3 Cryptos Small-Cap για παρακολούθηση το 2019

Μπήκαμε επίσημα στη μεγαλύτερη αγορά αρκούδων στην ιστορία της κρυπτογράφησης. Ναι, ο τελευταίος χρόνος ήταν οδυνηρός για τους υποστηρικτές της κρυπτογράφησης και η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν συσκευάσει τις τσάντες τους και έφυγαν από την αγορά πριν από πολύ καιρό. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες δοκιμής, πολλά έργα κρυπτογράφησης συνέχισαν να χτίζουν και να ενισχύουν τις βασικές τους αρχές. Αντίθετα, άλλοι σίγουρα αγωνίζονται, με κάποιους να ανακοινώνουν μαζικές απολύσεις του εργατικού δυναμικού τους και των πενιχρών διαδρόμων λόγω κακής διαχείρισης του θησαυρού.

Αυτήν τη στιγμή, ο εντοπισμός των πιο υποσχόμενων έργων κρυπτογράφησης δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικός. Σε τελική ανάλυση, φαίνεται πιθανό ότι ισχυρά έργα που   

Λοιπόν, ποια κρυπτονομίσματα μικρού κεφαλαίου έχουμε στη λίστα παρακολούθησής μας το 2019; Η Total Crypto αποκαλύπτει τις τρεις κορυφαίες επιλογές της και εξηγεί γιατί αυτά τα νομίσματα ραντάρ αξίζει να παρακολουθούνται.

# 1 Νίμιτς

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι γεμάτες από έργα δημιουργίας συστημάτων πληρωμών και των οποίων τα διακριτικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως νομίσματα. Παρά το Bitcoin που υπάρχει εδώ και 10 χρόνια, το πιο γνωστό σύστημα πληρωμών κρυπτογράφησης εξακολουθεί να είναι εκλεπτυσμένο και απαιτεί ακόμη περισσότερη υιοθέτηση για να θεωρηθεί κατάστημα αξίας ή μέσο ανταλλαγής. Αυτό άνοιξε τις πόρτες για πολλά κρυπτονομίσματα για να παρέχει ένα εναλλακτικό σύστημα πληρωμών στο Bitcoin.

Το Nimiq είναι ένα από αυτά τα εναλλακτικά συστήματα πληρωμών και το εγγενές διακριτικό NIM πραγματοποιείται εντός του οικοσυστήματος. Αυτό που ξεχωρίζει τη Nimiq από άλλα συστήματα πληρωμών είναι η εστίαση της ομάδας στην ευκολία χρήσης και την απλότητα. 

Το άλλο ενδιαφέρον πράγμα για το Nimiq είναι ότι είναι το πρώτο blockchain που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο blockchain χωρίς να κατεβάσει κανένα λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι το οικοσύστημα Nimiq δεν διαθέτει εγκατάσταση, “λειτουργεί απλώς” σε ποιότητα και οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν αυτήν την άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην αντίσταση λογοκρισίας.

# 2 Ίδιος (CHX)

Γνωρίζατε ότι το κόστος διατήρησης μιας χρηματιστηριακής αγοράς στην αγορά εναλλακτικών επενδύσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πάνω από 290.000 $ ετησίως; Τώρα αυτά είναι πολλά χρήματα για να εισαχθούν στο μικρότερο χρηματιστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι μεσαίες επιχειρήσεις και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις παραμένουν ιδιωτικές εταιρείες. Αποδεικνύεται ότι η συγκέντρωση χρημάτων με παραδοσιακά μέσα συνεπάγεται την καταβολή υπερβολικού χρηματικού ποσού για μια χρηματιστηριακή αγορά ή ιδρυτές που δέχονται οποιαδήποτε συμφωνία μπορούν να κάνουν από επιχειρηματίες κεφαλαίων (συχνά δυσμενείς).

Πλατφόρμες έκδοσης διακριτικών ασφαλείας όπως Τα δικά να προσφέρουν στις εταιρείες μια εναλλακτική λύση έναντι του παραδοσιακού IPO και να επιτρέπουν τη δημόσια διαπραγμάτευση των μετοχών τους για ένα κλάσμα του κόστους ενός παραδοσιακού χρηματιστηρίου. Το όφελος για τους υποστηρικτές του STO είναι ότι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες εξαιρετικά υποσχόμενες και πρώιμες φάσεις εταιρείες.

