5 καλύτερα δάνεια Crypto για το 2020

Υπάρχουν φανταστικοί ιστότοποι δανεισμού κρυπτογράφησης που σας επιτρέπουν να κερδίσετε κέρμα μέσω των τόκων που κερδίζετε από δάνεια. Εναλλακτικά, εάν χρειάζεστε συναλλαγές με μετρητά ή κρυπτονομίσματα, αυτές οι ιστοσελίδες μπορούν επίσης να σας δανείσουν με χαμηλό επιτόκιο δάνειο κρυπτογράφησης για να σε πάμε.

Αυτές οι πλατφόρμες δανεισμού έχουν γίνει γρήγορα ένας νέος τρόπος για τους επενδυτές, τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, τους μη τραπεζίτες και τους ανθρακωρύχους να αξιοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να υποστηρίξουν επιχειρηματικές ιδέες. 

Αυτές οι πλατφόρμες διευκολύνουν το θεσμικό δανεισμό ψηφιακών νομισμάτων, δημιουργώντας μεγάλη ρευστότητα για συναλλακτική δραστηριότητα. Σε αντίθεση με πολλούς εμπόρους λιανικής, αυτές οι υπηρεσίες είναι το ψωμί και το βούτυρο αυτών των πρώτων μεσιτών. 

Ποια είναι τα οφέλη των Crypto Loans?

Οι πλατφόρμες έχουν επίσης πολλά οφέλη για τον μικρό επενδυτή κρυπτογράφησης. Αυτά περιλαμβάνουν;

  • Μια πιστωτική πηγή από ό, τι σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες δεν απαιτεί πιστωτικούς ελέγχους. Τα δάνεια Crypto διασφαλίζονται με ψηφιακή ασφάλεια και η αναγνωρισιμότητά σας υπαγορεύεται από την αξιοπιστία σας στο διαδίκτυο
  • Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν υπηρεσίες γρήγορου δανείου από αυτές που προσφέρουν οι παραδοσιακοί δανειστές
  • Μπορείτε να κερδίσετε το παθητικό σας εισόδημα από αυτά τα δίκτυα δανεισμού καθώς περιμένετε τις αγορές ταύρων
  • Τα δάνεια έχουν χαμηλότερα επιτόκια σε σύγκριση με εκείνα των παραδοσιακών τραπεζών

Ποιες είναι οι καλύτερες πλατφόρμες δανεισμού Crypto?

YouHodler

Όπως τα παραπάνω, YouHodler είναι ένας πάροχος υπηρεσιών δανείου με κρυπτογράφηση με διαφορά. Όχι μόνο επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν τα ποσοστά κρυπτογράφησής τους επιτρέποντας τη στιγμιαία μετατροπή σε δολάρια ΗΠΑ ή ευρώ με βραχυπρόθεσμο δάνειο που προσελκύει μόλις 2,5 τοις εκατό σε τόκους, αλλά έχει ένα διακριτικά υψηλό λόγο δανείου προς αξία 85 τοις εκατό. Αυτό είναι το υψηλότερο στο διάστημα. Ταυτόχρονα, δέχεται υγρά κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, BCH, LTC, XLM, BAT και XRP ως ασφάλεια. Όλα αυτά τα νομίσματα αποθηκεύονται σε ψυχρές αποθήκες, ποτέ σε ευαίσθητα ζεστά πορτοφόλια με αυτόματη μετατροπή μέσω συνεργατών. Αυτό που είναι ελκυστικό για το YouHodler είναι ότι η έγκριση δανείου είναι γρήγορη. Και πάλι, δεν υπάρχουν επιταγές με πιστωτική κάρτα και όταν υπάρχει πάσο, η μεταφορά μετρητών είναι σχεδόν στιγμιαία ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Τα μετρητά διασφαλίζονται στους λογαριασμούς της Swiss Bank και όλες οι μεταφορές, οι καταθέσεις ή οι αναλήψεις συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία.

Υπάρχουν τρία είδη δανείων που προσφέρονται από το YouHodler, το καθένα διαφοροποιείται με την περίοδο διακράτησης. Το οκταήμερο δάνειο προσελκύει τουλάχιστον 2,5 τοις εκατό, ενώ το 60-ημέρα και το 182-ημέρα μπορεί να προσελκύσει δάνεια κυμαινόμενα επιτόκια από 2,5 τοις εκατό έως 13 τοις εκατό. Τελικά, αυτά τα ποσοστά θα μειωθούν καθώς οι χρήστες αυξάνονται.

