Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin: Ο πλήρης οδηγός

πώς να χρησιμοποιήσετε την εικόνα εξωφύλλου οδηγού bitcoin

Σε αντίθεση με όσα λένε οι άνθρωποι, το Bitcoin δεν ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση του κόσμου.

Το 1982, ένας υποψήφιος διδάκτορας UC-Berkeley με το όνομα David Chaum δημοσίευσε μια διατριβή που περιλάμβανε την προδιαγραφή και τον πηγαίο κώδικα για ένα ψηφιακό νόμισμα που βασίζεται σε μια κρυπτογραφικά ασφαλή κατανεμημένη βάση δεδομένων. Η Chaum ίδρυσε μια εταιρεία με την επωνυμία DigiCash το 1989 και εισήγαγε ένα ψηφιακό νόμισμα με βάση το blockchain που ονομάζεται eCash το 1995. Πριν από την εποχή του, η DigiCash υπέβαλε αίτηση πτώχευσης το 1998.

Μια δεκαετία αργότερα, η περίφημη λευκή βίβλος του Satoshi Nakamoto για την κρυπτογράφηση εμφανίστηκε σε ένα διαδικτυακό περιοδικό κρυπτογραφίας και το 2009 η Nakamoto ξεκίνησε το Bitcoin.

Το Cryptocurrency έχει προσελκύσει πολλή προσοχή από επενδυτές, δημοσιογράφους και προγραμματιστές υπολογιστών από τότε. Αυτό που λείπει είναι ένας απλός αγγλικός οδηγός για τον τρόπο χρήσης του Bitcoin στον πραγματικό κόσμο.

Εδώ μπαίνουμε.

Γιατί το Bitcoin?

Οι άνθρωποι μπαίνουν στον κόσμο του Bitcoin για τρεις βασικούς λόγους.

Μερικοί αγοράζουν τα Bitcoin ως εμπόρευμα, τα αγοράζουν όταν η τιμή είναι χαμηλή και τα πουλάνε όταν η τιμή αυξάνεται. Περίπου το 40% των παγκόσμιων Bitcoins ανήκουν στους κορυφαίους 1.000 επενδυτές μεγάλων χρημάτων. Αυτοί οι κερδοσκόποι δεν αγοράζουν και πωλούν πράγματα με τα Bitcoin. προσθέτουν τα ηλεκτρονικά νομίσματα στα χαρτοφυλάκια τους με την ελπίδα ότι θα εκτιμήσουν την αξία τους.

Άλλοι έχουν κίνητρο να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Bitcoin, επειδή το ηλεκτρονικό χρήμα δεν επιβαρύνεται από τους κανονισμούς και την εποπτεία που περιπλέκουν τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με νομίσματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση. Οι περισσότεροι χάκερ ransomware ζητούν την αποπληρωμή τους σε Bitcoin, για παράδειγμα, επειδή τα κέρματα δεν μπορούν να εντοπιστούν σε αυτά. Οι υπεράκτιες χαρτοπαικτικές λέσχες ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς παίκτες να χρησιμοποιούν Bitcoin, επειδή οι συναλλαγές με κρυπτογράφηση ενδέχεται να μην υπόκεινται στους ίδιους κανονισμούς με τις μεταφορές χρημάτων.

Τέλος, υπάρχουν καθημερινά καταναλωτές που εκτιμούν το Bitcoin επειδή οι μεταφορές είναι γρήγορες, δωρεάν και ανώνυμες. Δεν είναι επενδυτές και δεν παρακάμπτουν το νόμο. θέλουν απλώς να χρησιμοποιήσουν αυτό το νόμισμα ψηφιακής εποχής για να ξεφύγουν από τα τέλη και τους κανονισμούς του τραπεζικού κλάδου.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bitcoin

Πριν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bitcoin, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τα χρήματά σας ασφαλή και να αποφύγετε κοινά λάθη.

Η τιμή του Bitcoin είναι εξαιρετικά ασταθής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί απρόβλεπτα να αυξήσει και να μειώσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με δολάρια ή ευρώ ή άλλα νομίσματα. Είναι μια νέα οικονομία, οπότε η επένδυση των αποταμιεύσεών σας σε Bitcoin είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Θα μπορούσατε να βρείτε ότι η αξία του συνταξιοδοτικού σας ταμείου μειώθηκε στο μισό τη νύχτα. Εάν λάβετε πληρωμές σε Bitcoin, σκεφτείτε να μετατρέψετε τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων στο τοπικό σας νόμισμα. Η κατανόηση των κινδύνων είναι ένας σημαντικός στόχος αυτού του σεμιναρίου Bitcoin.

