Πώς να χρησιμοποιήσετε σύνθετες εξισώσεις τιμών σε ανταλλαγές για να ορίσετε διαφημίσεις Bitcoin

Το Bitcoin είναι ένα πολύ ασταθές νόμισμα, όπως και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπει κανείς την τιμή να κάνει ταλάντευση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για αυτόν τον λόγο, ορισμένες ανταλλαγές, ειδικά πλατφόρμες peer to peer που προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν την πρώτη κρυπτογράφηση του κόσμου, έχουν σχεδιάσει τύπους που βοηθούν τους εμπόρους να ορίσουν τις διαφημίσεις τους χρησιμοποιώντας ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας ότι κερδίζουν τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Οι εξισώσεις τιμών μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα για να ενημερώσουν τις τιμές σας ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η τιμή του Bitcoin κινείται σε άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι εξισώσεις λαμβάνουν υπόψη τις πληροφορίες που συλλέγονται από έναν αλγόριθμο ανταλλαγής από άλλες πλατφόρμες και ενημερώνουν τις διαφημίσεις σας ανάλογα.

Οι πλατφόρμες P2P επιτρέπουν στους αγοραστές και τους πωλητές να καθορίζουν τις τιμές που θα ήθελαν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα στοιχείο δημιουργώντας διαφημίσεις. Ένα χαρακτηριστικό που είναι πάντα προσβάσιμο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας είναι ο καθορισμός περιθωρίων πάνω ή κάτω από την τρέχουσα τιμή. Είναι αρκετά απλοί να διαμορφώσουν και να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις σας επιτρέπουν σε όσους αλληλεπιδρούν μαζί τους να γνωρίζουν τι χρηματικό ποσό θα θέλατε αγορά ή πωλήστε το Bitcoin στο, πραγματοποιώντας έτσι ένα κέρδος ή εξοικονομώντας χρήματα, αγοράζοντας φθηνά.

Όσο μεγάλα είναι τα περιθώρια, δεν αρκούν για προχωρημένους εμπόρους που μπορεί να επιδιώκουν να χρησιμοποιούν δεδομένα από ορισμένες ανταλλαγές καθώς τιμούν τις διαφημίσεις τους. Αυτά τα δεδομένα μπορούν στη συνέχεια να συνδυαστούν με προηγμένες εξισώσεις για να εμφανιστούν καλύτερες τιμές.

Διαφορετικοί τύποι 

Ως εκ τούτου, διαφορετικά P2P ανταλλακτικά προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για να προσαρμόσετε τη δική σας τιμή. Μια πλατφόρμα όπως το localcoinswap θα επιτρέπει στους εμπόρους να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από δέκα ανταλλαγές κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Bitfinex, Binance, Coinbase, CEXio, Polinex, Coinone, Kraken, HitBTC, Bittrex και Bitstamp. Και έχει έναν τύπο που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πάρουν τιμές στις πλατφόρμες. Market.exchange.pair.type.

Πληκτρολογώντας την αγορά. δηλώνετε ότι θέλετε να λάβετε δεδομένα σχετικά με μια τιμή ανταλλαγής. Η ανταλλαγή. διευκρινίζει στην πλατφόρμα που θέλετε να ανακτήσετε τα δεδομένα από το ζεύγος. θα δείξει το ζεύγος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και αυτό μπορεί να είναι Bitcoin / USD και, τέλος, ο τύπος. θα δείξει το είδος της τιμής που σκοπεύετε να λάβετε από την πλατφόρμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι η υψηλότερη, χαμηλότερη, η τελευταία, η τιμή προσφοράς ή ζήτησης και πολλά άλλα.

Ένα παράδειγμα αυτού του τύπου σε δράση είναι το market.coinbase.btcusd.high. Η ανταλλαγή διευκολύνει την ενσωμάτωση ενός αναπτυσσόμενου μενού που θα προσφέρει προτάσεις μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε τον τύπο, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία.

