Trezor One

Είστε περίεργοι για το Trezor One?

Αναρωτιέστε αν θα σας κρατήσει κρυπτο ασφαλής?

Τότε είσαι τυχερός…

Θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Trezor One σε αυτήν την διεξοδική κριτική!

Βάζουμε το Trezor One στην απόλυτη δοκιμασία για να δούμε αν το πρώτο πορτοφόλι υλικού μπορεί να ανταποκριθεί στο όνομά του.

Contents

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Προμηθευτός
 • Ανοιχτή πηγή
 • Διεπαφή πλούσια σε χαρακτηριστικά
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων
 • Λήξη χρόνου συσκευής

Μειονεκτήματα

 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης στη συσκευή
 • Ασπρόμαυρη οθόνη

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Προμηθευτός
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης στη συσκευή
 • Ανοιχτή πηγή
 • Ασπρόμαυρη οθόνη
 • Διεπαφή πλούσια σε χαρακτηριστικά
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων
 • Λήξη χρόνου συσκευής

Ποιος πρέπει να αγοράσει ένα Trezor?

 • Επενδυτές Crypto που εκτιμούν ένα καλή φήμη & ασφάλεια
 • Crypto επενδυτές που θέλουν υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων
 • Επενδυτές Crypto που θέλουν φθηνό πορτοφόλι

Αγοράστε το TREZOR ONE

Γιατί να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού?

Χρυσό bitcoin και τσιπ υπολογιστή

Τα πορτοφόλια υλικού είναι σημαντικά εργαλεία για ενεργοποίηση κρύα αποθήκευση του bitcoin σας, μιας μεθόδου που διατηρεί τα ιδιωτικά σας κλειδιά εντελώς εκτός σύνδεσης.

Σχεδιάζονται και διατίθενται στην αγορά με γνώμονα κάθε επίπεδο χρήστη και θεωρούνται βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση οποιουδήποτε επιπέδου χρημάτων.

Χαρτί πορτοφόλια και τα ζεστά πορτοφόλια δεν θεωρούνται εύχρηστα ή ασφαλή συγκριτικά. Αυτές οι μέθοδοι δεν συνιστώνται εκτός από συγκεκριμένες εφαρμογές ή από προχωρημένους χρήστες.

Ιστορικό

Τρέζορ (Czeck για «ασφαλές» ή «ισχυρό πλαίσιο») είναι η ανάπτυξη του SatoshiLabs, ένας οργανισμός με υπέροχη φήμη στην κοινότητα Bitcoin.

Οι ιδρυτές παρουσίασαν ομαδοποιημένη εξόρυξη Bitcoin στον κόσμο και το πρώτο πρωτότυπο πορτοφολιού υλικού το 2012.

Σε αυτό, δημιούργησαν τη μέθοδο τους η οποία χρησιμοποιεί κωδικούς mnemonic για τη δημιουργία και αντιγράφων ασφαλείας ντετερμινιστικά κλειδιά (BIP39). Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πλέον σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Αυτό το έργο κορυφώθηκε με την κυκλοφορία του Trezor One το 2014 και επεκτάθηκε όταν Μοντέλο Τ ακολούθησε το 2019.


Trezor One: τα βασικά

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor One – Υποστηριζόμενα νομίσματα

ο Trezor One ήταν η πρώτη διαθέσιμη στο εμπόριο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων και προς το παρόν υποστηρίζει αποθήκευση άνω των 1000 στοιχείων.

Χρησιμοποιεί το Ιεραρχική ντετερμινιστική (HD) πρωτόκολλο δημιουργίας και μεταφοράς κλειδιών (BIP32) για να δημιουργήσετε πορτοφόλια. Το Trezor One ανταγωνίζεται άμεσα με το Καθολικό Nano S ως το πιο προσιτό πορτοφόλι υλικού.

Τιμή

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Τιμή για Trezor One White

Το Trezor One ανταγωνίζεται άμεσα με το Καθολικό Nano S ως το πιο προσιτό πορτοφόλι υλικού.