Οι συναλλαγές Bitcoin είναι μη αναστρέψιμες και μπορούν να επιστραφούν μόνο από το άτομο που έλαβε τα χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε με το Bitcoin, θα πρέπει να το κάνετε με άτομα και οργανισμούς που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Αν και το Bitcoin έχει πολλά οφέλη – ανωνυμία χρηστών και αποφυγή δαπανηρών τραπεζικών χρεώσεων, για παράδειγμα – εξακολουθεί να είναι ένα πειραματικό νόμισμα που βρίσκεται σε ενεργή ανάπτυξη. Εάν αποφασίσετε να μπείτε σε συναλλαγές Bitcoin, μπορείτε να αναμένετε υψηλότερες χρεώσεις, πιο αργές επιβεβαιώσεις και άλλα περίπλοκα ζητήματα. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για προβλήματα, επομένως είναι καλό να συμβουλευτείτε έναν τεχνικό εμπειρογνώμονα πριν πραγματοποιήσετε σημαντικές επενδύσεις.

Πώς να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο δίκτυο Bitcoin, πρέπει να έχετε ένα πορτοφόλι Bitcoin.

Τα πορτοφόλια Bitcoin είναι προγράμματα λογισμικού που χειρίζονται όλες τις συναλλαγές σας με τα Bitcoin και την υποκείμενη βάση δεδομένων blockchain. Το πορτοφόλι σας μπορεί να δεχτεί συναλλαγές και μεταφορές κωδικοποιημένες με το δημόσιο κρυπτογραφικό κλειδί σας, για παράδειγμα, και μπορεί να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό σας κλειδί για πρόσβαση στο blockchain και να προσδιορίσει το υπόλοιπό σας.

Μπορείτε να θεωρήσετε το δημόσιο κλειδί και το ιδιωτικό κλειδί σας ως κωδικούς πρόσβασης που επιτρέπουν στο πορτοφόλι σας να κωδικοποιεί και να αποκωδικοποιεί συναλλαγές.

Δεν χρειάζεται πραγματικά να ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιωτικό κλειδί Bitcoin σε οποιοδήποτε τεχνικό βάθος, επειδή το πορτοφόλι σας το χειρίζεται για εσάς. Αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε.

Όταν πρόκειται να λάβετε Bitcoin, το πορτοφόλι σας δημιουργεί ένα ιδιωτικό κλειδί και ένα δημόσιο κλειδί που είναι κατάλληλα για μία μόνο συναλλαγή. Το δημόσιο κλειδί λειτουργεί ως διεύθυνση για τα Bitcoin που σας στέλνει το άλλο μέρος. Το ιδιωτικό κλειδί επιτρέπει στο πρόγραμμα πορτοφολιού σας να έχει πρόσβαση στα χρήματα. Ο αποστολέας είναι ανώνυμος. Δεν υπάρχει διεύθυνση “από” στις μεταφορές Bitcoin.

Το πορτοφόλι σας μπορεί να σας δείξει όλα τα δημόσια κλειδιά σας και τα χρήματα που σχετίζονται με αυτά. Είναι σαν ένα τραπεζικό δελτίο για τον λογαριασμό σας Bitcoin.

Δεν χρειάζεται να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα δημόσια και τα ιδιωτικά κλειδιά για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Bitcoin. Αλλά αν σας ενδιαφέρει, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά είναι σειρές 35 αριθμών και γραμμάτων. Ορισμένα πλήκτρα εμφανίζονται μικρότερα, επειδή καταργούνται τα μηδενικά. Τα κλειδιά χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κρυπτογραφημένων λεπτομερειών σχετικά με τη συναλλαγή στο ανοιχτό καθολικό blockchain που βρίσκεται κάτω από το Bitcoin.

Επειδή το πρόγραμμα πορτοφολιού σας έχει πλήρη πρόσβαση στα χρήματά σας Bitcoin, πρέπει να το ασφαλίσετε με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Εάν χάσετε την πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, χάνετε επίσης τα cryptobucks σας.

