Η Sun λάμπει στο DefHold – Κυκλοφορούν σημαντικά προϊόντα

DefHold

Εκτός από το ότι χρησιμεύει ως μέσο ανταλλαγής, τα κρυπτονομίσματα γίνονται καυτό επενδυτικό πλεονέκτημα. Από την πρώτη τους κυκλοφορία στην αγορά το 2009 με τη μορφή Bitcoin, τα όρια αγοράς τους αυξήθηκαν. Από τις 18 Δεκεμβρίου 2020, το συνολικό ανώτατο όριο αγοράς ανέρχεται σε 637 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με CoinMarketCap, με αύξηση 18% σε 7 ημέρες από τις 12 Δεκεμβρίου 2020. Ωστόσο, οι καλές στιγμές δεν διαρκούν για πάντα, υπάρχουν αυξήσεις και πτώσεις στις αγορές. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κίνητρο για τους επενδυτές να συνεχίσουν να κατέχουν κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της ύφεσης της αγοράς. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του Defhold, το οποίο χρησιμοποιείται για την εφαρμογή στρατηγικών απόδοσης για την επιβράβευση των κατόχων κρυπτογράφησης.

Προστατεύω

DefHoldΠηγή: CryptoAdventure

Το Defhold είναι α DeFi οικονομική εφαρμογή, που περιλαμβάνει ένα μη πληθωριστικό οικοσύστημα που προσφέρει επενδύσεις που αποφέρουν αποδόσεις. Οι επενδύσεις ωφελούν τους μακροχρόνιους κατόχους κρυπτογράφησης που παραμένουν τόσο κατά τη διάρκεια της αύξησης της αγοράς όσο και της πτώσης.

Για να καταστεί δυνατή η παραγωγή εισοδήματος, το οικοσύστημα Defhold επιτρέπει τη διαμόρφωση και την καλλιέργεια των περιουσιακών στοιχείων των επενδυτών μέσω του εγγενούς τους διακριτικού, Defo.

Παραγωγή απόδοσης μέσω της υπεράσπισης

Τα διακριτικά Defo επιτρέπουν στους επενδυτές να ποντάρουν ή να εκμεταλλεύονται περιουσιακά στοιχεία σε ομάδες με καθορισμένες περιόδους κλειδώματος. Όλα τα έσοδα δημιουργούνται για επενδυτές μέσω αμοιβών και ανταμοιβών

Αποδόσεις μέσω τελών

Οι ομάδες προορίζονται να διατηρήσουν τις επενδύσεις έως το τέλος της περιόδου κλειδώματος, επιτρέποντας στους επενδυτές να κερδίσουν αποδόσεις. Οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν να εξαιρεθούν αποσύροντας τα περιουσιακά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή πριν από την περίοδο κλειδώματος. Ωστόσο, η πρόωρη ανάληψη θα προσελκύσει τέλος πρόωρης ανάληψης (EWF).

Το EWF αποτελεί το πρώτο ρεύμα αποδόσεων για τους αγρότες και τους φορείς που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα. Οι επενδυτές που διατηρούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ομάδες μπορούν να κερδίσουν τα EWF αυτών που αποσύρουν τις επενδύσεις τους. Μέσω της ακριβούς διαχείρισης χαρτοφυλακίου και της ορθής αξιολόγησης των αναγκών ρευστότητας κάποιου, οι επενδυτές μπορούν να παραμείνουν σε θέση έως ότου λήξει η περίοδος κλειδώματος.

Η διαδικασία περιλαμβάνει καλές δεξιότητες πρόβλεψης μετρητών και κατανομής περιουσιακών στοιχείων. Οι επενδυτές που επιλέγουν να μην επιλέξουν εξαιτίας των αλλαγών στην αγορά ή των απαιτήσεων ταμειακών ροών αναφέρονται ως αδύναμα χέρια.

Αποδόσεις μέσω ανταμοιβών

Η άλλη πηγή εσόδων είναι μέσω ανταμοιβών για περιουσιακά στοιχεία που έχουν στοιχηθεί ή εκτραφεί. Αυτές οι ανταμοιβές καθορίζονται αρχικά από το είδος της επένδυσης, είτε πρόκειται για στοιχηματισμό είτε για καλλιέργεια.

Μέσα σε κάθε συγκεκριμένο τύπο επένδυσης, ο άλλος καθοριστικός παράγοντας είναι η διάρκεια του ορίου συγκέντρωσης. Ποντάρισμα γίνεται στο Defo ενώ η γεωργία είναι διαθέσιμη μέσω Διακριτικά LP χρησιμοποιώντας το Uniswap. Οι ανταμοιβές ορίζονται ως εξής:

Αποδόσεις στοιχήματος


Υπάρχουν 5 πισίνες στοιχήματος. Οι αποδόσεις αυξάνονται με αύξηση της περιόδου κλειδώματος. Η πρώτη πισίνα έχει περίοδο κλειδώματος 10 ημερών με απόδοση 1% στο Defo. Η δεύτερη πισίνα, με κλείδωμα 30 ημερών, έχει απόδοση 3,5% στο στοιχηματικό Defo.

Η τρίτη ομάδα έρχεται με περίοδο κλειδώματος 60 ημερών και απόδοση 8,2% στο Defo, ενώ η τέταρτη ομάδα διάρκειας 90 ημερών έχει έσοδα 14,3% στο στοιχηματικό Defo. Η πέμπτη ομάδα είναι η τελευταία, με περίοδο κλειδώματος 180 ημερών και η υψηλότερη απόδοση 33,3%.

