Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Γιατί το Bitcoin Cash είναι σε άνοδο

Από τότε που βρήκε το κατώτατο σημείο του Δεκεμβρίου, Bitcoin Cash είναι πάνω από 110%. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιτυχία του, ο ίδιος ο Bitcoin Jesus, ο Roger Ver, έκανε μια συνέντευξη στο Forbes.com. Στη συνέντευξη, προβλέπει ότι το Bitcoin Cash τελικά θα ξεπεράσει το Bitcoin όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Ας εξερευνήσουμε λίγο περισσότερα για το Bitcoin Cash, γιατί ανεβαίνει στην κορυφή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έργο.

Bitcoin Cash στα κορυφαία 5

Τη στιγμή αυτής της συγγραφής, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς Bitcoin Cash ανέρχεται σε περίπου 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Είναι πλέον το τέταρτο πιο βιώσιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Με πάνω από 18,2 εκατομμύρια κέρματα BCH σε κυκλοφορία αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει ότι η αξία κάθε νομίσματος είναι σχεδόν 400 $ USD Τον τελευταίο καιρό, το Bitcoin Cash ανέβηκε με το Bitcoin SV. Και τα δύο έργα αντιπροσωπεύουν ένα πιρούνι (γνωστή και ως παραλλαγή) του αρχικού κώδικα Bitcoin. Οι υποστηρικτές του τελευταίου έργου λένε ότι το BSV λειτουργεί σε ένα επίπεδο που είναι πιο κοντά στην αρχική αποστολή και το όραμα του δημιουργού του Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο BTCGG, ο Calvin Ayre, ο ιδρυτής του ιστότοπου τζόγου Bodog.com, είναι οπαδός του Bitcoin SV ως το πραγματικό Bitcoin που πρέπει να κυβερνήσει τον κόσμο. Ωστόσο, ο Roger Ver (Διευθύνων Σύμβουλος του Bitcoin.com) λέει ότι το Bitcoin Cash πρόκειται να κυριαρχήσει πάνω από όλα.

Ο λόγος Ο Roger Ver πιστεύει στο BCH

Όταν ρωτήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Forbes πώς το Bitcoin Cash εξυπηρετεί τον κόσμο, λέει ο Ver Το Bitcoin Cash επιτρέπει σε άτομα να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα σε οποιοδήποτε ποσό, οπουδήποτε και σχεδόν δωρεάν. Δεν απαιτείται κυβερνητικός έλεγχος ή άδεια. Συνήθιζε να λέει το ίδιο για το Bitcoin με έναν από τους πρώτους υιοθέτες του έργου, αλλά πιστεύει ότι το Bitcoin δεν είναι πλέον βασιλιάς.

Η στάση του Βερ βασίζεται εν μέρει στο γεγονός ότι έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά στο Bitcoin Cash. Φυσικά θέλει να πετύχει το έργο. Στο τέλος της ημέρας είναι ένας επιχειρηματικός καπιταλιστής που θέλει να κερδίσει χρήματα. Αλλά υπάρχει ένας άλλος λόγος που ο Ver πιστεύει στο Bitcoin Cash over Bitcoin και σε όλα τα άλλα altcoins. Είναι ότι το blockchain BCH μπορεί να διευκολύνει φθηνότερες συναλλαγές σε μεγαλύτερο όγκο από το δίκτυο Bitcoin. Ο Ver πιστεύει ότι τελικά όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα έρθουν στο BCH συνειδητοποιώντας αυτό το γεγονός.

Άλλοι λόγοι Τα μετρητά Bitcoin αυξάνονται

Υπάρχουν τρεις άλλες σημαντικές εξελίξεις στον κόσμο του Bitcoin Cash που επηρεάζουν την τρέχουσα άνοδο της τιμής. Η μία είναι μια σημαντική συμφωνία για την προεγκατάσταση του Bitcoin Cash Wallet του Bitcoin.com σε όλα τα τηλέφωνα HTC. Η δεύτερη μεγάλη εξέλιξη είναι το γεγονός ότι το Bitcoin Cash είναι το μόνο δίκτυο που μπορεί εύκολα να πληρώσει μερίσματα επένδυσης σε επενδυτές στο blockchain ανώνυμα. Το αρχικό δίκτυο Bitcoin δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτή η εξέλιξη είναι μακροπρόθεσμη διότι καλωσορίζει τις θεσμικές επενδύσεις.

Ενώ και οι δύο αυτές αποκαλύψεις είναι θετικές, υπάρχει στην πραγματικότητα μια δυνητικά αρνητική εξέλιξη που θα μπορούσε πραγματικά να αυξήσει την τιμή των κερμάτων Bitcoin Cash βραχυπρόθεσμα.

Ο φόρος Bitcoin Mining Mining

Μια ομάδα αξιοσέβαστων προγραμματιστών προτείνει την επιβολή φόρου 6% στα κέρδη εξόρυξης Bitcoin Cash ως τρόπος δημιουργίας βασικού εισοδήματος για προγραμματιστές. Το πρόβλημα με αυτό, όπως επισημαίνουν ο Ver και άλλοι αντίπαλοι, είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη δομή ή σειρά πολιτικών για τον τρόπο συλλογής ή διανομής αυτών των κεφαλαίων. Το πρωτότυπο έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς τον προτεινόμενο φόρο συνιστά τη χρήση μιας κινεζικής φιλοσοφίας παλιού σχολείου γνωστή ως θεωρία μη συζήτησης που παρουσιάστηκε αρχικά από ένα γνωστό κομμουνιστικό κόμμα Deng Xiao Ping. ο Η φιλοσοφία υποστηρίζει ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν οι άνθρωποι στη συζήτηση, όσο λιγότερο χρόνο πρέπει να κάνουν τα πράγματα. Η όλη ιδέα είναι να προωθήσουμε τα πράγματα και να μην προσφέρουν καμία ευκαιρία για συζήτηση.

Πολλοί τρομοκράτες τρομοκράτες αντιτίθενται στη φιλοσοφία λέγοντας ότι μια κομμουνιστική προσέγγιση αμαυρώνει το νόημα της τοποθέτησης νομισμάτων στο blockchain. Να δώσει στους ανθρώπους ελευθερία.

Γιατί λοιπόν μια τέτοια διαμάχη να ωθήσει πραγματικά την τιμή του Bitcoin Cash; Επειδή μια ψηφοφορία επί του θέματος θα διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου και ομάδες που δεν τους αρέσει η ιδέα ενός φόρου εξόρυξης στο δίκτυο Bitcoin Cash απειλούν να δημιουργήσουν ένα ακόμη πιρούνι του κώδικα Bitcoin. Εάν συμβεί ένα πιρούνι, οι κάτοχοι BCH θα μπορούσαν να κρατήσουν τα νομίσματά τους και να διεκδικήσουν τα νομίσματα οτιδήποτε γεννήθηκε πρόσφατα. Εν ολίγοις, οι επενδυτές θα κέρδιζαν δύο φορές.

Το Bitcoin Cash θα ξεπεράσει την αξία του Bitcoin κάποια μέρα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αλλά πολλοί επενδυτές στοιχηματίζουν τον Roger Ver και άλλοι ευαγγελιστές της BCH θα το ανεβάσουν στην κορυφή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me