Το Bitcoin Movement βοηθά την ανάπτυξη Cryptocoin στις ΗΠΑ

Παρά τη στέγαση ενός μεγάλου πληθυσμού χρηστών Bitcoin, οι ΗΠΑ παραμένουν φαινομενικά σταθερές στην ιδέα τους να αρνούνται την ανάπτυξη του Bitcoin στην περιοχή. Αυτό, δυστυχώς, είναι εμφανές μέσω της συνεπούς απεικόνισης των κρυπτογράφησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης ως «σκιερό» στοιχείο στην κοινωνία.

Για παράδειγμα, το Bitcoin έγινε γνωστό θέμα μεταξύ των μέσων καταναλωτών στη χώρα αφού συνδέεται συνεχώς με αποθαρρυντικές ειδήσεις όπως η δοκιμή Silk Road και το Mt. Σκάνδαλο Gox.

Εκτός από την παρουσία σποραδικής αρνητικής δημοσιότητας, η ανάπτυξη του Bitcoin εμποδίζεται επίσης από τις αρχές των ΗΠΑ.

Μετά το θάνατο του BitLicense της Νέας Υόρκης, ένα μεγάλο ποσοστό εταιρειών και νεοσύστατων επιχειρήσεων που λειτουργούν με Bitcoin, διέκοψαν τις δραστηριότητές τους και μετεγκατέστησαν τα γραφεία τους για καλό, γεγονός που αντικατοπτρίζει το ρόλο που διαδραματίζει Το BitLicense στην επιτυχία της αγοράς για εκκινήσεις Bitcoin.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους επιβλαβείς παράγοντες, η πιθανότητα μάχης του Bitcoin για αποδοχή στις ΗΠΑ φαίνεται να κρέμεται από ένα νήμα, ειδικά εάν η αγορά Bitcoin στη Νέα Υόρκη θα χρησιμεύσει ως βάση. Αυτό το cryptocurrency σίγουρα δεν θα ευδοκιμήσει εάν το έδαφος του συνεχίζει να το πλημμυρίζει με κρίσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψη.

Αγορά Bitcoin στις ΗΠΑ

Ευτυχώς, οι επιχειρήσεις που είναι αφιερωμένες στο Bitcoin όπως το Genesis Mining κάνουν τώρα τις αντίστοιχες προσπάθειές τους για να σώσουν το Bitcoin από το να βυθιστεί βαθύτερα στην βαθιά άβυσσο. Η εταιρεία cloud hashing διατύπωσε μια εκκεντρική και πιασάρικη Κίνηση ευαισθητοποίησης Bitcoin αυτό θα άλλαζε ίσως την αρνητική φήμη του Bitcoin μεταξύ των συμβατικών θεατών.

Hashtag για αιτία

Για να κάνει την υπεράσπιση της επιτυχίας, το Genesis Mining έχει ενσωματώσει ένα πολύ γνωστό σύμβολο στην καμπάνια του για να προσελκύσει την προσοχή της ορθόδοξης αγοράς.

Με την ετικέτα “#ExploreBitcoin”, η εταιρεία εξόρυξης σύννεφων έχει διαδώσει πολλές αφίσες, πινακίδες και πινακίδες που εμφανίζουν διάφορες πληροφορίες, σημεία πώλησης και πλεονεκτήματα από τη χρήση Bitcoin.

Ένα παράδειγμα του οποίου πωλεί την ικανότητα του Bitcoin να πραγματοποιεί μεταφορά χρημάτων:

#ExploreBitcoin

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Στείλτε χρήματα δωρεάν με Bitcoin. Οποτεδήποτε οπουδήποτε

 Σύμφωνα με τον CEO της Genesis Mining, Marco Streng, αυτό το κίνημα δεν είναι προς όφελος της εταιρείας του, αλλά για τον εμπλουτισμό της κατάστασης του Bitcoin που βρίσκεται στη συνείδηση ​​του mainstream.


Πρότεινε επίσης ότι, αντί να ανατρέψει τις δυσμενείς κριτικές που δόθηκαν στο Bitcoin, το κρυπτογράφηση πρέπει να μοιραστεί την προσπάθεια να ωθήσει το Bitcoin σε μεγαλύτερα ύψη:

«Γνωρίζουμε ότι η έξοδος και η πραγματοποίηση αυτής της καμπάνιας θα προκαλέσει κριτικές από την κοινότητα και αυτό είναι εντάξει. Θα το πάρουμε. Αλλά αντί να ξοδεύετε το χρόνο σας μιλώντας για εμάς, γιατί να μην καταβάλλετε αυτές τις προσπάθειες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Bitcoin; Η κοινότητα αγωνίζεται και επικρίνει συνεχώς ο ένας τον άλλο Γιατί να μην βάλουμε όλη αυτή την ενέργεια για να βοηθήσουμε να προωθήσουμε το Bitcoin; “

Το κίνημα #ExploreBitcoin θα μοιραστεί μέσω διαφόρων αστικών ρυθμίσεων και θα παραμείνει ενεργό τους επόμενους μήνες. Εάν αυτή η καμπάνια γίνει επιτυχής, είναι πιθανό το Bitcoin να κερδίσει περισσότερο έδαφος στο έδαφος των ΗΠΑ.

Υιοθέτηση Bitcoin

Οι κινήσεις του Bitcoin επηρεάζουν την ανάπτυξη τμημάτων του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των τζόγου Bitcoin

Οι πρωταρχικοί δικαιούχοι των εκστρατειών ευαισθητοποίησης Bitcoin όπως το #ExploreBitcoin θα δώσουν μια ηθική ώθηση σε όλα τα τμήματα του οικοσυστήματος Bitcoin, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών Bitcoin.

Παρόλο που οι ΗΠΑ διαθέτουν ένα αυστηρό πρωτόκολλο όσον αφορά τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, τα τυχερά παιχνίδια Bitcoin ενδέχεται να εξακολουθούν να ευδοκιμούν εάν οι καταναλωτές Bitcoin γνωρίζουν πλήρως τα σχέδια του κρυπτονομίσματος. Σε τελική ανάλυση, εάν το Bitcoin λειτουργεί ελεύθερα στη χώρα, Καζίνο Bitcoin και οι ιστότοποι στοιχημάτων σίγουρα θα επωφεληθούν από αυτήν τη ροή.

Εάν αυτό είναι βέβαιο ότι θα συμβεί, οι καταναλωτές Bitcoin που εδρεύουν στις ΗΠΑ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν υπεύθυνα την κρυπτογράφηση τους, η οποία τελικά θα πλημμυρίσει το Bitcoin με θετικές σημειώσεις που θα αλλάξουν τις απόψεις των αρχών της χώρας.

Ωστόσο, κάθε καμπάνια αρέσει Ευαισθητοποίηση Bitcoin μέσω αθλημάτων και άλλες δραστηριότητες τζόγου είναι μεγάλη βοήθεια σε κάθε κρυπτογράφηση, μπορεί να είναι Bitcoin ή altcoin. Εάν η κοινωνία συναινέσει ανοιχτά σε αυτήν την καινοτομία, αυτές οι αρνητικές παραδοχές θα ξεχαστούν για πολύ.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος διασκεδαστικός και αναζωογονητικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη χρήση του Bitcoin και τις δυνατότητές του στην κύρια αγορά είναι μέσω CoinFestUK 2016.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map