Το στοιχείο με την καλύτερη απόδοση του Bitcoin Still 2019 παρά την πρόσφατη διαφάνεια

Για τους επενδυτές bitcoin, το 2019 ήταν κάτι το έτος του rollercoaster. Μετά την ανάκτηση κάποιου από το έδαφος που χάθηκε τον κρυπτο-χειμώνα του 2018, οι τελευταίοι τρεις μήνες είδαν την κορυφαία κρυπτογράφηση του κόσμου να πέφτει πίσω σε φόβους για υπερβολή.

Με τους τελευταίους μήνες του έτους να πλησιάζουν, πολλοί επενδυτές bitcoin ελπίζουν να επιστρέψουν τα πρόσφατα ράλι των τελευταίων ετών.

Παρά τις προκλήσεις, το bitcoin εξακολουθεί να στέκεται πάνω από τους υπόλοιπους. Είναι το καλύτερο ενεργητικό του 2019.

Bitcoin Αύξηση κατά 114% Από τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με την Goldman Sachs, η κατηγορία ενεργητικών με την καλύτερη απόδοση του 2019 ήταν οι μετοχές τεχνολογίας των ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 31%. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις αποδόσεις που δημοσίευσε το bitcoin (αγνοείται από τους Goldman Sachs στους υπολογισμούς τους), αυτή είναι μικρή μπύρα.

Την ίδια περίοδο, ο χρυσός αυξήθηκε κατά 17%. Εν τω μεταξύ, το S&Το P 500 επέστρεψε 21%. Όσοι αναζητούν ένα ασφαλές καταφύγιο στα αμερικανικά κρατικά ομόλογα είχαν ακόμη λιγότερα να γιορτάσουν, με απόδοση 1,6%.

Κατά την ίδια περίοδο, το Bitcoin αυξήθηκε κατά 114%. Ένας επενδυτής που υποστήριξε το bitcoin την 1η Ιανουαρίου θα είχε διπλασιάσει τα χρήματά του και έπειτα μερικά. Αυτό συμβαίνει παρά τις κυματισμοί που χαρτογραφούν τις καθημερινές συναλλαγές από εβδομάδα σε εβδομάδα σε αγορές bitcoin.

Το Bitcoin ολοκλήρωσε το τρίτο τρίμηνο με αξιοσέβαστο 8,303 $. Αυτό πέφτει από τα υψηλά του Ιουνίου, όπου το κρυπτογράφηση έφτασε τα 12,902 $. Την 1η Ιανουαρίου 2019, ήταν 3.801 $.

Και οι αναλυτές δεν αναμένουν ότι η ανάπτυξη θα επιβραδυνθεί σύντομα. Σύμφωνα με τον Brad Keoun στο CoinDesk, τα σημάδια δείχνουν προς ένα ανανεωμένο ράλι έως το τέλος του έτους. Αυτό θα μπορούσε να πάρει BTC πέρα ​​από τα υψηλά του Ιουνίου.

«Οι τιμές του Bitcoin έχουν υπερδιπλασιαστεί το 2019, ξεπερνώντας κατά πολύ την απόδοση 31 τοις εκατό για τις αμερικανικές τεχνολογικές μετοχές, την οποία η Goldman Sachs θεωρεί την κατηγορία ενεργητικών με την καλύτερη απόδοση από έτος σε έτος. Οι αποδόσεις μεγάλου μεγέθους θα μπορούσαν να προσελκύσουν ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών στις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές που υποφέρουν από απόδοση. Τα στελέχη της εταιρείας δεδομένων Messari αναφέρουν ότι οι τιμές bitcoin, που σήμερα είναι περίπου 8.200 $, θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα νέο υψηλό τους υπόλοιπους μήνες του έτους, ξεπερνώντας τα επίπεδα των 12,902 δολαρίων που επιτεύχθηκαν τον Ιούνιο. “

Ωστόσο, για πάρα πολλούς επενδυτές, ιδίως σε θεσμικό επίπεδο, το bitcoin παραμένει μια άθικτη πρόταση. Τουλάχιστον για τώρα.

