Το καλύτερο VPN για την Κίνα

Θέλετε να παρακάμψετε το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που απαγορεύεται σε αυτήν τη χώρα?

Λοιπόν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Υπηρεσία VPN. Αλλά δεν θα κάνει κανένα VPN. Πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN που είναι αξιόπιστη, ασφαλής και ανώνυμη. Μόνο τότε θα έχετε πρόσβαση σε απαγορευμένο περιεχόμενο όταν βρίσκεστε στην Κίνα.

Τείχος της Κίνας

Μετά από πολλές δοκιμές διαφορετικών υπηρεσιών VPN, έχω συστάσεις για τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN που λειτουργούν στην Κίνα. Αλλά πρώτα, μια επισκόπηση του Μεγάλου Τείχους προστασίας της Κίνας. Θα μοιραστώ την ανάλυση των ιδιοτήτων που πρέπει να έχει ένα VPN, ώστε να ξεπεράσει τις κινεζικές νομικές και τεχνολογικές προκλήσεις.

Γρήγορες πληροφορίες

Τα καλύτερα VPN της Κίνας

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Το Μεγάλο Τείχος της Κίνας – τα βασικά

Αυτό το σύστημα είναι ένα μείγμα νομικών και τεχνολογικών γεγονότων που περιορίζουν τη χρήση του Διαδικτύου στην Κίνα. Οι άνθρωποι στην Κίνα δεν έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους πληροφοριών όπως το Google ή η Wikipedia. Απαγορεύονται επίσης τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook. Πολλές υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το HBO, το BBC iPlayer και άλλα δεν είναι επίσης διαθέσιμα εδώ.

Οι νόμοι ορίζουν ότι απαγορεύεται στα άτομα να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει την εθνική ασφάλεια, το συμφέρον του κράτους και θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη κρατικών μυστικών. Μπορώ να κατανοήσω και να συμφωνήσω με τον περιορισμό της πρόσβασης των ανθρώπων σε σεξουαλικό ή βίαιο περιεχόμενο. Δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό το σύστημα στο σύνολό του, καθώς απαγορεύει επίσης την πρόσβαση σε πληροφορίες και έχει μια ισχυρή πολιτική λογοκρισίας.

Κίνα-φράχτη


Στην Κίνα, όλες οι διαδικτυακές δραστηριότητες παρακολουθούνται, παρακολουθούνται και αποθηκεύονται. Επιπλέον, πολλοί ιστότοποι δεν επιτρέπονται, μεγάλο μέρος του περιεχομένου της γάμου λογοκρίνεται. Επομένως, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα ένα βίντεο YouTube, να διαβάσετε ιστότοπους ειδήσεων ή ακόμη και να ελέγξετε τον λογαριασμό σας στο Gmail.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές τεχνικές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε απαγορευμένο περιεχόμενο. Αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση διακομιστών μεσολάβησης, ανοιχτών διακομιστών μεσολάβησης όπως το Freegate, το Ultrafurf και παρόμοια. Τα Tor και I2P χρησιμοποιούνται επίσης όπως είναι το κρυπτογραφημένο DNS, το Shadowsocks και η χρήση μιας υπηρεσίας VPN.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα VPN στην Κίνα?

Το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας είναι πολύ περιοριστικό. Δεν μπορεί κάθε VPN να παρέχει πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο στην Κίνα. Πολλά από αυτά ακόμη και δεν μπορούν να ληφθούν ή να εγκατασταθούν ενώ βρίσκεστε στην Κίνα. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να καταφύγουν σε εναλλακτικές μεθόδους εγκατάστασης ενός VPN.

Για να μπορείτε να πλοηγηθείτε στην κινεζική λογοκρισία στο Διαδίκτυο, ένα VPN χρειάζεται πολλές ιδιότητες:

 • Εξαιρετικά πρωτόκολλα ασφαλείας
 • Εξαιρετική κρυπτογράφηση
 • Λειτουργία Kill-switch
 • Ισχυρή καταστρατήγηση γεω-μπλοκ
 • Ανώνυμη σύνδεση

Συμβουλή: Πρέπει να εγκαταστήσετε το VPN πριν φτάσετε στην Κίνα. Είναι συχνά αδύνατο να κατεβάσετε και να δημιουργήσετε ένα VPN όταν βρίσκεστε στην ηπειρωτική Κίνα. Όλοι οι Κινεζικοί ISP αποκλείουν την πρόσβαση σε ιστότοπους VPN. Οι άνθρωποι συνήθως βγαίνουν εκτός κράτους με τις συσκευές τους για να εγκαταστήσουν ένα VPN.

Το καλύτερο VPN για την Κίνα

Εδώ σας φέρνω τις τρεις κορυφαίες υπηρεσίες VPN που προσφέρουν πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο στην Κίνα. Διαβάστε παρακάτω για μια λεπτομερή περιγραφή των κύριων υπηρεσιών τους και γιατί λειτουργούν στην Κίνα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