Οι χειριστές είναι επίσης διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τους εμπόρους στη δημιουργία διαφορετικών μεθόδων τιμολόγησης που ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Αυτά περιλαμβάνουν πολλαπλασιασμό, διαίρεση, προσθήκη και αφαίρεση. Τότε υπάρχει ελάχιστο, μέγιστο και αγκύλες.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι διαφημίσεις σας θα τιμολογούνται σε νόμισμα fiat, ανεξάρτητα από τους χειριστές ή τα δεδομένα ανταλλαγής που χρησιμοποιούνται. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κάνετε μετατροπή στο νόμισμα fiat με το οποίο προτιμάτε να κάνετε συναλλαγές.

Ένα άλλο ανταλλακτικό που προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν σύνθετες εξισώσεις τιμών για να ορίσετε κερδισμένες διαφημίσεις είναι Bitcoin Global. Στην πλατφόρμα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ότι οι διαφημίσεις τους είναι εκτός λειτουργίας, δεδομένου ότι η πλατφόρμα συνδέει τις παραγγελίες εμπόρων σε διαφορετικά χρηματιστήρια. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας εξίσωση που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες συναλλαγών σας και τα δεδομένα μπορούν να προέρχονται από κορυφαίες πλατφόρμες όπως οι WhiteBIT, Kraken, Bitstamp, Bitfinex και Coinbase.

Δεν είναι μόνο οι έμποροι που το έχουν καλό σε αυτήν την πλατφόρμα, αλλά και οι προγραμματιστές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο API v 1 για να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση των διαφημίσεών τους μέσω Κλήσεις API. Απίστευτα, η ανταλλαγή προσφέρει μια περιορισμένη προσφορά όπου όλες οι συναλλαγές στην πλατφόρμα προσελκύουν μηδενικά τέλη. Και η ανταλλαγή μπορεί να προσεγγιστεί σε τέσσερις εθνικές γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

Σημασία της χρήσης μίας πηγής δεδομένων

Οι εξισώσεις τιμών ενεργοποιούνται Τοπικά Bitcoin προέρχονται από το btc_in_usd από προεπιλογή και οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τελεστή πολλαπλασιασμού εάν επιθυμούν να τοποθετήσουν ένα περιθώριο πάνω από τα δεδομένα της αγοράς. Όλες οι διαφημίσεις ενημερώνονται κάθε πέντε λεπτά. Οι υπολογισμοί θα λάβουν υπόψη την τιμή του BTC από διάφορες πηγές και θα επιστρέφουν πάντα τη μέση τιμή ενός Bitcoin με βάση τις διαφορετικές πηγές.


Στο χρηματιστήριο, μπορείτε επίσης να κάνετε τις δικές σας εξισώσεις τιμών ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Το πρώτο θα περιλαμβάνει τον προσδιορισμό και την επιλογή της πηγής δεδομένων που θα χρησιμοποιηθεί. Για να λάβετε μια ακριβή απάντηση, χρησιμοποιήστε μόνο μία πηγή όπως το coinbaseusd_avg. Αυτός ο τύπος λειτουργεί καλά, αλλά αν σκοπεύετε να αποκομίσετε κέρδος, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν χειριστή.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προσθέσετε ένα περιθώριο 25% πάνω από την τιμή της αγοράς. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον τελεστή πολλαπλασιασμού και να πολλαπλασιάσετε την τιμή από την πηγή σας με 1,25, το οποίο θα προσθέσει το επιθυμητό ποσοστό. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό θα μοιάζει με coinbaseusd_avg * 1,25.

Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τη μετατροπή της τιμής που έχετε στο νόμισμα με το οποίο προτιμάτε να κάνετε συναλλαγές. Εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το USD_in_ [νόμισμα]. Ένα παράδειγμα αυτού του coinbaseusd_avg * 1,25 * USD_in_CAD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map