Χρησιμοποιώντας το Ethereum Blockchain στη βιομηχανία ειδήσεων ειδήσεων

Οι εκκλήσεις για ουσιαστική αλλαγή στο βιομηχανία μέσων, αλλά ειδικά η βιομηχανία ειδήσεων αναπτύσσεται δυνατά και πιο δυνατά τα προηγούμενα χρόνια. Η μεγαλύτερη ώθηση προς τα πίσω από το κοινό ήρθε το 2016 όταν μια σειρά από παγκόσμια συναφή γεγονότα προήλθε προφανώς από το πουθενά, σύμφωνα με τα mainstream media. Σε αυτήν την κατηγορία, η μορφή της εμπλοκής των μέσων ενημέρωσης ήταν λιγότερο σχετική – φαινόταν ότι όλοι από τεράστιες εταιρείες που ελέγχουν μια σειρά καναλιών έως μικρές, μεμονωμένες εταιρείες πώλησης πήραν λάθος τις αναγνώσεις τους για πράγματα όπως οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ή η ψηφοφορία για το Brexit.

Ταυτόχρονα, φαινόμενα όπως τα ψεύτικα νέα, τα οποία σήμερα χρησιμοποιούνται κατάφωρα από μια σειρά φατριών, έγιναν οικιακοί όροι, κατεβάζοντας αργά ένα είδος ομίχλης πολέμου σχετικά με την αντίληψη του παγκόσμιου κοινού. Τώρα, το 2017, τα ζητήματα της βιομηχανίας ειδήσεων ειδήσεων είναι οδυνηρά προφανή και σαφώς ένα μεγάλο πρόβλημα για το κοινό.

Ωστόσο, η πίεση που ασκείται στα μέσα και από το εξωτερικό και από το εσωτερικό παρήγαγε κάποια απροσδόκητα θετικά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι μια πρωτοβουλία για τη χρήση των διακριτικών blockchain ethereum για να διαταράξει τον τρόπο λειτουργίας αυτής της βιομηχανίας και να την αλλάξει προς το καλύτερο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες αυτού του έργου και επίσης μια εξέταση που θα μπορούσε να οδηγήσει τη βιομηχανία εάν είναι επιτυχής.

Πολιτικές έξυπνες συμβάσεις

Ο άνθρωπος πίσω από την πρωτοβουλία που ονομάζεται Civil είναι ο Tom McGeveran, πρώην μέλος της οικογένειας Politico. Τώρα, ο McGeveran εντάχθηκε στο έργο που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι εργάζονται και αλληλεπιδρούν με το κοινό τους. Το Civil, το οποίο εδρεύει στη Νέα Υόρκη προσπαθεί να κωδικοποιήσει ορισμένα στοιχεία του blockchain, το ethereum για να είναι πιο ακριβές, στις λειτουργίες του τυπικού newsroom.

Μέσω της χρήσης της δυνατότητας έξυπνης σύμβασης του διακριτικού, οι λειτουργίες θα επηρεάσουν περισσότερα από ένα τμήματα πολυμέσων, προσπαθώντας να διαμορφώσουν τον τρόπο κυκλοφορίας, πωλήσεων διαφημίσεων, συνδρομών και μάρκετινγκ. Το ίδιο θα διαμορφωθεί ως μια σειρά κώδικα αυτο-εκτέλεσης που βρίσκεται πάνω από το δίκτυο ethereum. Σκοπός αυτού είναι να αποκόψουμε τους μεσάζοντες της γραφειοκρατίας των μέσων ενημέρωσης.

Αυτά επηρεάζουν δραστικά την ικανότητα των δημοσιογράφων να εργάζονται και το κοινό να αποκτά πληροφορίες που αναζητούν. Η απομάκρυνσή τους από την εξίσωση θα ήταν πολύ ευεργετική για όλους τους άλλους που περιλαμβάνονται στη διαδικασία. Αυτό θα σήμαινε ουσιαστικά να ανοίξουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τους δημοσιογράφους και τις εκθέσεις τους, ενώ το κοινό θα μπορούσε να ανταμείψει τις ιστορίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο και επίσης να οδηγήσει την πορεία της μελλοντικής παραγωγής περιεχομένου από το ίδιο κατάστημα μέσων ενημέρωσης.

Ο προγραμματισμένος ICO

Το Civil έχει επί του παρόντος σχέδια για ένα αρχική προσφορά νομισμάτων ή ICO αργότερα φέτος και ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο, τα άτομα στις ίδιες εταιρείες μέσων θα είχαν περιορισμένη εποπτεία των διαχειριστικών καθηκόντων. Οι υπόλοιπες αποφάσεις θα δημιουργηθούν μέσω των αλληλεπιδράσεων έξυπνων συμβολαίων, δημοσιογράφων και του κοινού που παρακολουθεί το έργο τους.

