Οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τυχερά παιχνίδια Bitcoin το 2021

Είναι απολύτως τρελό αυτό που συμβαίνει στις αγορές Bitcoin και κρυπτονομισμάτων αυτήν τη στιγμή και οι παίκτες πρέπει να το αγαπούν επίσης. Το ίδιο ισχύει και για ιστότοπους τζόγου Bitcoin που επωφελούνται από όλα αυτά τα στεφάνια. Με τους χειριστές τυχερών παιχνιδιών να μεταφέρουν ένα κέρδος, έχουν τώρα το κεφάλαιο για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του τζόγου Bitcoin καθώς προχωράμε προς το 2021. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα στοχεύσουμε να επισημάνουμε αυτές τις προκλήσεις και να συζητήσουμε τι μπορούν να κάνουν οι χειριστές τζόγου Δώστε στους παίκτες σαν εσάς μια καλύτερη εμπειρία πελατών και μια καλύτερη ευκαιρία να αποχωρήσετε από έναν νικητή.

Αύξηση της πρόσβασης σε παιχνίδια για κινητά με Bitcoin

Ο ιστότοπος της Στατιστικής Statista.com εκτιμά ότι περισσότερα από 3,5 δισεκατομμύρια άτομα κατέχουν smartphone σήμερα. Σκεφτείτε το για ένα δευτερόλεπτο. Υπάρχουν περίπου 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και σχεδόν οι μισοί από αυτούς διαθέτουν smartphone. Από όλους αυτούς τους χρήστες, είναι εκτιμάται ότι 2,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιήστε το smartphone τους για να συμμετάσχουν σε παιχνίδια για κινητά.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ένας σωστός αριθμός αυτών των χρηστών, ιδιαίτερα των νέων ανδρών, μπορεί να τείνει να ρίξει ένα στοίχημα μέσω μιας εφαρμογής που είναι απευθείας συνδεδεμένη στο τηλέφωνό τους. Αυτό αντιπροσωπεύει μια καταπληκτική ευκαιρία για ιστότοπους τζόγου Bitcoin. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι τζόγου Bitcoin, ακόμη και αυτοί που υπήρχαν νωρίς στην επανάσταση του Bitcoin, δεν έχουν απαραίτητα μια ελκυστική εμπειρία εφαρμογών για κινητά για να προσφέρουν στους πελάτες τους.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που δεν χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για κινητά δεν πηγαίνουν σε έναν υπολογιστή για να τοποθετήσουν στοιχήματα Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα καλό πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία εδώ για τους χειριστές τυχερών παιχνιδιών Bitcoin να έρθουν και να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Η πρόκληση εδώ είναι ότι πρέπει να υπάρχουν ράμπες που συνδέονται άμεσα με εφαρμογές και χειριστές όλα σε ένα μέρος, έτσι ώστε η τοποθέτηση ενός στοιχήματος είναι τόσο εύκολη όσο το να κάνετε κλικ στον αντίχειρά σας στην εφαρμογή τζόγου Bitcoin της επιλογής σας.

Αυτή η ιδέα πιθανότατα είναι ακόμη ένα ή δύο χρόνια μακριά από την πραγματική εκμετάλλευση του τομέα τζόγου Bitcoin.

Ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον

Η προσπάθεια αντιμετώπισης ρυθμιστικών αρχών είναι κάτι που μαστίζει τόσο την κρυπτογράφηση όσο και τον τζόγο εδώ και δεκαετίες. Τα καλά νέα είναι ότι οι ρυθμιστικές αρχές προχωρούν στην αποδοχή του τζόγου (ειδικά στην Αμερική) και στην κατανόησή τους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και πώς το να επιτρέπεται στους επενδυτές να έχουν πρόσβαση σε αυτά είναι στην πραγματικότητα καλό για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει κανένας τρόπος προσέγγισης των κρυπτονομισμάτων ή του τζόγου παγκοσμίως. Δεν είναι σαν να υπάρχει μια παγκόσμια επιτροπή αφιερωμένη στην προώθηση και των δύο.

Αυτό σημαίνει ότι οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών Bitcoin αφήνονται στους δικούς τους πόρους όσον αφορά την κατανόηση του πού και του πώς να κάνουν επιχειρήσεις. Το μέρος όπου είναι το εύκολο μέρος. Οι περισσότεροι ιστότοποι τζόγου διαθέτουν άδεια σε νησιά όπως το Γιβραλτάρ, το Κουρασάο, τη Μάλτα, τα νησιά Cayman ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Για τις ιδιοκτησίες τζόγου που δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτά τα μέρη, η αποδοχή του Bitcoin είναι περισσότερο θέμα κατανόησης της τεχνολογίας και του τρόπου ενσωμάτωσής της μέσω πορτοφολιών από ότι είναι θέμα ρυθμιστικών ζητημάτων.

Ωστόσο, καμία από τις δύο χώρες δεν είναι η ίδια στην προσέγγισή τους για τον τζόγο ή την κρυπτογράφηση. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο τζόγου Bitcoin, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κατανοήσετε τη γραφειοκρατία, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς να την πλοηγηθείτε.

Η εκρηκτική ανάπτυξη των άμεσων και έμμεσων ανταγωνιστών τυχερού παιχνιδιού

Οι παίκτες μπορούν ή όχι να ρίχνουν κάποια κρυπτογράφηση σε έναν διαγωνισμό ηλεκτρονικών αθλημάτων ή εικονικής πραγματικότητας μία φορά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι, ακόμη και αν δεν στοιχηματίζετε σε ηλεκτρονικά αθλήματα, οι ιστότοποι τζόγου Bitcoin εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα επιλέξετε τζόγο έναντι δαπανώντας χρήματα σε κονσόλες και παιχνίδια. Η έκκληση του δυνητικού κέρδους πλήρους απασχόλησης ως επαγγελματίας παίκτης βιντεοπαιχνιδιών γίνεται πραγματικότητα για όλο και περισσότερους παίκτες κάθε χρόνο. Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μια διαφορετική δυναμική την οποία ο κλάδος των τυχερών παιχνιδιών πιθανώς δεν είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί ακόμη.

Η κατώτατη γραμμή είναι αν στοιχηματίζετε για να ζήσετε ή μόνο για ψυχαγωγία, η βιομηχανία στο σύνολό της ανταγωνίζεται πάντα για τα χρήματα ψυχαγωγίας σας. Εάν δαπανάτε αυτά τα δολάρια σε εικονική πραγματικότητα ή βιντεοπαιχνίδια, πιθανότατα θα ξοδέψετε λιγότερα σε ιστότοπους τζόγου.

Τούτου λεχθέντος, το 2021 προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών Bitcoin να εδραιωθούν περαιτέρω ως βασικό στοιχείο της ψυχαγωγικής σας ζωής. Η βιομηχανία έχει προχωρήσει ταχύτατα με τα χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει μπροστά. Ας ελπίσουμε ότι είστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας καθώς συνεχίζετε το ταξίδι τζόγου σας στο Bitcoin.


Είθε τα κέρδη να συνεχίσουν να είναι δικά σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map