Προβλέψεις για την επιβράδυνση των Crypto Markets

Όσον αφορά τις αγορές κρυπτογράφησης και την εγγενή υψηλή αστάθεια τους, είναι συνηθισμένο να εστιάζουμε στις καθημερινές διακυμάνσεις των τιμών. Συχνά, αυτά μπορούν να βυθιστούν τόσο εύκολα όσο αυξάνονται, κάτι που μπορεί να αποτελεί τεράστια ανησυχία για όποιον δραστηριοποιείται μόνο σε αυτόν τον τομέα, για παράδειγμα, στο ρόλο κάποιου που μπαίνει σε επενδύσεις σε bitcoin. Για μερικούς, οι αλλαγές θα μπορούσαν να είναι υπερβολικές για το λόγο αυτό δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε άτομα να βγαίνουν από τις αγορές μετά από λίγες αγχωτικές εβδομάδες από τη συνεχή παρακολούθηση των τιμών κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, οι ειδικοί έχουν μια συμβουλή για όλους εκείνους που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση ή για εκείνους που απλά σκέφτονται να φέρουν τα χρήματά τους σε αυτόν τον επενδυτικό τομέα. Παρόλο που το συνδυασμένο ανώτατο όριο αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, οι αγορές πρέπει να γίνουν αντιληπτές σε σχέση με τη μακροπρόθεσμη πορεία τους και την πορεία της.

Αντ ‘αυτού, κινδυνεύουν να παγιδευτούν αυτή τη στιγμή και αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά προβληματικά για όποιον θέλει να κάνει μακροπρόθεσμο κέρδος σε αυτό το εγχείρημα. Ανεξάρτητα από το αν το συναίσθημα μετατρέπεται σε ανοδική πορεία ή τρομάζει πολύ εύκολα, τα αποτελέσματα είναι βασικά τα ίδια: απώλεια κέρδους και δυναμική δυναμική που είναι πολύ δυσάρεστη για τους περισσότερους επενδυτές.

Για να αποφευχθεί αυτή η παγίδα της κρυπτογράφησης, ακολουθεί μια ανάλυση του δυνητικού μέλλοντος των αγορών, ειδικά τώρα όταν έφτασε τελικά η αναμενόμενη επιβράδυνση της ανάπτυξης.

Εστίαση στην τεχνολογία και όχι στις τιμές

Η τεχνολογία blockchain που παρέχει τα μέσα για να υπάρχουν οι αγορές κρυπτογράφησης είναι επαναστατική και υπάρχει συναίνεση σε ολόκληρο τον κλάδο. Η ικανότητα του blockchain να σχεδιάζει και να λειτουργεί κατανεμημένα συστήματα καθολικών σημαίνει ότι ο έλεγχος των νομισματικών μηχανισμών διασφαλίζεται για πρώτη φορά από μια μη ανθρώπινη οντότητα, μαζί με την παροχή μεγάλης διαφάνειας στην ίδια διαδικασία.

Αυτό είναι απίστευτο όχι μόνο για νομίσματα, ψηφιακά και παραδοσιακά, αλλά και για πολλές άλλες μορφές μαζικής καταγραφής. Με το blockchain, συστήματα που υπάρχουν για δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χρόνια, μπορούν τώρα να αναβαθμιστούν και να βελτιωθούν σε ένα επίπεδο που δεν είναι προσβάσιμο με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά άτομα, εταιρείες και ακόμη εθνικές κεντρικές τράπεζες αγκαλιάζουν την τεχνολογία blockchain με τέτοια συχνότητα και απόλαυση.

Ταυτόχρονα, όσοι επενδύουν στην κρυπτογράφηση, ανεξάρτητα από το αν επέλεξαν το bitcoin ή το ethereum ως τα μεγαλύτερα ψηφιακά νομίσματα, κάποια άλλη μορφή συμβάντων ή ακόμα και Οι επιχειρήσεις ICO, δίνουν πολύ λίγη έμφαση στην ίδια τεχνολογία. Εδώ, η έννοια της τεχνολογίας συνοψίζεται βασικά από το ερώτημα είναι η πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν σταθερή και ασφαλής από πιθανές επιθέσεις τρίτων. Εάν υπάρχουν, το blockchain είναι βασικά άσχετο με τις δυνατότητες και τις δυνατότητές του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα σε αυτήν τη μορφή σκέψης και σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χάνουν χρήματα βραχυπρόθεσμα. Μεταφορικά μιλώντας, είναι σαν να παρατηρούμε το φαινόμενο ενός μηχανοκίνητου οχήματος και να πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα γι ‘αυτό είναι οι τροχοί επειδή κάνουν το πραγματικό ταξίδι σε σχέση με τον δρόμο.

