Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαίες 7 εταιρείες μάρκετινγκ Crypto του 2021!

Μετά την κυκλοφορία μιας λίστας με τις καλύτερες εταιρείες μάρκετινγκ κρυπτογράφησης το 2020, αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τη λίστα για το 2021. Κατά την επιλογή μιας εταιρείας μάρκετινγκ κρυπτογράφησης, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη την εμπειρία της εταιρείας. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα πρέπει να είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές μεγάλες εταιρείες μάρκετινγκ κρυπτογράφησης που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το 2021.

TokenMinds

TokenMinds είναι μια γνωστή εταιρεία μάρκετινγκ κρυπτογράφησης. Συνεργάζεται με πολλές εταιρείες στον τομέα της κρυπτογράφησης. Η εταιρεία επικεντρώνεται στους τομείς του μάρκετινγκ δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ blockchain και του κοινοτικού μάρκετινγκ. Επιπλέον, το TokenMinds προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης blockchain, διαχείριση πωλήσεων διακριτικών, δημιουργία WP, ανάπτυξη διακριτικών, μάρκετινγκ έργων, Προσφορά αρχικής ανταλλαγής και καταχώριση διακριτικών. Μέχρι στιγμής, έχουν συμβάλει στην έναρξη 38 αρχικών προσφορών ανταλλαγής κατά τη διάρκεια των οποίων συγκέντρωσαν 75 εκατομμύρια δολάρια από 220.000 επενδυτές. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία ψηφίστηκε ως κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ IEO το 2019

Το TokenMinds έχει επιτύχει πολλά στον κλάδο της κρυπτογράφησης και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Ιδρύθηκε το 2016, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες μάρκετινγκ κρυπτογράφησης στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες για την εμπορία των έργων τους. Περιλαμβάνουν Remme, Essentia και Celsius.  

Η συνεργασία με το TokenMinds ήταν μια καλή επιλογή για εμάς. Το προσωπικό είναι επαγγελματικό και έμπειρο. Όλες οι πτυχές του έργου μας, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης του έργου, αντιμετωπίστηκαν επαγγελματικά. Κατάφεραν κάθε λεπτομέρεια της προσπάθειας μάρκετινγκ για να διασφαλίσουν ότι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. 

Η συνεργασία με το TokenMinds είναι μια εξαιρετική απόφαση. Προσφέρουν στους πελάτες μετρήσιμους στόχους. Η εταιρεία έχει εργαστεί σε πολλά μεγάλα έργα με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από το μάρκετινγκ ενός έργου, η ομάδα TokenMinds έχει επίσης εμπειρία με την ανάπτυξη πορτοφολιών και την κωδικοποίηση στοιχείων.

Αλυσίδα Lime

Το Limechain είναι ένας οργανισμός συμβούλων και ανάπτυξης blockchain. Στον πυρήνα της εταιρείας είναι η πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και ότι το blockchain θα είναι μια επαναστατική τεχνολογία. Η εταιρεία καθοδηγείται από αυτές τις δύο πεποιθήσεις. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν στην πρωτοπορία της ανάπτυξης του blockchain, που είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία. Η πίστη τους στη δύναμη των αποτελεσμάτων και η πίστη τους στο blockchain είναι αυτό που τροφοδοτεί τη λειτουργία τους. Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ότι κάθε πτυχή του έργου τους θα αντιμετωπιστεί επαγγελματικά.

Το LimeChain είναι μέλος διαφόρων βιομηχανικών οργανισμών όπως Hyperledger, R3, Linux Foundation και Ethereum Alliance. Τους δίνει μια παγκόσμια παρουσία, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο του blockchain.

Η επιλογή να συνεργαστεί με τους Nick, George, Vladi και Chris είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχουμε λάβει! Έκαναν εξαιρετική δουλειά αναπτύσσοντας το τμήμα blockchain της λύσης μας για τη μεταποιητική βιομηχανία. Σίγουρα θα συνιστούσαμε αυτήν την φοβερή ομάδα σε άλλα έργα που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά χρησιμοποιώντας το blockchain!

