Το Bitcoinpaygate ανοίγει τον δρόμο για την προώθηση του Bitcoin στους καταναλωτές

Bitcoinpaygate

Υπάρχει ακόμη ανάγκη για τις βιομηχανίες να κάνουν ένα βήμα μπροστά προκειμένου να επιταχύνουν την υιοθέτηση του Bitcoin παρά την ανάπτυξη του Ανταλλαγή Bitcoin αγορές και Πορτοφόλι Bitcoin πάροχοι υπηρεσιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Bitcoinpaygate Christian Kirk Zøllner πιστεύει ότι περισσότερες εταιρείες θα πρέπει να αρχίσουν να παρέχουν στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Η ομάδα του οραματίστηκε μια πύλη πληρωμών για να «διευκολύνει την ταχύτερη υιοθέτηση και να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα στον πυρήνα του Bitcoin για τους τελικούς πελάτες» και αυτό ακριβώς είναι το Bitcoinpaygate σήμερα.

Πώς θα περιγράφατε τη σχέση μεταξύ της επιχείρησής σας και της Bitcoin?

Είμαστε πρώτα απ ‘όλα μια πύλη πληρωμής. Η σχέση μας με τα κρυπτονομίσματα είναι ότι αποφασίσαμε να το μεταφέρουμε στη μαζική αγορά και να το επιτρέψουμε να υιοθετηθεί από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και τελικά να προσεγγίσουμε ανθρώπους “στο δρόμο”.

Ποιος είναι ο κύριος σκοπός ή ο ρόλος της επιχείρησής σας στο οικοσύστημα Bitcoin?

Ως πύλη πληρωμών ο ρόλος μας είναι να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την υιοθέτηση εμπόρου. Εάν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και δίνουμε στους καταναλωτές την επιλογή να επιλέξουν το Bitcoin ως τον τρόπο πληρωμής τους, δεν θα υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για τη μη χρήση του ως πληρωμής.

Πώς θα περιγράφατε την οικονομία του Bitcoin σήμερα?

Η υιοθέτηση είναι πολύ αργή, διότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερες εταιρείες όπως η δική μας για να διευκολύνουμε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν το Bitcoin στις καθημερινές συναλλαγές τους με πληρωμές. Βλέπουμε τη βιομηχανία Bitcoin να αναπτύσσεται, αλλά αργά, λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για να την υιοθετήσουν πλήρως. Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα βιομηχανίας και όχι πρόβλημα καταναλωτή. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε απλούστερο για τους απλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Bitcoin ως δίκτυο συναλλαγών backend.

Με ποιους τρόπους επηρεάζει θετικά το Bitcoinpaygate στην παγκόσμια προώθηση και υιοθέτηση του Bitcoin?

Μπορείτε να πείτε ότι είμαστε η άμεση σύνδεση με το οικοσύστημα Bitcoin για κάθε φορά που εγγράφουμε έναν νέο έμπορο.

Αναφέρατε ότι η υιοθέτηση είναι αργή. Πώς βλέπετε το Bitcoin τα επόμενα πέντε χρόνια και έχετε μια πρόβλεψη τιμής Bitcoin?

Εάν οι μεγάλες πολιτικές τάσεις δεν δώσουν στο Bitcoin έναν λόγο για να αναπτυχθεί, πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά αλλά αργά όπως συμβαίνει τώρα. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι σημαντικά γεγονότα για να αλλάξουν απότομα τα πράγματα.

Δεν είμαστε πολύ εταιρεία κερδοσκοπίας τιμών. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι η υιοθέτηση τείνει να αυξάνεται με την τιμή, επομένως χαιρετίζουμε πάντα την αύξηση της τιμής.

Απόσπασμα BitcoinpaygateΩς βασικός παίκτης στις αγορές Bitcoin, ποια ήταν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ή οι καλύτερες στιγμές που είχατε κατά τη λειτουργία της επιχείρησής σας?


Η επιχείρηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, κυρίως λόγω του ότι ασχολούμαστε με άγνωστη περιοχή. Μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες μάλλον ενδιαφέρουσες συνομιλίες με ανθρώπους και να εμβαθύνουμε στις δυνατότητες μιας τεχνολογίας που είναι πρωτοποριακή με τρόπους που δεν φανταζόμασταν μόλις πριν από 5 χρόνια.

Τι θα λέγατε για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε?

Το τεχνολογικό εμπόδιο για την κατανόηση του Bitcoin ή την κατανόηση του λόγου για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται αντί για πιστωτική κάρτα εμποδίζει την υιοθέτηση. Οι άνθρωποι φροντίζουν να πληρώνουν τα προϊόντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δεν χρειάζεται να μάθουν για το SHA256 πριν το πράξουν. Αυτό μας οδηγεί πίσω στο να είμαστε πρόβλημα βιομηχανίας και όχι πρόβλημα καταναλωτή. Μόλις μπορέσουμε να δώσουμε στον καταναλωτή τα ίδια εργαλεία και να βελτιώσουμε αυτά τα εργαλεία για την πληρωμή, και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε το Bitcoin ως τον υποκείμενο μηχανισμό θα έχουμε πράγματι μετακινήσει το εμπόδιο.

Τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες Bitcoin από το Bitcoinpaygate; Υπάρχουν σχέδια για επέκταση σύντομα?

Τον επόμενο χρόνο, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τίποτα, αλλά να βελτιώσουμε την υποδομή μας και να συνεχίσουμε να εγγράφουμε νέους εμπόρους. Προς το παρόν, βελτιώνουμε το λογισμικό μας προσθέτοντας πιο φιλική προς τον πελάτη εφαρμογή για τους πελάτες μας, ενώ εγγραφούμε επίσης νέοι έμποροι όλη την ώρα.

Τι συμβουλές μπορείτε να δώσετε σε χιλιάδες λάτρεις του Bitcoin, ειδικά σε νέους υιοθετημένους, καθώς και επιχειρηματίες?

Περάστε το Bitcoin που έχετε. Μην ορδείς. Κανένας έμπορος δεν θα εγγραφεί ποτέ στο Bitcoin ως μηχανισμός πληρωμής εάν κανείς δεν ξοδεύει πραγματικά τα Bitcoin του. Οι εταιρείες θέλουν έσοδα και εάν το Bitcoin προορίζεται μόνο για κερδοσκόπους, τότε θα σταματήσει και ποτέ δεν θα προκαλέσει μαζική υιοθέτηση.

Πριν κλείσουμε, μπορείτε να μοιραστείτε οποιεσδήποτε απόψεις σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια Bitcoin?

Τζόγος Bitcoin είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που υιοθετούν ταχύτερα το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, Christian. Το εκτιμώ πολύ!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map