Η τιμή περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή όταν παραγγείλετε εντός των Ηνωμένων Πολιτειών από επίσημο μεταπωλητή.

Ρίξτε μια ματιά στο πώς το Trezor One συσσωρεύεται έναντι άλλων πορτοφολιών υλικού:

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2019
 • ΤΙΜΗ: 119 $
 • BLUETOOTH:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2016
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor Model T

Trezor Model T

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2018
 • ΤΙΜΗ: 159 $
 • ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor One

Trezor One

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2013
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Σύγκριση με ανταγωνιστές

ο Trezor One παρέχει την ίδια βασική χρησιμότητα με το Καθολικό Nano S και είναι μια καλή εισαγωγική συσκευή για τους νεοεισερχόμενους.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Οι περιορισμοί του περιλαμβάνουν τον αριθμό των κερμάτων που υποστηρίζονται και την έλλειψη δυνατοτήτων Bluetooth.

Τόσο το Trezor όσο και το Ledger έχουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας (το Trezor Model T και Καθολικό Nano X. Καθένα από αυτά παρέχει μια πιο premium εμπειρία με προηγμένες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στα μοντέλα entry-level.

Το Bluetooth θεωρείται ότι είναι πιθανό ασφάλεια θέμα. Ενώ Ο Ledger ανταποκρίθηκε Αυτή η ανησυχία, εναπόκειται στον χρήστη να αποφασίσει εάν η ευκολία Bluetooth υπερτερεί του κινδύνου.

Τι υπάρχει στο κουτί

Trezor ένα κουτί

Πριν επιχειρήσετε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού, θα πρέπει να ελέγξετε τη συσκευασία και να προσέχετε τη συσκευή που ενδέχεται να παραβιαστεί πριν φτάσει σε εσάς.

ο Trezor One Η συσκευασία αποτελείται από ένα λεπτό κουτί από χαρτόνι σφραγισμένο με δύο αυτοκόλλητα ασφαλείας ολογράμματος. Αυτοί επιβεβαιώνονται εύκολα οι εικόνες που συναντώνται στον επίσημο ιστότοπό τους κατά την έναρξη της εγκατάστασης.

Αυτοκόλλητο ολογράμματος Trezor One ασφαλείας Αυτοκόλλητο ολογράμματος Trezor One ασφαλείας

Εκτός από τα ολογράμματα, τα καπάκια του κουτιού έχουν κολληθεί καλά στο βαθμό που το κουτί ουσιαστικά καταστρέφεται μόλις το ανοίξετε.

Είναι σαφές ότι Τρέζορ έχει σκεφτεί βαθιά για αυτό το ζήτημα και μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Ένα τεράστιο ποσό σκέψης και σκέψης έχει περάσει στον τρόπο με τον οποίο το Trezor One έχει συσκευαστεί και μπορείτε ακόμη και αναθεωρήστε την ιστορία του στο Ιστοσελίδα Trezor.

Μετά το άνοιγμα του κουτιού

Μετά το άνοιγμα, δεν αξίζει πραγματικά να το αποθηκεύσετε.

Το κουτί περιέχει:

Συσκευή Trezor One

Καλώδιο USB (με επωνυμία Trezor)

Lanyard, Μπρελόκ & Αυτοκόλλητα

Seed Backup Cards και πληροφορίες συσκευής

Περιεχόμενο κουτί

Περιγραφή συσκευής

ο Trezor One είναι μια πολύ μικρή, ελαφριά συσκευή USB. Το μέγεθός του θα μπορούσε να είναι και ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα, καθώς μπορεί να καθίσει διακριτικά κοντά στον υπολογιστή χωρίς να διαταράξει το περιβάλλον εργασίας σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να αφαιρεθεί ακούσια από το βλέμμα.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor One White – Τεχνικές προδιαγραφές

Το μέγεθος και η σύνθεση της συσκευής (η οποία είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πλαστική) δεν προσφέρεται για ταξίδι, εκτός εάν ασφαλίζεται σε άλλο κουτί ή δοχείο κάποιου είδους. Δεν υπάρχουν κινούμενα κομμάτια εκτός από τα δύο κουμπιά κάτω από τη μονόχρωμη οθόνη.