Η κύρια υπηρεσία της εταιρείας συνεπάγεται την υποστήριξη του τεχνικού ιδεολογικού και πρωτοτύπου έργων. Για να το επιτύχουν αυτό, χρησιμοποιούν μια ευέλικτη προσέγγιση για τη δημιουργία ελάχιστων βιώσιμων και επεκτάσιμων προϊόντων. Επιπλέον, παρέχουν συνεχή υποστήριξη για λύσεις που βοηθούν να φέρουν στην αγορά.

Εταιρεία Kaikoku Co., Ltd.

Καϊκόκου βοηθά τις διεθνείς εταιρείες να εντοπίσουν στην Ιαπωνία και να δημιουργήσουν μια ισχυρή και μακροχρόνια κοινότητα για ICO, μάρκες, εταιρείες και έργα. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ικανότητα διαχείρισης των κοινωνικών μέσων. Βοηθούν στη διαχείριση του λογαριασμού κοινωνικών μέσων διαφόρων εμπορικών σημάτων. Για να το κάνουν αυτό, συνήθως βοηθούν έναν πελάτη να δημιουργήσει ιογενές περιεχόμενο που βοηθά να διαδώσει τη λέξη σε ένα έργο. Με την εμπειρία και την εμπειρία τους, μπορούν να βοηθήσουν μια εταιρεία να πετύχει.

Το Kaikoku είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην Ιαπωνία και στοχεύει να φέρει την Ιαπωνία στον κόσμο. Εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι οι διεθνείς εταιρείες που εισέρχονται στην Ιαπωνία και οι ιαπωνικές εταιρείες που αναζητούν παγκόσμια έκθεση μπορούν να το κάνουν ικανοποιητικά. Ο στόχος τους είναι να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας για οποιοδήποτε έργο χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Διαδικτύου.

Οργανισμός SICOS

SICOS έχει ως στόχο να είναι μια ενιαία λύση για το crowdfunding σε όλη την Ευρώπη. Παρέχουν στους πελάτες τους τις συμβουλές που χρειάζονται σε διάφορα επίπεδα της διαδικασίας ICO. Η εταιρεία βοηθά στη δομή του οχήματος ICO μέσω αρμόδιων παγκόσμιων συνεργατών. Διαχειρίζονται το tokenomics, διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τις βέλτιστες πρακτικές, συνδέουν ένα έργο με στρατηγικούς εταίρους και πολλά άλλα.

Η SICOS, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο, βοηθά τις εταιρείες να κατασκευάσουν ένα νομικά ορθό όχημα ICO. Για να το επιτύχουν αυτό, χρησιμοποιούν τους πολύ ικανούς παγκόσμιους εταίρους τους για να αναλύσουν τα tokenomics κάθε έργου. Ο οργανισμός πιστεύει ότι απαιτούνται βέλτιστες πρακτικές υψηλού επιπέδου για ένα έργο ICO για την επιτυχία του. Δουλεύουν ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι θα συμβεί.

EMURGO

EMURGO είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας blockchain που προσφέρει λύσεις σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και προγραμματιστές. Αναπτύσσουν λύσεις για εταιρείες, δημιουργούν εργαλεία προγραμματιστών, επενδύουν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και βοηθούν στη διάδοση της εκπαίδευσης blockchain. Η εταιρεία έχει παρουσία σε περισσότερα από έξι έθνη που περιλαμβάνουν την Ινδία, τις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία.

Εκτός του ότι βοηθά στην εμπορία έργων που σχετίζονται με το blockchain, το EMURGO προσφέρει πολλές σημαντικές υπηρεσίες. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής και ανάπτυξη UI / UX. Έχουν επαγγελματίες εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας έτοιμοι να βοηθήσουν μια εταιρεία να μεταμορφώσει, να εφαρμόσει και να συντηρήσει την υποδομή της. Η υποστήριξή τους παρέχεται σε οποιοδήποτε έργο, όπως απαιτείται.

