Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η ISM Non-Manufacturing δείχνει ότι η οικονομική ανάκαμψη συνεχίζεται στις ΗΠΑ

Η οικονομική ανάκαμψη ξεκίνησε αρκετά ισχυρή σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου, αλλά από τον Ιούλιο, η ανάκαμψη έχει επιβραδυνθεί στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλα μέρη. Ωστόσο, παραμένει ισχυρό στις ΗΠΑ, παρά όλες τις καταστροφές εκεί πριν από τις γενικές εκλογές, οι οποίες πλησιάζουν γρήγορα.

Ο δείκτης μη κατασκευαστικής ISM σημείωσε άνοδο τον Ιούλιο, αλλά υποχώρησε λίγο τον Αύγουστο και αναμενόταν να κρυώσει ακόμη περισσότερο τον Σεπτέμβριο, αλλά αντ ‘αυτού δημοσιεύτηκε ακόμη μια άλλη αύξηση τον περασμένο μήνα, να ξεπεράσουμε τα προ-πανδημικά επίπεδα και να επιβεβαιώσουμε την καλή μορφή της οικονομίας των ΗΠΑ. Ωστόσο, το USD δεν συσπειρώθηκε μετά την κυκλοφορία αυτής της αναφοράς. στην πραγματικότητα, το δολάριο γύρισε χαμηλότερα. Οι έμποροι είναι πλέον πιο συγκεντρωμένοι στο νομοσχέδιο τόνωσης των ΗΠΑ που θα μπορούσε να εγκριθεί σύντομα.

 

Σεπτέμβριος 2020 ISM Non-Manufacturing Index

 • Αναμένεται ο δείκτης υπηρεσιών ISM Σεπτεμβρίου 57,8 έναντι 56,2
 • Ο δείκτης υπηρεσιών ISM του Αυγούστου ήταν 56,9

Λεπτομέριες:

 • Επιχειρηματική δραστηριότητα 63,0 έναντι 62,4 τον προηγούμενο μήνα
 • Νέες παραγγελίες 61,5 έναντι 56,8 τον προηγούμενο μήνα
 • Καθυστέρηση παραγγελιών 50,1 έναντι 56,6 τον περασμένο μήνα
 • Απασχόληση σε 51,8 από 47,9 τον περασμένο μήνα
 • Νέες παραγγελίες εξαγωγής 52,6 έναντι 55,8 τον προηγούμενο μήνα
 • Εισαγωγές 46,6 έναντι 50,8 τον προηγούμενο μήνα
 • Παραδόσεις προμηθευτών 54,9 έναντι 60,5 τον προηγούμενο μήνα
 • Αλλαγή αποθέματος 48,8 έναντι 45,8 τον προηγούμενο μήνα
 • Απόθεμα αποθέματος 55,4 έναντι 52,5 τον προηγούμενο μήνα

Οι λεπτομέρειες της έρευνας είναι ακόμη καλύτερες από τις επικεφαλίδες, με νέες παραγγελίες και απασχόληση και οι δύο σταθερά.Σχόλια στην αναφορά:

 • «Η επιχείρηση ήταν αρκετά σταθερή το καλοκαίρι. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα καθώς προχωράμε το φθινόπωρο και το χειμώνα [και] πώς θα είναι ο όγκος των πωλήσεών μας. ” (Γεωργία, δασοκομία, ψάρεμα & Κυνήγι)
 • «Η βιομηχανία μας αντιμετωπίζει μια ζοφερή προοπτική, καθώς τα στούντιο του Χόλιγουντ έχουν αποσύρει σχεδόν όλο το περιεχόμενό τους από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και το έχουν μεταφέρει στο επόμενο έτος. Σε συνδυασμό με τις κρατικές εντολές υγείας που περιορίζουν την παρουσία μας, αναμένουμε να λειτουργήσουμε με απώλεια το 2020 και το 2021. ” (Τέχνες, Ψυχαγωγία & Αναψυχή)
 • «Οι παραγγελίες εργασίας βελτιώνονται γρήγορα. Η έλλειψη διαθέσιμης εργασίας έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ικανότητά μας να εκπληρώνουμε τις παραγγελίες. ” (Κατασκευή)
 • «Ως δημόσιο κρατικό πανεπιστήμιο, η οικονομική μας πρόβλεψη εξαρτάται από το ότι η πανεπιστημιούπολη μας παραμένει ανοιχτή και οι φοιτητές βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη. Επί του παρόντος, οι μαθητές μας βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, αλλά έχουμε μειωμένο αποτύπωμα με 25% μείωση στους φοιτητές που ζουν σε πανεπιστημιακή στέγαση. Η εγγραφή μειώθηκε κατά 2 τοις εκατό και τα περισσότερα αποδίδουν στο COVID-19. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να μείνουν κοντά στο σπίτι και να παρακολουθήσουν μαθήματα στο τοπικό πανεπιστήμιο ή στο κοινοτικό κολέγιο. Συνολικά, τα έσοδά μας θα μειωθούν ελαφρώς φέτος, αρκεί η πανεπιστημιούπολη να παραμείνει ανοιχτή. Εάν πρέπει να στείλουμε τους μαθητές στο σπίτι λόγω της επιδημίας COVID-19, τότε θα αντιμετωπίσουμε δραστική μείωση των εσόδων μας. ” (Εκπαιδευτικές υπηρεσίες)
 • «Η ασφαλιστική βιομηχανία θα βιώσει κάποια επίδραση από τις καιρικές συνθήκες και τις διαμαρτυρίες που προκαλούν ζημιές σε ακίνητα και επιχειρηματικές διακοπές» (Χρηματοδότηση & ΑΣΦΑΛΙΣΗ)
 • «Οι διαδικασίες επιλογής παραμένουν σε σχεδόν ιστορικά επίπεδα, ακόμη και με περιοδικές και μικρές αιχμές [coronavirus] στην περιοχή. Ο οργανισμός μας επαναφέρει και εγκρίνει ορισμένα – όχι όλα – τα κεφαλαιουχικά έργα που είχαν εγκριθεί προηγουμένως για το τρέχον έτος, και αρχίζει να συγκεντρώνει και να σχεδιάζει / προϋπολογισμό για το 2021. Συνεχίζουμε να έχουμε προσωπικό σε περισσότερους διοικητικούς ρόλους από το κλινικό και κοινόχρηστο προσωπικό. που λειτουργούν καλά στα εναλλακτικά εργασιακά περιβάλλοντα δεν θα επιστρέψουν μέχρι (το νωρίτερο) στα μέσα του επόμενου έτους. Η παραγωγικότητά μας παραμένει υψηλή, πιθανώς υψηλότερη, από ό, τι όταν βρισκόμαστε στα γραφεία μας, τουλάχιστον για ρόλους κοινών υπηρεσιών που δεν έχουν προβλήματα τεχνολογίας πληροφοριών [IT]. Αρχίζουμε να βλέπουμε αύξηση των παραγγελιών και απορρίψεων από τους κύριους προμηθευτές μας. Τα τέλη του έτους συνήθως φέρνουν περισσότερες διακοπές και συγκεντρώσεις καταλόγων από προμηθευτές και πάνω από τα ζητήματα προϊόντων COVID-19, οι πόροι τεντώνονται ακόμη περισσότερο. ” (Φροντίδα υγείας & Κοινωνική βοήθεια)
 • “Το επίπεδο δραστηριότητας διατηρείται σταθερό, με αισιόδοξη προοπτική.” (Εξόρυξη)
 • «Η εμπιστοσύνη των πελατών σέρνεται πίσω ως πεποίθηση στο τέλος, ή ίσως εξημέρωση, του COVID-19 αυξάνεται. Ωστόσο, έρχεται με υψηλό βαθμό προσοχής σχετικά με την αβεβαιότητα στην αγορά και την απροθυμία να δεσμευτούν. Οι διερευνητικές συνομιλίες αυξάνονται, αλλά οι σκληρές παραγγελίες δεν είναι. ” (Επαγγελματική, Επιστημονική & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
 • «Η επιχείρηση επέστρεψε σταθερά από τα μέσα Ιουλίου, με έναν ισχυρό Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι προμηθευτές μαστίζονται από προκλήσεις στο χρόνο που οδηγούνται από (1) προειδοποιητικές πρακτικές όσον αφορά την ανοικοδόμηση της ικανότητας, (2) πρόσληψη δυσκολιών για όσους προσπαθούν να οικοδομήσουν ικανότητα και (3) τον αντίκτυπο των πρόσφατων τυφώνων σε ορισμένες περιοχές. ” (ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ)
 • «Πολύ καλή τάση πωλήσεων στις πωλήσεις προϊόντων βελτίωσης σπιτιού, αλλά υπάρχουν προκλήσεις στις συνθήκες της αγοράς, όπως η περιορισμένη χωρητικότητα των ωκεανών από την Ασία στις ΗΠΑ, οι καθυστερήσεις στα λιμάνια και στις σιδηροδρομικές μεταφορές λόγω της πανδημίας COVID-19». (Χονδρικό εμπόριο). 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me