Ασφάλεια & Σχέδιο

Η φήμη του Trezor One και η SatoshiLabs είναι απαράμιλλη στον κλάδο, καθώς οι προγραμματιστές της είναι υπεύθυνες για σημαντικές προόδους τόσο στην ασφάλεια του πορτοφολιού όσο και στη χρηστικότητα.

ο τεκμηρίωση στον ιστότοπό τους εμφανίζεται ένα ιστορικό των επιλυμένων προβλημάτων ασφαλείας με αξιοσημείωτες λεπτομέρειες και συνδέσμους προς τους αντίστοιχους Github θέματα.

Προστασία PIN

ο Trezor One σας κατευθύνει στην αρχική τους σελίδα και στη συνέχεια απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε ένα PIN κατά τη στιγμή της εγκατάστασης.

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός 9ψήφιου κωδικού PIN για το κλείδωμα της συσκευής είναι μια καλή βάση ασφαλείας που καθορίζεται από εσάς σίγουρα χρησιμοποιήστε τα πλήρη 9 ψηφία για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο εμπόδιο!

Κωδικός PIN στο trezor one

σε αντίθεση με το Καθολικό Nano X και Nano S, τα κουμπιά της συσκευής δεν χρησιμοποιούνται για την απευθείας εισαγωγή του PIN.

Αντ ‘αυτού, ένα τυχαίο πλέγμα 9×9 των ψηφίων 1-9 ταιριάζει στο πορτοφόλι Trezor στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν μπορεί να παρατηρηθεί μοτίβο για την ακολουθία κατά την είσοδό του.

Η συσκευή παραμένει ξεκλείδωτη για 10 λεπτά.

Ξεκλειδώστε το Trezor One Power

Δίπλα στο εικονίδιο κλειδώματος, υπάρχει και η λειτουργία “Ξεχάστε τη συσκευή” με ένα κλικ.

Εάν κάποιος εισαγάγει λανθασμένα το PIN, μια καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων σταματά μια άλλη προσπάθεια που διπλασιάζεται με κάθε διαδοχική λανθασμένη σύνδεση. Αυτή η καθυστέρηση εμποδίζει το ωμή βία του PIN σας.

Λέξεις αποκατάστασης σπόρου

ΤρέζορΗ ομάδα είναι οι δημιουργοί της σύμβασης εφεδρικής φράσης 24 λέξεων και η ίδια η συσκευή έχει σχεδιαστεί και αποτελεί τη φυσική εκδήλωση αυτής της καινοτομίας.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Σπόρος ανάκτησης του Trezor One

Χρήση αυτού του προτύπου (εισήχθη με το BIP39), μια μεγάλη ποικιλία πορτοφολιών υλικού και λογισμικού βρίσκουν ευρύτερη χρηστικότητα λόγω της ταυτόχρονης βελτίωσης της ασφάλειας και της απλότητας που φέρνει.

Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας καταχώρηση στο μπλογκ στο BIP39 για πολύ πιο προσεκτική ματιά. Χωρίς αμφιβολία, το ιδιωτικό σας κλειδί αποκαθίσταται πιο εύκολα χρησιμοποιώντας ανθρώπινες αναγνώσιμες λέξεις αντί για μια σύνθετη κρυπτογραφική σειρά τυχαίων χαρακτήρων.

Επαναφορά του πορτοφολιού σας μετά το Trezor One καταστρέφεται ή χάνεται είναι μια απλή και απλή διαδικασία μέσω της χρήσης των λέξεων ανάκτησης.

