Τα καλύτερα VPN για Torrenting

Το Torrenting είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Ενώ στον πυρήνα του είναι νόμιμο, πολλοί το χρησιμοποιούν για παράνομους σκοπούς. Οι εταιρείες και οι εταιρείες κυνηγούν αυτούς τους ανθρώπους εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς, ακόμη και αυτοί που χάνουν το ρεύμα παγιδεύονται νόμιμα στη διασταύρωση. Με ISP και τέτοιους περιορισμούς τοποθέτησης στην κυκλοφορία P2P.

Σε αυτόν τον οδηγό θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο του torrenting και VPN. Φυσικά, θα σας δείξουμε επίσης το καλύτερο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (και γιατί),

Sidenote: Δεν συνηγορούμε για παράνομο χείμαρρο ή δραστηριότητες. Οι πληροφορίες που παρέχονται παρέχονται ως έχει.

Τα καλύτερα VPN για Torrenting

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα VPN για torrent. Όπως πάντα, είναι χρήσιμο να δοκιμάσετε και να δοκιμάσετε τις διαφορετικές επιλογές για να μάθετε ποια ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ευτυχώς, όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή δωρεάν δοκιμή.

1. ExpressVPN

ExpressVPN συχνά κατατάσσεται ως το νούμερο ένα VPN, στον ιστότοπό μας και πολλά άλλα. Δεν καταγράφουν, διαθέτουν διακομιστές παγκοσμίως και η τεχνολογία τους είναι κορυφαία! Επιπλέον, η σύνδεσή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη και σταθερή. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για την κορυφαία κρυπτογράφηση, την ευρεία υποστήριξη συσκευών και πολλά άλλα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι έχετε την εικόνα.

Με κάθε ειλικρίνεια, το μόνο μειονέκτημα του ExpressVPN είναι ότι είναι ελαφρώς πιο ακριβά από τους ανταγωνιστές. Ωστόσο, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (χωρίς ταλαιπωρία), δεν υπάρχει λόγος να μην τους δοκιμάσετε. Δεν θα απογοητευτείτε!

2. NordVPN

NordVPN, όπως πολλά από τα κορυφαία VPN αυτές τις μέρες, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση, ούτε αρχεία καταγραφής κίνησης. Μαζί με την κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου έχουν επίσης επιλογές για διπλό hopping και Tor over VPN. Ενώ το πρώτο είναι περισσότερο τέχνασμα, το δεύτερο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Είτε πρόκειται για torrenting, είτε για streaming, το NordVPN αξίζει την τιμή του. Απλώς να γνωρίζετε ότι τόσο οι διακομιστές όσο και το λογισμικό μπορεί να είναι αργά κάθε τόσο.

3. SurfShark

Αν και σχετικά νέο, το Surfshark προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία. Είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά, έχει καλές ταχύτητες και διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, διαθέτει επίσης υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης. Έχουν επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων για να σας βοηθήσουν να έχετε μια καθαρότερη εμπειρία περιήγησης στον ιστό. Συνολικά, μια πολύ καλή υπηρεσία.

Το Surfshark είναι μια εξαιρετική και εξαιρετικά προσιτή υπηρεσία. Οι μόνες μας ανησυχίες είναι ότι δεν έχει περάσει αρκετός καιρός για να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει σωστά μακροπρόθεσμα.


4. ProtonVPN

Το ProtonVPN με έδρα την Ελβετία δεν είναι ξένο στον κόσμο του διαδικτυακού απορρήτου. Αρχικά ξεκίνησαν με την ιδιωτική τους υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με το όνομα ProtonMail). Ευτυχώς για αυτούς, η λήψη τους σε μια υπηρεσία VPN είναι επίσης εξαιρετική. Χωρίς αρχεία καταγραφής, εφαρμογές ποιότητας και πολλά άλλα μπόνους που θα θέλατε από ένα torrenting VPN. Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του ProtonVPN είναι ότι όλο το λογισμικό και οι εφαρμογές τους είναι ανοιχτού κώδικα και ελέγχονται.

Ορισμένες τοποθεσίες έχουν χαμηλότερες ταχύτητες και η υποστήριξή τους δεν είναι η ταχύτερη στον κόσμο, αλλά συνολικά μια εξαιρετική υπηρεσία για την τιμή.

