Εβδομαδιαία ενημέρωση, 5 – 9 Νοεμβρίου: Κορυφαίες ρυθμίσεις συναλλάγματος και οικονομικά γεγονότα που αξίζουν συναλλαγές αυτήν την εβδομάδα

  • Το δολάριο αντιστοιχούσε σε απώλειες λόγω εκπληκτικών δεδομένων μη μισθωτών ΗΠΑ.
  • Ο Στέρλινγκ παρέμεινε στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα λόγω ευνοϊκών ειδήσεων σχετικά με το Bexit. Είναι πιθανό να συνεχιστεί η ανοδική δυναμική την επόμενη εβδομάδα?
  • Η FED, RBA & Η RBNZ είναι έτοιμη να δημοσιεύσει αποφάσεις νομισματικής πολιτικής. Τι να περιμένετε από αυτούς?
  • Μια γρήγορη ανασκόπηση των οικονομικών γεγονότων ανώτερου επιπέδου από τις παγκόσμιες οικονομίες.

Την Παρασκευή, η αγορά έκλεισε με ισχυρότερο συναίσθημα δολαρίου καθώς το Greenback μείωσε τις απώλειες έναντι ενός νομίσματος. Οι ταύροι μπήκαν στην αγορά μετά την έκθεση για την απασχόληση που ανέφερε ότι η αύξηση της απασχόλησης στις ΗΠΑ σημείωσε έντονη άνοδο τον Οκτώβριο, οδηγώντας την περαιτέρω σύσφιξη της αγοράς εργασίας που θα μπορούσε να ενθαρρύνει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να αυξήσει ξανά τα επιτόκια τον Δεκέμβριο.

Τη Δευτέρα, η αγορά είναι πολύ πιθανό να διαπραγματευτεί με ένα ισχυρότερο συναίσθημα δολαρίου σε καλύτερα από τα αναμενόμενα εργασιακά δελτία και τα αστεία αισθήματα της FOMC. Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στα οικονομικά γεγονότα & ρυθμίσεις συναλλαγών…

Δείκτης δολαρίου – FED Νομισματική πολιτική στο επίκεντρο

Μετά από μια ισχυρή έκθεση για την απασχόληση τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ, οι οικονομολόγοι πρόβλεψαν ότι η προσθήκη 250 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση των μισθών κατά 3,1% καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, προσθέτουν μέχρι και χαοτικά συναισθήματα από την τρέχουσα FOMC. Αν και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο επιτόκιο στη σύσκεψη του Νοεμβρίου, η συνάντηση του Δεκέμβρη αναμένεται ευρέως να δείξει αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης.

Το Fedwatch δείχνει 81% πιθανότητα αύξησης των επιτοκίων της Fed σε 2,25% -2,50% κατά τη σύσκεψη πολιτικής 18-19 Δεκεμβρίου. Τούτου λεχθέντος, ο δείκτης δολαρίου φαίνεται μια ελκυστική επένδυση για τους επενδυτές swing και ενδέχεται να δούμε την επένδυση να κινείται την επόμενη εβδομάδα.

Εβδομαδιαία υποστήριξη & Επίπεδα αντίστασης

Αντίσταση υποστήριξης

95.7 96.76

95.37 97.09

94.84 97.62

Βασικό επίπεδο συναλλαγών: 96.23

  • Τεχνικά, ο δείκτης δολαρίου διαπραγματεύεται πάνω από 20 & 50 περιόδους EMA που σηματοδοτούν ένα αισιόδοξο συναίσθημα των εμπόρων.
  • Το πρόσφατο εβδομαδιαίο κερί κατάφερε να κλείσει πάνω από μια εβδομαδιαία ζώνη αντίστασης των 96,35 $, τροφοδοτώντας τις πιθανότητες περαιτέρω αγορών την επόμενη εβδομάδα.
  • Το RSI & Τα στοχαστικά διασχίζουν πάνω από 50, δείχνοντας μια ισχυρή ανοδική δυναμική στο δολάριο.
  • Ο δείκτης δολαρίου μπορεί να στοχεύσει 97,75 $, ενώ η υποστήριξη κυριαρχεί στα 96,30 $ και 95,15 $.

GBP / USD – Σειρά βασικών γραμμών

Η βρετανική λίβρα σημείωσε άνοδο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας στις προσδοκίες μιας συμφωνίας Brexit και σήματα από την Τράπεζα της Αγγλίας ότι εάν η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ομαλή, θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες αυξήσεις επιτοκίων.


