Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ένας οδηγός για αρχάριους για την παγκόσμια σειρά πόκερ

Η φετινή World Series of Poker ξεκινά επίσημα αύριο και η κοινότητα του πόκερ ετοιμάζεται ένα μήνα γεμάτη δράση πόκερ.

Θα είναι μια μεγάλη χρονιά από τη στιγμή που οι διοργανωτές πήγαν στη θάλασσα και συγκέντρωσαν πάνω από 69 εκδηλώσεις για ολόκληρη τη σειρά. Όλη η σειρά φέτος είναι ένας εορτασμός του παιχνιδιού και οι παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τις αγαπημένες τους παραλλαγές πόκερ.

Ξεκίνησε το 1970, το World Series of Poker είχε ως στόχο να διαδώσει το παιχνίδι. Πρώην εκδήλωση μόνο για πρόσκληση, η World Series έχει εξελιχθεί από μια απλή σειρά παιχνιδιών μετρητών σε μια ζαλιστική σειρά δορυφορικών τουρνουά και εκδηλώσεων μεγάλων χρημάτων..

Ωστόσο, διατηρεί το μυστικό του. Η διαδικτυακή έκρηξη πόκερ της δεκαετίας του 2000 μπορεί να βρεθεί άμεσα στα πόδια της νίκης του Chris Moneymaker στην παγκόσμια σειρά πόκερ του 2003. Σε αντίθεση με άλλα αθλητικά τουρνουά, το έπαθλο για τη νίκη σε οποιοδήποτε από τα γεγονότα στο World Series of Poker δεν είναι ένα τρόπαιο αλλά ένα χρυσό βραχιόλι. Η κατοχή και η περηφάνια εμφάνιση βραχιολιού ενός νικητή είναι ένα σημείο υπερηφάνειας για τους νικητές του παρελθόντος και την αναγνώριση των δεξιοτήτων τους.

World of Series Πόκερ 101

Για τους λάτρεις του πόκερ, η συμμετοχή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια εξαντλητική άσκηση. Για όσους θέλουν να εγγραφούν, υπάρχουν λίγα γεγονότα που πρέπει να γνωρίζουν.

Εκδηλώσεις WSOP

Πρώτα απ ‘όλα, οι παίκτες μπορούν να είναι επιλεκτικοί για το ποια παιχνίδια συμμετέχουν. Τα 69 γεγονότα έχουν διαφορετικές παραλλαγές που πρέπει να προσφέρουν σε όλους ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ορισμένα παιχνίδια εκτελούνται χρησιμοποιώντας τους κανόνες Texas Hold ‘Em, αλλά υπάρχουν και άλλα τουρνουά που χρησιμοποιούν άλλους κανόνες όπως το Omaha, το Lowball και το Stud. Υπάρχουν ακόμη και τουρνουά. Οι αρχάριοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το να παραμερίζονται εάν δεν χρησιμοποιούνται οι αγαπημένοι τους κανόνες.

Δεύτερον, ο κύριος στόχος των παικτών για κάθε τουρνουά είναι να είναι το τελευταίο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με το bankroll τους. Είναι καλύτερο εάν ένας παίκτης θα έχει μεγάλο bankroll, αλλά η προσεκτική διαχείριση και το επιδέξιο παιχνίδι μπορεί να μετατρέψει ένα μικρό bankroll σε μεγάλο.

Τέλος, ένας παίκτης που στοχεύει να είναι μέρος του κύριου γεγονότος μπορεί να το κάνει με τον σκληρό τρόπο, συμμετέχοντας στα διάφορα δορυφορικά τουρνουά. Δεν είναι όμως απαραίτητο. Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας παίκτης για να συμμετάσχει στο κύριο γεγονός είναι να έχει 10.000 $ και να αγοράσει. Εάν ένας δυνητικός παίκτης δεν έχει χρήματα, τότε θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα δορυφορικό τουρνουά, το οποίο έχει μικρότερο buy-in.

Πολλές εκδηλώσεις πόκερ για συμμετοχή

Το κύριο γεγονός είναι συνήθως γύρω στις αρχές Ιουλίου, μετά από έναν εξαντλητικό μήνα παιχνιδιού. Για το ίδιο το γεγονός, οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν το buy-in τους για να πάρουν μάρκες για να παίξουν. Οι παίκτες δεν μπορούν να ανταλλάξουν αυτές τις μάρκες με μετρητά, αλλά δηλώνουν εάν ένας παίκτης είναι ακόμα στο τουρνουά ή όχι. Εάν εξαντληθούν τα τσιπ, τότε εξαλείφονται.

Το buy-in προστίθεται στη συνέχεια στο έπαθλο που θα απονεμηθεί στους κορυφαίους. Μόνο το 10 τοις εκατό θα λάβει πληρωμή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το συνηθισμένο ποσό παικτών για το κύριο γεγονός ξεπερνά τους χίλιους παίκτες, μόνο περίπου εκατό από αυτούς θα κερδίσουν χρήματα.

Μόλις ξεκινήσει το κύριο γεγονός, οι παίκτες θα ομαδοποιηθούν σε τραπέζια. Καθώς οι παίκτες αποκλείονται, οι άνθρωποι θα μετακινούνται από τραπέζι σε τραπέζι για να τους διατηρήσουν ισορροπημένους. Το κανονικό παιχνίδι θα συνεχιστεί έως ότου απομείνει μόνο ένα τραπέζι με εννέα. Αυτό όμως δεν είναι το πραγματικό τελικό.

Μια σταγόνα

Οι τελευταίοι εννέα παίκτες θα περιλαμβάνουν το τελευταίο τραπέζι του κύριου γεγονότος. Το 2008, το ESPN ήθελε να χτίσει μια μικρή φήμη για το τουρνουά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το τελικό τραπέζι μέχρι τον Οκτώβριο.

Το World Series of Poker είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κάποιος παίκτης. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να προσέξουν τον Κολοσσό στις 2 έως τις 4 Ιουνίου ή να βρουν τη μοίρα τους στο Πρωτάθλημα Seniors και στο Monster Stack στις 17 Ιουνίου και στις 24 Ιουνίου αντίστοιχα. Το κύριο γεγονός, ωστόσο, δεν θα ολοκληρωθεί έως τις 9 Ιουλίου και θα ακολουθήσει το One Drop στις 12 έως τις 14 Ιουλίου.

Bitcoin πόκερ και WSOP

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που παρατάσσονται φέτος, οι λάτρεις του πόκερ μπορούν ακόμα να βιώσουν το πόκερ δράσης όταν παίζουν Bitcoin πόκερ στο διαδίκτυο. Ακόμα καλύτερα, μπορούν να προσέξουν τα διάφορα Προσφορές World Series of Poker που προσφέρουν υπέροχες πληρωμές και ακόμη και την ευκαιρία να χάσουν το Main Event τον Ιούλιο.

Πέρυσι, αρκετοί ιστότοποι πόκερ Bitcoin ξεκίνησαν τα μπόνους και τις προσφορές τους εμπνευσμένες από το WSOP, με το Americas Cardroom να κυκλοφορεί World of Series of Jackpots.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me