Ωστόσο, πώς διασφαλίζετε αυτά είναι η απόλυτη δοκιμή της ασφάλειας της μεθόδου.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Μπιλφόντλ για την εξάλειψη των απειλών στις οποίες το χαρτί είναι ιδιαίτερα ευάλωτο (ζημιά στο νερό, φωτιά, ξεθώριασμα, εσφαλμένη τοποθέτηση).

Το Billfodl είναι ο τέλειος σύντροφος για ένα Trezor Model

Φανταστείτε να χάσετε 1.000.000 $ σε Bitcoin λόγω του ότι το αντίγραφο ασφαλείας του χαρτιού σας καταστράφηκε από πυρκαγιά ή πλημμύρα. Κρατήστε το αντίγραφο ασφαλείας σας ασφαλέστερο αποθηκεύοντάς τα σε μέταλλο αντί για χαρτί!

Αγοράστε ένα Billfodl

Υποστήριξη φράσης πρόσβασης

ο Trezor One περιλαμβάνει τη δυνατότητα προσθήκης ενός πρόσθετου μέτρου ασφαλείας: τη λεγόμενη «25η λέξη». Πιο σωστά γνωστή ως φράση πρόσβασης, αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει μια επιπλέον λέξη στις 24 εφεδρικές λέξεις.

Υπάρχουν δύο λόγοι για να χρησιμοποιήσετε έναν:

1. Θα προσθέσει επιπλέον ασφάλεια στη φράση ανάκτησης σε περίπτωση που κάποιος εντοπίσει το αντίγραφο ασφαλείας των 24 σπόρων σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor.io – Πώς να χρησιμοποιήσετε μια φράση πρόσβασης TREZOR

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιοσδήποτε έχει αυτές τις συγκεκριμένες 24 λέξεις θα έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει το πορτοφόλι σας και να μεταφέρει τα χρήματα. Η προσθήκη άλλης λέξης της δικής σας επιλογής θέτει αποτελεσματικά έναν κωδικό πρόσβασης στη φράση σπόρου!

2. Για να εφαρμόσετε έναν «εικονικό λογαριασμό» στη συσκευή που διαθέτει μικρότερο ποσό χρημάτων. Χρησιμοποιώντας αυτό δημιουργείται εύλογη αμφισβήτηση έναντι του “$ 5 Wrench Attack”.

Πώς λειτουργεί μια επίθεση με γαλλικό κλειδί $ 5

5 $ επίθεση με γαλλικό κλειδί

Οι επιτιθέμενοι είναι πιο πιθανό να παραιτηθούν εάν έχουν πρόσβαση μόνο στον εικονικό λογαριασμό σας, τερματίζοντας και τα δύο το δυσάρεστο γεγονός, διατηρώντας ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σας.

Ασφάλεια πολλαπλών υπογραφών

Για πολύ υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιούν πολλαπλές υπογραφές στο πορτοφόλι τους για να διαιρέσουν τον κίνδυνο.

Κάτι τέτοιο καταργεί το μοναδικό σημείο αποτυχίας στο να έχεις μόνο μία συσκευή που απαιτείται για τη μεταφορά νομισμάτων από τον νόμιμο κάτοχο.

Προσφέρεται υποστήριξη για αυτήν τη λειτουργικότητα στο λογισμικό του πορτοφολιού Trezor.

Ρύθμιση συσκευής & Δραστηριοποίηση

Η Trezor δημιούργησε έναν υποτομέα του ιστότοπού τους για πρόσβαση και λειτουργία της συσκευής σας, στην οποία εσείς ξεκινήστε με πρόσβαση εδώ. Η σύζευξη του πορτοφολιού με τον υπολογιστή σας απαιτεί την εγκατάσταση του Γέφυρα Τρέζορ, μια ενοποίηση με το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io TRezor.io – Η ιδιωτική τράπεζα στα χέρια σας

Αυτή η προσέγγιση είναι ένας συνδυασμός αυτών που χρησιμοποιούνται από το Καθολικό έχει το δικό του συγκεκριμένο λογισμικό (Ledger Live) και το KeepKey το οποίο είτε συνδυάζεται με τον ιστότοπο ShapeShift είτε χρησιμοποιώντας μια αυτόνομη προσθήκη Chrome.