GBP / USD – Τεχνική προοπτική

Στο εβδομαδιαίο γράφημα, το καλώδιο έκανε μια ανοδική στροφή για να δοκιμάσει το EMA 20 περιόδων στα 1,3035 $, αλλά απέτυχε να μας δώσει μια bullish crossover. Αυτό σημαίνει αβεβαιότητα σχετικά με την ανοδική αναστροφή στο ζεύγος. Είναι μια βασικά καθοδηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πολλά βάσει των τεχνικών. Ωστόσο, το ζεύγος μπορεί να αντιμετωπίσει μια άμεση αντίσταση κοντά στα 1,3035 $ και στα 1,3175 $ μαζί με μια υποστήριξη κοντά στα 1,2800 $.

Η bullish breakout των 1,3175 $ είναι πιθανό να ωθήσει το GBP / USD σε μια νέα ζώνη διαπραγμάτευσης, η οποία μπορεί να προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες αγοράς έως το 1,3335.

Εβδομαδιαία υποστήριξη & Επίπεδα αντίστασης

Αντίσταση υποστήριξης

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1.2272 1.3525

Βασικό επίπεδο συναλλαγών: 1,2899

GBP / USD – Βασικές προοπτικές

1 – Υπηρεσίες PMI Τη Δευτέρα, το Markit θα κυκλοφορήσει τα στοιχεία PMI των υπηρεσιών στις 9:30 (GMT). Οι οικονομολόγοι αναμένουν μια μικρή πτώση από 53,4 σε 53,9 που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το ζεύγος. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταγράψουμε σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα.

2- Ακαθάριστο εγχώριο προϊόν – Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών αναμένεται να ανακοινώσει τα στοιχεία του ΑΕΠ την Παρασκευή στις 9:30 (GMT) με θετική πρόβλεψη αύξησης 0,1% έναντι 0,0% τον Σεπτέμβριο του 2018. Ενώ το Prelim GDP q / q αναμένεται επίσης να αυξηθεί από 0,4 % έως 0,6%.

Φελλά, το GBP / USD είναι πιθανό να παραμείνει υποστηριζόμενο αυτήν την εβδομάδα μετά τις θετικές προβλέψεις.

AUD / USD – Αναμένεται η απόφαση νομισματικής πολιτικής της RBA

Την Τρίτη στις 3:30 (GMT), η Reserve Bank of Australia θα παρουσιάσει την απόφαση νομισματικής πολιτικής της. Οι πιθανότητες οποιασδήποτε αλλαγής στο ρεκόρ χαμηλού επιτοκίου 1,50% είναι ελάχιστες. Επομένως, ενδέχεται να μην παρατηρήσουμε σημαντική αλλαγή στο AUD / USD. Εύχομαι πραγματικά να αλλάξουν τις τιμές καθώς μόνο τότε θα έχουμε την ευκαιρία να τραβήξουμε μια ωραία ποσότητα γρήγορων pips σε ζευγάρια Aussie.

AUD / USD – Τεχνική προοπτική

Ρίξτε μια ματιά στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο, το AUD / USD ξεφεύγει από το bearish κανάλι που διατηρούσε το ζεύγος σε στενό εύρος από 0,7045 – 0,7190. Αυτό είναι, το εβδομαδιαίο κλείσιμο είναι έξω από το bearish κανάλι και το πιο σημαντικό είναι ένα μοτίβο bullish καταπίεσης. Δείχνει ένα έντονο αισιόδοξο συναίσθημα των εμπόρων. Επομένως, η συνέχιση μιας ανοδικής τάσης μπορεί να οδηγήσει το AUD / USD στα 0,7285 και 0,7400 την επόμενη εβδομάδα.

Εβδομαδιαία υποστήριξη & Επίπεδα αντίστασης

Αντίσταση υποστήριξης

0,703 0,7138

0,6971 0,7188

0,6863 0,7297

Βασικό επίπεδο συναλλαγών: 0,708

Reserve Bank of New Zealand – Δήλωση νομισματικής πολιτικής

Την Τετάρτη στις 20:00 (GMT), η Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας θα αποδεσμεύσει το επίσημο επιτόκιο μετρητών. Ακριβώς όπως το RBA, το RBNZ αναμένεται επίσης να το κρατήσει σε αναμονή στο 1,75%.

Παράλληλα με το επιτόκιο μετρητών, θα παρακολουθείται η κατάσταση ισοτιμίας και η δήλωση νομισματικής πολιτικής RBNZ. Η συνέντευξη τύπου του RBNZ λήγει επίσης στις 21:00 και ελπίζω ότι ο κυβερνήτης του RBNZ Graeme Wheeler θα μιλήσει για τις μελλοντικές του πολιτικές δράσεις.

Αυτό είναι όλο για τώρα, αλλά μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις ζωντανής αγοράς και σήματα συναλλαγών forex. Καλή τύχη και συνεχίστε να ακολουθείτε τους FX Leaders για άλλη μια κερδοφόρα εβδομάδα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map