Το Super Yellen σώζει το Buck, το USD / JPY δημοσιεύει μια Ημέρα Bullish Engulfing!

Τι μέρα στις αγορές, παιδιά! Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω σήμερα. Επιτέλους, παίρνουμε κάποια αξιοπρεπή μεταβλητότητα. Καθώς γράφω αυτό το σχέδιο διαπραγμάτευσης, υπάρχουν πολλοί έμποροι που δαγκώνουν τα νύχια τους αυτή τη στιγμή, οι οποίοι παγιδεύονται στη λάθος πλευρά της αγοράς, έχουν κολλήσει σε απώλειες συναλλαγών. Άλλοι έμποροι έχουν ήδη σταματήσει από τις χαμένες θέσεις τους, και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε. Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, μερικοί άντρες συγκομίζουν κουκούτσια αριστερά, δεξιά και κέντρο!

Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι πολλοί έμποροι πιάστηκαν σήμερα; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα μάθετε κάτι ενδιαφέρον για τη ροή παραγγελιών και τι συμβαίνει όταν βλέπουμε τον σχηματισμό συγκεκριμένων τύπων κηροπήγια. Πριν εξετάσουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα ημερήσιο γράφημα του USD / JPY:

 

USD / JPY – Προσέξτε τις αρκούδες!

Το Super Yellen σώζει το Buck 1Ημερήσιο διάγραμμα USD / JPY

Το δολάριο ΗΠΑ επωφελήθηκε πολύ Janet YellenΗ ομιλία μας σήμερα, αλλά παρατηρήθηκε ιδιαίτερα στη συναλλαγματική ισοτιμία USD / JPY.

Κοιτάξτε αυτό το καθημερινό γράφημα του USD / JPY. Εδώ βλέπουμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στις τεχνικές USD / JPY. Όχι μόνο είδαμε ένα λάθος χαμηλότερο σπάσιμο (ή προσποιούμαι) πριν από λίγες ημέρες, αλλά το ζευγάρι κατάφερε επίσης να κλείσει πάνω από το εκθετικό του 20 ημερών κινούμενος μέσος όρος χθές και σήμερα. Κάθε φορά που βλέπουμε ένα ζεύγος κοντά πάνω από αυτόν τον κινούμενο μέσο όρο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τη διαπραγμάτευση από κοντά.

Για να επιστρέψουμε στους εμπόρους που κάθονται στην άκρη των καθισμάτων τους αυτήν τη στιγμή – όταν εξετάζουμε ορισμένα σχήματα κηροπηγίων, μπορούμε να εξαγάγουμε πολύτιμα συμπεράσματα σε αυτό που πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του σχηματισμού τους. Το εκπαιδευμένο μάτι θα ξέρει αμέσως πώς ήταν η ροή παραγγελίας και τι θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια ως αποτέλεσμα αυτής της ροής παραγγελιών. Ας χρησιμοποιήσουμε το σημερινό κερί στο USD / JPY ως παράδειγμα. Εδώ είναι το ίδιο γράφημα με τα τρία τελευταία κεριά μεγεθυμένα:

Το Super Yellen σώζει το Buck 2Ημερήσιο διάγραμμα USD / JPY

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο δεύτερο τελευταίο κερί σε αυτό το γράφημα. Έχει ένα σχετικά μεγάλο άνω φυτίλι, το οποίο, μαζί με τη θέση του στο γράφημα, προσέλκυσε τους πωλητές να επανέλθουν στην αγορά, πιστεύοντας ότι οι ταύροι είχαν ηττηθεί. Αυτό, και ίσως μερικοί άλλοι παράγοντες μετακίνησαν την τιμή για να σπάσει κάτω από αυτό το συγκεκριμένο κερί.

Όταν η τιμή κινήθηκε κάτω από το 20-EMA, η εμπιστοσύνη των πωλητών αυξήθηκε και πρόσθετοι πωλητές εισήλθαν στην αγορά. Αργότερα την ίδια μέρα, η ορμητική ορμή διακόπηκε απότομα με επιθετική αγοραστική πίεση. Αυτό έπιασε πολλούς bearish εμπόρους από την επιφυλακή και στη λάθος πλευρά της αγοράς. Καθώς η τιμή προχώρησε υψηλότερα, όλο και περισσότεροι βραχυπρόθεσμοι έμποροι αναγκάστηκαν να κλείσουν τις αρνητικές θέσεις τους, οι οποίες μόλις πρόσθεσαν όλο και περισσότερο καύσιμο στην πίεση αγοράς. Οι έμποροι που πούλησαν κοντά στο χαμηλό του σημερινού κεριού είτε σταμάτησαν ήδη είτε είτε διατηρούν την απώλεια θέσεων. Το σημερινό κερί έχει παγιδεύσει πολλούς bearish παίκτες της αγοράς που πίστευαν ότι είχαν τον έλεγχο αυτής της αγοράς.