Οι θεσμικοί επενδυτές αρχίζουν να θερμαίνονται στο Bitcoin

Ιδρύματα όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan έχουν ήδη δημοσιοποιήσει τα συναισθήματά τους για το bitcoin. Υπήρξαν επικρίσεις υψηλού προφίλ από κορυφαία στελέχη. Αλλά ως bitcoin και κρυπτονόμισμα γίνεται ολοένα και πιο καθιερωμένη μέρα με τη μέρα, αυτές οι απόψεις φαίνονται όλο και πιο ξεπερασμένες και δεν έχουν ενημερωθεί.

Το Bitcoin υπάρχει μόνο από το 2009. Αυτό είναι ένα ριπή οφθαλμού, όσον αφορά τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ειδικά όταν εμπλέκονται ρυθμιζόμενοι επενδυτές, λαμβάνοντας υπόψη το τι τους φαίνεται σαν κερδοσκοπικό περιουσιακό στοιχείο με βασικές αρχές που δεν καταλαβαίνουν εξακολουθεί να αισθάνεται επικίνδυνο.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η διάθεση αλλάζει. Τα ιδρύματα όλων των γενεαλογικών ομάδων θερμαίνονται στο crypto ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.


Ο Keld van Schreven, διευθυντής της εταιρείας επενδύσεων κρυπτογράφησης KR1, δήλωσε ότι οι θεσμικοί επενδυτές αρχίζουν να νιώθουν πιο άνετα με επενδύσεις σε bitcoin.

«Το Bitcoin είναι εδώ και πολύ καιρό, όπου οι άνθρωποι είναι πιο εξοικειωμένοι με αυτό. Ναι, ταλαντεύεται άγρια, αλλά μπορεί να γνωρίζουν άλλους ανθρώπους που έχουν bitcoin και να λένε στον εαυτό τους: «Γεια, τα πήγαν πολύ καλά φέτος.» Είναι πάντα ο φόβος να χάσουν. »

Φαίνεται πιθανό ότι το 2020 θα καλωσορίσει όλο και περισσότερους θεσμικούς επενδυτές στο bitcoin. Για πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αναλυτή Messari, είναι ο ρόλος του bitcoin ως ψηφιακού καταστήματος αξίας που θα είναι καθοριστικός καθώς η αγορά συνεχίζει να ωριμάζει.

Για τους απλούς επενδυτές, αυτά είναι καλά νέα. Η αύξηση της θεσμικής ζήτησης θα συνεχίσει αύξηση των τιμών bitcoin μακροπρόθεσμα. Και με την προμήθεια σταθερή στα 21 εκατομμύρια BTC, θα έρθει μια μέρα στο όχι πολύ μακρινό μέλλον όπου δεν έχει απομείνει νέο bitcoin στο δικό μου, πράγμα που σημαίνει αγορά bitcoin θα είναι δύσκολο..

Τι σημαίνει αυτό για επενδυτές και κερδοσκόπους Bitcoin?

Λαμβάνοντας υπόψη τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής συναλλαγής bitcoin, το ίδιο το bitcoin παραμένει μια ελκυστική προοπτική, ιδιαίτερα για μεμονωμένους επενδυτές.

Δεν χρειάζεται να είστε τράπεζα αποφυγής κινδύνου ή συνταξιοδοτικό ταμείο για να κερδίσετε από το bitcoin. Ενώ υπάρχουν αναμφισβήτητοι κίνδυνοι επενδύσεων σε αυτό που, σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, μια ευμετάβλητη αγορά, υπάρχει ακόμη περιθώριο για ανάπτυξη του bitcoin τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Αν ψάχνετε για ένα punt, το bitcoin έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης. Μόλις το 2017, θα μπορούσατε να αγοράσετε 1 BTC για 806 $, περίπου το 10% της αξίας του σήμερα.

Με περιθώρια για ένα ράλι κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 και οι αγορές που συνεχίζουν να ωριμάζουν καθώς οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται αργά στην ιδέα της υποστήριξης του bitcoin, υπάρχουν σαφή επιχειρήματα για να συμμετάσχουν νωρίτερα παρά αργότερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map