Γραφείο Ομάδας Πληροφοριών Blockchain

Ομάδα Πληροφοριών Blockchain είναι μια εταιρεία συμβούλων που προσφέρει περισσότερες από τις βασικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Τοποθετούνται στα παπούτσια των πελατών τους και ευθυγραμμίζουν τους στόχους τους με αυτούς. Στη συνέχεια, η εταιρεία εργάζεται για να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό της επένδυσης στο έργο blockchain. Το Blockchain Intelligence Group πέτυχε την επιτυχία του λόγω επιτυχημένων και επαγγελματικών αλληλεπιδράσεων με πελάτες. Όταν αρχίζουμε να δουλεύουμε με έναν πελάτη, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα διαταράξουμε την κανονική ροή εργασίας μιας εταιρείας, ενώ θα παράσχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει διάφορα εργαλεία, σε συνδυασμό με την ομάδα των έμπειρων ερευνητών. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι μια εταιρεία μετριάζει τυχόν νομικούς κινδύνους που σχετίζονται με την εργασία στον τομέα blockchain. Συνεργαζόμενοι με το πρακτορείο, οι νεοσύστατες εταιρείες στον κόσμο του blockchain μπορούν να αποφύγουν τις νομικές παγίδες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου.

Γραφείο Yellow Mango

Κίτρινο μάνγκο είναι μια ψηφιακή εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της επαγγελματικές υπηρεσίες στο μάρκετινγκ των προϊόντων τους. Διαχειρίζονται όλες τις πτυχές της καμπάνιας μάρκετινγκ από την ανακάλυψη έως την ολοκλήρωση. Η εταιρεία θα συλλέξει δεδομένα, τα οποία θα βοηθήσουν να ποσοτικοποιηθεί η επιτυχία των προσπαθειών τους.

Οι κύριοι τομείς εστίασής τους είναι οι ψηφιακές συμβουλευτικές υπηρεσίες και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Με τη βοήθειά τους, οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν επιτυχημένες καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ που τους βοηθούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσής τους σε διαφημιστικά δολάρια. Η ομάδα αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από διάφορες βιομηχανίες.

Μερικές από τις λύσεις που λαμβάνουν οι πελάτες περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική επιχείρησης, ανάλυση επιχειρήσεων, ανάλυση συστημάτων, ψηφιακό μάρκετινγκ και ιδιοκτησία προϊόντων. Ως μέρος της προσπάθειας ψηφιακού μάρκετινγκ, οι εταιρείες θα λαμβάνουν υπηρεσίες όπως το Google Analytics Consultancy, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης επί πληρωμή, τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email, τη δημιουργία περιεχομένου και την αντιγραφή κειμένου και τις υπηρεσίες SEO.

Οργανισμός Λύσεων Awapal

Το AWapal Solutions δημιουργήθηκε το 2012. Έχει επιτύχει πολλά από τότε. Η εταιρεία χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει τις υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες για κινητά και ιστούς. Ωστόσο, δεν ειδικεύονται στον τομέα blockchain. Παρόλα αυτά, κάθε έργο που βασίζεται σε blockchain και χρειάζεται επαγγελματικές υπηρεσίες μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπου συνδυάζουν την επιχειρηματική πείρα με τις τελευταίες καινοτομίες για τον καθορισμό νέων επιχειρηματικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο οργανισμός θα βοηθήσει επίσης στο σχεδιασμό ενός έργου για να διασφαλίσει ότι θα λύσουν προκλήσεις για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, βοηθούν στη μηχανική και τη λειτουργία ενός έργου συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού. Η Awapal Solutions συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός έργου για να διασφαλίσει ότι θα πετύχει.

Όταν μια επιχείρηση αναπτύσσεται, γίνεται δύσκολο να διατηρείτε ολόκληρα αρχεία με οργανωμένο τρόπο. Αλλά οι ιδιαίτερες ευχαριστίες μου απευθύνονται στις Awapal Solutions που μου παρείχαν προσαρμοσμένο λογισμικό για την αναγκαστική μήτρα μου & μου έδειξε το μονοπάτι ως πώς να κρατήσω τα πράγματα με τη σειρά. Πρέπει να πούμε, ένας φιλικός προς τον χρήστη πάροχος υπηρεσιών λογισμικού που με βοήθησε να διαφωτίσω από επιχειρηματικό στόχο. Σίγουρα θα επικοινωνήσω με την εταιρεία για το μελλοντικό επιχειρηματικό μου σχέδιο.

Περίληψη

 Ενώ πολυάριθμα πρακτορεία έχουν δοκιμάσει το ψηφιακό μάρκετινγκ στον τομέα του blockchain, λίγα έχουν υπάρξει για όσο το Tokeminds. Κάθε εταιρεία που χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια με τις ανάγκες μάρκετινγκ θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να επικοινωνήσει μαζί τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me