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπουμε μια ανοδική συνέχεια μετά από ένα καταπίεση μέρα όπως σήμερα. Εάν το γνωρίζουμε αυτό, μπορούμε να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας για να το εκμεταλλευτούμε. Αλλά πού θα μπήκαμε και πώς θα το διαχειριστήκαμε κίνδυνος?

Ο πρώτος τρόπος για την ανταλλαγή αυτής της ρύθμισης θα ήταν η ανταλλαγή απόψεων ξεμπλοκάρισμα του σημερινού κεριού. Κοιτάξτε το παρακάτω γράφημα:

Το Super Yellen σώζει το Buck 3Ημερήσιο διάγραμμα USD / JPY

Αυτή η εγκατάσταση έχει το πλεονέκτημα της χρήσης επιβεβαίωσης. Εάν δεν παρατηρήσουμε περαιτέρω αύξηση αυτής της συναλλαγματικής ισοτιμίας, το εμπόριο μας δεν θα ενεργοποιηθεί. Το μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο σταματήστε την απώλεια, και αγορά σε σχετικά υψηλή τιμή. Εδώ ο στόχος είναι διπλάσιος από το μέγεθος της απώλειας διακοπής.


Ο άλλος τρόπος για να το ανταλλάξετε αυτό είναι να περιμένετε μια αναδρομή του σημερινού bullish κατακλυσμένου κεριού για να ολοκληρώσετε την είσοδό σας. Κοιτάξτε το παρακάτω γράφημα:

Το Super Yellen σώζει το Buck 4Ημερήσιο διάγραμμα USD / JPY

Εάν τοποθετήσετε ένα όριο αγοράς παραγγείλετε στο 50% της επαναφοράς του κεριού, όπως στο παραπάνω διάγραμμα, θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε μια πολύ πιο αυστηρή απώλεια διακοπής και θα μπορούσατε να επιτύχετε έναν καλύτερο λόγο κινδύνου προς ανταμοιβή. Σε αυτή τη ρύθμιση, ο στόχος είναι τρεις φορές η απόσταση της απώλειας διακοπής. Παρατηρήστε ότι παρόλο που ο στόχος είναι τριπλάσια από την απώλεια διακοπής, αυτή η απόσταση στόχου είναι πολύ μικρότερη σε pips από ό, τι στο πρώτο παράδειγμα όπου ο στόχος είναι μόνο δύο φορές η απόσταση της απώλειας διακοπής. Αυτό καθιστά τη δεύτερη ρύθμιση συναλλαγών με την αυστηρότερη απώλεια στάσης και την καλύτερη τιμή εισόδου πολύ ελκυστική, αν και είναι πιο ριψοκίνδυνη λόγω της σφιχτής στάσης και της έλλειψης επιβεβαίωσης μιας bullish breakout. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στρατηγική επαναφοράς, έχετε επίσης την πιθανότητα να αναπηδήσετε την τιμή υψηλότερα χωρίς να ενεργοποιήσετε την παραγγελία αγοράς σας.

Μερικοί έμποροι θέλουν να συνδυάσουν αυτά τα δύο στρατηγικές συναλλαγών και χωρίστε την αρχική τους θέση σε δύο μέρη για να βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιούνται σε τουλάχιστον μία από τις ρυθμίσεις.

Αυτός ο τύπος δράσης σαν το whipsaw δεν ήταν ορατός μόνο στο USD / JPY σήμερα. Πολλά άλλα όργανα έκαναν βίαιες κινήσεις προς μία κατεύθυνση, μόνο για να αντιστρέψουν την αντίθετη κατεύθυνση μετά από λίγο. Γνωρίζουμε ότι η ομιλία της Προέδρου της FED Janet Yellen προκάλεσε μεγάλο μέρος αυτού του ψευδαισθήματος. Αυτό το είδαμε και στις αγορές μετοχών, αν και ήταν ίσως σε μικρότερη κλίμακα από ό, τι στο USD / JPY. Ας δούμε το S&Ρ 500:

 

μικρό&P 500 – Αυτό είναι απίστευτο!

Το Super Yellen σώζει το Buck 5μικρό&P 500 Ωριαίο διάγραμμα

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ελέγξτε ένα ημερήσιο γράφημα του S&P 500. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς φαίνεται μια ισχυρή ανοδική τάση, κοιτάξτε το S&Π!

Η δράση τιμών στον μπλε κύκλο είναι μέρος του αποτελέσματος της ομιλίας της Janet Yellen. Οι αρκούδες ξυλοκοπήθηκαν από τους ταύρους, στο τέλος, με αποτέλεσμα μια υπέροχη αναπήδηση υψηλότερη.

Θυμηθείτε ότι έχουμε μια άλλη ομιλία από αυτήν την κυρία αύριο στις 15:00 GMT. Έχουμε επίσης αριθμούς απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 09:30 GMT, καθώς και αριθμούς CPI και λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ στις 13:30 GMT. Προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη αστάθεια!

Καλή τύχη παιδιά, ελπίζω να έχετε μια κερδοφόρα μέρα αύριο!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map