Ο δισεκατομμυριούχος Mike Novogratz είναι ακόμα μεγάλος στο Bitcoin

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Mike Novogratz στοιχηματίζει ότι το χρηματιστήριο πρόκειται να πέσει χαμηλότερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι στέκεται στο Bitcoin και παραμένει πολύ, που σημαίνει ότι πιστεύει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για το τιμή να ανεβεί. Ο Novogratz λέει ότι ο λόγος είναι ότι βλέπει όλο και περισσότερο την υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Το πιο σημαντικό, βλέπει επίσης όλο και περισσότερα άτομα με καθαρή αξία, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδρύματα να συμμετέχουν από ποτέ.

Η Novogratz βρίσκεται σε ένα στρατόπεδο με πολλούς άλλους επενδυτές που συμφωνούν μαζί του. Εκτός από το γεγονός ότι η πανδημία κοραναϊού έχει τη σταθερή δέσμευσή της στο χρηματιστήριο και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διανέμουν τρισεκατομμύρια δολάρια σε πακέτα ερεθίσματος και οικονομική βοήθεια για να στηρίξουν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, το επόμενο μισό γεγονός του Bitcoin είναι περίπου ένα μήνα μακριά. Αυτό σημαίνει ότι η νέα τροφοδοσία Bitcoin που κυκλοφορεί κυριολεκτικά πρόκειται να μειωθεί ξανά στα μισά.

Γιατί πηγαίνετε πολύ στο Bitcoin?

Η Novogratz πιστεύει ότι, όπως και κάθε άλλο κατάστημα αξίας, προκειμένου το Bitcoin να συνεχίσει να αυξάνεται στην τιμή, οι άνθρωποι πρέπει να συμφωνήσουν ότι έχει αξία. Σε μια παραδοσιακή οικονομία που υποστηρίζεται από τα χρήματα fiat που ελέγχονται από τις κυβερνήσεις, το χαρτονόμισμα θεωρείται απλώς νόμιμο χρήμα. Στην πραγματικότητα, η λέξη fiat προέρχεται από έναν λατινικό όρο που μεταφράζεται χαλαρά σημαίνει «να συμφωνήσουμε». Αυτό σημαίνει ότι από θεμελιώδη άποψη, τα χαρτονομίσματα έχουν αξία μόνο επειδή οι κυβερνήσεις συμφωνούν συνεχώς ότι το κάνουν. Ακόμα κι αν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης θα κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι όλα βασίζονται σε πετρέλαιο ή χρυσό ή σε κάποιο άλλο εμπόρευμα, η αλήθεια είναι ότι όλα βασίζονται μόνο σε μια παγκόσμια συμφωνία.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το βάλετε στο πλαίσιο του Bitcoin ως καταστήματος αξίας. Το Bitcoin ελέγχεται από ένα δημόσιο καθολικό το οποίο προστατεύεται από ένα δίκτυο κόμβων / υπολογιστών που ανήκουν σε μεμονωμένους συμμετέχοντες. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει και δεν υπάρχει ανάγκη από μια κυβέρνηση να επιβλέπει μια νομική συμφωνία που την καθιστά δίκαιο παιχνίδι. Οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο.

Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να αποδειχθεί το Bitcoin είναι ένα απόθεμα αξίας είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνάψουν πρόθυμα μια τέτοια συμφωνία. Όχι τόσο με μια νομική σύμβαση, αλλά με την προθυμία τους να υιοθετήσουν κρυπτογράφηση και να την χρησιμοποιήσουν.

Η ουσία είναι η Novogratz πιστεύει ότι υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος για ανάπτυξη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα συνεχίσουν να υιοθετούν κρυπτογράφηση. Πιστεύει σαφώς ότι η πανδημία του ιού κορωνών και η οικονομική κατάσταση που την περιβάλλει θα βοηθήσουν να προωθηθεί η υιοθέτηση μακροπρόθεσμα.

Γιατί λοιπόν να μειώσετε το χρηματιστήριο?

Σκεφτείτε ότι στα μέσα Μαρτίου, περίπου την ίδια στιγμή που η τιμή του Bitcoin έπεσε σχεδόν στα 3.000 δολάρια ΗΠΑ, το S&Το P 500 μειώθηκε από 3.000 πόντους σε σχεδόν 2.000 πόντους σε σχετικά σύντομη σειρά. Το S&Το P 500 είναι ουσιαστικά ένας δείκτης που συνδυάζει τις τιμές των μετοχών των κορυφαίων 500 πλουσιότερων εταιρειών στον κόσμο. Η συνολική αξία των εταιρειών που αναφέρονται σε αυτόν τον δείκτη αξίζει μεταξύ 25- 30 τρισεκατομμυρίων $ ανά πάσα στιγμή. Με αυτό το είδος της αποτίμησης, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το S&Το P 500 και άλλοι δείκτες εξετάζονται από οικονομολόγους και εμπειρογνώμονες επενδύσεων όσο προσπαθούν να προσδιορίσουν πότε θα έρθει η επόμενη ύφεση ή ακόμα και η κατάθλιψη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν οι δυνάμεις που βρίσκονται σε κεντρικές κυβερνήσεις, όπως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, βλέπουν ότι οι πλούσιες εταιρείες πρόκειται να χάσουν μεγάλα χρήματα, στοχεύουν στην τόνωση της οικονομίας με τρισεκατομμύρια δολάρια σε κατασκευασμένο πλούτο.

Η Novogratz και πολλοί άλλοι επενδυτές γνωρίζουν ότι όσο οι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους σε αριθμούς ρεκόρ, το σπίτι των καρτών τελικά πρέπει να καταρρεύσει ξανά. Κάθε φορά που μια οικονομία καταρρέει, η μείωση της αγοράς επιτρέπει στους έξυπνους, πλούσιους ανθρώπους όπως η Novogratz να επωφεληθούν. Αυτό είναι το βασικό σημείο των πωλήσεων.

Το Blockchain είναι το Silver Lining

Όπως κάθε άλλη επενδυτική απόφαση, η επιλογή της Novogratz αντιπροσωπεύει έναν υπολογισμένο κίνδυνο. Αλλά δεδομένου ότι μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου είναι ένας από τους πρώτους υιοθέτες κρυπτονομισμάτων και κατέχει σημαντικό ποσό της καθαρής αξίας του σε διάφορα έργα, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Novogratz πιστεύει ότι το blockchain θα επωφεληθεί από την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας για χρόνια και τα επόμενα χρόνια. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η τιμή του Bitcoin είναι πιθανό να αυξηθεί μακροπρόθεσμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map