Πώς να ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν ιστότοπο τζόγου Bitcoin

Οι ιστότοποι τζόγου Bitcoin εμφανίζονται αριστερά, δεξιά και κέντρο αυτές τις μέρες. Αλλά με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά σήμερα, παραμένει ένα ερώτημα: Πώς γνωρίζει κανείς ότι μπορεί να εμπιστευτεί έναν ιστότοπο τζόγου Bitcoin?

Αυτή η απάντηση μπορεί να προέλθει μόνο από τη δέουσα επιμέλεια κάποιου. Αυτή είναι η κοινή λογική. Αλλά κάποιος εξακολουθεί να βρέχει τα πόδια του στον χώρο κρυπτογράφησης που αποφασίζει να ασχοληθεί με την πραγματοποίηση μερικών στοιχημάτων με το νόμισμα επιλογής του μπορεί να μην ξέρει πώς να ελέγξει έναν ιστότοπο για νομιμότητα.

Ακολουθούν μερικές οδηγίες για το πώς να τα καταλάβετε.

Παραδοσιακοί ιστότοποι τζόγου Μεταβείτε στο Crypto

Υπάρχουν δύο είδη ιστότοπων τζόγου κρυπτογράφησης: ιστότοποι μόνο κρυπτογράφησης που εξυπηρετούν εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά την κρυπτογράφηση και δεν προσφέρουν καθόλου επιλογές παιχνιδιού fiat, και παραδοσιακά αθλητικά βιβλία όπως το Bodog και το 5Dimes που δέχονται στοιχήματα fiat εδώ και δεκαετίες και έχουν πρόσφατα μπήκε στον κόσμο του Bitcoin.

Η Bodog χορηγεί τακτικά μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και είναι ίσως η πιο γνωστή και αξιόπιστη μάρκα σε όλα τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες καθιερωμένες υπεράκτιες επιλογές τώρα δέχεται κρυπτογράφηση.

Μετάβαση σε ιστότοπους στοιχήματος μόνο σε Crypto: Ποιοι είναι ασφαλείς?

Το Cloudbet.com, το 1xBit.com και το Betcoin.ag είναι μόνο μερικοί από τους ιστότοπους στοιχημάτων μόνο με κρυπτογράφηση που αντιπροσωπεύουν την κρέμα της καλλιέργειας στο βαθμό που είναι οι πιο αξιόπιστες. Το Betcoin.ag έχει ισχυρή παρουσία στο πιο δημοφιλές φόρουμ Bitcoin του κόσμου, το Bitcointalk.org. Ο ιστότοπος έχει επιτύχει το Legendary status, που σημαίνει ότι αποτελεί μέρος του φόρουμ για πολύ καιρό και έχει δημιουργήσει μια γενική καλή φήμη στην κοινότητα.

Το 1xBit διαφημίζεται αυτήν τη στιγμή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είναι πολύ δαπανηρή προσπάθεια. Ο ιστότοπος μπορεί να το κάνει αυτό επειδή διαθέτει ισχυρή βάση χρηστών. Το 1xBit είναι μια ισχυρή μάρκα με μεγάλους προϋπολογισμούς. Είναι επανειλημμένα αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζει τους πελάτες με σεβασμό και τους παρέχει εξαιρετικές επιλογές παιχνιδιού.

Το CloudBet είναι επίσης μια ασφαλής επιλογή για χρήση. Δέχονται μόνο Bitcoin και Bitcoin Cash, αλλά οι αναλήψεις ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα.

Είναι ο ιστότοπος τζόγου Bitcoin προφανώς δίκαιος?

Προφανώς, οι ιστότοποι δίκαιου στοιχήματος διασφαλίζουν ότι οι παίκτες έχουν τις καλύτερες πιθανότητες νίκης, και το πιο σημαντικό, λαμβάνουν τη διαβεβαίωση ότι τίποτα δεν είναι νοθευμένο. Προφανώς τα δίκαια παιχνίδια χρησιμοποιούν αλγόριθμους SHA-2 για να διασφαλίσουν την απόλυτη δικαιοσύνη για όλους τους παίκτες. Το καλύτερο είναι ότι όλα τα αποτελέσματα ενός ζαριού ή οποιοδήποτε άλλο τυχαίο γεγονός δημοσιοποιούνται για να το δουν όλοι. Τα ονόματα χρήστη μεμονωμένων παικτών συνήθως καλύπτονται κατά το ήμισυ για να διασφαλιστεί το απόρρητο. Ωστόσο, όλοι οι παίκτες μπορούν να δουν πόσα κέρματα στοιχηματίστηκαν, ποιο ήταν το αποτέλεσμα του μεμονωμένου γεγονότος και αν το στοίχημα είχε ως αποτέλεσμα νίκη ή ήττα. Το Crypto-Games.net είναι ένας ιστότοπος τζόγου που προσφέρει ρουλέτα, ζάρια, BlackJack και άλλα παιχνίδια όπου εμφανίζεται το αποτέλεσμα κάθε εκδήλωσης. Κάνουν εξαιρετική δουλειά για να είναι προφανώς δίκαιοι.

Είναι οι πιθανότητες στοιχήματος παρόμοιες?

Είναι οι πιθανότητες νίκης σε αυτούς τους ιστότοπους οι ίδιες ή διαφορετικές; Εάν ναι, είναι πιθανώς ένας νόμιμος ανταγωνιστής στην αγορά. Κάθε ιστότοπος που προσφέρει άδικες αποδόσεις πιθανότατα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός για την επιχείρηση των παικτών για έναν λόγο. Οι αγορές για τις καλύτερες αποδόσεις είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στρατηγική όσον αφορά τα αθλητικά στοιχήματα. Οι κορυφαίοι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων Bitcoin προσφέρουν όλες παρόμοιες αποδόσεις.

Διαβάστε κριτικές για να μάθετε ποιος κατέχει ποιος ιστότοπος


Η ανάγνωση κριτικών σε ιστότοπους παιχνιδιών μόνο για Bitcoin και η εύρεση των εταιρειών που τις κατέχουν είναι τόσο απλή όσο η Googling. Οι ιστότοποι τζόγου προσφέρουν μεγάλες προμήθειες σε συνεργάτες που προωθούν την επωνυμία τους και οι συνεργάτες προωθούν τις καλύτερες προσφορές τους με κριτικές. Διαβάστε διαφορετικά, διαβάστε σχόλια πελατών, εγγραφείτε δωρεάν σε μερικούς διαφορετικούς ιστότοπους και ετοιμαστείτε λίγο. Επίσης, δεν χρειάζεται πολύ να αναζητήσετε τις εταιρείες που κατέχουν αυτούς τους ιστότοπους. Πολλοί ιστότοποι τζόγου Bitcoin ανήκουν σε λίγες εταιρείες και οι μεγάλες εταιρείες είναι πιο πιθανό να προσφέρουν στους πελάτες μια ευχάριστη εμπειρία. Έχουν πολλά Bitcoin.

Όπως πάντα, να είστε προσεκτικοί

Είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάποιος πρέπει να στοιχηματίζει μόνο με το τι μπορεί να χάσει. Θυμηθείτε ότι στην περίπτωση του Bitcoin, η απώλεια θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ιστότοπος τζόγου της επιλογής σας παραβιάζεται. Το Bitcoin επίσης δεν προσφέρει γραμμή υποστήριξης πελατών για βοήθεια, επειδή κανείς δεν το κατέχει.

Θυμηθείτε να παίξετε και να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin με υπευθυνότητα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map