Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το BitBet247 προσφέρει επαναστατικό αθλητικό στοίχημα στον κλάδο τζόγου Bitcoin

BitBet247

«Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή μάρκα τζόγου, η οποία είναι αξιόπιστη και υποστηρίζεται από την κοινότητα Bitcoin».

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Simon Bishop μοιράστηκε με το Bitcoin Gambling Guide το σχέδιο της ομάδας του για το BitBet, ένα καινοτόμο Σπορ στοιχήματα Bitcoin πλατφόρμα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Γεια σου Simon. Μπορείτε να μας πείτε την ιστορία και την έμπνευση πίσω από το BitBet?

Το BITBET εμπνεύστηκε από δύο βασικές εξελίξεις: την υιοθέτηση έξυπνων φορητών συσκευών και την εμφάνιση ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin.

Τα πλεονεκτήματα του Bitcoin για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών είναι προφανή, το Bitcoin δίνει στον καταναλωτή στοιχημάτων πλήρη ευελιξία να στοιχηματίσει από οποιαδήποτε δικαιοδοσία χωρίς τις τυπικές απαιτήσεις παροχής ταυτότητας ή χρήσης πιστωτικών καρτών, να στοιχηματίζει ανώνυμα και να καταθέτει και να αποσύρει χρήματα αμέσως.

BitBet247Όταν τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος Bitcoin συνδυάζονται με καταναλωτές που έχουν πρόσβαση στο προϊόν μας οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέσω της απόκρισης ανάπτυξης ιστότοπων και της τεχνολογίας έξυπνων τηλεφώνων, έχετε μια συναρπαστική προσφορά στον χώρο στοιχηματισμού.

Η παροχή του προϊόντος μας αποκλειστικά στο διαδίκτυο σε ένα μη ρυθμιζόμενο περιβάλλον, μας επιτρέπει να λειτουργούμε με πολύ χαμηλό κόστος, το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε μια συναρπαστική προσφορά όπου οι αποδόσεις και οι προσφορές μας έχουν μεγάλη αξία για τους πελάτες.

Το πιο εμπνευσμένο πράγμα για την εργασία σε μια επιχείρηση στοιχηματισμού Bitcoin είναι η ελευθερία να καινοτομούν και να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες καινοτομίες και ιδέες στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών κατά την επόμενη δεκαετία θα οδηγηθούν από τη νέα φυλή επιχειρηματιών στοιχημάτων που παίζουν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ενθαρρυνμένοι από την πρόκληση να προσφέρουμε στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό προϊόν Bitcoin και ανυπομονούμε να παίξουμε τον ρόλο μας στο καινοτόμο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό τζόγου και Bitcoin.

Αυτό που κάνει την επιχείρησή σας μοναδική και ευχαρίστηση να λειτουργεί?

Είναι συναρπαστικό να λειτουργεί μια επιχείρηση που είναι 100% online. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη αγορά τζόγου Bitcoin που μπορεί να προέρχεται από οπουδήποτε στον κόσμο και να έχει ένα ευρύ και διαφορετικό ενδιαφέρον για μια ποικιλία διαφορετικών εκδηλώσεων και αθλημάτων. Αυτό εγείρει την πρόκληση της παροχής μιας εκτεταμένης γκάμας προϊόντων περίπου 24 ώρες την ημέρα, κύκλος 7 ημερών την εβδομάδα βάσει του παγκόσμιου αθλητικού ημερολογίου.

Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας των πελατών μας. Η κατοχή αυτού του ελέγχου είναι το καλύτερο πράγμα για την εκτέλεση του BITBET247 καθώς ελέγχουμε τη μοίρα μας. Η ευκαιρία που έχουμε είναι τεράστια εάν μπορούμε να εκτελέσουμε αποτελεσματικά το σχέδιό μας. Ωστόσο, οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι εξίσου μεγάλες.

Θέλω να μεγεθύνω τις προκλήσεις. Θα σας πείραζε να μοιράζεστε μερικά με τα οποία ασχολείστε?