Nexo

Η Nexo υπήρξε ένας πολύ επιτυχημένος δανειστής κρυπτογράφησης από την ίδρυσή της το 2017. Η εκκίνηση έχει μέχρι στιγμής εκδοθεί 700 εκατομμύρια δολάρια σε πίστωση κρυπτογράφησης σε τεράστιους 200.000 συν δανειολήπτες. Αυτά τα δάνεια είναι πλέον προσβάσιμα για μια συναλλαγή στην υπηρεσία Mastercard της πλατφόρμας. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί χρησμούς για να επιβεβαιώσει την εγγύηση για δάνεια, προτού διευθετήσει συναλλαγές σε fiat. Η εταιρεία με έδρα την Ευρώπη επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Ασία και τις ΗΠΑ πριν από το τέλος του 2019.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια υπηρεσία Instant Crypto Credit Line που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δανεισμό έναντι διαφόρων κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Nexo για να κερδίσετε καλό ενδιαφέρον για μετρητά και σταθερά νομίσματα. Η εκκίνηση συνεργάζεται με την Chainalysis, μια εταιρεία έρευνας blockchain για να διασφαλίσει ότι δεν ασχολείται με λανθασμένα tokens. 

BlockFi

Η εταιρεία υποστηρίζεται από μερικούς από τους πιο δραστήριους εμπόρους της Wall Street, συμπεριλαμβανομένης της Devonshire Investors, θυγατρικής της Fidelity. Το BlockFi δανείζει μετρητά σε επενδυτές κρυπτογράφησης, και παρά την αστάθεια της αγοράς, η εταιρεία έχει αυξηθεί ουσιαστικά, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε πίστωση.  

Τα δάνεια της έχουν χαμηλό επιτόκιο APR 4,5 τοις εκατό και μπορεί να δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτογραφικά δάνεια. Τα χαμηλά επιτόκια είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για τους δανειολήπτες που με τη σειρά τους παρέχουν αυξημένη ρευστότητα για τον δανειστή. Το BlockFi αποθηκεύει τα περιουσιακά του στοιχεία με τη Gemini, έναν θεματοφύλακα τρίτου μέρους και θεματοφύλακα χωρίς αρχεία καταστροφών ή απώλειας περιουσιακών στοιχείων πελατών. 


Δίκτυο Κελσίου

Αυτή η πλατφόρμα δανεισμού peer-to-peer έχει ξεπεράσει το επίπεδο των καταθέσεων των 300 εκατομμυρίων δολαρίων τον τελευταίο χρόνο. Ένα δελτίο τύπου δείχνει ότι η εταιρεία προήλθε από δάνεια κρυπτογράφησης άνω των 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατά το παρελθόν έτος. Χρεωμένος ως ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους δανειστές, η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει πάνω από 160.000 δάνεια κρυπτογράφησης και έχει δώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια στους επενδυτές της.

Η εταιρεία δεν χρεώνει καμία προμήθεια κατάθεσης, ανάληψης, συναλλαγής, προέλευσης ή πρόωρου τερματισμού. Επιτρέπει επίσης τις καταθέσεις πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων και δεν έχει ούτε ελάχιστο ποσό κατάθεσης. Η εταιρεία δεν προσφέρει ασφάλιση για περιουσιακά στοιχεία στις πλατφόρμες της.

Νεφέας

Αν ψάχνετε για μια οικονομική πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση, το Nebeus θεωρείται μία από τις κορυφαίες επιλογές του σήμερα. Αυτή η συγκεκριμένη πλατφόρμα σάς παρέχει την ευκαιρία να κερδίσετε μετρητά (USD, GBP, EUR), χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάξετε ή να πουλήσετε κρυπτονομίσματα ή κρυπτονομίσματα.

Για τους πελάτες του Nebeus, το κρυπτογραφημένο δάνειο θα σας επιτρέψει να λάβετε γρήγορα μετρητά, με το ETH και το BTC σας ως εγγύηση. Θα λάβετε δάνεια σε δύο αναλογίες αξίας, δηλαδή 65% και 80%. Το Nebeus είναι γνωστό ότι παρέχει το γρηγορότερο δάνειο με υποστήριξη κρυπτογράφησης διαδικασία στην αγορά σήμερα.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 8,25% APY. ο τόκος καταβάλλεται σε ευρώ. Χάρη στην επιλογή “Άμεση ανάληψη τόκων”, οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν τους τόκους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή. Από προεπιλογή, ο τόκος κατατίθεται κάθε μήνα.

Για μεταφορά χρημάτων από το Nebeus πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στην τραπεζική σας κάρτα, το Nebeus είναι μια γρήγορη επιλογή. αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με τη βοήθεια της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε γρήγορα ETH και BTC και να ανταλλάξετε την κρυπτογράφηση με κανονικά μετρητά μέσα σε λίγα λεπτά κάθε μέρα.

συμπέρασμα

Η μακροπρόθεσμη επένδυση στην αγορά κρυπτογράφησης δεν είναι για τους αμυδρούς. Η ακραία αστάθεια της αγοράς είναι αρκετή για να κάνει το κεφάλι να περιστρέφεται. Υπάρχουν, ωστόσο, νέα προϊόντα ψηφιακού νομίσματος που θα μειώσουν το άγχος του HODLing το crypto σας για μήνες.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map