Η χρήση της crypto Economics είναι μόνο το μέσο που επιτρέπει στο κοινό να «αγοράζει» στη διαδικασία της γραφειοκρατίας ειδήσεων και της καθημερινής διαχείρισης. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία θα αποκεντρωθεί και ταυτόχρονα θα είναι σε θέση να μειώσει το κόστος των βασικών υπηρεσιών. Το κοινό θα μπορούσε να δώσει κίνητρα στους δημοσιογράφους να διερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους και επίσης να μειώσει την ικανότητα τρίτων να αναμιχθούν με τις δικές τους ατζέντες που συχνά έρχονται σε σύγκρουση με αυτήν του συνολικού πληθυσμού..

Ένας άλλος τρόπος για να εξηγήσετε αυτό το χαρακτηριστικό του Civic είναι να το βάψετε ως μηχανισμό κατά των λόμπυ που θα περιορίσει τη δύναμη εκείνων με νομισματικά μέσα να επηρεάσουν τον κύκλο ειδήσεων. Αυτήν τη στιγμή, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η εμπιστοσύνη του κοινού στα ιδρύματα των μέσων ενημέρωσης έχει γίνει τόσο χαμηλή τα τελευταία χρόνια.

Πιθανές επιπτώσεις της πολιτικής

Εάν το έργο είναι επιτυχές, θα παρέχει σε όλα τα επερχόμενα ειδησεογραφικά καταστήματα μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία της επιχείρησής τους. Παρόμοια με τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών νομισμάτων όσον αφορά τη λήψη δανείων, την αγορά και πώληση αντικειμένων ή ακόμη και τυχερά παιχνίδια σε διαδικτυακά καζίνο, το blockchain ethereum μπορεί να ρυθμίσει τη ροή χρηματοδότησης με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η εξοικονόμηση στο αρχικό κόστος θα ήταν τεράστια, ενώ αργότερα θα μειωθούν επίσης οι απαιτήσεις συντήρησης.

Όταν αυτό συνδυάζεται με την ιδέα της δημιουργίας περιεχομένου που είναι τόσο πιο σημαντικό για την κοινότητα και πιο κερδοφόρο για τον οργανισμό ειδήσεων, η συνολική έκκληση που έχει είναι σαφής. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που θα μπορούσε να αποκτηθεί από αυτήν την προσέγγιση είναι η ιδέα της κατοίκησης του χώρου που γενικά παραβλέπεται από μεγαλύτερα, mainstream μέσα.

Με αυτόν τον τρόπο, μια σχεδόν εξειδικευμένη διαδικασία στοχευμένης ευκαιρίας θα εισαχθεί στον τομέα των μέσων. Σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν η ίδια θέση ήταν ενοχλητική για τη δημιουργία εσόδων, αυτή τη φορά θα ερχόταν με ένα πλήρως ανεπτυγμένο μέσο για την επίτευξη όχι μόνο των απαραίτητων πόρων για να είναι βιώσιμα τα έργα αλλά και για να γίνουν κερδοφόρα..


Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλά στοιχεία από τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτό το εγχείρημα, αλλά αξιοποίησαν επίσης την υποστήριξή τους για την περαιτέρω ανάπτυξή του. Αυτό δείχνει επίσης ότι το Civil και η βασική του ιδέα έχουν τους υποστηρικτές τους μεταξύ των πολύ επαγγελματιών που η πλατφόρμα τους θα πρέπει τελικά να βοηθήσει.

Πιθανά προβλήματα

Το πρώτο και πιο τρομακτικό πράγμα για το έργο Civil και κάθε παρόμοιο εγχείρημα είναι η αρχική προσφορά νομισμάτων. Αυτή τη στιγμή, είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους και κακομεταχειρισμένους τρόπους εταιρειών που προσπαθούν να εξαργυρώσουν την αύξηση της τιμής στο αιθέριο και επίσης έναν τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποκτήσουν κεφάλαια εκτός των τακτικών διαδικασιών χρηματοδότησης.

Ενώ το Civic είναι ένα από αυτά τα σπάνια έργα που έχουν στην πραγματικότητα έναν ουσιαστικό λόγο για να κάνουν ICO, θα μπορούσε ακόμη να καταλήξει να τους καταστρέψει εάν η πλειοψηφία των μαρκών λαμβάνονται από μια χούφτα ατόμων ή ακόμη και εταιρειών. Αυτό θα επηρέαζε αμέσως ολόκληρη την πρωτοβουλία με πολύ αρνητικό τρόπο, διότι αποτελεί άμεσο εκτροχιασμό ολόκληρου του σημείου της αποκέντρωσής της.

Γι ‘αυτό το ICO του πρέπει να είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένο και να εκτελείται. Αντ ‘αυτού, ολόκληρη η πρωτοβουλία θα μπορούσε να καταλήξει να ηττηθεί στον σκοπό της, προτού ακόμη φτάσει πραγματικά στους πολίτες και τους δημοσιογράφους που σκοπεύει να ενδυναμώσει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map