Τα χειρότερα στοιχήματα τιμών Bitcoin όλων των εποχών

Ήρθε η ώρα να μετρήσετε τις μεγαλύτερες αποτυχίες στοιχήματος Bitcoin όλων των εποχών. Τους ονομάζουμε στοιχήματα και όχι προβλέψεις, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, όσοι ενθουσιώδεις τους Bitcoin διαβάζουν τους τελευταίους τίτλους προβλέψεων πιθανότατα βάζουν χρήματα στο στοίχημα στην αγορά ότι θα ανέβουν ή θα είναι μια κερδοφόρα προσπάθεια για αυτούς. Δεν είναι αποκλειστική ιδέα για το Bitcoin. Ρωτήστε οποιονδήποτε επενδυτή του οποίου τα χαμένα χρήματα σε οποιαδήποτε αγορά και θα μπουν στον πειρασμό να σας πουν ότι η επένδυση μπορεί επίσης να είναι τζόγος.

Ας βυθίσουμε βαθύτερα σε αυτές τις προβλέψεις που πάει στραβά?

Το μεγαλύτερο στοίχημα τιμών Bitcoin απέτυχε όλων

Το νούμερο ένα σημείο πρέπει να πάει στον ιδρυτή του λογισμικού προστασίας από ιούς McAfee, τον John McAfee. Πίσω τον Ιούλιο του 2017 λίγο πριν η μεγαλύτερη φούσκα τιμών Bitcoin στην ιστορία της τεχνολογίας είδε την τιμή να ανεβαίνει στα ύψη, Ο McAfee έκανε tweet με κακόβουλο τρόπο ότι αν η τιμή δεν είχε φτάσει τα 500.000 $ μέχρι το τέλος του 2020, θα έτρωγε το δικό του… προσάρτημα θα πούμε; Αρχικά έκανε αυτή την πρόβλεψη όταν η τιμή του bitcoin ήταν κάτω από 5.000 $. Παρόλο που η τρέχουσα τιμή ανέρχεται σε πάνω από 7000 $ ΗΠΑ, οι πιθανότητες είναι ότι η McAfee είναι καλύτερα να ετοιμαστεί για ένα νόστιμο γεύμα. Το γεγονός ότι είπε ότι ήταν ανόητο. Το γεγονός ότι διπλασίασε την προσφορά του λέγοντας ότι θα το έκανε στην εθνική τηλεόραση είναι απλώς τρελό.

Ο Ιδρυτής Fundstrat προβλέπει 25.000 $

Ο Thomas Lee είναι ο ιδρυτής της Fundstrat, μιας εταιρείας επενδύσεων με 5,1 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Κάποτε προέβλεπε μια τιμή bitcoin των 25.000 $ μέχρι το τέλος του 2018. Αντί για ένα αισιόδοξο συναίσθημα στην αγορά να αναλάβει και να στείλει την τιμή στο φεγγάρι, οι Bears κέρδισαν και η τιμή έπεσε στα 3.700 $ ΗΠΑ, ενώ οι λάτρεις του Bitcoin είναι σίγουρα χαρούμενοι που ο Lee εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος στην τεχνολογία, είναι ασφαλές να πούμε ότι η παραγωγή του ήταν πολύ μακριά. Ευτυχώς, δεν στοιχηματίστηκε σε αφιερώματα κρυπτογράφησης μέσω ενός αθλητικού βιβλίου κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin θα πάει στο μηδέν

Ο Joe Davis είναι ο επικεφαλής οικονομολόγος της Vanguard, μιας από τις πιο γνωστές εταιρείες επενδύσεων σε όλο τον κόσμο. Είναι μια εταιρεία που διαχειρίζεται πολλά από τα κορυφαία κεφάλαια δεικτών σε ολόκληρο τον επενδυτικό τομέα. Κάποτε είπε ότι οι βασικές αρχές του Bitcoin έχουν μηδενική θεμελιώδη αξία και ότι οι κεντρικές τράπεζες θα ήταν η μεγαλύτερη απειλή για το Bitcoin. Ενώ η τιμή του Bitcoin υποχώρησε τους τελευταίους μήνες, αξίζει ακόμη δύο φορές από ό, τι ήταν όταν ο Ντέιβις έκανε το φρικτό στοίχημά του.

