“Τα VC όπως το Bitcoin δεν αποτελούν νόμιμο χρήμα” – Κυβέρνηση. της Ινδίας δημοσιεύει επίσημη δήλωση

διαφήμιση Phemex

Η ερευνητική μας ομάδα ανέπτυξε τις πρόσφατες εξελίξεις από την ινδική κυβέρνηση για τη ρύθμιση της χρήσης εικονικών νομισμάτων και bitcoin

γεια σας παιδιά!

Μόλις λίγες ώρες μετά το άρθρο σχετικά με τα μεγάλα χρηματιστήρια bitcoin της Ινδίας που κλείνουν τις τραπεζικές τους μεταφορές έγινε viral, το υπουργείο Οικονομικών έχει παρουσιάσει τη δήλωσή του προειδοποιώντας τους ανθρώπους από τη χρήση bitcoin.

Αν και κυβέρνηση Από την Ινδία δεν έχει ακόμη χαρακτηριστεί η χρήση κρυπτονομισμάτων ως παράνομη, αλλά έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με συναλλαγές και πληρωμές που γίνονται σε κρυπτονομίσματα / εικονικό νόμισμα. Νωρίτερα κυβέρνηση Η Ινδία έχει παρουσιάσει την προειδοποίησή της για χρήση εικονικών νομισμάτων πολλές φορές φέτος.

Η δήλωση διαβάζει-

«Οι χρήστες, οι κάτοχοι και οι έμποροι VC έχουν ήδη προειδοποιηθεί τρεις φορές, το Δεκέμβριο, 2013, Φεβρουάριος, 2017 και Δεκέμβριος, 2017, από την Reserve Bank of India σχετικά με τους πιθανούς χρηματοοικονομικούς, λειτουργικούς, νομικούς, προστατευόμενους πελάτες και κινδύνους που σχετίζονται με την ασφάλεια εκτίθενται με την επένδυση σε Bitcoin ή / και άλλα VC. «

Η κυβέρνηση της Ινδίας δημοσιεύει δήλωση σχετικά με την κατάσταση του bitcoin και άλλων εικονικών νομισμάτων

Οι εξελίξεις της Ινδικής κυβέρνησης προς τη ρύθμιση των εικονικών νομισμάτων.

Η πρώτη επίσημη προειδοποίηση προήλθε από την ινδική κυβέρνηση. Τον Δεκέμβριο του 2013, όταν η RBI εξέδωσε δελτίο τύπου και υπήρχαν βασικές ανησυχίες σε αυτό το δελτίο τύπου.

  • Η δημιουργία, διαπραγμάτευση ή χρήση VC, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, ως μέσο πληρωμής δεν επιτρέπεται από καμία κεντρική τράπεζα ή νομισματική αρχή.
  • Το δελτίο τύπου ανέφερε σαφώς ότι υπήρξαν πολλές αναφορές μέσων για τη χρήση VC, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, για παράνομες και παράνομες δραστηριότητες σε διάφορες δικαιοδοσίες.  
  • Η απουσία πληροφοριών αντισυμβαλλομένων σε τέτοια ανώνυμα / ψευδώνυμα συστήματα peer-to-peer θα μπορούσε να θέσει τους χρήστες σε ακούσιες παραβιάσεις της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και να καταπολεμήσουν τους νόμους χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (AML / CFT).

Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη δελτία τύπουεδω.

Λόγω αυτής της δήλωσης, τα μεγάλα ινδικά κρυπτονομίσματα αναδιάρθρωσαν τα πλαίσια τους και εισήγαγαν πρότυπα AML και KYC στις διαδικασίες τους. Όμως, αυτή η προφύλαξη επιβλήθηκε μόνο σε καταθέσεις και αναλήψεις για νομίσματα fiat και όχι για bitcoin ή εικονικά νομίσματα.


Εν τω μεταξύ, η τιμή και η αποτίμηση της αγοράς του bitcoin έφτασαν σε νέα ύψη. Η τιμή του Bitcoin έφτασε τα $ 1000 τον Ιανουάριο του 2017, αυτό οδήγησε σε τεράστια αύξηση της δημοτικότητας και της ζήτησης για αυτό το κρυπτογράφηση στην Ινδία και στον υπόλοιπο κόσμο.

Λόγω αυτών των εξελίξεων, η RBI παρουσίασε ένα ακόμη δελτίο τύπου τον Ιανουάριο του 2017. Οι RBI’s δημόσια κυκλοφορία διαθέσιμο στον ιστότοπό τους δηλώνει:

«Η Reserve Bank of India συμβουλεύει ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια / εξουσιοδότηση σε καμία οντότητα / εταιρεία για τη λειτουργία τέτοιων συστημάτων ή τη συναλλαγή με Bitcoin ή οποιοδήποτε εικονικό νόμισμα. Ως εκ τούτου, κάθε χρήστης, κάτοχος, επενδυτής, έμπορος κ.λπ. που ασχολείται με εικονικά νομίσματα θα το κάνει με δική του ευθύνη. “

Σε επόμενες εκδηλώσεις, ο Chris Burnish (ARK’s Blockchain) δημοσίευσε ένα γράφημα στις κύριες αγορές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Twitter και τόνισε τον αυξανόμενο ρόλο της Ινδίας στην παγκόσμια αγορά, με την Ινδία να αντιπροσωπεύει το 10% του συνόλου των συναλλαγών τον Ιούνιο.

Η κυβέρνηση παρουσίασε ένα άλλο δελτίο τύπου στις 5 Δεκεμβρίου, δηλώνοντας ότι ανησυχεί για τη χρήση bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Εδώ είναι το Σύνδεσμος

Ποια είναι η σημασία αυτής της δήλωσης?

Λοιπόν, μπορεί να ακούσετε κάποιους τραχύ τίτλους μετά από αυτήν την έκδοση αυτής της δήλωσης από το υπουργείο Οικονομικών «Η διαπραγμάτευση σε κρυπτογράφηση μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια χρημάτων» – αυτό σημαίνει απλά ότι η επένδυσή σας είναι ο κίνδυνος σας και δεν συνεπάγεται κίνδυνο για τα κεφάλαιά σας ή την τράπεζά σας λογαριασμοί.

Πιασάρικοι τίτλοι που προκαλούν διαφημιστική εκδήλωση και φόβο

που θα γίνει για να σας τρομάξει. Επομένως, προτού πιστέψετε σε οποιαδήποτε διαφημιστική εκστρατεία, ακολουθήστε τους συνδέσμους που παρέχονται και διαβάστε την επίσημη δήλωση της κυβέρνησης και προσπαθήστε να κατανοήσετε τα κύρια σημεία που κυβέρνησε. αυξάνεται.

Το CoinGape σύντομα θα παρουσιάσει μια λίστα προφυλάξεων που μπορείτε να λάβετε, καθώς και πιθανούς κανονισμούς που μπορούν να επιβληθούν σε κρυπτονομίσματα στην Ινδία. Μέχρι τότε απλώς παρακολουθήστε τις συναλλαγές σας και μείνετε ενημερωμένοι!

Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας σχετικά με τα μαθήματα blockchain και την κρυπτογράφηση στα παρακάτω σχόλια ή για περισσότερες λεπτομέρειες γράψτε μας στη διεύθυνση [email protection]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map