Η SatoshiLabs ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα την επερχόμενη κυκλοφορία του firmware μόνο για bitcoin.

Αγοράστε ένα Billfodl

Κύρια διεπαφή πορτοφολιού

Η Trezor μπορεί εύκολα να διεκδικήσει τον υψηλότερο αριθμό προσαρμογών για ένα πορτοφόλι υλικού.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Η διεπαφή στο πρόγραμμα περιήγησης είναι καθαρή και αραιή, αλλά παρέχει συνδέσμους προς σχετικές πληροφορίες και εκπαιδευτικές ανατροπές.

Μια τεράστια γκάμα επιλογών και ρυθμίσεων όπως μετονομασία λογαριασμών, αποθήκευση ετικετών και σημειώσεων με ενσωμάτωση DropBox ή ακόμα και σχεδιάζετε τη δική σας εικόνα για την αρχική οθόνη είναι διαθέσιμη.

Επιλογές εικόνων Trezor One Homescreen Επιλογή αλλαγής αρχικής οθόνης Trezor One

Επιπλέον, πάνω από την περιοχή του πορτοφολιού υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι προς τον ιστότοπο, την καρτέλα υποστήριξης και το ιστολόγιο Trezor που είναι πυκνές πληροφορίες.

Υπάρχουν άφθονες και συνοπτικές διαθέσιμες πληροφορίες, οι οποίες είναι χρήσιμες ακόμη και για όσους δεν διαθέτουν καμία από τις συσκευές τους.

Πορτοφόλια & Λογαριασμοί

Πληροφορίες πορτοφολιού Trezor Παρουσίαση καρτελών πορτοφολιού στις Trezor.io

Η Trezor χρησιμοποιεί διάταξη ιεραρχίας συσκευής / λογαριασμού / διεύθυνσης στη διεπαφή του πορτοφολιού, οπότε επιλέγοντας και περιηγηθείτε σε όλα τα απλά και διαισθητικά.

Η εισαγωγή λογαριασμών παλαιού τύπου (πριν από το Segwit), οι ρυθμίσεις αντίτιμης αξίας του πορτοφολιού (είναι διαθέσιμα ένα επιβλητικό 32 νομίσματα fiat) ή η μετάβαση σε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή είναι όλα μέσα σε λίγα κλικ.

Συναλλαγές

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Οι διευθύνσεις σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό μπορούν να δημιουργηθούν κατά βούληση, κάτι που αποτελεί βασικό πλεονέκτημα έναντι του καθολικού Νάνο S και Νάνο Χ πορτοφόλια (τα οποία απαιτούν τη χρήση μιας διεύθυνσης προτού μπορέσετε να δημιουργήσετε επιπλέον στον λογαριασμό αυτό).

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών συναλλαγών σε μία λειτουργία.

Στείλτε bitcoin με ένα trezor

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό είναι το Trezor OneΗ ευελιξία στον καθορισμό της προτεραιότητας συναλλαγής σας, η οποία επιτρέπει ένα εύρος ταχυτήτων για γρήγορη επιλογή (μέχρι 1 sat / byte), αλλά παρέχει επίσης ένα προσαρμοσμένο εύρος.

Αυτή η επιλογή είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι του KeepKey και το Ledger Nano S ή το Nano X.

επιλογή-συναλλαγή-προτεραιότητα

Αυτό το χαρακτηριστικό αυξάνεται περαιτέρω υπολογίζοντας τον αναμενόμενο χρόνο ολοκλήρωσης μόλις κάνετε την επιλογή σας.

