Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Εργασία για μια εταιρεία ιδιόκτητων συναλλαγών: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Στην αρένα του ενεργού εμπορίου, οι αγορές δέχονται επίθεση από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι θεσμικοί επενδυτές και οι έμποροι λιανικής εμπορεύονται νομίσματα, μετοχές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε καθημερινή βάση με την ελπίδα να διατηρηθεί η κερδοφορία.

Μην κάνετε λάθος, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ένας έμπορος, υπάρχει μόνο ένας βασικός κανόνας – πάντα βγάζω λεφτά.

Ένας μοναδικός τύπος συμμετέχοντος στην αγορά είναι η ιδιόκτητη εμπορική εταιρεία. Επίσης γνωστή ως “prop prop” ή “prop shop”, μια ιδιόκτητη εμπορική εταιρεία είναι ένας τρόπος με τον οποίο πολλοί έμποροι ζουν. Ας ανακαλύψουμε τι είναι μια εταιρεία στήριξης και μερικά από τα ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού εγγραφείτε.

Τι είναι μια ιδιόκτητη εμπορική εταιρεία?

Το κατάστημα prop είναι μια εταιρεία που προσλαμβάνει ιδιώτες στο εμπόριο κεφαλαίων για λογαριασμό της εταιρείας. Οι νέοι νεοσύλλεκτοι εκπαιδεύονται εσωτερικά ή παραδίδουν έναν χρηματοδοτούμενο λογαριασμό συναλλαγών και χαλαρώνουν στις αγορές. Η δουλειά τους είναι απλή – τηρήστε τον βασικό κανόνα και δημιουργήστε αποδόσεις για την εταιρεία με κάθε κόστος.

Ο όρος «μίσθωση» χρησιμοποιείται χαλαρά στο πλαίσιο μιας εταιρείας στήριξης. Οι νέοι έμποροι σπάνια πληρώνονται βασικός μισθός, αν και δεν υπάρχουν κανόνες κατά των μισθολογικών δομών. Συνήθως, οι έμποροι στήριξης αποζημιώνονται μέσω διαίρεσης των κερδών που δημιουργούνται. Το μερίδιο του εμπόρου ποικίλλει ευρέως, κυμαινόμενο από 35% έως 75% και μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε ποικιλία κινήτρων.

Οι εταιρείες στήριξης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν άτομα που μπορούν να διατηρήσουν σταθερή κερδοφορία στην αγορά. Εάν είστε νικητής από μήνα σε μήνα και μετά, τότε η μετάβαση στη δουλειά για ένα κατάστημα στήριξης μπορεί να είναι μια καλή κίνηση σταδιοδρομίας.

Γιατί να εγκαταλείψετε τον υπολογιστή και τον καφέ σας για μια ζωή σε μια εταιρεία αποκλειστικής διαπραγμάτευσης;Γιατί να εγκαταλείψετε τον υπολογιστή και τον καφέ σας για μια ζωή σε μια εταιρεία αποκλειστικής διαπραγμάτευσης?

Τα πλεονεκτήματα του να είσαι έμπορος στήριξης

Η πρώτη ερώτηση που θέτει κάθε μεμονωμένος έμπορος λιανικής πριν πάει στη δουλειά σε ένα κατάστημα στήριξης είναι η εξής: Γιατί πρέπει να εγγραφώ σε μια ιδιόκτητη εμπορική εταιρεία και να μοιραστώ τα κέρδη μου; Γιατί να μην ανταλλάξω το δικό μου κεφάλαιο και να διατηρήσω το 100% όλων των κερδών?

Αυτή η ερώτηση είναι καλή. Όπως ποτέ άλλοτε, η σύγχρονη αγορά δίνει στους μεμονωμένους εμπόρους λιανικής τη δυνατότητα να ζουν μόνοι τους. Με περιορισμένα εμπόδια εισόδου και άπειρες επιλογές συναλλαγών, γιατί να εγκαταλείψετε την ελευθερία του τρόπου ζωής σας για μια στάση σε μια εταιρεία στήριξης?

Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πολλοί επιλέγουν να προωθήσουν:

  • Μόχλευση: Οι εταιρείες στήριξης μπορούν να πάρουν μεγάλες θέσεις στην αγορά και να μεταβιβάσουν τις δυνατότητες μόχλευσης στον έμπορο. Αυτό οφείλεται στα τεράστια υπόλοιπα λογαριασμών και στις υπάρχουσες σχέσεις με μεσίτες.
  • Μειωμένες προμήθειες: Οι όγκοι διαπραγμάτευσης που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία εξασφαλίζουν χαμηλότερη δομή προμηθειών. Ο μεγάλος όγκος ισούται με πολύ χαμηλότερες προμήθειες για εμπόρους στήριξης.
  • Περιβάλλεται από επαγγελματίες: Η ημερήσια συναλλαγή μπορεί να είναι μια από τις πιο μοναχικές αναζητήσεις στον πλανήτη. Οι συναλλαγές μαζί με μια ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών της αγοράς δίνουν μια αίσθηση κοινότητας. Μπορεί επίσης να οδηγήσει την απόδοση στο επόμενο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εργασίας για μια εταιρεία στήριξης είναι τα χρήματα. Μεγαλύτερη μόχλευση σημαίνει μεγαλύτερες πιθανές αποδόσεις, τουλάχιστον θεωρητικά.

Μειονεκτήματα να είσαι έμπορος στήριξης

Φυσικά, υπάρχουν μερικά εμφανή μειονεκτήματα που εμπλέκονται στην εργασία για μια ιδιόκτητη εμπορική εταιρεία. Εδώ είναι τα κύρια μειονεκτήματα για να είστε ένας πλήρης έμπορος στήριξης:

  • Στρες: Η διαπραγμάτευση χρημάτων κάποιου άλλου μπορεί να είναι μια αγχωτική προσπάθεια. Ο λογαριασμός για τις απώλειες δημοσίως και στην πραγματικότητα η απώλεια κεφαλαίου που δεν είναι δικό σας μπορεί να είναι συναισθηματικά φορολογημένος.
  • Ασφάλεια εργασίας: Εάν δεν κερδίζετε χρήματα, τότε δεν θα απασχοληθείτε για πολύ. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
  • Τέλη / Επένδυση κεφαλαίου: Πολλά καταστήματα στήριξης απαιτούν πληρωμή τελών για πλατφόρμα, εκπαίδευση και πρόσβαση σε λογαριασμό. Επιπλέον, μια αρχική κατάθεση κεφαλαίου μπορεί να απαιτηθεί από τον έμπορο για να λειτουργήσει ως «απόθεμα» κινδύνου για την επιχείρηση.

Η δυναμική της εργασίας για μια εταιρεία στήριξης είναι πολύ διαφορετική από το εμπόριο από το σπίτι. Το πρόσθετο άγχος και η πίεση είναι πολύ αληθινά, όπως και η δημόσια λογοδοσία για απώλειες. Ενώ αυτές οι πτυχές μπορούν να λειτουργήσουν για να κάνουν έναν έμπορο καλύτερο, μπορεί επίσης να επιδεινώσουν τη συνολική ποιότητα ζωής.

Συμπέρασμα

Η εύρεση μιας ιδιόκτητης εμπορικής εταιρείας για εγγραφή δεν είναι δύσκολη. Μια απλή αναζήτηση Google θα επιστρέψει πολλά αποτελέσματα και θα σας δώσει ένα μέρος για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, στον σύγχρονο χρηματοοικονομικό κόσμο, μπορεί κανείς να είναι καλύτερα να πηγαίνεις μόνο στις αγορές. Υπάρχει πληθώρα εκπαιδευτικού υλικού, υπηρεσιών σήματος και άλλων πόρων προσανατολισμένων στην αγορά. Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο για έναν έμπορο με κίνητρα.

Στο τέλος της ημέρας, εναπόκειται σε κάθε άτομο αν αξίζει ή όχι να εργάζεστε για ένα κατάστημα στήριξης. ΕγώΑν πάρετε τη βουτιά, σέβεστε τον βασικό κανόνα και όλα θα πάνε καλά – πάντα βγάζεις λεφτά!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me