Τα πορτοφόλια Bitcoin είναι στόχοι υψηλής αξίας για χάκερ, επομένως η ασφάλεια του πορτοφολιού είναι κορυφαία προτεραιότητα. Όταν μαθαίνετε πώς να επενδύσετε σε Bitcoin, θα πρέπει να ξεκινήσετε μαθαίνοντας πώς να ασφαλίζετε το πορτοφόλι σας.

Τα πορτοφόλια διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις: επιτραπέζιοι υπολογιστές, κινητές συσκευές, ιστός και υλικό.

Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας

Με ένα πορτοφόλι Bitcoin για επιτραπέζιους υπολογιστές, έχετε τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας χωρίς συμμετοχή τρίτων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε και να λάβετε κέρματα από οπουδήποτε, αρκεί να θυμάστε τα στοιχεία σας. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές. Συνιστούμε το Exodus για αρχάριους. Για επιπλέον ασφάλεια, ελέγξτε το Electrum και το Bitpay.

Πορτοφόλια για κινητά

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin σε κινητές συσκευές. Ένα πορτοφόλι στο smartphone σας είναι βολικό για αγορές “touch to pay” και Near Field Communication. Είναι πολύ βολικό εάν ψωνίζετε σε καταστήματα λιανικής που δέχονται Bitcoin.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα πορτοφόλι για κινητά στη συσκευή σας iOS ή Android. Τα περισσότερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές περιλαμβάνουν εφαρμογές για κινητά. Για μια προσέγγιση με προτεραιότητα για κινητά, ρίξτε μια ματιά στο Hive και στο Mycelium.

Φροντίστε να κάνετε λήψη μόνο από εξουσιοδοτημένα καταστήματα εφαρμογών και αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τις κριτικές. Οι χάκερ δημιουργούν κακόβουλο λογισμικό που μεταμφιέζεται ως πορτοφόλια με την ελπίδα να αποκτήσουν πρόσβαση στη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin σας – και σε όλα τα χρήματά σας.

Πορτοφόλια Ιστού

Τα πορτοφόλια Ιστού εκτελούνται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα κλειδιά σας αποθηκεύονται στο cloud, η πρόσβαση γίνεται με κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας.

Με ένα πορτοφόλι ιστού, τα ιδιωτικά σας κλειδιά δεν αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο ή στο smartphone σας. Το ανεβάσατε στο cloud. Τα καλύτερα πορτοφόλια ιστού κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα σας και απαιτούν ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης ή έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αντιμετωπίστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πορτοφόλι ιστού με τον ίδιο σεβασμό που διαθέτετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό στο διαδίκτυο – γιατί αυτό ακριβώς είναι. Καθώς μαθαίνετε πώς να ρυθμίζετε και να χρησιμοποιείτε το Bitcoin, θα εκτιμήσετε το ποσό εμπιστοσύνης που πρέπει να έχετε στον πάροχο πορτοφολιών ιστού σας.

Πορτοφόλια υλικού

Ένα πορτοφόλι υλικού παρέχει την απόλυτη ασφάλεια. Με ένα πορτοφόλι υλικού, οι πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται σε μια φυσική συσκευή όπως μια μονάδα αντίχειρα που συνδέεται στη θύρα USB του υπολογιστή σας.

Ένα πορτοφόλι υλικού μπορεί να έχει πολλά ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα Bitcoin σας χωρίς να διαθέτει φυσικά τη συσκευή και τον κωδικό πρόσβασης. Τα πορτοφόλια υλικού είναι ασφαλή έναντι των περισσότερων επιθέσεων ιών. Ανάμεσα στα καλύτερα είναι τα Trezor, Ledger

Nano, Coinkite Coldcard και ShiftCrypto BitBox. Εάν θέλετε να αρχίσετε να πληρώνετε με Bitcoin, σκεφτείτε ένα πορτοφόλι υλικού.

Αγορά και πώληση Bitcoin

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι απόκτησης κρυπτονομισμάτων.

