Το BitcoinsInIreland ηγείται της διάδοσης του Bitcoin Wisdom

Bitcoin στην Ιρλανδία

Καθώς η βιομηχανία Bitcoin αναπτύσσεται προοδευτικά παρά ορισμένες δυσκολίες, το BitcoinsInIreland λάμπει στην αποστολή του να προσφέρει αξιοσημείωτες εξελίξεις σε όλα τα Bitcoin. Μιλώντας με τον δημιουργό του Jamie McCormick, θα μάθουμε για τις εμπειρίες και την επινοητικότητα που μετέτρεψαν το BitcoinInIreland από μια ιδέα σε μια απτή πραγματοποίηση.

Αυτό που σας οδήγησε να ενδιαφέρεστε για το Bitcoin και να πιστέψετε ότι είναι κάτι στο οποίο θα αφιερώνατε μεγάλο μέρος του χρόνου σας?

Άκουσα για το Bitcoin περίπου πριν από δύο χρόνια και ξεκίνησα μια μικρή εξόρυξη σε ένα πορτοφόλι που δεν έχω πια. Είχα επίσης εκτεθεί και σε βρύσες περίπου αυτήν την περίοδο, αλλά ποτέ δεν πήρα κανένα σημαντικό ποσό. Αναβάθμισα τον φορητό υπολογιστή μου σε gaming υψηλού επιπέδου, αλλά γρήγορα ανακάλυψα ότι η GPU nVidia μου δεν είχε καμία χρήση για το Bitcoin, αλλά έκανα κάποια εξόρυξη Litecoin για περίπου έξι μήνες. Αυτό τελείωσε απότομα όταν η ζέστη από την GPU που τρέχει με πλήρες ρυθμό μεταφέρθηκε μέσω του πλαισίου της θήκης του φορητού υπολογιστή μου, πάγωσε τον μεντεσέ, ο οποίος γκρεμίστηκε και η θερμότητα προκάλεσε επίσης το ένα τρίτο της LCD μου στο ουράνιο τόξο. Έτσι, 600 € επισκευές αργότερα, αποφάσισα να μην εξορύξω τον εαυτό μου.

Στη συνέχεια, βρήκα έναν πολύ σπουδαίο άντρα στις πολιτείες του eBay που με μίσθωσε 12ghs για έξι μήνες στις αρχές του έτους. Ξεκίνησα στο BTC Guild, και μετακόμισα στο CEX, αλλά πήρα πολύ λιγότερη ανταμοιβή για το ίδιο ποσό ισχύος και επέστρεψα μετά από λίγο. Δεν είχα καθόλου απόδοση επένδυσης, κάνοντας περίπου 50% πίσω, αλλά θα είχα κάνει περίπου 70% αν είχα κολλήσει με το BTC Guild για όλη τη διάρκεια.

Το νέο υλικό ήταν εκτός εύρους τιμών, αλλά βρήκα κάποιον τοπικά που έκανε αναβάθμιση και πουλούσε το Antminer S1 του σχετικά φθηνά, οπότε πήγα σε αυτόν, πήρα μια πολύ καλή εξήγηση για το πώς να κάνω τα πράγματα μόνος μου. Έτσι πήρα δύο, και ένα PSU, και μετά πήρα ένα άλλο ζευγάρι, οπότε έχω τέσσερα συνολικά. Στη συνέχεια, χάκαρα το υλικολογισμικό για να επιτρέψω να κάνω εννέα ταυτόχρονες ομάδες και να μοιράσω το κατακερματισμό εξίσου. Με αυτό, άρχισα τότε να επανεξετάζω τις δεξαμενές εξόρυξης που χρησιμοποιούσα για νεοεισερχόμενους σαν εμένα. Με τα κέρδη που έκανα από τα 650ghs περίπου, άρχισα τότε να γράφω για τις εμπειρίες μου χρησιμοποιώντας το Bitcoin και αφού εξασφάλισα μερικούς πελάτες στο χώρο Bitcoin μέσω της εταιρείας μου BitcoinMarketingTeam, άρχισα να εξετάζω τη διαδικασία μετατροπής του Bitcoin σε fiat σε ένα μερικά Ανταλλαγές Bitcoin άτομα που αναγνωρίστηκαν στο Reddit.

Jamie McCormick QuoteΠόσος χρόνος χρειάστηκε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας?

Ο ιστότοπος ξεκίνησε τον Αύγουστο με κάποιο αρχικό περιεχόμενο, αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ξεκινήσω, καθώς έπρεπε να περιμένω το ορυχείο να με αφήσει να φτάσω στο σημείο όπου θα μπορούσα να εξαργυρώσω και να επανεξετάσω σωστά ολόκληρη την εμπειρία της υπογραφής πάνω, σύνδεση, εξόρυξη και χτύπημα του κατωφλίου για εξαργύρωση. Έχω επίσης τόσο πολύ χρόνο που μπορώ να αφιερώσω στο γράψιμο, αλλά αυξάνεται με ρυθμό από περίπου τον Οκτώβριο.

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στον ιστότοπό σας?

Με αφήνει να ξαναγράψω, έτσι ξεκίνησα στα παιχνίδια και ακολουθώ την ίδια προσέγγιση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που καλύπτουν και μεταδίδουν τις ίδιες ειδήσεις, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι που δεν είναι έμποροι, ιδιοκτήτες μαζικού υλικού ή κάτοχοι bitcoin μεγάλης κλίμακας. Γράφω για άτομα που έρχονται σήμερα – που δεν έχουν επενδύσει σε αυτήν την κλίμακα – που μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το bitcoin για πολλά πράγματα.