Για την αντιμετώπιση των κινδύνων του επαναχρησιμοποίηση διευθύνσεων (που απειλεί το απόρρητο) το πορτοφόλι Trezor σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όσα θέλετε πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Τέλος, το Trezor One μπορεί επίσης να υπογράψει και να επαληθεύσει μηνύματα – μια συνάρτηση ενσωματωμένη στο λογισμικό του bitcoin core από τις πρώτες μέρες της, αλλά η οποία ούτε το Ledger ή KeepKey υποστήριξη πορτοφολιών.

Υπογράψτε το μήνυμα με ένα Trezor One Υπογράψτε το μήνυμα με τη συσκευή Trezor One

Υπόλοιπο λογαριασμού & Ιστορία

Το ιστορικό συναλλαγών σας μπορεί να εξαχθεί ανά λογαριασμό (έναντι της δυνατότητας του Ledger Live να συγκεντρώνει τόσο νομίσματα όσο και λογαριασμούς σε ένα έγγραφο).

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Το Trezor One (όπως το Nano S και το Nano X) υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κερμάτων, αλλά πολύ περισσότερο από το KeepKey.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Υποστηριζόμενα νομίσματα και μάρκες από την Trezor

Αυτή η σελίδα στο Τρέζορ Ο ιστότοπος δείχνει επίσης ποια περιουσιακά στοιχεία είναι ενσωματωμένα και σε πορτοφόλια τρίτου μέρους, διαθέτει πληθώρα συνδέσμων και είναι γενικά εύκολο στην πλοήγηση.

Εκτός από το Bitcoin, το Trezor One υποστηρίζει επίσης:

 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Αστρικός
 • ΠΑΥΛΑ
 • Πάνω από 1.000 περισσότερα

Σκεύη, εξαρτήματα & Συμβατότητα λειτουργικού συστήματος

ο Trezor One είναι συμβατό με μια ποικιλία πορτοφολιών και λειτουργικών συστημάτων τρίτων.

 • Android

 • OS X

 • Παράθυρα

 • Linux

Η οθόνη του Trezor One

Για να αποκτήσετε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τη χρήση ενός πορτοφολιού υλικού για την τοποθέτηση κερμάτων σε ψυκτική αποθήκευση, είναι απαραίτητο να έχετε μια οθόνη.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Οθόνη του Trezor One

Αποθήκευση των κλειδιών σας και υπογραφή συναλλαγών εκτός σύνδεσης απαιτεί απολύτως μια ειδική οθόνη.

Επαληθεύοντας οπτικά τις διευθύνσεις, τα ποσά σας και άλλες πληροφορίες στη διεπαφή του πορτοφολιού με το Trezor One »Στην οθόνη μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει συμβεί συμβιβασμός.

Χρησιμοποιώντας το Trezor One ιδιωτικά

ο Trezor One μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο ιδιωτικά εάν μόνο ως συσκευή υπογραφής σε συνδυασμό με τον δικό σας κόμβο.

Εναλλακτικά, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Προσωπικός διακομιστής Electrum, Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ελαφρώς περισσότεροι κίνδυνοι διαρροής απορρήτου.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2019
 • ΤΙΜΗ: 119 $
 • BLUETOOTH:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2016
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor Model T

Trezor Model T

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2018
 • ΤΙΜΗ: 159 $
 • ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor One

Trezor One

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2013
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Περίληψη

ο Trezor One είναι μια εντυπωσιακή και προσιτή συσκευή που προσφέρει ανώτερη λειτουργικότητα τόσο σε επίπεδο εισόδου όσο και σε έμπειρους χρήστες.

Από τη διαδικασία ρύθμισης έως την πλοήγηση στη διεπαφή και την κατάδυση σε προηγμένες δυνατότητες, η εμπειρία ήταν απρόσκοπτη, ενημερωτική και απολαυστική.

Με την τεράστια αξιοπιστία, την καινοτομία και το ήθος των SatoshiLabs πίσω από αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη Τρέζορ έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους παρόχους πορτοφολιών υλικού στον κλάδο.