Για μένα οι πιο σημαντικές προκλήσεις περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας πελατών. Για να επιτευχθεί αυτό, η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού πρέπει να επενδύσει πλήρως σε αυτόν τον στόχο. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι η δομή του μενού και οι λειτουργίες στοιχηματισμού. Επενδύσαμε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια σε αυτούς τους δύο τομείς σε μια προσπάθεια να κάνουμε την πλοήγηση στις αγορές και να τοποθετήσουμε τα στοιχήματα όσο πιο εύκολα γίνεται. Ήταν εκπληκτικό το πόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουμε μια περίπλοκη διαδικασία με απλό και διαισθητικό τρόπο και πόσες φορές πιστεύαμε ότι είχαμε καρφώσει μόνο για να πιέσουμε για περισσότερες βελτιώσεις αργότερα. Πιστεύω ότι έχουμε επιτύχει αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς που είναι ανώτεροι από την πλειονότητα των εταιρειών στοιχημάτων και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος.

Το BitBet247 κυκλοφορεί στην αγορά για μερικούς μήνες. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που είναι επαναστατικά?

Η εμπειρία των πελατών είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ως αποτέλεσμα, έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται, ώστε οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στο προϊόν μας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προσφέρουμε εξωτικές επιλογές πολλαπλών στοιχημάτων, καθώς και την παραδοσιακή λειτουργικότητα πολλαπλών στοιχημάτων. Έχουμε δημιουργήσει επίσης φιλικά προς το χρήστη μενού και δελτία στοιχήματος για πλοήγηση σε αγορές και τοποθέτηση στοιχημάτων καθώς και φιλικές προς το χρήστη διεπαφές για όλες τις άλλες λειτουργίες των πελατών. Έχουμε προκαθορισμένες υποχρεώσεις για κάθε πελάτη, και αυτό τους επιτρέπει να στοιχηματίζουν εντός αυτών των ορίων με βεβαιότητα και διαφάνεια.

Το λογισμικό που οδηγεί την πλατφόρμα είναι πολύ αποδοτικό που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, να διαχειριστούμε και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη διατομή αγορών χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους. Είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε αυτήν την αποτελεσματικότητα σε μια προσφορά προϊόντων που είναι πολύ ανταγωνιστική όσον αφορά τις αποδόσεις και την κάλυψη της αγοράς.

Έχουμε ένα μοναδικό σύστημα ανταμοιβής πελατών, όπου κάθε στοίχημα κερδίζει πόντους επιβράβευσης. Όλοι οι πελάτες αντιμετωπίζονται ισότιμα ​​ανεξάρτητα από το ότι είναι νέοι στο BITBET247 ή υπάρχοντες πελάτες. Οι πόντοι επιβράβευσης μπορούν να εξαργυρωθούν ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ κατά την κρίση των πελατών μας, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν τον έλεγχο των δικών τους ανταμοιβών. Η χρήση πόντων επιβράβευσης μας επέτρεψε να ενσωματώσουμε πράγματα όπως προωθήσεις Twitter και κουίζ αθλητικών για επιπλέον πόντους επιβράβευσης.

Παραθέτω, αναφοράΈχουμε ενσωματώσει ενσωματωμένη φόρμα για τένις, γκολφ, AFL, NRL, Super15, NFL, NBA, English Premier League και Australian A-League. Θα προσθέσουμε περισσότερα αθλήματα στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Η ενσωματωμένη φόρμα είναι εύχρηστη και λειτουργεί με slide downs και slide ups όταν κάνετε κλικ στα εικονίδια της φόρμας. Ελπίζουμε ότι η φόρμα θα γίνει δεκτή από τους πελάτες μας.

Υπάρχουν πολλές ακόμη δυνατότητες στον ιστότοπο που πιστεύουμε ότι είναι ένα βήμα μπροστά για τους πελάτες. Δεν θα μπω στη λεπτομέρεια τώρα. Θα ενθαρρύνω τους αναγνώστες σας να ρίξουν μια ματιά στον ιστότοπο.

Πόσο ασφαλής είναι η πλατφόρμα σας?

