτές τις λεπτομέρειες προκειμένου να συμμορφωθούν με τον κανονισμό και τις βέλτιστες πρακτικές του Know Your Customer (KYC).
  2. Καταθέστε τα χρήματά σας – Για να αγοράστε τα CFD Bitcoin σας, πρέπει πρώτα να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Για άλλη μια φορά, οι επιλογές πληρωμής διαφέρουν πολύ μεταξύ των πλατφορμών, αλλά συνήθως θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πληρωμών μέσω κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς και eWallet. Μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του πλατφόρμα συναλλαγών eToro, υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, που περιλαμβάνουν PayPal και πληρωμές μέσω κινητού.
  3. Επιλέξτε το στοιχείο / ζεύγος – Μεταβείτε στα υποστηριζόμενα στοιχεία της πλατφόρμας και αποφασίστε ποιο ή αυτά που θέλετε να ανταλλάξετε. Κάθε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να έχει τους δικούς του περιορισμούς συναλλαγών, όπως ένα όριο όγκου.
  4. Αποφασίστε αν θα πάτε πολύ ή σύντομα – Συναλλαγή CFD Bitcoin σημαίνει ότι μπορείτε είτε να προχωρήσετε πολύ αν πιστεύετε ότι η τιμή θα αυξηθεί μετά την αγορά σας, ή θα πάει σύντομα εάν πιστεύετε ότι θα μειωθεί. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερες δυνατότητες διαπραγμάτευσης CFD Bitcoin – μπορείτε να κερδίσετε τόσο όταν αυξάνονται οι αγορές όσο και όταν πέφτουν.

Πριν ξεκινήσετε διαπραγμάτευση CFD Bitcoin είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τους εκπαιδευτικούς πόρους που διατίθενται στις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε λογαριασμούς επίδειξης, εργαλεία χαρτογράφησης και ανάλυσης ιστορικών δεδομένων, ακόμη και σεμινάρια βίντεο.

Καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin

Αν και υπάρχουν πολλές πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin στο Διαδίκτυο, υπάρχει μια χούφτα που ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα.

eToro

Το eToro είναι παγκόσμιο Πλατφόρμα συναλλαγών CFD που υπήρχε πολύ πριν από τη δημιουργία του Bitcoin CFD. Χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε μια ποικιλία αγορών χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα και τα τέλη τους είναι επίσης πολύ σαφές. Εκτός από την υποστήριξη ενός μεγάλου εύρους εμπορεύσιμων νομισμάτων, το πλατφόρμα συναλλαγών eToro Σας επιτρέπει να αντιγράφετε αυτόματα επιτυχημένους εμπόρους, επωφελούμενοι από την εμπειρία τους. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη στη χρήση και διατίθεται σε κινητά, ενώ ο όμιλος eToro και οι θυγατρικές του ρυθμίζονται σε διάφορες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο.


Plus500

Ως πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει αποκλειστικά CFDs, η πλατφόρμα Plus500 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύψει Έμποροι CFD. Πριν πραγματοποιήσετε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, το Plus500 σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό επίδειξης. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης εκτενή ιστορικά και εκπαιδευτικά δεδομένα για να σας διδάξει πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin CFDs. Το Plus500 προσφέρει μια ανταγωνιστική και διαφανή δομή τελών και δέχεται μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του PayPal.

AvaTrade

Ένα άλλο υπέροχο Πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin αν θέλετε να επενδύσετε εν κινήσει είναι το AvaTrade. Διαθέσιμο σε κινητές συσκευές και υποστηρίζει όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, η πλατφόρμα συναλλαγών AvaTrade σάς παρέχει πρόσβαση σε μερικά από τα πιο δημοφιλή CFD κρυπτονομισμάτων. Η ρυθμιζόμενη πλατφόρμα προσφέρει επίσης έναν βολικό λογαριασμό επίδειξης και σας δίνει πρόσβαση σε ενότητες βοήθειας και υποστήριξης, όπου μπορείτε μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin CFD και δείτε ιστορικά δεδομένα για υποστηριζόμενα νομίσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map