Από τα διαθέσιμα πορτοφόλια υλικού, η Trezor διαθέτει το πιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που είναι εμπνευσμένο στους χρήστες να ανακαλύψουν βαθύτερα τις δυνατότητες και τις πιθανές εφαρμογές των πορτοφολιών τους.

Τα προϊόντα τους αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα για αυτές τις συμπληρωματικές πληροφορίες.

ο Trezor One είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την εξασφάλιση των κερμάτων σας και μπορεί να βελτιωθεί μόνο με προσθέτοντας ένα Billfodl ως εφεδρικό μέσο (ανοξείδωτο ατσάλι) για τις λέξεις σπόρου ανάκτησης.

Είτε ενεργός έμπορος είτε μακροπρόθεσμα HODLer, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από το να επιλέξετε ένα Trezor One.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Προμηθευτός
 • Ανοιχτή πηγή
 • Διεπαφή πλούσια σε χαρακτηριστικά
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων
 • Λήξη χρόνου συσκευής

Μειονεκτήματα

 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης στη συσκευή
 • Ασπρόμαυρη οθόνη

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Προμηθευτός
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης στη συσκευή
 • Ανοιχτή πηγή
 • Ασπρόμαυρη οθόνη
 • Διεπαφή πλούσια σε χαρακτηριστικά
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων
 • Λήξη χρόνου συσκευής

Αγοράστε το TREZOR ONE

Βαθμολογία: 7.5 / 10

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

7.5

Αγορασε τωρα

Το Trezor One είναι το αρχικό πορτοφόλι υλικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα υπόλοιπα.

Είναι ακόμα μια πολύ ικανή συσκευή και σε τιμή που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Η ασπρόμαυρη οθόνη και η πλοήγηση με δύο κουμπιά το καθιστούν ακατάλληλο για χρήση κατά καιρούς, αλλά όχι περισσότερο από άλλα πορτοφόλια υλικού παρόμοιας τιμής.

Δίνουμε στο Trezor One ένα σκορ 7,5 στα 10!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Trezor One ασφαλές?

Εάν ένας πολύ κινητοποιημένος και πολύ εξειδικευμένος εισβολέας επρόκειτο να κρατήσει το Trezor σας φυσικά, τα νομίσματά σας μπορεί να μην είναι ασφαλή. Ωστόσο, αυτή η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ έξω από ένα εργαστήριο, επομένως η απειλή είναι απομακρυσμένη. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ένα Trezor One θα διατηρήσει τα νομίσματά σας πολύ ασφαλή.

Είναι ασφαλές να αγοράσετε Trezor στο Amazon?

Είναι γενικά βέλτιστη πρακτική να αγοράζετε μόνο συσκευές Trezor από την Trezor ή τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές τους. Όταν αγοράζετε από την Amazon, δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα από ποιον αγοράζετε και θα μπορούσατε να λάβετε μια παραβίαση του Trezor με τις πλάτες στην συσκευή για να κλέψετε τα νομίσματά σας.

Τι συμβαίνει εάν χάσετε το Trezor?

Εάν χάσετε το Trezor, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε (πιθανότατα). Όταν ρυθμίσατε το Trezor, σας δόθηκε μια φράση 24 λέξεων. Αυτό σας επιτρέπει να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας εάν χάσετε ποτέ το Trezor ή καταστραφεί ή κλαπεί. Εάν κάποιος βρει το Trezor σας, είναι απίθανο να πάρει τα νομίσματά σας, εκτός εάν είναι πολύ ειδικευμένο και έχει πολύ χρόνο προτού μετακινήσετε τα νομίσματά σας σε ένα νέο πορτοφόλι.

Ποιο είναι καλύτερο – Trezor ή Ledger?

Το καθολικό είναι πιο ασφαλές εάν βρεθεί το πορτοφόλι σας, ωστόσο το Trezor δεν διαθέτει bluetooth, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο απομακρυσμένης επίθεσης στη συσκευή σας. Το Trezor έχει επίσης περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη οθόνη αν το κάνετε με το Model T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map