Ένα κακό στοίχημα από ένα στοίχημα Mogul

Οι παίκτες που συχνάζουν BitcoinGG γνωρίζουν πιθανώς ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων Bodog (δημιουργός της δημοφιλούς μάρκας Bovada) δέχεται Bitcoin. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Μποντόγκ, ο δισεκατομμυριούχος Calvin Ayre στην πραγματικότητα δεν πιστεύει ότι το έργο είχε όλα. Όπως και τα άλλα άτομα σε αυτήν τη λίστα που πιστεύουν ότι το Bitcoin θα αξίζει μια μέρα 0 $, η Ayre πιστεύει επίσης ότι το Bitcoin δεν έχει θεμελιώδη αξία.

Αν και σίγουρα ήταν έξυπνος επιχειρηματίας όπως θα ήταν οποιοσδήποτε δισεκατομμυριούχος, η πρόβλεψη του Ayre πρέπει να ληφθεί με έναν κόκκο αλατιού. Όχι επειδή δεν γνωρίζει τίποτα για το Bitcoin. Στην πραγματικότητα ξέρει πολλά. Τυχαίνει να κατέχει τον ιστότοπο coingeek.com. Αλλά ο λόγος που η πρόβλεψή του έβγαλε κάποια φρύδια είναι επειδή είναι μεγάλος υποστηρικτής του έργου Bitcoin SV. Το SV σημαίνει Satoshi’s Vision. Η Ayre και πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι το Bitcoin SV και η δομή κωδικοποίησής του συμφωνούν περισσότερο με τις αρχικές προθέσεις του ανώνυμου ιδρυτή του Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Ο Ayre είναι τόσο μεγάλος στο έργο που το προωθεί ενεργά στον δικό του εταιρικό ιστότοπο και εντάχθηκε σε μια ομάδα προσπαθώντας να κατοχυρώσει το έργο ως δική τους.

250.000 $ ή 10 Bitcoin

Το Tone Vays είναι ένας επηρεαστής των κοινωνικών μέσων Bitcoin και πρώην διευθυντής επενδύσεων στο Bear Sterns. Τον Μάρτιο, έβαλε ένα στοίχημα στο τραπέζι για όσους συμμετείχαν υποσχέθηκαν ότι η τιμή του Bitcoin θα πέσει κάτω από τα 2.000 $ έως το 2024. Είναι πρόθυμος να δώσει στο πρώτο άτομο που παίρνει την άλλη πλευρά αυτού του στοιχήματος $ 250.000 εάν κάνει λάθος. Αλλά αν έχει δίκιο, θέλει 10 Bitcoin. Λαμβάνοντας υπόψη τις περικοπές προσφοράς του bitcoin στο μισό το 2020 και στα μισά ξανά το 2024, οι κάρτες στοιβάζονται σαφώς έναντι του Vays.

Αυτό είναι, μερικά από τα χειρότερα στοιχήματα πρόβλεψης Bitcoin που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μην είστε πολύ σκληροί σε αυτά τα παιδιά, ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που κάνουν ανόητες προβλέψεις. Ακόμα και ο μεγαλύτερος επενδυτής όλων των εποχών δεν πιστεύει στο Bitcoin.


Ο Warren Buffett λέει εδώ και χρόνια ότι το Bitcoin δεν έχει θεμελιώδη αξία. Μπορεί να έχει δίκιο και μόνο ο χρόνος θα πει ποια ομάδα θα κερδίσει μακροπρόθεσμα, αλλά τόσο ο Buffett όσο και οι άλλοι άνθρωποι σε αυτήν τη λίστα μπορεί να μην ζουν αρκετά για να μάθουν. Το Bitcoin θα έχει πάντα ανθρώπους να επενδύουν σε αυτό. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα είναι ποτέ εντελώς άχρηστο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map