Η περίπτωση χρήσης του διακριτικού CHX της Own είναι ελαφρώς διαφορετική από άλλες πλατφόρμες STO. Ναι, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις στην πλατφόρμα για τη συγκέντρωση χρηματοδότησης. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις που θέλουν να κυκλοφορήσουν το STO τους στην πλατφόρμα Own πρέπει να βγουν στην αγορά και να αγοράσουν μάρκες CHX αξίας 1% της χρηματοδότησης που θέλουν να συγκεντρώσουν, τα οποία στη συνέχεια κλείνουν. Αυτός ο μηχανισμός έχει επινοηθεί για να αυξήσει την ποιότητα της καταχώρισης επιχειρήσεων στην πλατφόρμα Own. 

# 3 Modum

Η διαχείριση και η παρακολούθηση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ίσως μία από τις πιο πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain στον πραγματικό κόσμο. Σε αυτόν τον τομέα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το VeChain πρωτοστατεί ως προς έναν αριθμό συνεργασιών και δημοτικότητας. Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Vechain είναι ήδη πολύ γνωστό και μπορεί ήδη να χαρακτηριστεί ως crypto μεγάλου έως μέσου όρου. Όσοι αναζητούν ένα πιο αδιάκριτο παιχνίδι αλυσίδας εφοδιασμού θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού. Εκεί μπαίνει ένα crypto όπως το Modum.

Με λίγα λόγια, Modum είναι ένα παιχνίδι εφοδιαστικής αλυσίδας που ενσωματώνει αισθητηριακές συσκευές και έξυπνες συμβάσεις σε ένα ενιαίο ενοποιημένο σύστημα. Ο σκοπός του συστήματος είναι να παρέχει μια υπηρεσία παρακολούθησης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, η οποία είναι επίσης αδιάβροχη και δεν μπορεί να παραβιαστεί. Μέρος αυτού του συστήματος είναι ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται MODSense, το οποίο είναι καταγραφέας θερμοκρασίας και δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη θερμοκρασία μιας αποστολής ή να ειδοποιείται σε περίπτωση υπέρβασης ενός προκαθορισμένου ορίου θερμοκρασίας..  


Ποιο είναι λοιπόν το σύστημα Modum; Λοιπόν, η εταιρεία με έδρα την Ελβετία στοχεύει τη φαρμακευτική βιομηχανία και διασφαλίζει ότι η μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων συμμορφώνεται με τον κανονισμό της ΕΕ. Τώρα, η μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία είναι μια τεράστια βιομηχανία και η λύση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Modum είναι προσαρμοσμένη για την επίλυση των μοναδικών προβλημάτων της θέσης. Ωστόσο, το πεδίο εφαρμογής υπάρχει για να διακλαδίζεται σε άλλες αγορές. Για παράδειγμα, η αλλοιώσιμη αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από λύσεις όπως το MODSense.

Το Modum είναι ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μικρά καπάκια, παιχνίδια αλυσίδας εφοδιασμού blockchain. Σίγουρα στοχεύει σε μια εστιασμένη αγορά και βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για εκτέλεση. Πράγματι, η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία αντιπροσωπεύει το 30% των ετήσιων εξαγωγών της Ελβετίας και φιλοξενεί παίκτες μεγάλης βιομηχανίας όπως η Roche και η Novartis. Αυτή η κρυπτογράφηση μικρού κεφαλαίου είναι σίγουρα αυτή που έχουμε στη λίστα παρακολούθησης για το 2019 και μετά.

Τελικό Word

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι γεμάτες καινοτομίες και ομάδες που προσπαθούν να διαταράξουν ολόκληρους τομείς. Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα αξιόλογα έργα που δεν έχουν αναφερθεί σε αυτό το άρθρο. Η ανοιχτή και ειλικρινή αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι έχει το μέλλον για την αγορά κρυπτογράφησης. Πιθανότατα όλοι σπαταλάμε το χρόνο μας ή θα αποδειχτούμε πρώτοι πρωτοπόροι στο επόμενο αποδιοργανωτικό τεχνολογικό κίνημα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι λίστες παρακολούθησης κρυπτογράφησης θα πρέπει απλώς να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για τη μείωση των κρυπτογράφησης 2000+ εκεί έξω και να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε έργα που αξίζει να κάνετε περαιτέρω έρευνα.   

Αποκάλυψη: Ο συγγραφέας κατέχει κάποιο NIM & Το Modum στο χαρτοφυλάκιό τους και αποζημιώνεται με μακροπρόθεσμη ανεξάρτητη συμβουλευτική ικανότητα από τη Nimiq. Αυτό το άρθρο δεν πρέπει να εκληφθεί ως επενδυτική συμβουλή. Πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map