Σύντομη σύνοδος Forex Signals στις ΗΠΑ, 13 Αυγούστου – Μικτά οικονομικά δεδομένα που κρατούν τις αγορές σε σύγχυση

Τα οικονομικά δεδομένα εξασθενούν όλο τον κόσμο, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Σήμερα είχαμε αρκετές σημαντικές οικονομικές εκθέσεις που κυκλοφόρησαν και έδειξαν αυξημένη αδυναμία, αλλά είδαμε επίσης μερικούς αξιοπρεπούς αριθμούς σήμερα. Ξεκίνησε με το Απασχόληση στο ΗΒ και αναφορά κερδών. Το ποσοστό ανεργίας σημείωσε υψηλότερα επίπεδα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο, ενώ τα κέρδη αυξήθηκαν υψηλότερα για άλλη μια φορά με τρία σημεία τον Ιούνιο, μετά το άλμα που είδαμε τον Μάιο. Έτσι, τα δεδομένα από τη Βρετανία σήμερα ήταν αρκετά θετικά.

Αλλά δεν μπορούμε να το πούμε για την Ευρωζώνη. ο ZEW οικονομικό κλίμα από τη Γερμανία και την Ευρωζώνη έχει αρνητικές επιπτώσεις για μερικούς μήνες και σήμερα κατέρρευσε περαιτέρω στην αρνητική περιοχή. Και οι δύο αριθμοί από την Ευρωζώνη και τη Γερμανία έδειξαν ότι το κλίμα έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο οικονομίες ενδέχεται να πέσουν σε ύφεση τώρα. Η γερμανική έκθεση ΑΕΠ αναμένεται να δείξει συρρίκνωση για το 2ο τρίμηνο αύριο, αλλά το τρίτο τρίμηνο δεν φαίνεται τόσο καλό μέχρι στιγμής, οπότε μια ύφεση είναι καλά στα χαρτιά. Η έκθεση για τον πληθωρισμό από τις ΗΠΑ ήταν εντυπωσιακή, καθώς και οι δύο, ο τίτλος και ο βασικός ΔΤΚ αυξήθηκαν κατά 0,3% τον περασμένο μήνα, αλλά τα κέρδη σημείωσαν επίσης μεγάλη επιβράδυνση, οπότε οι έμποροι έμειναν ξύσιμο το κεφάλι τους μετά από αυτό.

Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος

 • Έκθεση απασχόλησης στο ΗΒ – Η έκθεση για την απασχόληση που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί έδειξε ότι το ποσοστό ανεργίας σημείωσε υψηλότερο ποσοστό αν και σε 3,9% από 3,8% προηγουμένως. Η αλλαγή της απασχόλησης ξεπέρασε τις προσδοκίες επίσης στα 115 χιλ. Έναντι 60 χιλ. Αναμενόμενη, ενώ ο Ιούλιος η αλλαγή των αξιώσεων ανεργίας ήρθε στα 28,0 χιλ. Έναντι 42 χιλ. Αναμενόμενη. Ο προηγούμενος αριθμός ήταν 38,0k, αλλά αναθεωρήθηκε χαμηλότερος σε 31,4k. Έτσι, αυτή η έκθεση είναι πιο θετική παρά αρνητική.
 • Αναφορά κερδών στο ΗΒ – Η αναφορά αποδοχών ήταν ακόμα καλύτερη από την έκθεση απασχόλησης. Τα κέρδη αυξήθηκαν σε 3,7% 3MoY όπως αναμενόταν τον Ιούνιο, από 3,4% τον Μάιο, ενώ ο Μάιος αναθεωρήθηκε υψηλότερα σε + 3,5% από 3,4% προηγουμένως. Τα μέσα εβδομαδιαία κέρδη (εκτός από τα μπόνους) ήταν επίσης εντυπωσιακά. έρχεται στο 3,9% από 3,8% 3m / y που αναμένεται, από 3,6% στο παρελθόν. Αυτά είναι μερικά πραγματικά σταθερά στοιχεία για τα κέρδη.
 • Το οικονομικό συναίσθημα έγινε αρνητικό λίγους μήνες πίσω. Νωρίτερα σήμερα, το οικονομικό συναίσθημα για τη Γερμανία και την Ευρωζώνη απελευθερώθηκε και το συναίσθημα επιδεινώθηκε περαιτέρω. Ακολουθούν οι αριθμοί:
 • Γερμανικό οικονομικό κλίμα ZEW Αναμένεται -13,5 έναντι -6,3
 • Προηγούμενο -1.1
 • Γερμανικό ZEW οικονομικό συναίσθημα Αναμένονται -44.1 έναντι -28.0
 • Προηγούμενο -24.5
 • Ευρωζώνη ZEW οικονομικό συναίσθημα Προσδοκίες -43.6
 • Προηγούμενο -20.3
 • Η Κίνα ορκίζεται ότι δεν άγγιξε το Γιουάν – Ένας αξιωματούχος της PBOC έκανε κάποια σχόλια για το γιουάν, μέσω του Reuters. Είπε ότι το γιουάν της Κίνας βρίσκεται σε κατάλληλο επίπεδο προς το παρόν. Οι κινήσεις του Γιουάν δεν οδηγούν απαραίτητα σε άτακτη κίνηση στις ροές κεφαλαίων. Είμαστε σοκαρισμένοι που οι ΗΠΑ έχουν χαρακτηρίσει την Κίνα ως «χειριστή νομισμάτων».
 • Η σύνοδος των ΗΠΑ

