Φύλαξη Bitcoin: Συγκριτικά κορυφαία πορτοφόλια Bitcoin

Ένα από τα βασικά κομμάτια λογισμικού κατά την αντιμετώπιση του Bitcoin είναι η εφαρμογή πορτοφολιού. Ο Satoshi Nakamato κυκλοφόρησε μια βασική εφαρμογή πορτοφολιού Bitcoin μαζί με το αρχικό πρωτόκολλο Bitcoin. Ωστόσο, η εφαρμογή παρουσίασε μόνο τις πιο βασικές επιλογές.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρωτόκολλο Bitcoin ανοιχτού κώδικα, οι άνθρωποι γρήγορα συνεργάστηκαν με τη δική τους έκδοση ενισχυμένων πορτοφολιών, παρέχοντας πρόσθετα χαρακτηριστικά. Από το 2009, έχουν εμφανιστεί εκατοντάδες εφαρμογές πορτοφολιών για να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Ωστόσο, δεν κατασκευάζονται όλα εξίσου.

Για χρήστες Bitcoin που θέλουν να προστατεύσουν το απόθεμά τους, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καλό πορτοφόλι. Διαφορετικά πορτοφόλια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι απαραίτητη η επιλογή του κατάλληλου για να ταιριάζει στις ανάγκες ενός χρήστη. Για παράδειγμα, ένας παίκτης Bitcoin θα χρειαζόταν κάτι διαφορετικό από έναν σοβαρό επενδυτή. Ακολουθεί μια γρήγορη σύγκριση στα πέντε κορυφαία πορτοφόλια της αγοράς για να βοηθήσει τους χρήστες Bitcoin να κάνουν την επιλογή τους.

Coinbase και Blockchain.info

Κύκλος

Το Circle είναι ένα ενδιαφέρον πορτοφόλι που κατάφερε πρόσφατα να χτυπήσει τις ειδήσεις. Η Apple ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να ενσωματωθεί Μεταβείτε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τη νέα έκδοση του iOS. Αυτό συμφωνεί με τους δηλωμένους στόχους του πορτοφολιού: να διαδώσουμε το Bitcoin στις μάζες.

Με έδρα την Αμερική, η Circle λειτουργεί τώρα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα. Έχει κάνει σημαντικά βήματα για να γίνει πιο προσβάσιμο με καινοτομίες όπως πληρωμές επαφών NFC και μεταφορές από πιστωτικές κάρτες και τράπεζες. Η ασφάλεια του Πορτοφολιού εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα παρά αυτήν την προσβασιμότητα, μαζί με την ανωνυμία. Ο όγκος των συναλλαγών μέσω του Circle προβλέπεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το τέλος του έτους.

Νομισματική βάση

Ξεκίνησε το 2012 στο Σαν Φρανσίσκο, η Coinbase κατάφερε να συγκεντρώσει εκπληκτική δημοτικότητα παρά τις ελλείψεις της. Ο κύριος οδηγός αυτού είναι το γεγονός ότι είναι πολύ βολικό. Με μια εφαρμογή για κινητά και λειτουργίες σε 29 ευρωπαϊκές χώρες, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Σιγκαπούρη, οι χρήστες μπορούν να κάνουν γρήγορες συναλλαγές οπουδήποτε.

Επιπλέον, επιτρέπει την αγορά χρεωστικών καρτών bitcoin. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και ο κρύος χώρος αποθήκευσης διασφαλίζουν την ασφάλεια του λογαριασμού. Το πρόβλημα είναι ότι το πορτοφόλι ζητά προσωπικά στοιχεία και έχει υψηλά τέλη συναλλαγής σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια.

Blockchain.info

Το Blockchain.info είναι πιο γνωστό ως ιστότοπος μετάβασης για τη λήψη των πιο πρόσφατων στατιστικών στοιχείων για το Bitcoin, είτε πρόκειται για τιμές είτε για όγκο συναλλαγών. Η παγκόσμια κάλυψη του πορτοφολιού της, ωστόσο, είναι αυτό που προσελκύει τους ανθρώπους σε αυτό. Ως χώρος αποθήκευσης για bitcoin, η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Ωστόσο, λείπει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό.

Πολλά πορτοφόλια σήμερα επιτρέπουν στους ανθρώπους να αγοράζουν bitcoin και να τα προσθέτουν απευθείας στα πορτοφόλια τους. Το Blockchain.info απαιτεί από τους χρήστες να αγοράζουν αλλού και να στέλνουν τα bitcoin στο πορτοφόλι, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία. Είναι εύκολο στη χρήση, ωστόσο, και είναι απλό στη ρύθμιση, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό για αρχάριους.

Circle, Mycelium και Xapo

Ξάπο


Ένα άλλο πορτοφόλι με παγκόσμια πρόσβαση, το Xapo είναι ένα πορτοφόλι με έδρα την Ελβετία που προσφέρει επίσης χρεωστικές κάρτες ψυχρής αποθήκευσης και κρυπτογράφησης. Το πορτοφόλι στοχεύει στη μέγιστη ασφάλεια, με γρήγορες συναλλαγές και χαμηλές χρεώσεις που προστίθενται ως προνόμια.

Ωστόσο, αν και οι συναλλαγές είναι γρήγορες, απουσιάζουν οι ενημερώσεις άμεσου υπολοίπου. Η αργή επαλήθευση SMS και η κακή τεχνική υποστήριξη είναι άλλα μαύρα σημάδια. Το πορτοφόλι διαθέτει εφαρμογή για κινητά και οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πορτοφόλια τους με τη δική τους προσωπική κάρτα. Η Xapo, ωστόσο, έχει γίνει σημαντική στον κόσμο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών ξεκινώντας πέρυσι με τη δική της συνεργασία με την CEVO και τη Leet.

Μυκήλιο

Η εταιρεία πίσω από το Mycelium υπάρχει από το 2008 και ήταν εκεί στο ισόγειο της έκρηξης του Bitcoin. Κατάφερε να βρει τη θέση της, αλλά η εταιρεία ξαφνικά πήγε για επιθετική καινοτομία νωρίτερα αυτό το έτος.

Αυτό ξεκίνησε με μια νέα εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά με ενημερωμένα προϊόντα και λειτουργίες που διευκολύνουν τη διαχείριση των bitcoin, όπως η δημιουργία κλειδιών χαρτιού και η ευκολότερη αγορά Bitcoin. Η ασφάλεια είναι το επίκεντρο του πορτοφολιού με αντίγραφα ασφαλείας των λογαριασμών, ώστε να μπορούν να αποκατασταθούν μετά από κλοπή. Απαιτείται κωδικός πρόσβασης που βασίζεται σε 12 λέξεις seed ώστε ο χρήστης να κάνει την αποκατάσταση.

Με αυτές τις επιλογές διαθέσιμες, οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν ένα πορτοφόλι που θα πρέπει να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ορισμένα πορτοφόλια χρησιμοποιούνται καλύτερα για καθημερινές συναλλαγές, ενώ άλλα προορίζονται για μακροπρόθεσμη αποθήκευση χρημάτων. Τα πορτοφόλια Ιστού που προσφέρουν ευκολία για μικρές συναλλαγές Bitcoin είναι τέλεια στο τζόγο Bitcoin. Ωστόσο, η εύρεση του σωστού για κάθε τύπο χρήστη ή παίκτη εξαρτάται από τους παράγοντες πορτοφολιού που δίνουν προτεραιότητα περισσότερο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map