Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το DogeGaming.eu προσθέτει ανατροπές στα παιχνίδια «Τόσο πολύ Wow»

DogeGaming.eu

Η διαδικτυακή κοινότητα στοιχημάτων είναι γεμάτη με παίκτες που αναζητούν κάτι φρέσκο ​​και ενδιαφέρον. Παρόλο Τζόγος Bitcoin διαθέτει μια ποικιλία παιχνιδιών και πλατφορμών, ορισμένοι παίκτες εξακολουθούν να προτιμούν να στοιχηματίζουν σε παιχνίδια χρησιμοποιώντας άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Dogecoin.

Οι ιδρυτές Lisa Cleder και Eduardo Nemiento διαχειρίζονται το τελευταίο τους έργο, DogeGaming.eu, το οποίο φέρνει ένα νέο είδος διασκεδαστικών και συναρπαστικών παιχνιδιών στη βιομηχανία iGaming. Παρουσιάστηκε επίσημα τον Αύγουστο του 2014, έχει μια λίστα με ενημερώσεις που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή φέτος. Μίλησα με τη Λίζα για να μάθω περισσότερα για τα σχέδιά τους και πού κατευθύνεται το DogeGaming.eu για αυτό το 2015.

DogeGaming.euΘα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα για το DogeGaming.eu?

Το DogeGaming.eu είναι ένας ιστότοπος για παιχνίδια με κρυπτογράφηση – Dogecoin. Ο ιστότοπός μας είναι απλός στη χρήση, καλά οργανωμένος με ωραίο σχεδιασμό. Η εγγραφή είναι εύκολη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το γρήγορο παιχνίδι και χωρίς επιπλοκές. Σήμερα μπορούμε να προσφέρουμε στον ιστότοπό μας τρεις διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών: Doge Dicer (παιχνίδι με 3 ζάρια), Lucky 10 (παιχνίδι με κυλιόμενους αριθμούς) και Autómata 3 (κουλοχέρης 3 τροχών). Και θα προσθέσουμε περισσότερα παιχνίδια στο μέλλον.

Ποιος έκανε το λογισμικό σας και πόσο ασφαλής είναι η πλατφόρμα σας?

Επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια, είτε κατάθεση χρημάτων είτε δεδομένα σχετικά με παίκτες. Κρυπτογραφούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Ο διακομιστής που διαχειρίζεται τις πληρωμές βρίσκεται φυσικά πίσω από τα βουνά και φυλάσσεται από ένα μεγάλο σκυλί με τρία κεφάλια. Ακόμα κι αν κάποιος σπάσει την προστασία της μηχανής παιχνιδιών μας, εξακολουθεί να μην μπορεί να κλέψει χρήματα. Κάθε ανάληψη ελέγχεται βάσει του ιστορικού χρήστη και τελικά επιβεβαιώνεται από τον άνθρωπο. Κανένα σύστημα δεν είναι 100% ασφαλές, αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Οι προγραμματιστές είναι καλοί μαθηματικοί και έχουν εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών / δικτύων και ο γραφίστας έχει εμπειρία με σκύλους, οπότε μαζί είμαστε μια τέλεια ομάδα.

Το DogeGaming.eu λειτουργεί απρόσκοπτα σε διάφορες πλατφόρμες όπως το διαδίκτυο και το κινητό?

Τα παιχνίδια μας βασίζονται κυρίως στον ιστό, αλλά έχουν σχεδιαστεί ώστε να τροποποιούνται εύκολα για tablet και κινητά τηλέφωνα στο μέλλον. Μπορώ να πω ότι τώρα μπορούν να παιχτούν και σε κινητές συσκευές.

Αυτό που κάνει τον ιστότοπό σας τζόγου να ξεχωρίζει από τις άλλες μάρκες τυχερών παιχνιδιών?

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε παιχνίδια με λίγο διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο. Έχουμε εφαρμόσει τζάκποτ που είναι στην πραγματικότητα ένας αγώνας και ποιος είναι ο γρηγορότερος και βάζει τα στοιχήματά του το καλύτερο θα το κερδίσει. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους επίτευξης παίζοντας τα παιχνίδια μας. Είναι μόνο για διασκέδαση και ελπίζουμε ότι θα γλυκαίνει το παιχνίδι. Σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε βαθμολογίες παικτών που έχουν κερδίσει τους περισσότερους πόντους επίτευξης, ώστε οι παίκτες να μπορούν να συγκρίνονται μεταξύ τους. Και περισσότερα θα έρθουν εάν θα είναι επιτυχημένα.

Έχετε κάποιες προσφορές VIP; Τι γίνεται με ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Όχι ακόμα, αλλά ετοιμάζουμε οφέλη για κανονικούς παίκτες. Για το πρόγραμμα συνεργατών μας, θα λάβετε 5% στο λογαριασμό σας από κάθε κερδισμένο στοίχημα της παραπομπής σας. Αυτό το 5% θα πληρωθεί από την τσέπη μας και όχι από τη δική τους. Η προμήθεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξει τα παιχνίδια μας ή να αποσυρθεί στο πορτοφόλι.

Παραθέτω, αναφοράΠοιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη λειτουργία του DogeGaming.eu?

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το μάρκετινγκ επειδή δεν είναι εύκολο να δείξετε το προϊόν σας στο ευρύ κοινό και κανένας από εμάς δεν έχει εμπειρία με αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε το καλύτερο προϊόν, αλλά αν κανείς δεν το γνωρίζει, είναι άχρηστο.

Ποια είναι τα σχέδιά σας και οι στρατηγικές μάρκετινγκ φέτος?

Δημιουργούμε ένα άλλο παιχνίδι τώρα και στο μέλλον σκοπεύουμε να προσθέσουμε άλλα παιχνίδια και επίσης να βελτιώσουμε τα τρέχοντα παιχνίδια μας, επειδή θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται πιο άνετα. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και όλο και περισσότεροι παίκτες θα έρθουν να παίξουν τα παιχνίδια μας.

Τι πιστεύετε για την άνοδο του Παιχνίδι Dogecoin ιστότοπους, καθώς και του Dogecoin γενικά?

Θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια και υπηρεσίες που θα δέχονται dogecoins. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για πολλούς ανθρώπους να αρχίσουν να κατέχουν μια επιχείρηση χωρίς περιττούς περιορισμούς και φόρους.

Πριν τελειώσουμε, πόσο θα επηρεάσει η κρυπτογράφηση τη ζωή μας σήμερα και στο μέλλον?

Θα χρειαστούν λίγα χρόνια, αλλά τα κρυπτονομίσματα θα αντικαταστήσουν τα νομίσματα fiat και τα «χαρτονομίσματα» θα μετατραπούν σε «πορτοφόλια». Η ακύρωση εξαρτήσεων από τις παγκόσμιες τράπεζες είναι ο σωστός τρόπος για το μέλλον. Μπορεί να μην είναι τρέχον νόμισμα ή αλγόριθμος, αλλά ελπίζουμε ότι το Dogecoin θα ζήσει για πάντα, επειδή είναι τόσο πολύ!

Ουάου, πραγματικά, Λίζα! Είναι υπέροχο να μιλάς μαζί σου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me