5. CyberGhost

Σε αντίθεση με τα άλλα VPN σε αυτήν τη λίστα, το CyberGhost είναι λίγο πιο περιοριστικό όταν πρόκειται για torrenting. Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπει torrent και P2P σε διακομιστές ΗΠΑ και Ρωσίας. Το CyberGhost δεν διαθέτει αρχεία καταγραφής, διαθέτει έναν διακόπτη kill και θα σας βοηθήσει επίσης να ξεμπλοκάρετε το Amazon Prime Video και το Netflix.

Το CyberGhost είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, αλλά δεν υπάρχει τίποτα μοναδικό γι ‘αυτό, κερδίζοντας έτσι την 5η θέση.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για Torrenting?

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εφαρμογές, η επιλογή ενός VPN για torrenting δεν είναι απλή. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ότι επιλέγετε VPN χωρίς αρχεία καταγραφής. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα VPN χωρίς αρχεία καταγραφής δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής. Επομένως, ακόμη και αν περιορίζονται από το νόμο, δεν θα μπορούν να παρέχουν αρχεία καταγραφής και επομένως να αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας.

Ο δεύτερος παράγοντας που είναι σημαντικός για την επιλογή ενός VPN είναι η πρόσθετη τεχνική προστασία που μπορούν να προσφέρουν. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως προστασία διαρροών και διακόπτη kill. Θα τα συζητήσουμε περαιτέρω στον παρακάτω τίτλο.

Ο τελευταίος παράγοντας είναι οι τοποθεσίες από τις οποίες θα σας επιτρέψει να κάνετε torrent. Αν και δεν έχει την υψηλότερη σημασία, οι σωστές τοποθεσίες δημιουργούν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, και πάλι θα το καλύψουμε σε μια επικεφαλίδα παρακάτω.

Τεχνικές ανάγκες ενός Torrenting VPN

Τα περισσότερα VPN στην αγορά προσφέρουν μόνο την τεχνολογία VPN από μόνη της. Υπάρχουν πολλοί που συνεχίζουν να εισάγουν πρόσθετα εργαλεία και επιλογές που βοηθούν πραγματικά στην προστασία της διαδικτυακής σας παρουσίας. Αυτές οι προσθήκες λογισμικού μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατέψετε το torrenting σας.

Προστασία διαρροών

Η προστασία από διαρροές είναι μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες και πρέπει να αποτελεί σημαντικό παράγοντα κατά την επιλογή του VPN σας. Είτε πρόκειται για χείμαρρο ή για άλλο λόγο. Διαρροή είναι όταν η πραγματική IP σας διαρρέει λόγω τεχνικού σφάλματος ή δυσλειτουργίας. Στην πραγματικότητα, πριν από μερικά χρόνια υπήρχε ένα σκάνδαλο, καθώς αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα VPN δεν προστατεύονταν από διαρροές WebRTC. Ευτυχώς αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει και σήμερα τα περισσότερα VPN έχουν ενσωματωμένη προστασία διαρροής.

Kill Switch και αυτόματη εκκίνηση

Αν συχνά τρέχετε, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα VPN που θα ξεκινήσει αυτόματα όταν το κάνει ο υπολογιστής σας. Ευτυχώς αυτό το μέρος είναι εύκολο και πολλά VPN έχουν αυτήν τη λειτουργικότητα.

Οι διακόπτες Kill είναι λιγότερο συνηθισμένοι, αλλά είναι πιο σημαντικοί. Ένας διακόπτης kill, όπως υποδηλώνει το όνομα, σκοτώνει επιλεγμένες εφαρμογές εάν αποσυνδεθεί το VPN. Αυτό λειτουργεί είτε αποσυνδέετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο είτε εάν η σύνδεσή σας διακόπτεται για κάποιο λόγο. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς θα διασφαλίσει ότι δεν θα τρέχετε χωρίς VPN χωρίς να το παρατηρήσετε.

Προώθηση θύρας

Ορισμένα VPN και ISP αποκλείουν ή καταστρέφουν συγκεκριμένες θύρες για να εξοικονομήσουν χρήματα. Με την προώθηση θυρών μπορείτε να κατευθύνετε την κυκλοφορία σας σε οποιαδήποτε θύρα που προτιμάτε.

Ποια είναι η καλύτερη τοποθεσία για Torrenting και P2P?

Ίσως πιστεύετε ότι είστε ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για torrent. Ειδικά αν πληρούν όλες τις παραπάνω τεχνικές απαιτήσεις. Δυστυχώς, αν και πολλά VPN ισχυρίζονται ότι δεν είναι αρχεία καταγραφής, δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για αυτό το γεγονός. Οι καλύτερες χώρες για να συνδεθείτε για torrenting είναι οι εξής:

  1. Ολλανδία
  2. Ελβετία
  3. Ισπανία
  4. Μεξικό

Είναι νόμιμη η Torrenting?

