Τι σημαίνει η προεδρία Trump / Biden για τις τιμές Bitcoin [BTC];

διαφήμιση Phemex

Τίποτα καλύτερο από την πανδημία δεν έχει ενώσει τους ανθρώπους του κόσμου. Καθώς αγωνιζόμαστε μαζί με το δεύτερο κύμα του Coronavirus σε συνδυασμό με νέα κλείδωμα, το Bitcoin κατάφερε να ανέβει ψηλότερα σε επίπεδα που δεν έχουν δει σε λίγα χρόνια. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι πολύ κοντά και ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ φέτος, πολλοί υποστηρικτές πιστεύουν ότι το Bitcoin είναι ο σαφής νικητής.

Το αίνιγμα του Τραμπ ή του Μπάιντεν προκάλεσε αβεβαιότητα. Οι παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές δεν είναι μεγάλος οπαδός της αβεβαιότητας. Το Bitcoin, ωστόσο, δεν το θυμάται τόσο πολύ.

Πώς οι επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ θα επηρεάσουν τις τιμές του Bitcoin [BTC]?

Ο Πρόεδρος Donald Trump δεν είναι οπαδός του Bitcoin. Η στάση του ήταν αρκετά εμφανής όταν είπε τα διαβόητα λόγια ότι «Το Bitcoin βασίζεται σε λεπτό αέρα». Μια αλλαγή της καρδιάς, στη δεύτερη θητεία του, φαίνεται πολύ απίθανη.

Σε αντίθεση με την προσέγγιση του Trump, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά αν κερδίσει ο σημερινός Αντιπρόεδρος Joe Biden. Για να μην ξεχνάμε, συμμετείχε στο περίφημο hack Twitter που προσφέρθηκε δόλια να διπλασιάσει οποιοδήποτε ποσό Bitcoin αποστέλλεται στον καθορισμένο λογαριασμό εντός 30 λεπτών. Αλλά το tweet του κάτω αμέσως μετά το hack σίγουρα έθεσε τα φρύδια πολλών. Αυτό συμβαίνει να είναι το μόνο tweet που σχετίζεται με το Bitcoin από τον Biden.

Οι επιλογές του γραφείου του μίλησαν επίσης τόμους. Η τρέχουσα γερουσιαστής των ΗΠΑ και ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Καλιφόρνια, η Καμάλα Χάρις, ίσως δεν είχε δηλώσει δημόσια τη στάση της στο Bitcoin, η ομάδα της, ωστόσο, έχει ένα πρόσωπο φιλικό προς την κρυπτογράφηση – Ryan Montoya, ο πρώην CTO των Sacramento Kings.

Δεν έχω Bitcoin και δεν θα σας ζητήσω ποτέ να μου στείλετε κανένα.

Αλλά αν θέλετε να βοηθήσετε τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι Πρόεδρος μιας θητείας, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://t.co/8XtBjuU5fX

– Joe Biden (@JoeBiden) 16 Ιουλίου 2020

Αυτό μπορεί να είναι ένα ερώτημα εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με το τι σημαίνει η νίκη για το Bitcoin. Παρόλο που δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτήν, εκτός από εικασίες, μπορεί να δηλωθεί με ασφάλεια ότι τα πράγματα έχουν μόλις ξεκινήσει για το Bitcoin και έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Ανεξάρτητα από το ποιος κερδίζει, δεν υπάρχει διακοπή του Bitcoin.

Μη συσχετιζόμενη φύση

Το 2020 ήταν μια άγρια ​​χρονιά. Υπάρχει COVID, η παγκόσμια οικονομία έχει επιδεινωθεί, οι παγκόσμιοι δείκτες δεν έχουν αποδώσει, τότε υπάρχει επικείμενη εκλογή ενός από τα πιο ισχυρά και ανεπτυγμένα έθνη του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι ένα γεωπολιτικό γεγονός τόσο μεγάλο όσο αυτό παραδοσιακά ρίχνει την αγορά με σύγχυση, αυτό θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι η στιγμή που το Bitcoin εξελίσσεται τελικά σε ένα μη συσχετιζόμενο περιουσιακό στοιχείο.


Το Bitcoin έχει συρρικνώσει την αβεβαιότητα της αγοράς τους τελευταίους δύο μήνες. Είτε πρόκειται για την περίπτωση BitMEX, το hack της KuCoin, είτε η μανία DeFi, η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο έχει αυξηθεί αργά, αλλά σταθερά πλησιάζει στο πολυπόθητο επίπεδο των 14.000 $. Ιστορικά, το Bitcoin και η υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης καθοδηγούνται από FUD και FOMO. Και γι ‘αυτό η βιομηχανία κέρδισε τη φήμη ότι είναι υπερβολικά ευμετάβλητη. Αλλά αυτό δεν συνέβη φέτος. Ο χώρος έχει δείξει κάποια σοβαρή ανθεκτικότητα από το να επηρεάζεται από τα αρνητικά νέα. Οι θεσμικοί γίγαντες που διεισδύουν στο διάστημα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες.

Η πιθανότητα του Bitcoin να γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητο τις επόμενες ημέρες ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσης από ΟΚΕξ τελευταία έκθεση που υποστήριξε,

«Τον Οκτώβριο, η σχέση ενός μηνός μεταξύ Bitcoin και S&Το P 500 κυμάνθηκε ευρέως, φτάνοντας το 57% στα μέσα του μήνα και έπειτα έπεσε γρήγορα στο 6% πριν από την ανάκαμψη στο 33%, σύμφωνα με τα δεδομένα από το skew. Ανυπομονούμε, μετά τις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ, το Bitcoin μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες να απομακρυνθεί από μακροοικονομικά γεγονότα και να γίνει πιο ανεξάρτητο. “

Το Bitcoin έχει περάσει από δύο εκλογές στις ΗΠΑ – ακριβώς το 2012 και το 2016. Δεν υπήρχαν πολύ καιρό πριν, ωστόσο, από τότε, η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, σε γενικές γραμμές, έχει προχωρήσει πολύ και η εξαγωγή συμπερασμάτων με βάση τα δύο προηγούμενα γεγονότα ενδέχεται να μην σοφός. Ωστόσο, ιστορικά, ο Νοέμβριος είναι συνήθως ένας ισχυρός μήνας για το BTC, καθώς κατέγραψε πέντε κέρδη και δύο απώλειες με μέση απόδοση 10,97% από το 2013.

Πηγή: OKEx

Θεσμική υποστήριξη

Θα μιμείται το Bitcoin το USD; Υπάρχουν πιθανότητες ότι το ζευγάρι Bitcoin μιμείται πολύ καλά το Δολάριο ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι όλο και λιγότερο συνδέεται με μακροοικονομικές αγορές αργά. Οι θεσμικοί γίγαντες έχουν γίνει οι τελευταίοι συμμετέχοντες στο HODL Bitcoin Ανάμεσα σε πολλούς γίγαντες, η MicroStrategy και η Square είναι οι δύο πιο σημαντικές εταιρείες που αποκάλυψαν τη συγκέντρωση Bitcoin. Οι θεσμικοί επενδυτές έχουν προετοιμάσει να αυξήσουν τις κατανομές τους Bitcoin ανεξάρτητα από τις βραχυπρόθεσμες μειώσεις στην τιμή BTC. Μαζί με τη νομιμότητα, το Bitcoin έχει αποκτήσει επίσης παραδοσιακούς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας που θα μπορούσαν να μετριάσουν τις άγριες διακυμάνσεις στην αγορά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map