  • Μπορείτε να κάνετε ό, τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: Χρησιμοποιήστε καθημερινά χρήματα για να αγοράσετε Bitcoin, είτε σε έναν ιστότοπο ανταλλαγής μέσω διαδικτύου είτε σε ένα ATM ATM.
  • Μπορείτε να επενδύσετε στο νόμισμα, κερδίζοντας κέρματα ως μέρος μιας αρχικής προσφοράς μετρήσεων ή ICO, που μοιάζει με την αρχική δημόσια προσφορά μιας εταιρείας που καθιστά αρχικά διαθέσιμες τις μετοχές σε ένα δημόσιο χρηματιστήριο. Αυτό ισχύει μόνο για νέα νομίσματα – δεν θα υπάρχουν δημόσιες προσφορές για τα Bitcoin.
  • Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να επαληθεύσετε συναλλαγές στο blockchain, μια διαδικασία που ονομάζεται “εξόρυξη” και να λάβετε μικρές πληρωμές Bitcoin σε αντάλλαγμα.

Ανταλλαγές Bitcoin

Οι αρχάριοι που πρέπει να γνωρίζουν πώς να αγοράσουν το Bitcoin εξυπηρετούνται καλύτερα επισκέπτοντας ανταλλαγές, οι οποίοι είναι ιστότοποι όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, λογαριασμό PayPal ή άλλες μεθόδους για την αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Ορισμένες ανταλλαγές χρησιμεύουν ως πορτοφόλια ιστού, αλλά συνήθως, θα μεταφέρετε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας Bitcoin μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Κάθε ανταλλαγή λειτουργεί διαφορετικά, οπότε πρέπει να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες.

Τα χρηματιστήρια έχουν πρόσβαση σε μια κεντρική κρυφή μνήμη Bitcoin που μπορείτε να αγοράσετε. Ορισμένες ανταλλαγές σάς επιτρέπουν επίσης να συμμετέχετε σε συναλλαγές peer-to-peer, στις οποίες αγοράζετε χρήματα κρυπτογράφησης από άλλον χρήστη. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Bitcoin ανώνυμα αν οι συναλλαγές P2P είναι στο μέλλον σας.

Το Coinbase, το Coinmama και το Gemini είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια, αλλά ίσως θελήσετε να κάνετε λίγη έρευνα προτού επιλέξετε ένα. Πολλά ανταλλακτικά Bitcoin προσφέρουν εξαιρετικές γρήγορες λύσεις, αλλά είναι σημαντικό να διαβάσετε κριτικές από ειδικούς και πελάτες πριν επιλέξετε πού να πραγματοποιήσετε την αγορά σας. Εξάλλου, εμπιστεύεστε πραγματικά χρήματα σε ξένους.

Ορισμένες ανταλλαγές καταγράφουν συναλλαγές μαζί με αναγνωρίσιμα προσωπικά στοιχεία που μπορούν να παρασχεθούν σε τράπεζες, φορολογούμενους και κυβερνητικές αρχές. Άλλες ανταλλαγές διαφημίζουν το απόρρητο. Μεταξύ των καλύτερων ανώνυμων ανταλλαγών είναι τα Binance, TradeOgre και ShapeShift.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ATM Bitcoin

Τα ΑΤΜ Bitcoin είναι φυσικές ανταλλαγές Bitcoin που μοιάζουν με κανονικά ΑΤΜ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να αγοράσετε χρήματα Bitcoin εκεί και να τα μεταφέρετε στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη δολαρίων ή ευρώ, με το υπόλοιπο να αφαιρείται από τα χρήματα Bitcoin.

Αυτά τα ΑΤΜ έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή όλα αυτά τα χρόνια. Ένας ιστότοπος που ονομάζεται Coin ATM Radar απαριθμεί περισσότερες από 14.000 σε 71 χώρες και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε έναν που βρίσκεται κοντά σας.

Τα ATM ATM σας επιτρέπουν να αγοράζετε και να πουλάτε Bitcoins ανώνυμα, γεγονός που τους καθιστά ελκυστικούς σε ορισμένους χρήστες Bitcoin. Αυτό το απόρρητο έρχεται σε τιμή, ωστόσο: τα ATM ATM Bitcoin χρεώνουν γενικά μια χρέωση από 7% έως 10% για κάθε συναλλαγή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Bitcoin Miner

Η εξόρυξη Bitcoin φέρνει νέα Bitcoin σε όλο τον κόσμο. Εκτελείται από εθελοντές σε αντάλλαγμα για την επαλήθευση συναλλαγών blockchain.

