Οι συναλλαγές USD / CAD υπόκεινται σε νέα πίεση πώλησης εν μέσω προκατάληψης πωλήσεων σε δολάρια ΗΠΑ!

Κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης της Παρασκευής, το USD / CAD Το ζεύγος νομισμάτων απέτυχε να σταματήσει τις απώλειές του στις αρχές της ημέρας και παρέμεινε σε ύφεση, σχεδόν πέφτοντας κάτω από το μέσο όρο των 1,3300. Ωστόσο, η πίεση πώλησης γύρω από το ζεύγος νομισμάτων USD / CAD θα μπορούσε να συσχετιστεί με την πτωτική προκατάληψη του ευρέως βασισμένου δολαρίου ΗΠΑ, το οποίο προκλήθηκε από τον κίνδυνο αγοράς. Εκτός από αυτό, τα χαμηλά στοιχεία των αξιώσεων ανεργίας στις ΗΠΑ ζύγιζαν επίσης το δολάριο, συμβάλλοντας στις απώλειες στο ζεύγος νομισμάτων. Αντιθέτως, οι συγκρατημένες / περιορισμένες συναλλαγές κινήσεις στις τιμές του αργού πετρελαίου θα μπορούσαν να θεωρηθούν ένας από τους βασικούς παράγοντες που συνέβαλαν στον περιορισμό των βαθύτερων ζημιών στο ζεύγος νομισμάτων. Τη στιγμή της σύνταξης, το ζεύγος νομισμάτων USD / CAD διαπραγματεύθηκε στα 1,3353 και ενοποιήθηκε στο εύρος μεταξύ 1,3341 και 1,3367.

Το κλίμα της παγκόσμιας εμπορικής αγοράς αναβοσβήνει πράσινο από την έναρξη της ημέρας και αναμένεται να τελειώσει την εβδομάδα με κέρδη. Ωστόσο, το θετικό συναίσθημα της αγοράς υποστηρίζεται από αισιοδοξία σχετικά με ένα πιθανό εμβόλιο και θεραπεία για τον εξαιρετικά μολυσματικό κοροναϊό. Αυτές οι ελπίδες ενισχύθηκαν μετά την έκθεση ότι η Novavax Inc ξεκίνησε κλινικές δοκιμές στα τέλη του σταδίου για το εμβόλιο κορανοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πειραματικό εμβόλιο παράγεται με όρους συνεργασίας με την κυβέρνηση της ομάδας εμβολίων.

Επιπλέον, το συναισθηματικό ρίσκο στην αγορά ενισχύθηκε περαιτέρω αφού οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ έθεσαν ελπίδες για το πακέτο τόνωσης COVID-19 ύψους 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πέλοσι και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν επίσης υπαινίχθηκαν την επανάληψη των καθυστερημένων συνομιλιών για την τόνωση, η οποία ήταν ένας άλλος παράγοντας που ενίσχυσε τις ελπίδες για ένα πακέτο τόνωσης.

Ως αποτέλεσμα, το δολάριο ΗΠΑ ευρείας βάσης απέτυχε να κερδίσει θετική έλξη και παρέμεινε bearish την ημέρα. Επιπλέον, οι απώλειες στο greenback θα μπορούσαν επίσης να αποδοθούν στον τόνο κινδύνου αγοράς, αλλά μπορεί επίσης να σχετίζονται με τα χαμηλά δεδομένα ανεργίας των ΗΠΑ, τα οποία πυροδότησαν φόβους ότι η ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ αποτυγχάνει. Στο μέτωπο των ΗΠΑ, ο αριθμός των πολιτών των ΗΠΑ που ισχυρίζονται ανεργία την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε σε 870.000, υποδηλώνοντας τη διακοπή της οικονομικής ανάκαμψης και τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για το Κογκρέσο να εγκρίνει τα μέτρα στήριξης. Ωστόσο, οι απώλειες στο δολάριο ΗΠΑ κράτησαν το ζεύγος νομισμάτων USD / CAD υπό πίεση. Εν τω μεταξύ, έως τις 9:52 μ.μ. ET (1:52 π.μ. GMT), ο δείκτης δολαρίου ΗΠΑ, ο οποίος παρακολουθεί το δολάριο έναντι ενός καλαθιού άλλων νομισμάτων, είχε μειωθεί κατά 0,03%, σε 94,365.

Ωστόσο, το κλίμα της εμπορικής αγοράς δεν επηρεάστηκε από τον αυξανόμενο αριθμό των υποθέσεων COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο και από τη σινο-αμερικανική αναταραχή. Στο μέτωπο ΗΠΑ-Κίνας, οι εντάσεις μεταξύ των δύο οικονομικών γιγάντων επιταχύνθηκαν αφού το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προέτρεψε έναν δικαστή να επιτρέψει στην κυβέρνηση να απαγορεύσει το WeChat από καταστήματα εφαρμογών. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, νωρίς την Παρασκευή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή του Σαν Φρανσίσκο να επιτρέψει στην κυβέρνηση να απαγορεύσει στην Apple Inc και την Google να προσφέρουν WeChat για λήψη στα καταστήματα εφαρμογών τους.

Αντίθετα, οι τιμές του αργού πετρελαίου απέτυχαν να διατηρήσουν τα χαμηλά κέρδη νωρίς την ημέρα και άρχισαν να αναβοσβήνουν μικτά σήματα πριν από την ευρωπαϊκή σύνοδο. Ωστόσο, ο λόγος για τις χαμηλές τιμές του αργού πετρελαίου θα μπορούσε να αποδοθεί στους φόβους για υπερπροσφορά και χαμηλότερη ζήτηση. Επιπλέον, οι ειδήσεις της Λιβύης ότι θα συνεχίσει τις εξαγωγές πετρελαίου της πρόσθεσαν επιπλέον πίεση στις τιμές του αργού πετρελαίου. Έτσι, το μικτό κλίμα σχετικά με τις τιμές του πετρελαίου τείνει να υπονομεύσει τη ζήτηση για το loonie, το οποίο είναι ένα νόμισμα που συνδέεται με τα εμπορεύματα, και αυτό έχει γίνει βασικός παράγοντας που θα μπορούσε να βοηθήσει στον περιορισμό των βαθύτερων ζημιών στο ζεύγος νομισμάτων.

Ελλείψει σημαντικών δεδομένων / γεγονότων την ημέρα, οι έμποροι της αγοράς θα επικεντρωθούν στην ομιλία του μέλους της FOMC Williams. Εκτός από αυτό, οι παραγγελίες Durable Goods m / m θα είναι επίσης βασικές για παρακολούθηση. Εν τω μεταξύ, όλα τα μάτια θα επικεντρωθούν επίσης στην κίνηση των πρωτοσέλιδων του δολαρίου και του κοροναϊού, καθώς παίζουν βασικό ρόλο στο ζεύγος νομισμάτων.

Καθημερινή υποστήριξη και αντίσταση

S1 36.93

S2 38.41

S3 39.02

Συγκεντρωτικό σημείο 39.89

R1 40.5

R2 41.38


R3 42,86

Το USD / CAD υποστηρίζεται πάνω από το επίπεδο 1,334 και το κλείσιμο των κεριών πάνω από το επίπεδο 1,3347 μπορεί να οδηγήσει στην ανοδική τάση μέχρι το επίπεδο 1,3450. Οι 50 περίοδοι EMA και MACD αναμένεται να διατηρήσουν το νόμισμα εμπορευμάτων ανοδικό. Στην κάτω πλευρά, το USD / CAD μπορεί να βρει υποστήριξη στο επίπεδο 1,3240. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map