NordVPN

Πίσω στις πρώτες μέρες του NordVPN, αυτή η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη στην Κίνα. Αλλά χάρη στους αφοσιωμένους μηχανικούς, το NordVPN έχει γίνει μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN που χρησιμοποιούνται στην Κίνα. Αυτή η υπηρεσία έχει προσιτές τιμές και πρόσθεσε ανωνυμία εάν πληρώνετε με κρυπτογράφηση. Εάν ταξιδεύετε στις ΗΠΑ, μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε μετρητά για τη συνδρομή σας στο NordVPN και να λάβετε μια εγκατάσταση κουτιού. Αυτός είναι ο πιο ανώνυμος τρόπος πληρωμής και μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NordVPN και να την χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

nordvpn

Το δίκτυο διακομιστών NordVPN περιλαμβάνει 5706 διακομιστές σε 59 χώρες. Υπάρχουν πάνω από 300 διακομιστές κοντά στην Κίνα. Υπάρχουν διακομιστές στην Ιαπωνία, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ. Υποστηρίζουν σύνδεση P2P, Obfuscated και Double VPN. Αυτά είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται για τη χρήση ενός VPN στην Κίνα. Η NordVPN έχει αυστηρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και είναι εγγεγραμμένη στον Παναμά. Ο Παναμάς έχει αυστηρούς νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Το NordVPN διαθέτει κρυπτογράφηση AES-256 ικανή να αποκρύπτει τη διεύθυνση IP και την διαδικτυακή κίνηση. Η δυνατότητα Kill Switch αποκλείει άμεσα την κυκλοφορία εάν χαθεί η σύνδεση με τον διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια εξαιρετική υπηρεσία VPN που μπορεί να ξεκλειδώσει πολλούς ιστότοπους στην Κίνα. Μία συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έξι συσκευές. Μπορείτε να συνομιλήσετε με την εξαιρετική ζωντανή υποστήριξη 24/7 στον ιστότοπο NordVPN και να βρείτε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας.

Διαβάστε την κριτική NordVPN

ExpressVPN

Μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN, ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για πρόσβαση στο περιεχόμενο στην Κίνα. Αυτή η υπηρεσία διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 3000 διακομιστών σε 160 τοποθεσίες διακομιστών σε 94 χώρες. Αυτό τους δίνει πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων άλλων VPN. Διαθέτει διακομιστές σε χώρες γύρω από την Κίνα. Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Νότια Κορέα, Βιετνάμ, Μπουτάν, Ταϊβάν, Νεπάλ και άλλες γειτονικές χώρες.

expressvpn

Το ExpressVPN διαθέτει εξαιρετική κρυπτογράφηση AES-256 και τεχνολογία αξιόπιστου διακομιστή που λειτουργεί σε διακομιστές μόνο RAM. Αυτό το VPN είναι εγγεγραμμένο στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και υπόκειται στους ισχυρούς νόμους περί απορρήτου. Έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που βοηθάται από τους διακομιστές μόνο RAM. Ο διακόπτης Kill θα εμποδίσει την κυκλοφορία εάν διακοπεί η σύνδεση με τον διακομιστή. Υπάρχει μια καλή δυνατότητα geo-unblocking και μια λειτουργία tunneling VPN.

Μπορείτε να ανακατευθύνετε μέρος της επισκεψιμότητάς σας για να περάσετε από το VPN και μέρος της επισκεψιμότητας για να περάσετε από το κανονικό κανάλι ISP. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να περιηγηθείτε στο τεράστιο, χωρίς λογοκρισία internet μέσω του VPN σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Tor. Η χρήση άλλου προγράμματος περιήγησης για πρόσβαση σε εγκεκριμένους Κινέζους ιστότοπους θα παρέχει καλή κάλυψη. Εάν πιάσετε, έχετε το ιστορικό αναζήτησης από το κανονικό κανάλι ISP για να αποδείξετε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Το ExpressVPN έχει εκπληκτική υποστήριξη πελατών 24/7. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο καθώς έχετε άριστη εξυπηρέτηση.

Διαβάστε την κριτική ExpressVPN

Surfshark

Ένα από τα πιο οικονομικά VPN σήμερα, το Surfshark διαθέτει δυνατότητες που μπορεί να φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, αλλά δεν ισχύει. Το Surfshark διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες και υπηρεσίες ασφαλείας. Παρέχει πρόσβαση σε λογοκρισμένο περιεχόμενο και επιτρέπει την πλοήγηση στο Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας.

σέρφινγκ

Το δίκτυο διακομιστών Surfshark περιλαμβάνει 1700+ διακομιστές σε 63+ χώρες. Πολλά βρίσκονται γύρω από την Κίνα, στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Βιετνάμ, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ. Αυτό βοηθά μια γρήγορη σύνδεση όταν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN στην Κίνα. Ένα καλό χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι η λειτουργία NoBorders που περιηγείται σε αυστηρά γεωγραφικά μπλοκ. Η λειτουργία καμουφλάζ κρύβει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα βολικό όταν χρησιμοποιείτε το Surfshark στην Κίνα.

Το MultiHop είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι χρήσιμο για ανενόχλητη περιήγηση στο δίχτυ στην Κίνα. Υπάρχει μια δυνατότητα Kill Switch για την προστασία της κυκλοφορίας σας. Η λειτουργία προστασίας ιστού στον κυβερνοχώρο προστατεύει τη συσκευή σας από κακόβουλα προγράμματα, διαφημίσεις και ιχνηλάτες. Αυτή η υπηρεσία VPN βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και έχει πολιτική μηδενικής καταγραφής. Μπορείτε να συνδέσετε απεριόριστο αριθμό συσκευών με μία συνδρομή. Επίσης, έχετε μια εξαιρετική υπηρεσία ζωντανής υποστήριξης 24/7.

Διαβάστε το SurfsharkVPN Review

συμπέρασμα

Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε έναν εξωτερικό ιστότοπο ή υπηρεσία στην Κίνα, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η χώρα έχει αυστηρούς νόμους λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Επομένως, η χρήση ενός VPN είναι απαραίτητη εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google, το Facebook, το Gmail, το YouTube και πολλά άλλα.

Παρακάτω είναι τρία κορυφαία VPN για παράκαμψη της κινεζικής λογοκρισίας. Αυτά τα τρία έχουν ανώτερες υπηρεσίες και προσφέρουν καλές ταχύτητες. Αφού τα δοκιμάσω και συμβουλευτώ άτομα στην Κίνα, μπορώ ελεύθερα να προτείνω τις υπηρεσίες τους.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map