Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τα καλύτερα VPN για την Κούβα

Στην Κούβα ένα ασφαλές και αξιόπιστο VPN είναι απαραίτητο εάν θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα προνόμια του Διαδικτύου χωρίς περιορισμούς. Συγκρίνετε τους κορυφαίους παρόχους VPN από τη λίστα μας και επιλέξτε έναν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εισαγωγή

Κάθε χρόνο η Κούβα προσελκύει όλο και περισσότερους περίεργους ταξιδιώτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί, καθώς η χώρα είναι αρκετά συναρπαστική. Όμως, πρέπει να γνωρίζετε και να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην καρδιά της Καραϊβικής.

Για παράδειγμα, η εύρεση WiFi και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μάλλον τρομακτική εργασία. Η Κούβα είναι διάσημη για πολλά πράγματα, αλλά η ελευθερία του λόγου δεν είναι καθόλου από αυτά. Γι ‘αυτό, ακόμη και αν είστε αρκετά τυχεροί για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε βήμα που κάνετε. Εκτός αυτού, εάν πιστεύουν ότι η διαδικτυακή σας δραστηριότητα αποτελεί απειλή για τη σοσιαλιστική κοινωνία τους, είναι απίθανο να ξεφύγετε με ένα χαστούκι στον καρπό. Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, θα μπορούσατε να φυλάξετε έως και 20 χρόνια.

Στην Κούβα, ένα αξιόπιστο υψηλής ποιότητας VPN είναι απαραίτητο για την ασφάλεια, την ασφάλεια και την ανωνυμία στον κυβερνοχώρο. Είναι στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστούν οι περιορισμοί. Η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο VPN για την Κούβα.

Γρήγορη σύγκριση VPN

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο PureVPN

Καθαρό VPN

 • Εξαιρετική τιμή
 • Αξιοπρεπείς διακομιστές
 • Όχι το πιο ιδιωτικό

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN είναι το χρυσό πρότυπο για VPN. Διαθέτει περισσότερους από 3000 εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές σε 94 χώρες και στρατιωτική ασφάλεια. Είναι επίσης μια προφανής επιλογή εάν θέλετε να μπορείτε να συνδεθείτε σε σχεδόν οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα ροής που υπάρχει.

Το ExpressVPN μπορεί να προστατεύσει 5 συσκευές ταυτόχρονα. Λειτουργεί καλά με Windows, Android, macOS, Linux, ακόμη και με μερικές έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών. Οι εφαρμογές ExpressVPN είναι πολύ εύχρηστες.

Ακόμα κι αν έχετε κάποια δυσκολία, οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών τους είναι εκεί για σας 24/7. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του παρόχου VPN μπορεί να είναι η τιμή. Ωστόσο, εάν εντός 30 ημερών αποφασίσετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, εγγυώνται ότι θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Καθαρό VPN

Καθαρό VPN

PureVPN είναι συνολικά ισοδύναμο με το ExpressVPN, και μάλιστα το ξεπερνά με κάποιους τρόπους. Για παράδειγμα, σας παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για μια επιπλέον ημέρα και επιτρέπει τη σύνδεση έως και 5 συσκευών ταυτόχρονα. Το PureVPN υποστηρίζει μια σειρά διαφορετικών πλατφορμών, όπως Windows, Mac, iOS, Android και Android TV, καθώς και το Firestick.

Μπορεί να λειτουργεί λιγότερους διακομιστές (πάνω από 2000), αλλά το εύρος είναι πολύ ευρύτερο (140 χώρες). Με το δίκτυο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές σε Netflix, HBO, Hulu και άλλες πλατφόρμες ροής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων.

Το PureVPN με γνώμονα την ασφάλεια αξίζει επίσης να βρίσκεται στην πρώτη λίστα, με την προστασία διαρροής DNS και έναν διακόπτη kill να είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN είναι ένας ασφαλής και αξιόπιστος βετεράνος μεταξύ των VPN. Έχει έναν εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών (τουλάχιστον 5000) σε 60 χώρες.

Με NordVPN μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό των κορυφαίων πλατφορμών ροής και να περιηγηθείτε σε Chrome, Firefox ή Safari. Όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω, είναι επίσης συμβατό με Windows, Mac, iOS και Android. Αυτό που κάνει την υπηρεσία να ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Το NordVPN προσφέρει αποκλειστικά IP, P2P και διπλό VPN.

Η διπλή ασφάλεια έρχεται σε τιμή όμως, καθώς μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κούβας. Είναι φιλικό για αρχάριους και συγκριτικά χαμηλού κόστους, αλλά τα κύρια χαρακτηριστικά του δεν είναι καθόλου κατώτερα.

Το δίκτυο CyberGhost διαθέτει πάνω από 3000 διακομιστές σε 60 χώρες και συνεχίζει να επεκτείνεται. Οι βελτιστοποιημένοι διακομιστές σάς επιτρέπουν να ξεμπλοκάρετε το Netflix, το Amazon Prime, το YouTube Red και άλλα παρόμοια. Σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο των δημοφιλών υπηρεσιών ροής σε διαφορετικές χώρες.

Με το CyberGhost Google, Facebook, Instagram, Skype και άλλοι βασικοί ιστότοποι καθίστανται διαθέσιμοι. Εκτός αυτού, παραμένετε ανώνυμοι όταν κάνετε σερφ ή torrent. Το CyberGhost προσφέρει υψηλή ταχύτητα ανά πάσα στιγμή και σταθερή ασφάλεια. Σας επιτρέπει επίσης να προστατεύσετε έως και 7 συσκευές με μία μόνο συνδρομή, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me