Η επαλήθευση ενός μπλοκ συναλλαγών 1 MB διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Ένα δεύτερο βήμα κρατά τους εθελοντές παρακινημένους. Το λογισμικό εξόρυξης στους υπολογιστές που επαλήθευσε το μπλοκ χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους για να δημιουργήσει έναν 64ψήφιο αριθμό ίσο ή χαμηλότερο από έναν συγκεκριμένο στόχο. Ο χρήστης που δημιουργεί ένα κατακερματισμένο κατακερματισμό λαμβάνει πρώτα μια επιβράβευση, η οποία επί του παρόντος ανέρχεται σε 6,25 πρόσφατα νομισματοποιημένα Bitcoin. Στα τέλη Ιανουαρίου 2021, αυτά τα Bitcoin αξίζουν πάνω από 200.000 $.

Είναι σαφές ότι είναι λογικό να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα εξόρυξης Bitcoin.

Στις πρώτες μέρες του Bitcoin, οι χρήστες έκαναν λογισμικό εξόρυξης σε συνηθισμένους υπολογιστές. Αργότερα, προσαρμόστηκαν οι αλγόριθμοι για εκτέλεση σε επεξεργαστές γραφικών υψηλής απόδοσης. Τώρα, η πιο σοβαρή εξόρυξη γίνεται σε προσαρμοσμένους υπολογιστές εξόρυξης που τροφοδοτούνται με ολοκληρωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές ή ASIC. Ομάδες χρηστών συνεργάζονται για να εκτελέσουν τους υπολογισμούς κατακερματισμού ταυτόχρονα. Εάν κάποιο μέλος της ομάδας κερδίσει την ανταμοιβή, όλοι οι συμμετέχοντες της ομάδας το μοιράζονται.

Αγορά καφέ με Bitcoin

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Bitcoin ως επένδυση, ένας αυξανόμενος αριθμός λιανοπωλητών και διαδικτυακών επιχειρήσεων δέχεται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Η ανωνυμία και τα χαμηλά τέλη σημαίνει ότι είναι χρήσιμο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Bitcoin για να αγοράζετε πράγματα.

Οι αγορές Bitcoin είναι ανώνυμες, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγορές σας δεν μπορούν να συσχετιστούν με την ταυτότητά σας. Όπως οι αγορές μετρητών, οι αγορές Bitcoin δεν μπορούν να παρακολουθούνται εύκολα. Η ανώνυμη διεύθυνση Bitcoin που δημιουργείται για κάθε αγορά αλλάζει με κάθε συναλλαγή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συναλλαγές Bitcoin είναι εντελώς ανιχνεύσιμες, αλλά είναι ακόμη πιο ανώνυμες από κάθε άλλη μέθοδο πληρωμής.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να πληρώσετε με τα Bitcoin.

Ταξίδι

Οι ταξιδιωτικοί ιστότοποι έχουν συμμετάσχει με ανυπομονησία στην επανάσταση της κρυπτογράφησης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας Bitcoin για να πληρώσετε για τα πάντα, από πτήσεις και ξενοδοχεία έως ενοικιάσεις αυτοκινήτων και κρουαζιέρες. Το Bitcoin είναι ένα διεθνές νόμισμα, το οποίο το καθιστά ιδανικό για συχνούς ταξιδιώτες. Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας Bitcoin με διασκεδαστικό τρόπο; Ένα ταξίδι ή ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο.

Τζόγος Bitcoin

Τα bitcoin είναι ιδανικά για τους παίκτες όπου οι τοπικοί νόμοι καθιστούν παράνομα τα τυχερά παιχνίδια καζίνο και τα αθλητικά στοιχήματα παράνομα. Επειδή δεν είναι νόμιμο νόμισμα, το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση λογαριασμών καζίνο και τη συλλογή κερδών χωρίς παραβίαση νόμων που απαγορεύουν τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τον τζόγο.

Οι διαχειριστές διαδικτυακών καζίνο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνουν τα μέλη τους να χρησιμοποιούν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Ανεξάρτητα από το είδος του τζόγου που σας αρέσει, μπορείτε να βρείτε έναν προορισμό συμβατό με Bitcoin που είναι αρκετά δελεαστικός για να σας κάνει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μια μηχανή Bitcoin. Οι ιστότοποι του καζίνο προσφέρουν κουλοχέρηδες, επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια ζωντανών εμπόρων και βίντεο πόκερ. Τα Sportsbooks σας επιτρέπουν να στοιχηματίσετε σε αθλητικά γεγονότα. Και τα διαδικτυακά δωμάτια πόκερ σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας εναντίον παικτών σε όλο τον κόσμο.