Τι μπορείτε να πείτε για τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών και τη νομιμότητα και τη ρύθμιση κρυπτογράφησης?

Η σκηνή τζόγου είναι ενδιαφέρουσα για μένα, καθώς είμαι από την Ιρλανδία, όπου ο τζόγος είναι μεγάλο μέρος της κουλτούρας μας, και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τζόγου στον κόσμο είναι είτε από εδώ είτε εδρεύουν εδώ. Θα έπαιρνα το περίεργο φτερουκ εδώ και εκεί, αλλά η μόνη αξιοσημείωτη νίκη που είχα ποτέ είναι το γκολ των Μαλδίνι 5/1 € 5/1 εναντίον της Λίβερπουλ στο Champions League λίγα χρόνια πριν.

Εκτός από αυτό, δεν παίζω τον εαυτό μου, αλλά στην Ιρλανδία για παράδειγμα, οι άνθρωποι δεν δέχονται υποθήκες εάν έχουν στοιχήματα στις συναλλαγές τους. Επίσης στην Ιρλανδία, τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια είναι αφορολόγητα, καθώς υπάρχει ένας μικρός φόρος στα στοιχήματα στην πηγή, ο οποίος θα επεκταθεί στους Ιρλανδούς παίκτες σε διαδικτυακούς ιστότοπους από την 1η Ιανουαρίου. Το γεγονός ότι αυτό Τζόγος Bitcoin είναι τόσο σαφώς διαφοροποιημένο μέσω του αποδεδειγμένα δίκαιου κώδικα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για τους παίκτες, και μια δυνητικά αναστατωτική τεχνολογία για ολόκληρη τη βιομηχανία. Πιστεύω όμως ότι ο τομέας θα πρέπει να ρυθμιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ειδικά στον τομέα του προβληματικού τζόγου.

Jamie McCormick QuoteΤι πιστεύετε ότι το Bitcoin πρέπει να γίνει μια πιο εμφανής και αξιόπιστη μέθοδος πληρωμής?

Πρέπει να είναι μετατρέψιμο και τόσο εύκολο στη χρήση, αν όχι ευκολότερο, από μετρητά ή κάρτες. Στην Ιρλανδία, μπορούμε να αγοράσουμε bitcoin στο atm ή στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχει ένα πολύ επαχθές σύστημα επαλήθευσης για να το μετατρέψουμε σε μετρητά. Αυτό είναι αρκετά δίκαιο, σαν να χρησιμοποιείται για να ξεπλένει χρήματα από ναρκωτικά, να χρηματοδοτεί τρομοκράτες ή οτιδήποτε άλλο, κανείς δεν το θέλει αυτό. Νομίζω ότι απέχουμε μερικά χρόνια από το να είναι κάτι περισσότερο από μια θέση στη δύση, αλλά νομίζω ότι πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο όπου τα νομίσματά τους είναι απαγορευμένα, μπορεί να βοηθήσει να τα ανοίξουμε.


Ποια ήταν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που είχατε κατά τη λειτουργία του ιστότοπού σας, εκτός από την πρωτοπορία του wisdombitcoin; Ποια ήταν η πιο εκπληκτική πρόκληση?

Δεν νομίζω ότι είχα τεράστια επιτεύγματα με τον ιστότοπο μέχρι στιγμής για να είμαι ειλικρινής. Είχα μια πολύ αρνητική εμπειρία, όταν δημοσίευσα μια κριτική για μια από τις δεξαμενές εξόρυξης στο Bitcointalk, έπεσα στις 3 το πρωί στα σχόλια στον ιστότοπό μου με καθαρό δηλητήριο και μίσος που ξύπνησα τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Δεν το έχω ξαναδεί σε όλη μου τη σταδιοδρομία γραφής.

Αλλά εκτός από αυτό το περιστατικό, ήταν μια πολύ σπουδαία μαθησιακή εμπειρία και είμαι πολύ θετικός για το 2015 και θα κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω τους νεοεισερχόμενους να το καταλάβουν λίγο καλύτερα, με τον δικό μου τρόπο.

Ποια χαρακτηριστικά του ιστότοπού σας θεωρείτε επαναστατικά?

Δεν είμαι εμμονή με την τιμή ή την τεχνολογία. Το Bitcointalk είναι ένα μέρος του Διαδικτύου, και οι περισσότεροι νεοεισερχόμενοι φοβούνται πολύ προσπαθώντας να βρουν πληροφορίες εκεί, με πληροφορίες που διαδίδονται σε πολλές δημοσιεύσεις.

Βάζω το bitcoin μου εκεί που είναι το στόμα μου. Έχω επενδύσει σε υλικό και ηλεκτρικό ρεύμα και αντί να μαζεύω τα νομίσματά μου, τα επανεπενδύω σε εταιρείες που κάνουν πράγματα που νομίζω ότι είναι ωραία. Τεκμηριώνω τη διαδικασία, διακινδυνεύοντας το δικό μου bitcoin, για να ενημερώσω τους ανθρώπους αν είναι νόμιμο ή όχι.

Έχετε μια πρόβλεψη τιμής Bitcoin?

Ημι-οργανωμένο χάος. :)

Τέλος, για όσους δεν λαμβάνουν Bitcoin, έχετε προτάσεις; Και οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε?

Ξεκινήστε να κάνετε ερωτήσεις στο reddit ή στο bitcointalk. Είναι φιλικοί και οι άνθρωποι έχουν κάνει πολλές ερωτήσεις. Bitcoin ftw! :)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map