Είναι το κόστος δολαρίου κατά μέσο όρο το Bitcoin ένα αξιόλογο στοίχημα;

Όποιος επενδύει χρήματα, ανεξάρτητα από το αν η επένδυση είναι αμοιβαίο κεφάλαιο, μετοχή ή κρυπτογράφηση, θα σας πει ότι η επένδυση συνεπάγεται ένα ορισμένο ποσό κινδύνου και ανταμοιβής. Μπορεί να είναι εξίσου τυχερό με το να στοιχηματίσετε σε τροχό ρουλέτας ή με ένα αθλητικό βιβλίο bitcoin.

Ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία τόσο στην επένδυση όσο και στον τζόγο είναι η διαχείριση του τραπεζικού λογαριασμού. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές και τρόποι για να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για τη διαχείριση του κινδύνου σχετίζεται με μια έννοια γνωστή ως μέσος όρος κόστους δολαρίου.

Τι είναι ο μέσος όρος κόστους δολαρίου?

Ο μέσος όρος κόστους του δολαρίου είναι ουσιαστικά η πρακτική του μέσου όρου ενός δυνητικού αγοραστικού ή επιθυμητού επιπέδου επένδυσης για μια περίοδο εβδομάδων ή μηνών αντί να επενδύει ένα ολόκληρο εφάπαξ ποσό ταυτόχρονα. Ο στόχος στην εξάσκηση του μέσου όρου του κόστους του δολαρίου είναι η μείωση των επιπτώσεων της μεταβλητότητας βραχυπρόθεσμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνονται οι επενδυτικοί στόχοι μακροπρόθεσμα και επενδύονται με τρόπο που εξασφαλίζει το επιθυμητό ποσό έκθεσης στην αγορά και, συνεπώς, το επιθυμητό επίπεδο κίνδυνος έναντι ανταμοιβής.

Τζόγος σε Bitcoin, Κίνδυνος αντιστάθμισης με μέσο όρο κόστους δολαρίου

Το PlanB είναι το όνομα χρήστη ενός χρήστη Twitter που είναι γνωστός ως ένας από τους φάλαινες / κορυφαίους συμβούλους επενδύσεων στο χώρο του Bitcoin. Το PlanB είναι επίσης γνωστό ως άτομο που δημιούργησε μια δημοφιλή υπόθεση σχετικά με τη μελλοντική τιμή του Bitcoin. Το μοντέλο τιμολόγησης σε ροή. Η υπόθεση stock-to-flow υποδηλώνει ότι η μείωση της νέας προσφοράς Bitcoin με την πάροδο του χρόνου, που επιταχύνεται από το συμβάν κατά το ήμισυ του Bitcoin που συμβαίνει περίπου κάθε τέσσερα χρόνια, θα προκαλεί συνεχώς την τιμή να αυξάνεται μακροπρόθεσμα.

Το PlanB σημειώνει ότι όποιος επένδυσε σε Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα σύστημα συρόμενης κλίμακας από το 2017 έως το τρέχον έτος θα είχε αποδόσεις έως 70% κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση ετήσια απόδοση σε ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο χρηματιστηρίου ή σε επενδύσεις σε ακίνητα είναι συνήθως περίπου 10%, η απόκτηση επτά φορές από την απόδοση μέσω του δολαρίου κατά μέσο όρο μια θέση στο Bitcoin είναι ένα τεράστιο κέρδος.

Το 70% Επιστροφή Bitcoin Gamble

Δείτε πώς λειτουργεί η στρατηγική: Ένας επενδυτής αγοράζει Bitcoin το 2017 καθώς η τιμή αυξάνεται, αυξάνοντας αργά την επένδυσή του. Καθώς η τιμή φτάνει στο αποκορύφωμά της στο τέλος του έτους, θα συνεχιστούν οι τακτικές αυξήσεις των επενδύσεων, αλλά τα ποσά θα μειωθούν καθώς η τιμή πέφτει (κάτι που σίγουρα θα έκανε ένας έξυπνος επενδυτής, δεδομένου του πόσο στενά υπήρχε το Bitcoin και το το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός έφτασε σε ένα γελοία υψηλό επίπεδο).

Η συνεχής επένδυση καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2018, μειώνοντας παράλληλα το μηνιαίο ποσό (ή όποια συχνότητα πληρωμής επιλέξατε και, στη συνέχεια, αυξάνοντας και πάλι την επένδυσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 θα είχε απόδοση 70% επί τρία χρόνια από τη συνολική κύρια επένδυσή σας.

Θα έχετε διαδώσει το στοίχημά σας για μια περίοδο τριών ετών και θα είχατε δει το bankroll σας να ανεβαίνει σημαντικά.

Μπορούν οι τζόγοι και οι επενδυτές Bitcoin να διατηρήσουν το κόστος του δολαρίου κατά μέσο όρο?

Όπως λένε στην επένδυση και στον τζόγο bitcoin: Η προηγούμενη ιστορία δεν υπαγορεύει απαραίτητα μελλοντικά αποτελέσματα. Το μεγάλο ερώτημα είναι λοιπόν, μπορούν όσοι σκέφτονται να κάνουν μεγάλο Bitcoin να χρησιμοποιήσουν μια στρατηγική μέσου όρου κόστους δολαρίου και να συνεχίσουν να είναι επιτυχείς?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να είναι μια ηχηρή ναι. Ενώ το Bitcoin είναι σχετικά νέο στη επενδυτική και τυχερή σκηνή σε σύγκριση με άλλες μορφές και των δύο δραστηριοτήτων, η έννοια του μέσου όρου του κόστους του δολαρίου ήταν πάντα μια δοκιμασμένη, δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος διαχείρισης κινδύνου έναντι ανταμοιβής.

Σκεφτείτε το λογικά, είναι καλύτερο να βυθίσετε το δάκτυλό σας στο νερό και να μπείτε αργά στο νερό καθώς συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν καρχαρίες που κολυμπούν γύρω σας; Ή είναι καλύτερα να πηδήξετε πρώτα και να αφήσετε τους καρχαρίες να σας δουν ζωντανούς?


Είναι σαφές ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι η διαχείριση του κινδύνου. Στην επένδυση και στον τζόγο, δεν έχει σημασία μόνο η επιλογή των νικητών. Διαρκεί αρκετά καιρό για να μάθει και να έχει απομείνει χρήματα για να συνεχίσει να επενδύει στο Bitcoin μόλις ξέρετε τι κάνετε. Αυτός είναι εν μέρει ο μέσος όρος του κόστους του δολαρίου λειτουργεί τόσο καλά.

Επενδύστε στο Bitcoin με την πάροδο του χρόνου. Διαχειριστείτε τη μεταβλητότητα και αποκομίστε τα οφέλη μακροπρόθεσμα αντί να διατηρήσετε μια βραχυπρόθεσμη εστίαση. Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map