Και εδώ, τα μεγάλα νέα δεν είναι η τρέχουσα αξία του bitcoin, αλλά το γεγονός ότι αυτή η μορφή νομισματικών μέσων μπορεί να υπάρχει με επιτυχία στον κόσμο. Σε αυτό το γεγονός βρίσκεται η εγγενής αξία του ίδιου φαινομένου και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πρέπει να επενδύσουν σε αυτό. Ενώ οι τιμές θα αλλάξουν και θα κυμανθούν, αυτή η καθαρή αξία καινοτομίας θα συνεχίσει να διαμορφώνει τον σύγχρονο κόσμο τις επόμενες δεκαετίες.

Ethereum εναντίον Bitcoin

Πολλοί επενδυτές στις αγορές κρυπτογράφησης έχουν τη σημασία της μακροπρόθεσμης σκέψης και του βασικού ρόλου που θα διαδραματίσει αυτή η τεχνολογία, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να καταλάβουν τι είναι μπροστά για τον τομέα. Όσον αφορά το εγγύς μέλλον, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες θα είναι σίγουρα το δίκτυο ethereum.

Η ανάπτυξη της έκκλησης της κρυπτογράφησης ETH είναι επίσης πολύ ξεκάθαρη το 2017. Με μόλις δύο χρόνια από τότε που τέθηκε σε λειτουργία, το δίκτυο είχε και τη μεγάλη του κρίση και κατάφερε να απομακρυνθεί από αυτό, παρόλο που αυτό σήμαινε διάσπαση στο δίκτυο . Τώρα, πλησιάζει αργά την αγοραία αξία του bitcoin, παρόλο που μόλις πριν από έξι μήνες ήταν μίλια και μίλια πίσω από αυτό.

Δεν είναι υπερβολή να το ονομάσουμε ενεργό υποψήφιο για την πρώτη θέση. Επίσης, μόλις η τρέχουσα επιβράδυνση πάρει ξανά, υπάρχει βεβαιότητα ότι θα τραβήξει πολλά χρήματα στο ETH, ειδικά τώρα με το θέμα του μεγέθους μπλοκ να ξεκινά ξανά.


Πιθανές πωλήσεις

Φυσικά, υπάρχουν απολύτως βάσιμοι φόβοι στην ίδια κοινότητα κρυπτογράφησης και ένας από αυτούς είναι η πιθανότητα για μια μεγάλη περίοδο πώλησης. Εδώ, η προαναφερθείσα συζήτηση κλιμάκωσης είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στο μυαλό των επενδυτών. Η πιθανότητα του δικτυακού διακλάδωσης αυξάνει την ευαισθησία και με αυτό τις πιθανότητες να πάμε σε μια μεγάλη κίνηση ντάμπινγκ.

Για πολλούς εμπόρους και ειδικούς, η πιο κρίσιμη στιγμή πιθανότατα θα συμβεί στις αρχές του Αυγούστου. Σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο, ολόκληρη η αγορά θα μπορούσε να δει μια πολύ ασταθή περίοδο που θα μπορούσε να συνεπάγεται μεγάλη απώλεια σε γενικές γραμμές, η οποία σίγουρα θα τροφοδοτήσει τυχόν υπάρχοντα προβλήματα στα επιμέρους δίκτυα.

Είναι δύσκολο να δούμε πώς αυτό δεν θα οδηγούσε στους εμπόρους να φοβούνται και να είναι έτοιμοι να απορρίψουν πολλά από τα περιουσιακά τους στοιχεία και έτσι να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειές τους. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας απόφασης θα κυμαινόταν σε ολόκληρο τον τομέα κρυπτογράφησης και θα μείωνε τα περισσότερα αν όχι όλα τα ψηφιακά νομίσματα κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Λόγοι για να είμαστε αισιόδοξοι

Φυσικά, η κατάσταση των ψηφιακών νομισμάτων απέχει πολύ από προβληματική, ακόμη και βραχυπρόθεσμα. Με την πλήρη νομική νομιμότητα που τελικά άρχισε να επιτυγχάνεται σε μέρη όπως η Ιαπωνία και με την Κίνα να αποκλείει τις ανταλλαγές της, η επιχείρηση βρίσκεται σε άνθηση στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Ενώ το καλοκαίρι σίγουρα φέρνει αστάθεια ορισμένων ειδών για το bitcoin, το οποίο χρησιμοποιείται από εκατομμύρια για οτιδήποτε από το Διαδίκτυο Τζόγος BTC στα πειράματα blockchain, η τάση της ανόδου της κρυπτογράφησης δεν θα σταματήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αντίληψη της μακροπρόθεσμης εικόνας θα είναι η κυρίαρχη νοοτροπία για όλους εκείνους που θα το κάνουν μέσα σε αυτό το πεδίο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map