Ναι, το torrenting είναι 100% νόμιμο. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί οργανισμοί και κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι ο χείμαρρος είναι παράνομος. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς το torrent είναι ένα μέσο απλής κοινοποίησης περιεχομένου.

Όπου έρχεται η παρανομία, είναι το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του περιεχομένου σε ιστότοπους torrent προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Είτε πρόκειται για ταινίες, βιβλία, λογισμικό ή οτιδήποτε άλλο, το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομο να διανέμεται χωρίς την άδεια του κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων – το οποίο δεν παρέχεται στις περισσότερες περιπτώσεις.

Είναι ασφαλές το Torrenting?

Ναι και ΟΧΙ. Το Torrenting από μόνο του είναι ασφαλές, αρκεί να χρησιμοποιείτε έναν αξιόπιστο πελάτη torrent όπως το uTorrent ή το BitTorrent.

Δυστυχώς, το περιεχόμενο που κατεβάζετε ενδέχεται να μην είναι ασφαλές. Υπάρχουν δύο διασφαλίσεις έναντι αυτού:

  1. Οι περισσότεροι ιστότοποι torrent έχουν βαθμολογία φήμης για τους χρήστες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο μεταφορτωτής είναι νόμιμος και αν ανεβάζει πολύτιμο περιεχόμενο ή όχι
  2. Η χρήση ενός antivirus / antimalware θα σας προστατεύσει σε περίπτωση που κάνετε λήψη κάτι κακό

Μια άλλη πτυχή του torrenting που δεν είναι ασφαλής είναι να πιάσετε αν τρέχετε παράνομο περιεχόμενο.

Μπορώ να κάνω Torrent με δωρεάν VPN?

Εν ολίγοις, ναι, αλλά δεν είναι πραγματικά ιδανικό. Τα περισσότερα δωρεάν VPN είναι περιορισμένα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και συνήθως προορίζονται για βραχυπρόθεσμη χρήση και ως κανάλι απόκτησης πελατών.

Ο μεγαλύτερος περιορισμός στα δωρεάν VPN τείνει να είναι ο όγκος των δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι κατανοητό ότι θα χρησιμοποιήσετε γρήγορα ένα όριο μηνιαίων λήψεων 10 GB εάν τρέχετε, για να μην αναφέρουμε το περιεχόμενο ροής. Το μόνο VPN που έχει απεριόριστα δεδομένα στο δωρεάν πακέτο τους είναι ProtonVPN, Ωστόσο, επιταχύνουν την ταχύτητα και απαγορεύουν το P2P, ώστε να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για torrent.

Έτσι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για torrent, δεν θα το καταφέρετε πολύ μακριά.

Χρησιμοποιεί ένα VPN νόμιμο?

Η χρήση ενός VPN είναι νόμιμη στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Υπάρχουν μερικές χώρες όπου είναι παράνομο, όπως το Ιράκ ή η Βόρεια Κορέα. Σε ορισμένες χώρες όπως η Κίνα και τα ΗΑΕ είναι πολύ περιορισμένη. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα ή περιορισμούς (εδώ ).

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Torrenting?

Η χρήση ενός VPN για torrenting είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόλις ενεργοποιηθεί το VPN, όλες οι δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο προστατεύονται αυτόματα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα VPN που μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεκινήσετε κατά λάθος χωρίς να προστατεύεστε.

Αποκτήστε πρόσβαση στη δραστηριότητα Torrent

Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά λόγω του τρόπου λειτουργίας του torrent, μπορείτε να μάθετε ποια στοιχεία έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη IP. (IKnowWhatYou κατέβασα ) είναι ο πιο διάσημος ιστότοπος για αυτό και η επίσκεψή του μπορεί να σας αντιμετωπίσει με την τρομακτική αλήθεια και πραγματικά να σας δώσει αυτό το κίνητρο για να αποκτήσετε ένα VPN.

συμπέρασμα

Ένα VPN για torrenting είναι απολύτως απαραίτητο. Είτε ζείτε σε μια χώρα που έχει ήδη καταργήσει, είτε όχι, είναι καλύτερα να είστε ασφαλείς παρά να λυπάστε. Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός μας έχει καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, αν πιστεύετε ότι έχουμε αφήσει κάτι, ενημερώστε μας στα σχόλια. Διαφορετικά, καλή τύχη και διασκεδάστε χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα torrenting VPN.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map