Online αγορές

Οι καταναλωτές λατρεύουν την ευκολία των διαδικτυακών αγορών και οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές υιοθετούν γρήγορα το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ως προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής. Ο Αμερικανός λιανοπωλητής ενδυμάτων που ονομάζεται Overstock είναι ένας από τους πρώτους γνωστούς λιανοπωλητές που καλωσορίζουν τις αγορές Bitcoin. Το Home Depot, το iTunes, το Expedia και το Microsoft Xbox Store δέχονται επίσης κρυπτονομίσματα.

Εάν αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για online αγορές και εάν είναι ασφαλές, η σύντομη απάντηση είναι – ναι, προχωρήστε.

Bitcoin έναντι Bitcoin Cash

Καθώς το Bitcoin έγινε πιο δημοφιλές, η ταχύτητα συναλλαγών άρχισε να υποφέρει. Ο χρόνος επεξεργασίας συναλλαγών αυξήθηκε όλο και περισσότερο, οδηγώντας σε καθυστερήσεις που αντισταθμίζουν ένα από τα κύρια οφέλη των κρυπτονομισμάτων – άμεσες συναλλαγές.

Οι ειδικοί της τεχνολογίας κατηγόρησαν το μέγεθος μπλοκ του Bitcoin 1 MB. Εάν τα μπλοκ ήταν μεγαλύτερα, περισσότερες συναλλαγές θα μπορούσαν να επαληθευτούν ταυτόχρονα.

Αυτή η λογική οδήγησε στη δημιουργία του Bitcoin Cash.

Θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μετρητά Bitcoin; Γνωρίζετε ήδη τα βασικά από τη συζήτησή μας για το Bitcoin. Ας βουτήξουμε.

Το Bitcoin Cash είναι ένα ξεχωριστό νόμισμα που λειτουργεί με το δικό του blockchain.

Το blockchain Bitcoin Cash μοιάζει ακριβώς με το πρωτότυπο του Satoshi Nakamoto, εκτός από το ότι τα μπλοκ έχουν δεδομένα 8 MB έως 32 MB αντί για 1 MB. Αυτό σημαίνει ότι πολλές ακόμη συναλλαγές επαληθεύονται ταυτόχρονα.

Τα κέρματα Bitcoin Cash αξίζουν ουσιαστικά λιγότερα από τα Bitcoin. Μπορείτε να ανταλλάξετε ένα νόμισμα για το άλλο σε ένα ηλεκτρονικό Exchange.

Εάν έχετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, γνωρίζετε ήδη πώς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Bitcoin Cash.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρητά Bitcoin σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς και διαδικτυακά καταστήματα και εστιατόρια. Το Bitcoin Cash προσφέρει επίσης έναν μοναδικό κατάλογο επιλογών ταξιδιού και λύσεις σημείου πώλησης για επιχειρήσεις.

συμπέρασμα

Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, καθώς και αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι είναι τα κρυπτονομίσματα και οι blockchain. Έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος του άρθρου χωρίς μία γραμμή κώδικα Java ή Python. Ανακουφισμένος?

Τώρα ξέρετε πού και πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι, να αγοράσετε μερικά νομίσματα σε ένα χρηματιστήριο και να προστατέψετε μια ή δύο διαδικτυακές επιχειρήσεις. Παρόλο που συμβαίνουν πολλά στην επιφάνεια, θα δείτε ότι η αποστολή και η λήψη χρημάτων με το πορτοφόλι Bitcoin δεν είναι πιο περίπλοκη από τη χρήση του PayPal ή της εφαρμογής smartphone της τράπεζάς σας.

Οι λάτρεις του Bitcoin είναι ιδεαλιστές για την απελευθέρωση των οικονομικών συναλλαγών από την κυβερνητική εποπτεία και τους κανονισμούς και τα τέλη που σχετίζονται με τις τράπεζες που χειρίζονται τις περισσότερες συναλλαγές σήμερα. Αυτό το crypto nirvana μπορεί να μην γίνει ποτέ, αλλά αν συμβαίνει αυτό, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να το προετοιμάσετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me