  • Αναφορά πληθωρισμού στις ΗΠΑ – Η έκθεση για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε πριν από λίγο και έμοιαζε πάλι στη θετική πλευρά, μετά τη θετική έκθεση τον περασμένο μήνα. Ο τίτλος CPI αυξήθηκε κατά 0,3% όπως αναμενόταν τον Ιούλιο. Όμως, ο πυρήνας CPI ξεπέρασε τις προσδοκίες του 0,2% και αντ ‘αυτού αυξήθηκε κατά 0,3% τον προηγούμενο μήνα. Το US YoY CPI σημείωσε υψηλότερα επίπεδα στο 1,8% έναντι 1,7% αναμενόμενο, από 1,6% τον Ιούνιο. Ο Core YoY CPI, εξαιρουμένων των τροφίμων και της ενέργειας, σημείωσε επίσης υψηλότερη τιμή στο 2,2% έναντι + 2,1% αναμενόμενο.
  • Αναφορά κερδών ΗΠΑ – Τα ποσοστά πληθωρισμού ήταν αρκετά μεγάλα, ωστόσο, τα κέρδη δεν είναι τόσο μεγάλα. Τα πραγματικά μέσα ωριαία κέρδη μετακινήθηκαν χαμηλότερα στο 1,3% YoY από 1,5% πριν. Τα πραγματικά μέσα εβδομαδιαία κέρδη μειώθηκαν σε μόλις 0,8% YoY από 1,2% προηγουμένως.
  • Trump Tweeting για τα τιμολόγια – Ο Donald Trump κυκλοφόρησε ένα άλλο tweet για το εμπόριο και τους δασμούς πριν από λίγο. «Μέσω της μαζικής υποτίμησης του νομίσματός τους και της διοχέτευσης τεράστιων χρημάτων στο σύστημά τους, οι δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που λαμβάνουν οι ΗΠΑ είναι ένα δώρο από την Κίνα. Οι τιμές δεν αυξάνονται, χωρίς πληθωρισμό. Οι αγρότες που παίρνουν περισσότερα από ό, τι η Κίνα θα ξόδευαν. Τα ψεύτικα νέα δεν θα αναφέρουν! ”

  Συναλλαγές στη θέα

  Bearish NZD / USD

  • Η τάση είναι bearish
  • Το υψηλότερο pullback φαίνεται να έχει τελειώσει τώρα
  • Τα MA παρέχουν αντίσταση

  Η τάση παραμένει bearish παρά το τελευταίο άλμα

  Το NZD / USD ήταν πτωτικό για τρεις εβδομάδες και η πτωτική τάση αυξήθηκε με την πάροδο του χρόνου. Οι κινητικοί μέσοι όροι έχουν εξαιρετική δουλειά ως αντίσταση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωθώντας την τιμή χαμηλότερα. Παρόλα αυτά, βλέπουμε ένα άλμα τώρα μετά από φήμες ότι η Κίνα και οι ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν άλλη συνάντηση / πρόσκληση σύντομα για να προχωρήσουν στις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Η τιμή έχει ανέβει ψηλότερα, αλλά βρίσκει αντίσταση στις SMA 50 και 100 αυτή τη στιγμή, κάτι που φαίνεται σαν ένα καλό μέρος για να πάει σύντομα με τη ροή.

  Συμπερασματικά

  Τα οικονομικά στοιχεία ήταν μικτά σήμερα και οι αγορές διαπραγματεύονταν σε στενά εύρη. Όμως, τα συγχρονισμένα σχόλια από τις ΗΠΑ και την Κίνα μόλις τώρα για περισσότερες συνομιλίες τις επόμενες εβδομάδες και μια καθυστέρηση στα τελευταία τιμολόγια από τις ΗΠΑ. Αυτό είναι θετικό νέο και έχει βελτιώσει το συναίσθημα άμεσα στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map