Καλλιέργειες

Ομοίως, οι μάρκες LP εκτροφής έχουν πέντε ομάδες, με την απόδοση να αυξάνεται ανάλογα με τις αυξήσεις στην περίοδο κλειδώματος. Για την πρώτη δεξαμενή, η περίοδος κλειδώματος είναι 10 ημέρες με απόδοση 2% σε μάρκες εκτροφής, ενώ η δεύτερη πισίνα έχει διάρκεια 30 ημερών με απόδοση 7%

Όσον αφορά την τρίτη ομάδα, η απόδοση είναι 16,3% στα περιουσιακά στοιχεία με κλείδωμα 60 ημερών. Το κλείδωμα 90 ημερών του τέταρτου ομίλου δημιουργεί απόδοση 28,6% στα LP tokens που επενδύονται. Το πέμπτο και τελευταίο μπιλιάρδο έρχεται με περίοδο κλειδώματος 180 ημερών και απόδοση 66,6% σε μάρκες LP.

Λεπτομέρειες σχετικά με την επένδυση

επένδυσηΠηγή: Περιοδικό Ingram

Για να επηρεάσει και να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία ενός επενδυτή, η Defhold προσφέρει τις ακόλουθες στρατηγικές.

Μη πληθωριστικό πρωτόκολλο

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος με την καλλιέργεια και τη διακύμανση της απόδοσης είναι οι πληθωριστικές πιέσεις. Αυτό προκαλείται από τη συνεχή αύξηση των μαρκών χωρίς να υπάρχει αύξηση της ζήτησης.

Δημιουργείται υπερπροσφορά που μειώνει την τιμή του διακριτικού με το χρόνο. Αυτός είναι ο κανόνας στα περισσότερα πρωτόκολλα καλλιέργειας αποδόσεων Defi. Στην πλατφόρμα άμυνας, δεν κόβονται επιπλέον διακριτικά Defi. Αυτή η στατική ποσότητα token διασφαλίζει ότι αποφεύγονται οι πληθωριστικές πιέσεις και οι τιμές των token διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου.

Δυνατότητα μεταφοράς πισίνας σε ταχύτερη πισίνα

Οι ομάδες προορίζονται να επιτρέπουν τη δυνατότητα μεταφοράς μεταξύ περιουσιακών στοιχείων των επενδυτών. Όταν μια ομάδα φτάσει στην περίοδο κλειδώματος ενός ταχύτερου ομίλου, οι μάρκες των επενδυτών μετακινούνται αυτόματα στην ταχύτερη ομάδα. Το EWF και οι ανταμοιβές αλλάζουν ταυτόχρονα με εκείνες της ταχύτερης ομάδας.

Για παράδειγμα, εάν ένας επενδυτής εκμεταλλευτεί μάρκες LP στην τρίτη ομάδα την 1η Απριλίου, η απόδοσή τους ορίζεται στο 16,3%. Την 1η Μαΐου, 30 ημέρες αργότερα, οι μάρκες μετακινούνται αυτόματα στη δεύτερη ομάδα, προσελκύοντας απόδοση 7%. Αυτές είναι η περίοδος κλειδώματος και η απόδοση της ταχύτερης δεύτερης δημοσκόπησης. Τελικά, τα κουπόνια μεταφέρονται στο πρώτο απόθεμα με απόδοση 2% στις 21 Μαΐου, 20 ημέρες αργότερα, στο τέλος της περιόδου κλειδώματος.

Άνοιγμα διαθεσιμότητας

Οι πισίνες δεν έχουν καθορισμένη περίοδο εκκίνησης. Η προσβασιμότητα τους είναι ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις επιθυμίες των επενδυτών. Αυτό συνεπάγεται ότι ένας επενδυτής μπορεί να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε απόθεμα οποιαδήποτε στιγμή κρίνει κατάλληλο.

Το πρωτόκολλο είναι έξυπνη σύμβαση θα κάνει τους υπολογισμούς σχετικά με το πότε έχει λήξει η περίοδος κλειδώματος ενός επενδυτή, καθώς και τις αποδόσεις που κερδίζει. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι κανένα ενδιαφερόμενο μέρος δεν είναι κλειδωμένο από μια επενδυτική ευκαιρία.

συμπέρασμα

Παρά το γεγονός ότι οι τιμές Cryptocurrency είναι πάντα σε ανοδική πορεία, η ευπάθεια της πτώσης της αγοράς συνήθως προκαλεί απόκριση πωλήσεων στους επενδυτές. Δεν υπήρξαν πολλά κίνητρα για τους επενδυτές να διατηρήσουν τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια της ύφεσης. Το Defhold δημιούργησε ένα τέτοιο κίνητρο μέσω των στρατηγικών καλλιέργειας και στοχοθέτησης. Η μη πληθωριστική φύση της πλατφόρμας εγγυάται σταθερότητα αξίας, ενώ το EWF και οι αποδόσεις ανταμοιβής εξασφαλίζουν στους επενδυτές μια απόδοση της επένδυσής τους. Δηλαδή, αρκεί να μην αποσυρθούν από τις ομάδες τους πριν λήξει η περίοδος κλειδώματος. Προστατεύω, Ως εκ τούτου, παρέχει ένα πραγματικό κίνητρο στην αγορά για κρυπτογράφηση μεριδίων και αγροκτημάτων, ανεξάρτητα από τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map