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για εμάς. Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό μέτρων υψηλής τεχνολογίας για την προστασία των πληροφοριών των χρηστών από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα και για την αποτροπή παράνομης επεξεργασίας, τυχαίας απώλειας, καταστροφής και ζημιάς, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης, των τείχους προστασίας και μιας ειδικής ομάδας ασφαλείας.

Αναλαμβάνουμε έναν σχεδιασμό σημαντικών μέτρων ασφαλείας για να κάνουμε τα πορτοφόλια Bitcoin μας εξαιρετικά ασφαλή από χάκερ, κλέφτες και αποτυχίες. Όλες οι καταθέσεις παίκτη bitcoin μεταφέρονται σε ένα πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης που διατηρείται με ασφάλεια εκτός σύνδεσης και μακριά από πιθανές διαδικτυακές απειλές. Διατηρούμε επίσης ένα διαδικτυακό πορτοφόλι με αρκετά χρήματα για την άμεση επεξεργασία των αναλήψεων παικτών. Εάν ξεπεραστεί το ημερήσιο όριο του ζεστού πορτοφολιού, θα επεξεργαστούμε μη αυτόματα όλες τις επόμενες αναλήψεις.

Κάνουμε συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας στα πορτοφόλια Bitcoin μας, σε περίπτωση βλάβης του συστήματος ή κακόβουλης επίθεσης θα είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε όλα τα δεδομένα γρήγορα. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση όλων των αρχείων πορτοφολιού για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα πορτοφόλια Bitcoin μας. Έχουμε επίσης την εξουσιοδότηση 2 βημάτων της Google για πρόσθετη ασφάλεια.

Εκτός από το σύστημα ανταμοιβής, είναι διαθέσιμο ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Ναι, έχουμε δύο προγράμματα θυγατρικών, ένα πρόγραμμα εστιασμένο στον πελάτη και ένα εταιρικό πρόγραμμα. Οι εταιρικές θυγατρικές μας κερδίζουν ένα σταθερό 40% των ακαθάριστων εσόδων που παράγουν κάθε ημερολογιακό μήνα. Σε κάθε πελάτη που ανοίγει έναν λογαριασμό παρέχεται αυτόματα ένας κωδικός συνεργάτη. Οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν μεταξύ 10 και 40 τοις εκατό των ακαθάριστων εσόδων που παράγουν κάθε ημερολογιακό μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ενεργών πελατών τους που τοποθετούν στοιχήματα.

Μπορείτε να μας πείτε λίγο για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας σχετικά με το BitBet247?

Μπορούμε να δούμε ισχυρή ανάπτυξη στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών Bitcoin τα επόμενα 5 χρόνια και θέλουμε να καθιερώσουμε την επωνυμία BITBET247 σε αυτόν τον χώρο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Βραχυπρόθεσμα, εστιάζουμε στην εκτέλεση των σχεδίων μας για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε ένα συνεπές και ελκυστικό προϊόν στην αγορά.

Έχουμε επίσης σχέδια βραχυπρόθεσμα για να προσθέσουμε ένα Καζίνο Bitcoin προσφορά και ένα ολοκληρωμένο προϊόν ζωντανών στοιχημάτων. Μακροπρόθεσμα θέλουμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε ένα προϊόν αιχμής. Εξετάζουμε καινοτομίες όπως η δυνατότητα εξαργύρωσης επιλεγμένων μελλοντικών στοιχημάτων ανά πάσα στιγμή και παρέχοντας την τιμή lay (Not To Win) για κάθε επιλογή με περισσότερες από δύο επιλογές. Η ενσωμάτωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης μέσω ενός συστήματος συνομιλίας είναι επίσης κάτι που θέλουμε να κυκλοφορήσουμε σύντομα.

Παραθέτω, αναφοράΣκοπεύετε να υποστηρίξετε altcoins όπως το Dogecoin ή το Litecoin στο μέλλον?

