Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τζόγος, Παιχνίδια που φέρεται ότι οδηγούν Ethereum, Tron Value Υψηλότερη

Φαίνεται ότι τα altcoins Tron και Ethereum μπορούν όλοι να ευχαριστήσουν τους παίκτες και τους παίκτες για τις σημαντικές αυξήσεις που βλέπουν και τα δύο δίκτυα στον αριθμό των καθημερινών ενεργών χρηστών που ανοίγουν πορτοφόλια και στις δύο πλατφόρμες αντίστοιχα. Αυτό σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας ανάλυσης blockchain DappRadar.

Ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών που ξεκινούν συναλλαγές σε μοναδικά πορτοφόλια που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο Ethereum είναι 82% φέτος σε σύγκριση με εκείνο που ήταν πριν από ένα χρόνο. Η Tron από την άλλη πλευρά βλέπει επίσης μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ενεργών μοναδικών πορτοφολιών με 33% περισσότερη δράση που αντιστοιχεί στο blockchain της.

Με τόσο φανταστική ανάπτυξη μεταξύ δύο έργων που και τα δύο διαθέτουν το μερίδιό τους σε αποκεντρωμένες εφαρμογές που σχετίζονται με τις θέσεις τυχερών παιχνιδιών και τυχερών παιχνιδιών, μπορεί να φαίνεται φυσικό για ορισμένους ότι η EOS, μια πλατφόρμα που διαθέτει επίσης πολλές εφαρμογές και στις δύο κατηγορίες και μπορεί να διευκολύνει τις συναλλαγές σε πολύ γρηγορότερο ποσοστό από το δίκτυο Ethereum, θα αυξανόταν εξίσου γρήγορα. Ωστόσο, η έκθεση DappRadar προτείνει το αντίθετο.

Γιατί το EOS είναι μειωμένο 61% στα ενεργά πορτοφόλια

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του που περιλαμβάνονται στην ίδια αναφορά, ο αριθμός των μοναδικών πορτοφολιών στο δίκτυο EOS είναι πράγματι μειωμένος κατά 61%. Το 2019 ξεκίνησε με το χτύπημα, αλλά το εντυπωσιακά αναποτελεσματικό airdrop των tokens, γνωστό ως EIDOS, είναι υπεύθυνο για τη σημαντική συμφόρηση δικτύου που συνέβη στην πλατφόρμα EOS τους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες του προηγούμενου έτους..

Ο αριθμός των συμβάσεων EOS που υποβάλλονται σε επεξεργασία ανά ημέρα έπεσε 43% σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρήστες διαπίστωσαν ότι θα μπορούσαν να αυτοματοποιήσουν την αποστολή διακριτικών EOS στο συμβόλαιο EIDOS στο δίκτυο και να αποκομίσουν γρήγορα κέρδη, αλλά καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να το κάνουν, όλοι οι πόροι του δικτύου άρχισαν να κατευθύνονται σε συναλλαγές που σχετίζονται με το airdrop.

Αυτό αυξάνει αποτελεσματικά το κόστος εκτέλεσης συμβάσεων στο δίκτυο χιλιάδες φορές, οπότε το δίκτυο επιβραδύνθηκε και ένας σημαντικός αριθμός ατόμων σταμάτησαν να τα χρησιμοποιούν όλα μαζί από απογοήτευση. Το airdrop ουσιαστικά δημιούργησε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό που συμβαίνει όταν χάκερ ή κακόβουλοι ηθοποιοί σε ένα δίκτυο blockchain προσπαθούν να ξεκινήσουν αυτό που είναι γνωστό ως επίθεση DDOS. Αυτό συμβαίνει όταν οι χρήστες συνδέονται σε ένα δίκτυο και το ανεβάζουν ανεπιθύμητα για να επιβραδύνουν τα πάντα, προκαλώντας στους ανθρώπους να χάσουν χρήματα, τη λογική τους.

Προκλήσεις μπροστά και για τα τρία έργα

Η ενεργή χρήση πορτοφολιού του δικτύου EOS συνεχίζει να μειώνεται καθώς προχωρά το 2020. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για να ανακτήσει το δίκτυο την εμπιστοσύνη ορισμένων από τους πιο πιστούς χρήστες του. Τούτου λεχθέντος, επειδή οι Ethereum και Tron αυξάνονται, δεν σημαίνει ότι και αυτοί δεν αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης και των δύο δικτύων συνδέεται με έναν κλάδο υψηλού κινδύνου / υψηλών ανταμοιβών, τον τζόγο. Ενώ τα παραδοσιακά συγκεντρωτικά καζίνο έχουν ουσιαστικά άδεια να εκτυπώνουν χρήματα και μπορούν να βασίζονται στα ταμεία τους για να συνεχίσουν να χτίζουν μεγάλα κτίρια, μια παρόμοια κατάσταση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο δίκτυο Tron ή Ethereum θα έχει παρόμοια αποτελέσματα.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η ανάπτυξη της Tron εξαρτάται ειδικότερα από τα τυχερά παιχνίδια και τα τυχερά παιχνίδια. Η κατηγορία χρήσης τυχερών παιχνιδιών και υψηλού κινδύνου στην πλατφόρμα είναι υπεύθυνη για το 83% όλων των χρηστών που μεταφέρουν μάρκες Tron μεταξύ τους. Αυτό είναι υπέροχο για τον τζόγο ως περίπτωση χρήσης, αλλά στην ιδανική περίπτωση ένα δίκτυο θέλει τη βάση χρηστών του να διαφοροποιηθεί, όπως κάθε άλλη σταθερή επιχείρηση ή επένδυση.

Εκεί λάμπει το Ethereum. Η πλατφόρμα σημείωσε αύξηση 163% στην κατηγορία Παιχνίδια και Αγορά. Η μεγαλύτερη επιτυχία τον Ιανουάριο ήταν το παιχνίδι γνωστό ως Brave Frontier Heroes, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 1.200 ενεργά πορτοφόλια καθημερινά. Το παιχνίδι τζόγου PoolTogether διπλασίασε επίσης τη βάση χρηστών του τον περασμένο μήνα.

Τι ακολουθεί για το τρίο φιλικό προς τα τυχερά παιχνίδια?

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε άλλο έργο altcoin για να ξεπεράσει το Ethereum από την πέρκα του ως το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή το ETH είναι το αρχικό altcoin και το δίκτυο βαθμολογεί τους χρήστες από μια ποικιλία διαφορετικών κατηγοριών με τον τρόπο που οι νεότεροι, αναδυόμενοι blockchain δεν θα μπορούν να φτάσουν για αρκετό καιρό, εάν οφείλεται μόνο στην έλλειψη αναγνώρισης επωνυμίας.

Ωστόσο, και οι τρεις πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν τα ίδια πράγματα στο πλαίσιο του τζόγου και του παιχνιδιού. Ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τους χρήστες γρήγορα, να επιτρέψουν σε όλους να παίξουν δίκαια και φυσικά να δώσουν σε κάθε παίκτη και παίκτη την ευκαιρία να κερδίσει μεγάλα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me