Έχουμε επικεντρωθεί στο Bitcoin κατά τα πρώτα στάδια της φάσης κυκλοφορίας μας απλώς και μόνο επειδή είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό ψηφιακό νόμισμα. Σίγουρα θα υποστηρίξουμε άλλα κρυπτονομίσματα βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα σχετικά με τις απόψεις σας σχετικά με τους νόμους περί τζόγου και τον κανονισμό κρυπτογράφησης.

Αυτό είναι ένα θέμα που έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στην έρευνα και τη συζήτηση. Δεν αποτελεί έκπληξη τη μεγάλη ζήτηση Τζόγος Bitcoin προέρχεται από δικαιοδοσίες που έχουν πολύ περιοριστικούς κανονισμούς τζόγου.

Όσον αφορά το θέμα της νομιμότητας, καθώς το Bitcoin αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα και όχι ως νόμισμα, είναι δύσκολο να δούμε πώς οι δικαιοδοσίες θα μπορούσαν να επιβάλουν τους κανονισμούς που ισχύουν για τις παραδοσιακές δραστηριότητες τζόγου χωρίς να έχουν προστεθεί συγκεκριμένοι νόμοι σε σχέση με το Bitcoin. Αφήνουμε την απόφαση για τη νομιμότητα στα χέρια του καταναλωτή. Εάν μια χώρα έχει θεσπίσει νόμιμο τζόγο στο Bitcoin, τότε είναι σαφές ότι ο καταναλωτής δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας και θα πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, εάν ο καταναλωτής αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας, δεν θα περιορίσουμε την πρόσβασή του στις υπηρεσίες μας.

Νομίζω ότι η ανοιχτή φύση του οικολογικού συστήματος Bitcoin καθιστά πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, την επιβολή κανονισμών στο βαθμό που έχει επιβληθεί ιστορικά στον κλάδο. Βλέπουμε τους κινδύνους στον μη ρυθμιζόμενο χαρακτήρα του αναδυόμενου τομέα τζόγου Bitcoin με σημαντικό αριθμό φορέων να κλείνουν ήδη τις δραστηριότητές τους. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών που εισέρχονται στο χώρο γνωρίζουν πλήρως τους κινδύνους που ενέχονται.

Αυτό που προτείνετε είναι ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίσουν οι καταναλωτές?

Οι καταναλωτές πρέπει να κάνουν μια κλήση κρίσης σχετικά με κάθε πιθανό χειριστή που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν. Κριτήρια όπως η ποιότητα του λογισμικού, η ποιότητα και η ποσότητα των παρεχόμενων αγορών, η παροχή ανοικτών και διαφανών όρων και προϋποθέσεων στοιχήματος και κανόνων, η ταχύτητα των διακανονισμών της αγοράς και η ανταπόκριση της εξυπηρέτησης πελατών είναι σημαντικοί παράγοντες. Εάν ένας φορέας εκμετάλλευσης δεν μετρά μέχρι υψηλό επίπεδο ελέγχου, τότε οι καταναλωτές δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους. Ο ανοιχτός χαρακτήρας του οικολογικού συστήματος Bitcoin επιτρέπει στους καταναλωτές να δοκιμάσουν πιθανούς χειριστές τυχερών παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τα δικά τους κριτήρια με ελάχιστα κεφάλαια που επιτρέπουν να καθοριστεί ένα επίπεδο εμπιστοσύνης πριν από τον τζόγο σε πιο σημαντικά επίπεδα.

Η φήμη του BITBET247 είναι απολύτως κρίσιμη για την επιτυχία μας και η οικοδόμηση αυτής της φήμης είναι ο κύριος στόχος μας βραχυπρόθεσμα, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες και την επωνυμία μας.

Τέλος, για όσους δεν λαμβάνουν Bitcoin, έχετε προτάσεις; Και οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε για το BitBet247?

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την εξέλιξη του BITBET247 και να κάνουμε την προσφορά μας στο χώρο Bitcoin όσο πιο ελκυστική γίνεται. Για τους αναγνώστες σας που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική υπηρεσία όπου η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στο BITBET247.

Μεγάλες γνώσεις, Simon. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me